I ja sam stalno gledala da jaje bude kvalitetno i dobro međutim koliko ću ga koristiti, iskreno nije toliko ni bitno. Ne planiram svakako sa malom bebom na neke duže vožnje, eventualno do dr i to je to. A svakako planiram odmah kupiti autosjedalicu koja će biti kvalitetnija i koja je od 0-4 god.
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jasam gledala isto nuna pipa next jer je vec ejaje, a onda sam naisla na neke komentare od strollerice da mala beba cesto nije u dobrom polozaju u tom jaju. I vec sam izludila od gledanja jaja 🤣🤣🤣 na kraju cu uzet bilo koje samod a je veliko i pase na kolica
Kolko sam ja skuzila u jajetu nebi trebale bebe bit dugo kako god, samo za kratke voznje. Tak da ja necu kupovat 3u1 kolica, kupit cu neko jaje tek tolko jer moram i ne planiram ga skoro uopce koristit nego cu si kupit super kisobran kolica 0-22 kg, kosaru takoder skoro nitko na kraju ne koristi puno a kisobran mogu spustit u ravan polozaj i vozit isto ko u kosari
Sva 3u1 su nekak ogromna i opce mi se ne svidaju za razliku od kisobran koja su puno laksa i prakticnija
Dobro, to ovisi. Ja vjerujem da cu kosaru koristiti kroz cijelu zimu i dio proljeca i ne bih bez nje buduci da je beba zimska. Jaje je za voznju stvoreno, ono nije za setnju i tu se preporucuje koristiti ga na kolicima samo za kratke relacije tipa odlazak do doktora . Po meni je bitno da je jaje kvalitetno jer je to jedini siguran nacin prijevoza male bebe. Jedino ako ne koristite cesto auto pa ga neces koristiti
Ja se nadam da cu i do doktora sa kolicima, zato mislim da jaje necu ni koristit🤞😁 a po stepenicama isto ce mi svakako bit 100 puta lakse sa manjim i laksim kolicima, a i te kosare vece bebe brzo prerastu, a za kisobran neka isto imaju lagane kosare tj gnjezdasca za kupit koja kasnije sluze za noge samo vecoj djeci sto je odlicno, to ce mi bit super za zimu prvu a i drugu, trecu
Ja sam sad gledala i bocice i dude, nisam uopce znala da ima toliko izbora. Ocito cu se morati informirati dobro prije kupnje 😅
Ne znam hocu li za jos neke vece stvari cekati sajam beba u west gateu ili cu ioak prije 🙈
12/2023 dječak 💙
Ja sam sad gledala i bocice i dude, nisam uopce znala da ima toliko izbora. Ocito cu se morati informirati dobro prije kupnje 😅
Ne znam hocu li za jos neke vece stvari cekati sajam beba u west gateu ili cu ioak prije 🙈
Ja kaj god da pogledam se izgubim u kolicini izbora i na kraju neznam kaj bi😂 kad je taj sajam
Ja kaj god da pogledam se izgubim u kolicini izbora i na kraju neznam kaj bi😂 kad je taj sajam
U 11 mj ja mislim
12/2023 dječak 💙
Ja sam uzela aventovu natural response 125ml za prvu ruku jer planiram dojiti i dvije aventove dude. Imam četiri grudnjaka za dojenje, e sad hoće trebati neće,nek se nađe. Pokupovala tetre. Kolica imam, krevet isto. Komoda kupljena. Roba me još čeka da ju skinem s tavana ni to ne kupujem. Operem složim i čekam ☺️ i jedino torbu spakovat za bolnicu. To ću krajem 10 mj da me ne iznenadi. David mi je došao 17 dana ranije.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Jasam gledala isto nuna pipa next jer je vec ejaje, a onda sam naisla na neke komentare od strollerice da mala beba cesto nije u dobrom polozaju u tom jaju. I vec sam izludila od gledanja jaja 🤣🤣🤣 na kraju cu uzet bilo koje samod a je veliko i pase na kolica
Kolko sam ja skuzila u jajetu nebi trebale bebe bit dugo kako god, samo za kratke voznje. Tak da ja necu kupovat 3u1 kolica, kupit cu neko jaje tek tolko jer moram i ne planiram ga skoro uopce koristit nego cu si kupit super kisobran kolica 0-22 kg, kosaru takoder skoro nitko na kraju ne koristi puno a kisobran mogu spustit u ravan polozaj i vozit isto ko u kosari
Sva 3u1 su nekak ogromna i opce mi se ne svidaju za razliku od kisobran koja su puno laksa i prakticnija
Da tako i ja planiram imamo isto mišljenje oko kolica
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Ja sam uzela aventovu natural response 125ml za prvu ruku jer planiram dojiti i dvije aventove dude. Imam četiri grudnjaka za dojenje, e sad hoće trebati neće,nek se nađe. Pokupovala tetre. Kolica imam, krevet isto. Komoda kupljena. Roba me još čeka da ju skinem s tavana ni to ne kupujem. Operem složim i čekam ☺️ i jedino torbu spakovat za bolnicu. To ću krajem 10 mj da me ne iznenadi. David mi je došao 17 dana ranije.
Koliko tetrica si pripremila ja san kupila 15-stak neznam oce li bit dosta 🙈
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Kakvu si komodu kupila?
12/2023 dječak 💙
Što se tiče kolica, ja baš nekako ne mogu zamisliti da malu bebu vozim bez košare, nekako mi ulijeva sigurnost i zaštitu od zime i vjetra pogotovo. A i košara daje visinu, ja i muž smo visoki pa neko dodatno saginjanje mi je koma. 😅
Od opreme mi imamo krevetić, kolica 2u1, komodu za presvlacenje, kadicu, jaje, robicu nešto imam od starijeg, tetrice isto, bocice cu kupiti nove kao i dude, uzet ću još jednu hranilicu stokke Tripp Trapp jer za nju imam nastavak za novorođenče, imam i babybjorn i 4moms njihaljku elektricnu isto. Imam i izdajalicu, iako prvi put nazalost smo morali odustati od dojenja. Ovog puta si ne radim pritisak, dat cu sve od sebe pa kako bude.
Mislim da će biti dobrih sniženja za ove vece stvari kada bude cyber week krajem 11mj, ma da je to vec dosta blizu samog termina pa ću vidjeti ako cu čekati do tada za neke zadnje stvari.
Sortiraj odgovore
Najstariji