Jana25 meni je isto na prvu zvucalo puno, ali kad cujem tvoje onda je to cist okej i pristojno, samo neka rastu 😂
.
Hvala puno svima ❤️❤️❤️❤️ odmah sam mirnija, ako nista barem do srijede 😆 i bravo za sve ostale preglede danas 😊
.
Mom2one zao mi je sto to cujem, ali vjerujem da ce krajnji ishod bit i vise nego dobar i pozitivan, cuvaj se i javi nam se 🤗
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Drago mi je cure zbog Vas.
Kod mene nista dobro. Cerviks na 21-24 mm, ovisi o kutu mjerenja, unutarnje usce V oblika. Krvna slika koma.
Napravili cervikalne briseve, u cetvrtak novo mjerenje i mogucnost serklaze ako ovo bude ok.
Ako se sto promijeni u ova tri dana(na gore) odmah k njima.
Zelim vam svu srecu i da imate skolske trudnoce do kraja. ❤️
Želim vam sreću da izdržite do kraja. 🙏🏻
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Drago mi je cure zbog Vas.
Kod mene nista dobro. Cerviks na 21-24 mm, ovisi o kutu mjerenja, unutarnje usce V oblika. Krvna slika koma.
Napravili cervikalne briseve, u cetvrtak novo mjerenje i mogucnost serklaze ako ovo bude ok.
Ako se sto promijeni u ova tri dana(na gore) odmah k njima.
Zelim vam svu srecu i da imate skolske trudnoce do kraja. ❤️
Cuvajte se, drzite se, i ti i beba ste vec dosad pokazali koliki ste borci, iskreno se nadam da se mozete izboriti i do kraja! Saljemo zagrljaje, javljaj se kako ces htjeti/moci ❤️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Evooo me, gotova sam 🤗
Smjestene su poprecno u pupi, cista na mozgu kompletno nestala, sve mjere tijela odgovaraju prema tjednima u kojima jesmo, jedna je teska 432g, a druga 461g 🙈 posteljice su super, cerviks T oblik i duljina 43mm sto je i viseeee nego odlicno! Nemam slike lica jer su se obje okrenule prema mojim ledima tako da cu se morat strpit do poroda da ih vidim 🥹
Eto jedino sto moram je narucit se za fetalnu ehokardiografiju zbog ranije spomenute ciste, a i jer su blizanci pa da budu sigurni da je sa srcekima sve uredu. Jel netko od vas cure isao to radit i u kojoj bolnici?
U srijedu pregled kod ginića da vidimo jos ulozivost, ali prema ovome svemu ja bi rekla da je ovo ooodlican nalaz i da su cure pravo zdrave 🥰
Wow bravoo! Pa to su nam vec velike bebe! Jesu najvece na zimskim bebama? Ne sjecam se da je netko spomenuo tu kilazu. Odlicno!
Nisu 🙈 moj je na 20+2 izmjeren na 415grama. Sad kma sigurno vec preko 500g 🐷
Ja sam danas isto 20+2, a mjerimo tocno 327 g 🙈 tvoj je bas decko i pol i samo nek nastavi tako🥰 iako je jos sitna, bas ju fino osjetim iz dana u dan, posteljica je straga tako da mislim da ce nam biti veselo s udarcima kako bude rasla 😁😊
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Evooo me, gotova sam 🤗
Smjestene su poprecno u pupi, cista na mozgu kompletno nestala, sve mjere tijela odgovaraju prema tjednima u kojima jesmo, jedna je teska 432g, a druga 461g 🙈 posteljice su super, cerviks T oblik i duljina 43mm sto je i viseeee nego odlicno! Nemam slike lica jer su se obje okrenule prema mojim ledima tako da cu se morat strpit do poroda da ih vidim 🥹
Eto jedino sto moram je narucit se za fetalnu ehokardiografiju zbog ranije spomenute ciste, a i jer su blizanci pa da budu sigurni da je sa srcekima sve uredu. Jel netko od vas cure isao to radit i u kojoj bolnici?
U srijedu pregled kod ginića da vidimo jos ulozivost, ali prema ovome svemu ja bi rekla da je ovo ooodlican nalaz i da su cure pravo zdrave 🥰
Wow bravoo! Pa to su nam vec velike bebe! Jesu najvece na zimskim bebama? Ne sjecam se da je netko spomenuo tu kilazu. Odlicno!
Nisu 🙈 moj je na 20+2 izmjeren na 415grama. Sad kma sigurno vec preko 500g 🐷
Ja sam danas isto 20+2, a mjerimo tocno 327 g 🙈 tvoj je bas decko i pol i samo nek nastavi tako🥰 iako je jos sitna, bas ju fino osjetim iz dana u dan, posteljica je straga tako da mislim da ce nam biti veselo s udarcima kako bude rasla 😁😊
Moj je na 17+6 bio 220 gr. Ja jos ne osjecam nista, nadam se da ce uskoro to krenuti jer se sad vec i oko toga stresiram.. posteljica je naprijed ali ipak sam mislila da cu do sad nesto osjetitit
12/2023 dječak 💙
Wow curke ubile ste danas s dobrim pregledima ❤️❤️❤️
Mom ne znam vise sto bih rekla!!!! Mislimo na tebe i nadamo se da ce sve ovo na kraju izac na dobro!
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Matea44 bas mi je drago da au se ciste povukle :)
..
Mom2one nadam se da ce ovo na kraju ipak biti sretna priča. ❤️
..
Selma joooj nadam se da ce nam uskoro 😅 nestrpljiva sam 😬
..
Caliopi vjerojatno si me preskocila jer se puno pisalo.. meni se promijenio datum 😅 pisat ce se 10.1. Kao termin 😅 slj pregled mi je 21.8., radila Panoramu pa sad cekam 🤗
..
Želim toplu dobrodoslicu novim zenama 🥰
Čestitam na dobrim pregledima.
Mom drži se ❤️
Ljudi moji popustila je anestezija od popravka bol je nesnosna. Lekadol sam popila ali ne pomaže. 😣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
..
Mom2onenadam se da ce ovo na kraju ipak biti sretna priča. ❤️
..
..
Caliopivjerojatno si me preskocila jer se puno pisalo.. meni se promijenio datum 😅 pisat ce se 10.1. Kao termin 😅 slj pregled mi je 21.8., radila Panoramu pa sad cekam 🤗
..
Jesi radila isto u ponedjeljak?
..
Mom2onenadam se da ce ovo na kraju ipak biti sretna priča. ❤️
..
..
Caliopivjerojatno si me preskocila jer se puno pisalo.. meni se promijenio datum 😅 pisat ce se 10.1. Kao termin 😅 slj pregled mi je 21.8., radila Panoramu pa sad cekam 🤗
..
Sad sam prepravila nego curkama koje odmah ne ostave dstum ili čekamo da se javi ostavim taj dio prazan i samo bude OTP napisan,tako da sam dopisala danas kada si javila pošto dosta dugo nisi pisala,a nakon zadnjeg pregleda nisi odmah napisala idući datum 🙈
Caliopi moj slijedeci pregled je 07.08?
Sortiraj odgovore
Najstariji