Draga Marija, od srca ti zelim da se sto prije oporavis. Jako mi je zao sto ti se to dogodilo. Mislima sam uz tebe ❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Draga Marija, u šoku sam, bolno je za pročitati i pomisliti kako se osjećaš sada... Čuvaj se, tuguj koliko god treba, želim ti što brži oporavak i da iduća bude školska.
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Bogu hvala ja danas imam lijepe vijesti. Stigli nalazi panorame, sve je nizak rizik i imamo jos jednu curicu 🎀🥰.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Draga Marija, jako mi je žao i nema riječi koje bi te mogle utješiti. Kao što cure kažu, uvijek smo tu za tebe i vjerujem da će uskoro opet doći tvoje sunce koje će imati svog zaštitnika od prvog dana. ❤️
Curke, Etheral ima akcije, ja sam si ugrabila tetrice da barem nešto krenem rješavati. 🤣
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Draga Marija, iskreno mi je zao kroz sta prolazis. Uzmi vremena za sebe sad da prihvatis situaciju i isplaci se koliko god te bude trazilo. Zelim ti svu srecu sa sljedecom trudnocom! S tobom u mislima!
Bogu hvala ja danas imam lijepe vijesti. Stigli nalazi panorame, sve je nizak rizik i imamo jos jednu curicu 🎀🥰.
Bas predivne vijesti! Cestitam 🤗 ja jos cekam 🙄
Bas predivne vijesti! Cestitam 🤗 ja jos cekam 🙄
Sretno, brzo ce to 🥰.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Draga Marija, isplači se, vrišti, lupaj, na kraju kiše dolazi sunce i onda u nove pobjede ❤ grlim te!
Nove cure dobrodošle
I svima čestitke na dobrim pregledimaa🥰
Čestitam na lijepim vijestima ❤️🥰🥳
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji