Ja sam dobila prvu posiljku djecje odjece od frendice. Jao, postaje stvarnije 🤩 kako se ta odjeca pere? Posebnim detrdjentima, na koliko C? Nemam pojma o nicemu 😅Najbolje persil deterdžent sensitive. A s omekšivačem nemoj pretjerivati i uvijek uzmi onaj za bebePo sastavu puno je bolji frosh nema štetnih sastojaka za razliku od ostalih
Kako miriše i jel miriše?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ako netko zna gdje se moze kupiti drveni nastavak za Malm komodu iz ikee bilo bi super. Nasla sam beke po 70e a to mi je suludo za 4 dascice 🫣
12/2023 dječak 💙
Ja sam dobila prvu posiljku djecje odjece od frendice. Jao, postaje stvarnije 🤩 kako se ta odjeca pere? Posebnim detrdjentima, na koliko C? Nemam pojma o nicemu 😅Najbolje persil deterdžent sensitive. A s omekšivačem nemoj pretjerivati i uvijek uzmi onaj za bebePo sastavu puno je bolji frosh nema štetnih sastojaka za razliku od ostalih
Slažem se :)
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Evoda se javim malo, 10 dana me drzala neka prehlada, sinusi koma, temp jedan dan 37.7 pa drugi 37.4 i prosla.. jedva cekam da padnu temp i da mogu spavat bez klime jer ujutro se probudim zgazena..
..
Vidim pitanje za kolica, ja sam neki dan narucila jer su na popustu taman, odabrala sam nuna triv next..
..
Sto se nastavka na komodu tice, i ja ga trazim, odabrala sam hemnes iz ikee al nastavak nigdje na netu nisam pronasla.. mislim mozda stolara pitati.
..
Pocela sam konkretnije osjecat bebaca, bas me bocne u mjehur i odmah trcim na wc 😅 i bas me zna kao bockat malo s jedne pa malo s deuge strane u podrucju janika, na pregledu je bio dolje, doslovno sjedio na mjehuru 😅
..
I meni oticu noge, al onda legnem malo i dignem ih na poviseno pa se sve stabilizira.. najgore su mi nakon posla po ovoj vrucini, kad stavim sandale svi remencici mi se urezu u stopalo :/
Evoda se javim malo, 10 dana me drzala neka prehlada, sinusi koma, temp jedan dan 37.7 pa drugi 37.4 i prosla.. jedva cekam da padnu temp i da mogu spavat bez klime jer ujutro se probudim zgazena..
..
Vidim pitanje za kolica, ja sam neki dan narucila jer su na popustu taman, odabrala sam nuna triv next..
..
Sto se nastavka na komodu tice, i ja ga trazim, odabrala sam hemnes iz ikee al nastavak nigdje na netu nisam pronasla.. mislim mozda stolara pitati.
..
Pocela sam konkretnije osjecat bebaca, bas me bocne u mjehur i odmah trcim na wc 😅 i bas me zna kao bockat malo s jedne pa malo s deuge strane u podrucju janika, na pregledu je bio dolje, doslovno sjedio na mjehuru 😅
..
I meni oticu noge, al onda legnem malo i dignem ih na poviseno pa se sve stabilizira.. najgore su mi nakon posla po ovoj vrucini, kad stavim sandale svi remencici mi se urezu u stopalo :/
Koliko si ti trudna sad? Ja se nadam naci taj nastavak rabljeni negdje jer ovi koje nalazim su skuplji skoro od komode. 😂
12/2023 dječak 💙
Ja sam dobila prvu posiljku djecje odjece od frendice. Jao, postaje stvarnije 🤩 kako se ta odjeca pere? Posebnim detrdjentima, na koliko C? Nemam pojma o nicemu 😅Najbolje persil deterdžent sensitive. A s omekšivačem nemoj pretjerivati i uvijek uzmi onaj za bebePo sastavu puno je bolji frosh nema štetnih sastojaka za razliku od ostalihKako miriše i jel miriše?
Pa ima ljep miris iako ne traje miris kao ostali,iako ja sam navikla jer i za nas koristim prirodne detrđente i omekšivač
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
..
..
..
..
I meni oticu noge, al onda legnem malo i dignem ih na poviseno pa se sve stabilizira.. najgore su mi nakon posla po ovoj vrucini, kad stavim sandale svi remencici mi se urezu u stopalo :/Koliko si ti trudna sad? Ja se nadam naci taj nastavak rabljeni negdje jer ovi koje nalazim su skuplji skoro od komode. 😂
Evo sutra 20tt 😁 taman na pol puta 😅Ja cak i njuskalo gledala 🤣 ostaju jos jedino grupe po fejsu..Jel neka od vas odabrala sjedalicu nuna arra next ili pipa next.. ne mogu se odlučiti
..
..
..
..
I meni oticu noge, al onda legnem malo i dignem ih na poviseno pa se sve stabilizira.. najgore su mi nakon posla po ovoj vrucini, kad stavim sandale svi remencici mi se urezu u stopalo :/Koliko si ti trudna sad? Ja se nadam naci taj nastavak rabljeni negdje jer ovi koje nalazim su skuplji skoro od komode. 😂
Evo sutra 20tt 😁 taman na pol puta 😅Ja cak i njuskalo gledala 🤣 ostaju jos jedino grupe po fejsu..Jel neka od vas odabrala sjedalicu nuna arra next ili pipa next.. ne mogu se odlučiti
Ja sam uzela pipa next isize. 😊
Imamo nuna mixx kolica pa mi se to činilo najjednostavnije. Bilo je neko snizenje na malizakladi stranici, jaje + baza. Tako da smo to uzeli, bas je stiglo prije neki dan ali nisam raspakiravala...
Jasam gledala isto nuna pipa next jer je vec ejaje, a onda sam naisla na neke komentare od strollerice da mala beba cesto nije u dobrom polozaju u tom jaju. I vec sam izludila od gledanja jaja 🤣🤣🤣 na kraju cu uzet bilo koje samod a je veliko i pase na kolica
12/2023 dječak 💙
..
..
..
..
Evo sutra 20tt 😁 taman na pol puta 😅Ja cak i njuskalo gledala 🤣 ostaju jos jedino grupe po fejsu..Jel neka od vas odabrala sjedalicu nuna arra next ili pipa next.. ne mogu se odlučitiJa sam uzela pipa next isize. 😊
Imamo nuna mixx kolica pa mi se to činilo najjednostavnije. Bilo je neko snizenje na malizakladi stranici, jaje + baza. Tako da smo to uzeli, bas je stiglo prije neki dan ali nisam raspakiravala…
E to sam mislim i ja gledala imaju snizenje do 31.8. ako se ne varam. Ma vjerojatno cu to uzet, pogledat cu malo jos ADAC test i to je to.. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji