Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lala.land
    25. Srpanj 2023. 10:41

ItsMarija

Cure imam loše vijesti….nema otkucaja, ostalo je u 8tjednu…. Sad su me ocistili, nadrogirana sam….
    Uzas, sve si mislim ma ovo se ne dogadja, ruzan san je😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Marija drži se 🩷 u mislima si 

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

• Burica17
    25. Srpanj 2023. 10:56

Uzasno za čitati, Marija drži se...

• lana202021
    25. Srpanj 2023. 11:02

ItsMarija

Cure imam loše vijesti….nema otkucaja, ostalo je u 8tjednu…. Sad su me ocistili, nadrogirana sam….

Jako mi je žao. Drži se 🥹

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

slavonka92
    25. Srpanj 2023. 11:23

ItsMarija

Uzas, sve si mislim ma ovo se ne dogadja, ruzan san je😭😭😭😭😭😭😭😭

Iskreno mi je žao .

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

mateak44
    25. Srpanj 2023. 11:45

ItsMarija

Mislimo na tebe ❤️ Drzi se!

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• Vitara
    25. Srpanj 2023. 11:52

Marija draga, jako mi je žao. 😔😔 Drži se. ❤️❤️❤️❤️ Svaki ružan san prođe.  

👩40, 👱‍♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc

• Mašnica_22
    25. Srpanj 2023. 12:22

ItsMarija

Jako mi je žao 😥 imaš ovde podršku za šta god ❤️

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 12:33

Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi... Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola... Pa ak jos ima, opet će.... Pitam zasto...normalno ne može dat odgovor... Dogadja se.... Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje... U 12 sam tj bila... Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja... 😭 Valjda nikada neću zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje... Nema otkucaja... A sad tuga plac, sta god da to nekako prodje.... Da bude lakse.... Msm da san trenutno otupljena u glavi... Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod... Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit će nas strah ali poslije kiše mora doci sunce. 

• Mašnica_22
    25. Srpanj 2023. 13:12

ItsMarija

Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi… Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola… Pa ak jos ima, opet će…. Pitam zasto…normalno ne može dat odgovor… Dogadja se…. Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje… U 12 sam tj bila… Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja… 😭 Valjda nikada neću zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje… Nema otkucaja… A sad tuga plac, sta god da to nekako prodje…. Da bude lakse…. Msm da san trenutno otupljena u glavi… Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod… Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit će nas strah ali poslije kiše mora doci sunce.

Samo odtugovati i otplakati, ne treba se suzdržavati. Prošla sam slično, samo što sam ja brzo prokrvarila prije prvog pregleda pa sam se pripremila odma na najgore, a tebi je tek bio šok. To je još gore, zato ti kažem uzmi vrijeme za sebe koliko ti je potrebno. Šaljem veliki zagrljaj ❤️

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 13:15

Čudno mi je jer nisam uopce imala krvarenja, ikakvog iscjetka... Ma nista... Rekla bi super trudnoca... Ono znalo bolit u trbuhu al reko to je normalno. Nikakve znakove nisam dobivala... Zato mi je ovo sad uzas.... Šok... Ne znam... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI