Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateak44
    24. Srpanj 2023. 16:16

Jana25 meni je isto na prvu zvucalo puno, ali kad cujem tvoje onda je to cist okej i pristojno, samo neka rastu 😂
    .
    Hvala puno svima ❤️❤️❤️❤️ odmah sam mirnija, ako nista barem do srijede 😆 i bravo za sve ostale preglede danas 😊
    .
    Mom2one zao mi je sto to cujem, ali vjerujem da ce krajnji ishod bit i vise nego dobar i pozitivan, cuvaj se i javi nam se 🤗

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Selmaa34
    24. Srpanj 2023. 16:16

Mom2One

Drago mi je cure zbog Vas.
    Kod mene nista dobro. Cerviks na 21-24 mm, ovisi o kutu mjerenja, unutarnje usce V oblika. Krvna slika koma.
    Napravili cervikalne briseve, u cetvrtak novo mjerenje i mogucnost serklaze ako ovo bude ok.
    Ako se sto promijeni u ova tri dana(na gore) odmah k njima.
    Zelim vam svu srecu i da imate skolske trudnoce do kraja. ❤️

Želim vam sreću da izdržite do kraja. 🙏🏻

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Ana_Maria
    24. Srpanj 2023. 16:29

Mom2One

Drago mi je cure zbog Vas.
    Kod mene nista dobro. Cerviks na 21-24 mm, ovisi o kutu mjerenja, unutarnje usce V oblika. Krvna slika koma.
    Napravili cervikalne briseve, u cetvrtak novo mjerenje i mogucnost serklaze ako ovo bude ok.
    Ako se sto promijeni u ova tri dana(na gore) odmah k njima.
    Zelim vam svu srecu i da imate skolske trudnoce do kraja. ❤️

Cuvajte se, drzite se, i ti i beba ste vec dosad pokazali koliki ste borci, iskreno se nadam da se mozete izboriti i do kraja! Saljemo zagrljaje, javljaj se kako ces htjeti/moci ❤️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    24. Srpanj 2023. 16:33

Jana25

Noir

mateak44

Evooo me, gotova sam 🤗
    Smjestene su poprecno u pupi, cista na mozgu kompletno nestala, sve mjere tijela odgovaraju prema tjednima u kojima jesmo, jedna je teska 432g, a druga 461g 🙈 posteljice su super, cerviks T oblik i duljina 43mm sto je i viseeee nego odlicno! Nemam slike lica jer su se obje okrenule prema mojim ledima tako da cu se morat strpit do poroda da ih vidim 🥹
    Eto jedino sto moram je narucit se za fetalnu ehokardiografiju zbog ranije spomenute ciste, a i jer su blizanci pa da budu sigurni da je sa srcekima sve uredu. Jel netko od vas cure isao to radit i u kojoj bolnici?
    U srijedu pregled kod ginića da vidimo jos ulozivost, ali prema ovome svemu ja bi rekla da je ovo ooodlican nalaz i da su cure pravo zdrave 🥰

Wow bravoo! Pa to su nam vec velike bebe! Jesu najvece na zimskim bebama? Ne sjecam se da je netko spomenuo tu kilazu. Odlicno!

Nisu 🙈 moj je na 20+2 izmjeren na 415grama. Sad kma sigurno vec preko 500g 🐷

Ja sam danas isto 20+2, a mjerimo tocno 327 g 🙈 tvoj je bas decko i pol i samo nek nastavi tako🥰 iako je jos sitna, bas ju fino osjetim iz dana u dan, posteljica je straga tako da mislim da ce nam biti veselo s udarcima kako bude rasla 😁😊

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Noir
    24. Srpanj 2023. 16:43

Ana_Maria

Jana25

Noir

mateak44

Evooo me, gotova sam 🤗
    Smjestene su poprecno u pupi, cista na mozgu kompletno nestala, sve mjere tijela odgovaraju prema tjednima u kojima jesmo, jedna je teska 432g, a druga 461g 🙈 posteljice su super, cerviks T oblik i duljina 43mm sto je i viseeee nego odlicno! Nemam slike lica jer su se obje okrenule prema mojim ledima tako da cu se morat strpit do poroda da ih vidim 🥹
    Eto jedino sto moram je narucit se za fetalnu ehokardiografiju zbog ranije spomenute ciste, a i jer su blizanci pa da budu sigurni da je sa srcekima sve uredu. Jel netko od vas cure isao to radit i u kojoj bolnici?
    U srijedu pregled kod ginića da vidimo jos ulozivost, ali prema ovome svemu ja bi rekla da je ovo ooodlican nalaz i da su cure pravo zdrave 🥰

Wow bravoo! Pa to su nam vec velike bebe! Jesu najvece na zimskim bebama? Ne sjecam se da je netko spomenuo tu kilazu. Odlicno!

Nisu 🙈 moj je na 20+2 izmjeren na 415grama. Sad kma sigurno vec preko 500g 🐷

Ja sam danas isto 20+2, a mjerimo tocno 327 g 🙈 tvoj je bas decko i pol i samo nek nastavi tako🥰 iako je jos sitna, bas ju fino osjetim iz dana u dan, posteljica je straga tako da mislim da ce nam biti veselo s udarcima kako bude rasla 😁😊

Moj je na 17+6 bio 220 gr. Ja jos ne osjecam nista, nadam se da ce uskoro to krenuti jer se sad vec i oko toga stresiram.. posteljica je naprijed ali ipak sam mislila da cu do sad nesto osjetitit

12/2023 dječak 💙

Ens
    24. Srpanj 2023. 16:49

Wow curke ubile ste danas s dobrim pregledima ❤️❤️❤️ 
    Mom ne znam vise sto bih rekla!!!! Mislimo na tebe i nadamo se da ce sve ovo na kraju izac na dobro!

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• karlica18
    24. Srpanj 2023. 16:51

Matea44 bas mi je drago da au se ciste povukle :)
    ..
    Mom2one nadam se da ce ovo na kraju ipak biti sretna priča. ❤️
    ..
    Selma joooj nadam se da ce nam uskoro 😅 nestrpljiva sam 😬
    ..
    Caliopi vjerojatno si me preskocila jer se puno pisalo.. meni se promijenio datum 😅 pisat ce se 10.1. Kao termin 😅 slj pregled mi je 21.8., radila Panoramu pa sad cekam 🤗
    ..
    Želim toplu dobrodoslicu novim zenama 🥰

Miss88
    24. Srpanj 2023. 17:22

Čestitam na dobrim pregledima.
    Mom drži se ❤️
    Ljudi moji popustila je anestezija od popravka bol je nesnosna. Lekadol sam popila ali ne pomaže. 😣

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Selmaa34
    24. Srpanj 2023. 17:33

karlica18

..
    Mom2onenadam se da ce ovo na kraju ipak biti sretna priča. ❤️
    ..
    ..
    Caliopivjerojatno si me preskocila jer se puno pisalo.. meni se promijenio datum 😅 pisat ce se 10.1. Kao termin 😅 slj pregled mi je 21.8., radila Panoramu pa sad cekam 🤗
    ..

Jesi radila isto u ponedjeljak?

Selmaa34
    24. Srpanj 2023. 17:34

Caliopi ☘

karlica18

..
    Mom2onenadam se da ce ovo na kraju ipak biti sretna priča. ❤️
    ..
    ..
    Caliopivjerojatno si me preskocila jer se puno pisalo.. meni se promijenio datum 😅 pisat ce se 10.1. Kao termin 😅 slj pregled mi je 21.8., radila Panoramu pa sad cekam 🤗
    ..

Sad sam prepravila nego curkama koje odmah ne ostave dstum ili čekamo da se javi ostavim taj dio prazan i samo bude OTP napisan,tako da sam dopisala danas kada si javila pošto dosta dugo nisi pisala,a nakon zadnjeg pregleda nisi odmah napisala idući datum 🙈

Caliopi moj slijedeci pregled je 07.08?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.