Cure imam loše vijesti….nema otkucaja, ostalo je u 8tjednu…. Sad su me ocistili, nadrogirana sam….
Uzas, sve si mislim ma ovo se ne dogadja, ruzan san je😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Marija drži se 🩷 u mislima si

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Cure imam loše vijesti….nema otkucaja, ostalo je u 8tjednu…. Sad su me ocistili, nadrogirana sam….
Jako mi je žao. Drži se 🥹

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Uzas, sve si mislim ma ovo se ne dogadja, ruzan san je😭😭😭😭😭😭😭😭
Iskreno mi je žao .

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Mislimo na tebe ❤️ Drzi se!
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Marija draga, jako mi je žao. 😔😔 Drži se. ❤️❤️❤️❤️ Svaki ružan san prođe.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Jako mi je žao 😥 imaš ovde podršku za šta god ❤️
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi... Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola... Pa ak jos ima, opet će.... Pitam zasto...normalno ne može dat odgovor... Dogadja se.... Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje... U 12 sam tj bila... Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja... 😭 Valjda nikada neću zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje... Nema otkucaja... A sad tuga plac, sta god da to nekako prodje.... Da bude lakse.... Msm da san trenutno otupljena u glavi... Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod... Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit će nas strah ali poslije kiše mora doci sunce.
Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi… Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola… Pa ak jos ima, opet će…. Pitam zasto…normalno ne može dat odgovor… Dogadja se…. Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje… U 12 sam tj bila… Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja… 😭 Valjda nikada neću zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje… Nema otkucaja… A sad tuga plac, sta god da to nekako prodje…. Da bude lakse…. Msm da san trenutno otupljena u glavi… Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod… Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit će nas strah ali poslije kiše mora doci sunce.
Samo odtugovati i otplakati, ne treba se suzdržavati. Prošla sam slično, samo što sam ja brzo prokrvarila prije prvog pregleda pa sam se pripremila odma na najgore, a tebi je tek bio šok. To je još gore, zato ti kažem uzmi vrijeme za sebe koliko ti je potrebno. Šaljem veliki zagrljaj ❤️
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Čudno mi je jer nisam uopce imala krvarenja, ikakvog iscjetka... Ma nista... Rekla bi super trudnoca... Ono znalo bolit u trbuhu al reko to je normalno. Nikakve znakove nisam dobivala... Zato mi je ovo sad uzas.... Šok... Ne znam...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji