Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmaa34
    25. Srpanj 2023. 18:12

Hvala svima!

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 18:42

Čestitam na dobrim pregledima cure i veliko hvala na toplim rjecima. Uzivajte, pazite se, mazite se. Citat cu vas i dalje i nekad nekad uskocit ako nemate nista protivšŸ˜‰ ipak smo od "pocetka" skupa...šŸ’—

Tami0910
    25. Srpanj 2023. 18:45

Marija, zao mi je zbog tvog ishoda.. slobodno se isplaci i daj si vremena da sve to prebrodis. Sigurna sam da dolazi uskoro ljepse razdoblje za tebe🌈

Cure, ja ne znam dal je gore kad osjecas ili ne osjecas bebu..Ā 
    Ja toliko osluskujem te osjete. Dok smo bili mm i ja na moru kao da sam je vise osjetila. Sad kad sam sama s mamom na moru kao da ga manje osjetim. Ko protest jer nema tate u blizinišŸ˜…Ā 
    Ludimm, kako Vi to?Ā 
    Kad je vrijeme za brigu?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
    21.11.2023 AšŸ’™šŸ™

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 19:08

Znate sta si sad razmisljam... Znam da ne vrijedi razbijat glavu sa sto pitanja i sto ako. Nit ikoga krivit. I ne zelim vam bit dosasna. Ali.... Vjerujem ako je bilo do srca da tu nema neke pomoci, (nit se sad ispitivat zasto je srce stalo) ali meni je odmah bilo cudno sto sam prvi pregled imala 14.6 i ovaj tek danas 25.7. Jel nije to dugo za cekat...od 6tj do 12tj... Znam da su tu neke curke vec dvaput isle dok sam ja jos cekala.. Znam isto da ne valja cackat dolje cesto al ono po ovom ispada da sam ja mrtvo nosila mj dana a nisam znala.

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 19:25

Caliopi ☘

ItsMarija

Znate sta si sad razmisljam… Znam da ne vrijedi razbijat glavu sa sto pitanja i sto ako. Nit ikoga krivit. I ne zelim vam bit dosasna. Ali…. Vjerujem ako je bilo do srca da tu nema neke pomoci, (nit se sad ispitivat zasto je srce stalo) ali meni je odmah bilo cudno sto sam prvi pregled imala 14.6 i ovaj tek danas 25.7. Jel nije to dugo za cekat…od 6tj do 12tj… Znam da su tu neke curke vec dvaput isle dok sam ja jos cekala.. Znam isto da ne valja cackat dolje cesto al ono po ovom ispada da sam ja mrtvo nosila mj dana a nisam znala.
    Ja ću ti samo reć da su mi se oči izbečile ko u krave kad si napisala da je sve bilo ok u 8tt i danas u 13tt eto..ja sam imala pregled u 8tt, pa u 9tt i onda u 12tt imala dva kod doktora i kada sam radila NIPT i ova 3 tjedna mi je sad bilo ultra dugo čekati,ali mene je doslovno spaÅ”avao baby watcher kojeg imam i sreća da sam maloj nalazila otkucaje već s krajem 11TT…Nije nikakva utjeha, ali u idućoj trudnoći bi svakako morala ići na svaka 2 tjedna na pregled u početku zbog ovoga Å”to se dogodilo. U početku i to čačkanje ne može stvoriti neki problem s cerviksom ili ne znam ni ja Å”ta jer je beba ultra malena,niti joj čeŔći UZV može ikako Å”tetiti kao prije 15-ak godina kakva je bila situacija. Po meni do zavrÅ”etka 1.tromjesečja bi definitivno trebali pregledi biti na svaka 2 tjedna upravo zbog ovoga Å”to se tebi dogodilo jer ti zadržani pobačaji..ajme prestraÅ”no evo ne znam viÅ”e Å”to reći :(

To je meni odmah bilo cudno a reko otkud ja znam kako to ide prva trudnoca ovo ono... Kuzis... Mozda ne bi mogao pripomoci ako je srce slabo ali bi barem znala na vrijeme... A ne ovako...sve u redu pa na kraju eto vraga...Ā 

Selmaa34
    25. Srpanj 2023. 19:48

ItsMarija

Caliopi ☘

ItsMarija

Znate sta si sad razmisljam… Znam da ne vrijedi razbijat glavu sa sto pitanja i sto ako. Nit ikoga krivit. I ne zelim vam bit dosasna. Ali…. Vjerujem ako je bilo do srca da tu nema neke pomoci, (nit se sad ispitivat zasto je srce stalo) ali meni je odmah bilo cudno sto sam prvi pregled imala 14.6 i ovaj tek danas 25.7. Jel nije to dugo za cekat…od 6tj do 12tj… Znam da su tu neke curke vec dvaput isle dok sam ja jos cekala.. Znam isto da ne valja cackat dolje cesto al ono po ovom ispada da sam ja mrtvo nosila mj dana a nisam znala.
    Ja ću ti samo reć da su mi se oči izbečile ko u krave kad si napisala da je sve bilo ok u 8tt i danas u 13tt eto..ja sam imala pregled u 8tt, pa u 9tt i onda u 12tt imala dva kod doktora i kada sam radila NIPT i ova 3 tjedna mi je sad bilo ultra dugo čekati,ali mene je doslovno spaÅ”avao baby watcher kojeg imam i sreća da sam maloj nalazila otkucaje već s krajem 11TT…Nije nikakva utjeha, ali u idućoj trudnoći bi svakako morala ići na svaka 2 tjedna na pregled u početku zbog ovoga Å”to se dogodilo. U početku i to čačkanje ne može stvoriti neki problem s cerviksom ili ne znam ni ja Å”ta jer je beba ultra malena,niti joj čeŔći UZV može ikako Å”tetiti kao prije 15-ak godina kakva je bila situacija. Po meni do zavrÅ”etka 1.tromjesečja bi definitivno trebali pregledi biti na svaka 2 tjedna upravo zbog ovoga Å”to se tebi dogodilo jer ti zadržani pobačaji..ajme prestraÅ”no evo ne znam viÅ”e Å”to reći :(

To je meni odmah bilo cudno a reko otkud ja znam kako to ide prva trudnoca ovo ono… Kuzis… Mozda ne bi mogao pripomoci ako je srce slabo ali bi barem znala na vrijeme… A ne ovako…sve u redu pa na kraju eto vraga…

Slazem se, ja sam negdje na internetu nasla postotak moguceg spontanog nakon detekcije srcane akcije, i mislim da je tek u 10om tjednu dosta smanjena sansa pobacaja. Ovo sve 6,7,8 tjedana je dosta rizicno. Ja sam i u prvoj trudnoci i sada otisla na pregled sa 10 tjedana iako sam imala uredan pregled u 7-8 tjednu. Naravno, nista nije garancija ali kao sto kazes bolje saznati prije nego kasnije jer se sa svakim danom sve vise vezes.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• lala.land
    25. Srpanj 2023. 20:10

ItsMarija

Caliopi ☘

ItsMarija

To je meni odmah bilo cudno a reko otkud ja znam kako to ide prva trudnoca ovo ono… Kuzis… Mozda ne bi mogao pripomoci ako je srce slabo ali bi barem znala na vrijeme… A ne ovako…sve u redu pa na kraju eto vraga…

Sada je najbitnije da ti budes dobro da prebolis… ja osobno nekako vijerujem da se sve događa s razlogom da Bog ima plan za sve ako nije dobro nije kraj tek te ceka sreca i radost… ja sam nakon 2 god pokuÅ”avanja dosla do trudnoće nakon ivf težak put al uz Boga je svaki križ lagan za nosit.. jako me potreslo kad san cula jutros, čuvaj se ā¤ļø sve ce na kraju biti dobro vjerujĀ 

šŸ’« I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ā¤ļø

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 20:34

Možda glupo zvuci ali nekako se tjesim da ako je vec moralo tako biti bolje i sad nego kasnije. Moja mama je imala spontani sa 6mj zamislite to. Bez obzita na mj svakako je tesko ali si moram nekak olaksat. Ili da se rodilo da srcanom manom pa nikakav zivot da ima, sve mi prolazi..al ono sjecam se prvog pregleda sa 6tj nisam se ni nadala srce lijepo kuca... Sve okej i onda sad dodjem nema... Šok... Tesko je... Al to se dogadja kaze... Al bas zato sto su ti tjedni tako rizicni cudi me da cesce nisam imala pa ipak sam skoro izasla iz prvog tromesjecja i dp tad nikakvog pregleda. Al mos se sad slikat

Tami0910
    25. Srpanj 2023. 20:50

ItsMarija

Možda glupo zvuci ali nekako se tjesim da ako je vec moralo tako biti bolje i sad nego kasnije. Moja mama je imala spontani sa 6mj zamislite to. Bez obzita na mj svakako je tesko ali si moram nekak olaksat. Ili da se rodilo da srcanom manom pa nikakav zivot da ima, sve mi prolazi..al ono sjecam se prvog pregleda sa 6tj nisam se ni nadala srce lijepo kuca… Sve okej i onda sad dodjem nema… Å ok… Tesko je… Al to se dogadja kaze… Al bas zato sto su ti tjedni tako rizicni cudi me da cesce nisam imala pa ipak sam skoro izasla iz prvog tromesjecja i dp tad nikakvog pregleda. Al mos se sad slikat

Jako mi je zao zbog toga sto te snaslo.šŸ˜”
    Znam kako ti je jer sam i sama to prosla.
    Misljenja sam da vrijeme pregleda nema nista s time, ja sam jedan dan bila i sve bilo super i za 2 dana sok, prestali otkucaji. I danas me hvata jeza kad se prisjetim. Nazalost to se cesto dogada i doktorima je to svakodnevnica, ali naravno onome kome se dogodi je tragedija.Ā 
    Samo se isplaci, istuguj i bit ce ti puno lakse ako to podijelis s nekim.Ā 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
    21.11.2023 AšŸ’™šŸ™

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 20:54

Tami0910

ItsMarija

Možda glupo zvuci ali nekako se tjesim da ako je vec moralo tako biti bolje i sad nego kasnije. Moja mama je imala spontani sa 6mj zamislite to. Bez obzita na mj svakako je tesko ali si moram nekak olaksat. Ili da se rodilo da srcanom manom pa nikakav zivot da ima, sve mi prolazi..al ono sjecam se prvog pregleda sa 6tj nisam se ni nadala srce lijepo kuca… Sve okej i onda sad dodjem nema… Å ok… Tesko je… Al to se dogadja kaze… Al bas zato sto su ti tjedni tako rizicni cudi me da cesce nisam imala pa ipak sam skoro izasla iz prvog tromesjecja i dp tad nikakvog pregleda. Al mos se sad slikat

Jako mi je zao zbog toga sto te snaslo.šŸ˜”
    Znam kako ti je jer sam i sama to prosla.
    Misljenja sam da vrijeme pregleda nema nista s time, ja sam jedan dan bila i sve bilo super i za 2 dana sok, prestali otkucaji. I danas me hvata jeza kad se prisjetim. Nazalost to se cesto dogada i doktorima je to svakodnevnica, ali naravno onome kome se dogodi je tragedija.
    Samo se isplaci, istuguj i bit ce ti puno lakse ako to podijelis s nekim.

BaÅ” to, i to mi je proslo kroz glavu da sam mogla bit na pregledu sve super i za pol sata da je moglo prestat kucat srce. Sve kuzim... Sve znam... Ne vrijedi trazit odgovore, ispitivat, sto ako... Valjd je tak moralo bit... Ne mogu nista promjenit....tuga ogromna toliko smo se veselili svi al eto... Neko gore vuce konce.Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.