Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mašnica_22
    28. Srpanj 2023. 21:10

PiaBuu

Ako bi isla na Hitnoj, dali mi mogu Dat neku injekciju protiv bolova ? Preciznije glavobolja, strašna glavobolja…
    Popila sam aspirin jer moram pa čekam malo da popijem lekadol… izluđuje me

Mislim da imaju neku injekciju koje mogu i trudnice. 
    Htjela sam dodati što se tiče glavobolja. Inače sam od djetinjstva sklona jakim migrenama. Prije trudnoće ruknem onaj brufen od 600 i u roku od pola sata glavobolja prođe. Sada od početka trudnoće imam češće glavobolje i naravno lekadol mi ne pomogne ni 1%. Pročitala sam na drugoj temi da pomaže ulje mentola ili eukaliptusa, tako da se utrlja na sljepočnice. U dm-u sam uzela na kraju ulje mentola i pomoglo mi je. S tim sa sam, čim sam osjetila da kreće boljeti, odmah namasirala. Eto ako nekome znači i ima isti problem, može pokušati. 

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

KobraV
    28. Srpanj 2023. 21:20

𝗝𝗮𝗻𝗮𝟮𝟱 hvala ti na kratkom i jasnom objašnjenju. Srećom i muž je vidio šta je trebao.😂😂😂😂😂😂😂
    .... 
    Slijedeći pregled moja djevojčica i ja imamo 24.8.🙏🏻🥰💕

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Noir
    28. Srpanj 2023. 21:22

Cure, kako vi stojite s kilažom?  🙈 ja inace u zivotu nisam bas nesto opterecena time sto se na meni i vidi, ali evo bas u trudnoci ne bih htjela nabiti 20+ kg. Mislim da bi ih ja jako tesko skinula kasnije

12/2023 dječak 💙

Jana25
    28. Srpanj 2023. 21:28

Noir

Cure, kako vi stojite s kilažom? 🙈 ja inace u zivotu nisam bas nesto opterecena time sto se na meni i vidi, ali evo bas u trudnoci ne bih htjela nabiti 20+ kg. Mislim da bi ih ja jako tesko skinula kasnije

Ja cu ti samo rec da sam  u prvu trudnocu usla sa 59 kila i isla rodit sa 76. To je + od 17 kila. Na porodu mi je otislo odmah 10. Ostalo 7. 3kg je otislo tijekom doje ja i to. A onih 4 nisam nikad skinila 🙄
    Sad sam u plusu  1 kilu. Trbuh mi je ogromaaaan. Samo čekam kad će brojka na vagi krenut skakat 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    28. Srpanj 2023. 21:37

Jana25

Noir

Cure, kako vi stojite s kilažom? 🙈 ja inace u zivotu nisam bas nesto opterecena time sto se na meni i vidi, ali evo bas u trudnoci ne bih htjela nabiti 20+ kg. Mislim da bi ih ja jako tesko skinula kasnije

Ja cu ti samo rec da sam u prvu trudnocu usla sa 59 kila i isla rodit sa 76. To je + od 17 kila. Na porodu mi je otislo odmah 10. Ostalo 7. 3kg je otislo tijekom doje ja i to. A onih 4 nisam nikad skinila 🙄
    Sad sam u plusu 1 kilu. Trbuh mi je ogromaaaan. Samo čekam kad će brojka na vagi krenut skakat

Ma znam ja sve to, ali sebe poznajem i mislim da kod mene to nece tako ici. A isto imam frendica kojima je sve otislo u 3 mjeseca nakon poroda.
    Meni nije zasad nista komentirao kilazu, dobila sam 2 kg do sad, s time da kad imam zatvor i slicno brojka na vagi poludi i taj dan imam puno vise, al to ne brojim 🤣🤣

12/2023 dječak 💙

Eva892
    28. Srpanj 2023. 21:39

Ja sam trenutno na +3 od pocetka, ali na zadnjem vaganju nisam bila na wc-u taj dan pa racunam da je manje😂

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Jana25
    28. Srpanj 2023. 21:39

Noir

Jana25

Noir

Ja cu ti samo rec da sam u prvu trudnocu usla sa 59 kila i isla rodit sa 76. To je + od 17 kila. Na porodu mi je otislo odmah 10. Ostalo 7. 3kg je otislo tijekom doje ja i to. A onih 4 nisam nikad skinila 🙄
    Sad sam u plusu 1 kilu. Trbuh mi je ogromaaaan. Samo čekam kad će brojka na vagi krenut skakat

Ma znam ja sve to, ali sebe poznajem i mislim da kod mene to nece tako ici. A isto imam frendica kojima je sve otislo u 3 mjeseca nakon poroda.
    Meni nije zasad nista komentirao kilazu, dobila sam 2 kg do sad, s time da kad imam zatvor i slicno brojka na vagi poludi i taj dan imam puno vise, al to ne brojim 🤣🤣

A koliko dobijes, dobijes. 
    Meni je svaka sisa imala barem kilu ipol 😆 a di sve ostalo. Vene nabubrene. Plodna vida, beba, posteljica, sve je to tesko.
    Mislim da je i normalno da po mjesecu dobivas 2 kile, odnosno 500g tjedno. 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ItsMarija
    28. Srpanj 2023. 22:04

Cure jel bi mogla ja vec sad pocet pit folnu kiselinu da kupim i neke vitamine, i jos premamu do kraja? Il mi je jos rano kak se to svse izdogadjalo? Da se mene pita ja bi odmah sad na drugo odnosno prvo al msm da to jos nije pametno, i piše pricekat dok se ne oporavis 3 mj min., al znam i zenske koje su ostale nakon kiretaze poslije mj dana cca. Naravno, pitat cu doktora za savjet. Bojim se ranije da jos nebi sranja bila kak su me cackali pa da i ak ostanem trudna da se ne smjesti gdje ne treba. 

Jana25
    28. Srpanj 2023. 22:16

ItsMarija

Cure jel bi mogla ja vec sad pocet pit folnu kiselinu da kupim i neke vitamine, i jos premamu do kraja? Il mi je jos rano kak se to svse izdogadjalo? Da se mene pita ja bi odmah sad na drugo odnosno prvo al msm da to jos nije pametno, i piše pricekat dok se ne oporavis 3 mj min., al znam i zenske koje su ostale nakon kiretaze poslije mj dana cca. Naravno, pitat cu doktora za savjet. Bojim se ranije da jos nebi sranja bila kak su me cackali pa da i ak ostanem trudna da se ne smjesti gdje ne treba.

Čeka se onoliko tjedana koliko si bila trudna, odnosno od čišćenja. Kod tebe je to 12 tjedana odnosno 3 mjeseca.
    Ako su napisali minimalno 3 mjeseca, ispoštuj taj minimum 🙏❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tinchy09
    28. Srpanj 2023. 22:18

Noir

Ja sam,kao i Caliopi prvo izgubila 4kg od mucnina i manjka apetita. Sad sa 17tt sam +1, tj jos uvijek u minusu 3kg .. krenula sam s viskom,pa me nimalo ne dira. Trbuh se vidi, jako se zaokruzio 😊🙈 
    Inace nemam visak oko trbuha vec vecina ide na noge i guzu😂  dr.nije nista lose komentirao za gubitak,  kaze to je sve normalno.. 
    Inace me bas bilo strah da ne nabijem 20kg 😔 jer bi to vise utjecalo na moju psihu. Tako da sad stvarno jedem maksimalno zdravo(koliko mi želje dopuštaju), a idem i na bespl.tecaj prehane u trudnoći te postpartumu😊😊😊 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.