Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noir
    24. Srpanj 2023. 14:29

mateak44

Evooo me, gotova sam 🤗
    Smjestene su poprecno u pupi, cista na mozgu kompletno nestala, sve mjere tijela odgovaraju prema tjednima u kojima jesmo, jedna je teska 432g, a druga 461g 🙈 posteljice su super, cerviks T oblik i duljina 43mm sto je i viseeee nego odlicno! Nemam slike lica jer su se obje okrenule prema mojim ledima tako da cu se morat strpit do poroda da ih vidim 🥹
    Eto jedino sto moram je narucit se za fetalnu ehokardiografiju zbog ranije spomenute ciste, a i jer su blizanci pa da budu sigurni da je sa srcekima sve uredu. Jel netko od vas cure isao to radit i u kojoj bolnici?
    U srijedu pregled kod ginića da vidimo jos ulozivost, ali prema ovome svemu ja bi rekla da je ovo ooodlican nalaz i da su cure pravo zdrave 🥰

Wow bravoo! Pa to su nam vec velike bebe! Jesu najvece na zimskim bebama? Ne sjecam se da je netko spomenuo tu kilazu. Odlicno!

12/2023 dječak 💙

ItsMarija
    24. Srpanj 2023. 14:34

Noir

ItsMarija

Noir

Caliopi ☘

Ana_Maria bravo razvalile ste! Sad uživajte na moru i odmorite se koliko možete! Ja isto čekam u srijedu presudu da vidimo odobrenje hoće ili ne 😂ItsMarijanemoj nikako jesti slatko. Samo nešto sitno pojedi da nisi jako gladna. Ne znam jel će ti preko trbuha gledati ili ne,ali znam da je onda bolje imati puniji nego prazniji mjehur,ako griješim neka me curke isprave 😊
    Zaboravila sam vas pitati…jel koja od Vas imala problem da uzimate novalac prenatale i zaboli Vas želudac kada popijete il Vam bude muka? Ne znam dal da kažem doktoru pa mi preporuči zamjenu ili je to normalno? 🤷‍♀️🤦‍♀️ mislila sam da je samo slučajnost,al jok…poslije svake tablete neovisno jel ja popila dok jedem,nakon što pojedem ili kako god,uvijek ista priča 🙃

Vidiš, mene uvijek pošalju na pišanje prije uzva, bez obzira kojeg. Također, prije anomalya, sestra mi je rekla da pola sata prije nego dođem obavezno pojedem nešto slatko i usred pregleda me doktorica poslala u šetnju i da popijem slatko da se beba okrene kako bi provjerila lice da nebi bilo rascjepa usne jer je bio stisnut uz posteljicu. Tako da pitaj sestru za savjet, ja mislim da možes normalno i jesti i piti.

Ma, da ja cak mislim da je netko napisao pojest slatko da se bolje vidi. Mozda grijesim ali kao da mi nesto tako zvoni. Ma ujutro ću snitu kruha da mi bas ne bude slabo pa ćemo vidjet, vidis, uopce nisam o tome mislila nit je itko sta reko, do evo sad, sad si bas razmisljam😀

Nemoj, cim manje razmisljas o takvim stvarima bolje za tebe. Da je nesto od toga bitno doktor bi ti rekao. Samo se probaj opustiti koliko mozes ( iako ja nikad ne mogu) i to je to :) btw, ne znam tko je pitao, meni je u 12 tt na onom mini anomaly uzvu za kombinirani u bolnici doktorica radila preko trbuha. To ovisi od doktora do doktora i od naše građe. Kad je mene vidjela rekla je da ćemo probat preko trbuha a ako neće vdijeti onda vaginalno. Ja imam viska kila, ali oko trbuha bas i ne nesto previse sala. Kako god, uvijek se pripremite i za vaginalni, tako mjere cerviks

Ma znam. Bezveze sad razmisljam. Pokusavam bit pozitivna al me trta al opet ne mogu ni docekat. Imas pravo kad kazes da je bitno rekli bi. 

• ss89
    24. Srpanj 2023. 14:43

Pozdrav svima, 
    evo da se i ja javim, pratim vas već neko vrijeme, od samog početka trudnoće 😊
    Meni je ovo treća trudnoća, već imam dvoje djece, sad sam 16+5, otp 3.1.2024. 
    Spol još ne znamo.
    Zasad je sve u redu i samo se nadam da će tako i ostati do kraja...
    Sljedeći pregled imam 17.08.
    Super ste mi, sretno svima 😊

Mom2One
    24. Srpanj 2023. 15:05

Drago mi je cure zbog Vas. 
    Kod mene nista dobro. Cerviks na 21-24 mm, ovisi o kutu mjerenja, unutarnje usce V oblika. Krvna slika koma.
    Napravili cervikalne briseve, u cetvrtak novo mjerenje i mogucnost serklaze ako ovo bude ok. 
    Ako se sto promijeni u ova tri dana(na gore) odmah k njima.
    Zelim vam svu srecu i da imate skolske trudnoce do kraja. ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

ItsMarija
    24. Srpanj 2023. 15:07

Mom2One

Kod mene nista dobro. Cerviks na 21-24 mm, ovisi o kutu mjerenja, unutarnje usce V oblika. Krvna slika koma.
    Napravili cervikalne briseve, u cetvrtak novo mjerenje i mogucnost serklaze ako ovo bude ok.

Zelim i ja tebi/vama sreću i da sve ispadne u redu.
    ❤️🤞

Jana25
    24. Srpanj 2023. 15:22

Noir

mateak44

Evooo me, gotova sam 🤗
    Smjestene su poprecno u pupi, cista na mozgu kompletno nestala, sve mjere tijela odgovaraju prema tjednima u kojima jesmo, jedna je teska 432g, a druga 461g 🙈 posteljice su super, cerviks T oblik i duljina 43mm sto je i viseeee nego odlicno! Nemam slike lica jer su se obje okrenule prema mojim ledima tako da cu se morat strpit do poroda da ih vidim 🥹
    Eto jedino sto moram je narucit se za fetalnu ehokardiografiju zbog ranije spomenute ciste, a i jer su blizanci pa da budu sigurni da je sa srcekima sve uredu. Jel netko od vas cure isao to radit i u kojoj bolnici?
    U srijedu pregled kod ginića da vidimo jos ulozivost, ali prema ovome svemu ja bi rekla da je ovo ooodlican nalaz i da su cure pravo zdrave 🥰

Wow bravoo! Pa to su nam vec velike bebe! Jesu najvece na zimskim bebama? Ne sjecam se da je netko spomenuo tu kilazu. Odlicno!

Nisu 🙈 moj je na 20+2 izmjeren na 415grama. Sad kma sigurno vec preko 500g 🐷

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    24. Srpanj 2023. 15:23

Matea bravo za pregled i za cure ❤️ tako mi je drago zbog vas 💕🥰😍 samo se pazite i rastite ❤️ 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    24. Srpanj 2023. 15:24

Mom2One

😔🥺❤️
    Javljaj se molim te ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Eva892
    24. Srpanj 2023. 15:35

Evo i nas sa pregleda, sve je super, pogledali smo svaki bitan parametar i sve odgovar tjednima, ruke, nogice, sve na broju❤️ cerviks je 40mm sto je super, promjenili smo rezim uzimanja utrogestana, i on ide do daljnjeg. Sljedeći pregled je 16.08., a anomaly i 4D imamo 01.08.
    Čestitam ostalim curama na dobrim pregledima🤗🥳

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Eva892
    24. Srpanj 2023. 16:00

Mom2One

Držim fige da sve prođe dobro🥰❤️

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.