Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmaa34
    24. Srpanj 2023. 16:06

karlica18

Znam da je neka od vas radila Panoramu prosli ponedjeljak? Jel stigao nalaz? Meni još nije 🙄

Nije, vec me hvata nervoza. Sretno nam.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

mateak44
    24. Srpanj 2023. 16:16

Jana25 meni je isto na prvu zvucalo puno, ali kad cujem tvoje onda je to cist okej i pristojno, samo neka rastu 😂
    .
    Hvala puno svima ❤️❤️❤️❤️ odmah sam mirnija, ako nista barem do srijede 😆 i bravo za sve ostale preglede danas 😊
    .
    Mom2one zao mi je sto to cujem, ali vjerujem da ce krajnji ishod bit i vise nego dobar i pozitivan, cuvaj se i javi nam se 🤗

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Selmaa34
    24. Srpanj 2023. 16:16

Mom2One

Drago mi je cure zbog Vas.
    Kod mene nista dobro. Cerviks na 21-24 mm, ovisi o kutu mjerenja, unutarnje usce V oblika. Krvna slika koma.
    Napravili cervikalne briseve, u cetvrtak novo mjerenje i mogucnost serklaze ako ovo bude ok.
    Ako se sto promijeni u ova tri dana(na gore) odmah k njima.
    Zelim vam svu srecu i da imate skolske trudnoce do kraja. ❤️

Želim vam sreću da izdržite do kraja. 🙏🏻

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Ana_Maria
    24. Srpanj 2023. 16:29

Mom2One

Drago mi je cure zbog Vas.
    Kod mene nista dobro. Cerviks na 21-24 mm, ovisi o kutu mjerenja, unutarnje usce V oblika. Krvna slika koma.
    Napravili cervikalne briseve, u cetvrtak novo mjerenje i mogucnost serklaze ako ovo bude ok.
    Ako se sto promijeni u ova tri dana(na gore) odmah k njima.
    Zelim vam svu srecu i da imate skolske trudnoce do kraja. ❤️

Cuvajte se, drzite se, i ti i beba ste vec dosad pokazali koliki ste borci, iskreno se nadam da se mozete izboriti i do kraja! Saljemo zagrljaje, javljaj se kako ces htjeti/moci ❤️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ana_Maria
    24. Srpanj 2023. 16:33

Jana25

Noir

mateak44

Evooo me, gotova sam 🤗
    Smjestene su poprecno u pupi, cista na mozgu kompletno nestala, sve mjere tijela odgovaraju prema tjednima u kojima jesmo, jedna je teska 432g, a druga 461g 🙈 posteljice su super, cerviks T oblik i duljina 43mm sto je i viseeee nego odlicno! Nemam slike lica jer su se obje okrenule prema mojim ledima tako da cu se morat strpit do poroda da ih vidim 🥹
    Eto jedino sto moram je narucit se za fetalnu ehokardiografiju zbog ranije spomenute ciste, a i jer su blizanci pa da budu sigurni da je sa srcekima sve uredu. Jel netko od vas cure isao to radit i u kojoj bolnici?
    U srijedu pregled kod ginića da vidimo jos ulozivost, ali prema ovome svemu ja bi rekla da je ovo ooodlican nalaz i da su cure pravo zdrave 🥰

Wow bravoo! Pa to su nam vec velike bebe! Jesu najvece na zimskim bebama? Ne sjecam se da je netko spomenuo tu kilazu. Odlicno!

Nisu 🙈 moj je na 20+2 izmjeren na 415grama. Sad kma sigurno vec preko 500g 🐷

Ja sam danas isto 20+2, a mjerimo tocno 327 g 🙈 tvoj je bas decko i pol i samo nek nastavi tako🥰 iako je jos sitna, bas ju fino osjetim iz dana u dan, posteljica je straga tako da mislim da ce nam biti veselo s udarcima kako bude rasla 😁😊

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Noir
    24. Srpanj 2023. 16:43

Ana_Maria

Jana25

Noir

mateak44

Evooo me, gotova sam 🤗
    Smjestene su poprecno u pupi, cista na mozgu kompletno nestala, sve mjere tijela odgovaraju prema tjednima u kojima jesmo, jedna je teska 432g, a druga 461g 🙈 posteljice su super, cerviks T oblik i duljina 43mm sto je i viseeee nego odlicno! Nemam slike lica jer su se obje okrenule prema mojim ledima tako da cu se morat strpit do poroda da ih vidim 🥹
    Eto jedino sto moram je narucit se za fetalnu ehokardiografiju zbog ranije spomenute ciste, a i jer su blizanci pa da budu sigurni da je sa srcekima sve uredu. Jel netko od vas cure isao to radit i u kojoj bolnici?
    U srijedu pregled kod ginića da vidimo jos ulozivost, ali prema ovome svemu ja bi rekla da je ovo ooodlican nalaz i da su cure pravo zdrave 🥰

Wow bravoo! Pa to su nam vec velike bebe! Jesu najvece na zimskim bebama? Ne sjecam se da je netko spomenuo tu kilazu. Odlicno!

Nisu 🙈 moj je na 20+2 izmjeren na 415grama. Sad kma sigurno vec preko 500g 🐷

Ja sam danas isto 20+2, a mjerimo tocno 327 g 🙈 tvoj je bas decko i pol i samo nek nastavi tako🥰 iako je jos sitna, bas ju fino osjetim iz dana u dan, posteljica je straga tako da mislim da ce nam biti veselo s udarcima kako bude rasla 😁😊

Moj je na 17+6 bio 220 gr. Ja jos ne osjecam nista, nadam se da ce uskoro to krenuti jer se sad vec i oko toga stresiram.. posteljica je naprijed ali ipak sam mislila da cu do sad nesto osjetitit

12/2023 dječak 💙

Ens
    24. Srpanj 2023. 16:49

Wow curke ubile ste danas s dobrim pregledima ❤️❤️❤️ 
    Mom ne znam vise sto bih rekla!!!! Mislimo na tebe i nadamo se da ce sve ovo na kraju izac na dobro!

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• karlica18
    24. Srpanj 2023. 16:51

Matea44 bas mi je drago da au se ciste povukle :)
    ..
    Mom2one nadam se da ce ovo na kraju ipak biti sretna priča. ❤️
    ..
    Selma joooj nadam se da ce nam uskoro 😅 nestrpljiva sam 😬
    ..
    Caliopi vjerojatno si me preskocila jer se puno pisalo.. meni se promijenio datum 😅 pisat ce se 10.1. Kao termin 😅 slj pregled mi je 21.8., radila Panoramu pa sad cekam 🤗
    ..
    Želim toplu dobrodoslicu novim zenama 🥰

• Jagoda01
    24. Srpanj 2023. 17:22

Mom2one evo uđem malo vama na temu i vidim sto pises, mozes nam se pridruzit na temi "skracen cerviks, mirovanje, serklaza"
    Ako vam zaboravim opet uci ovdje na temu nek te cure podsjete
    Meni su uradili serklazu sa 22 i po tt sa 24mm i evo dogurala do 33,nemoj ocajavat❤️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

Miss88
    24. Srpanj 2023. 17:22

Čestitam na dobrim pregledima.
    Mom drži se ❤️
    Ljudi moji popustila je anestezija od popravka bol je nesnosna. Lekadol sam popila ali ne pomaže. 😣

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.