Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    25. Srpanj 2023. 11:52

Marija draga, jako mi je žao. šŸ˜”šŸ˜” Drži se. ā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļø Svaki ružan san prođe.Ā Ā 

šŸ‘©39, šŸ‘±ā€ā™‚ļø40, šŸ‘¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. šŸ’“
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• MaÅ”nica_22
    25. Srpanj 2023. 12:22

ItsMarija

Cure imam loÅ”e vijesti….nema otkucaja, ostalo je u 8tjednu…. Sad su me ocistili, nadrogirana sam….
    Uzas, sve si mislim ma ovo se ne dogadja, ruzan san je😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Jako mi je žao 😄 imaÅ” ovde podrÅ”ku za Å”ta god ā¤ļø

šŸ‘±ā€ā™€ļø27 PCOS šŸ§”27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    šŸ’Š Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI āŒ
    4/23 IUI āž•
    A. šŸ§øšŸ‘£
    8/24 āž•ļø spontana trudnoca

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 12:33

Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi... Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola... Pa ak jos ima, opet će.... Pitam zasto...normalno ne može dat odgovor... Dogadja se.... Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje... U 12 sam tj bila... Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja... 😭 Valjda nikada neću zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje... Nema otkucaja... A sad tuga plac, sta god da to nekako prodje.... Da bude lakse.... Msm da san trenutno otupljena u glavi... Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod... Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit će nas strah ali poslije kiÅ”e mora doci sunce.Ā 

• MaÅ”nica_22
    25. Srpanj 2023. 13:12

ItsMarija

Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi… Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola… Pa ak jos ima, opet će…. Pitam zasto…normalno ne može dat odgovor… Dogadja se…. Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje… U 12 sam tj bila… Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja… 😭 Valjda nikada neću zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje… Nema otkucaja… A sad tuga plac, sta god da to nekako prodje…. Da bude lakse…. Msm da san trenutno otupljena u glavi… Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod… Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit će nas strah ali poslije kiÅ”e mora doci sunce.

Samo odtugovati i otplakati, ne treba se suzdržavati. ProÅ”la sam slično, samo Å”to sam ja brzo prokrvarila prije prvog pregleda pa sam se pripremila odma na najgore, a tebi je tek bio Å”ok. To je joÅ” gore, zato ti kažem uzmi vrijeme za sebe koliko ti je potrebno. Å aljem veliki zagrljaj ā¤ļø

šŸ‘±ā€ā™€ļø27 PCOS šŸ§”27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    šŸ’Š Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI āŒ
    4/23 IUI āž•
    A. šŸ§øšŸ‘£
    8/24 āž•ļø spontana trudnoca

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 13:15

Čudno mi je jer nisam uopce imala krvarenja, ikakvog iscjetka... Ma nista... Rekla bi super trudnoca... Ono znalo bolit u trbuhu al reko to je normalno. Nikakve znakove nisam dobivala... Zato mi je ovo sad uzas.... Šok... Ne znam... 

Selmaa34
    25. Srpanj 2023. 13:19

ItsMarija

Čudno mi je jer nisam uopce imala krvarenja, ikakvog iscjetka… Ma nista… Rekla bi super trudnoca… Ono znalo bolit u trbuhu al reko to je normalno. Nikakve znakove nisam dobivala… Zato mi je ovo sad uzas…. Å ok… Ne znam…

Ajme Marija, mogu mislit koliko si se sokirala. Kolikogod se bojimo i skacemo na svaki simptom svi ocekujemo najbolje. Pogotovo u tvojoj situaciji kad nema nikakve naznake da nesto ide krivo. Nadam se da ces sto ranije u novu skolsku trudnocu.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 13:23

Selmaa34

ItsMarija

Čudno mi je jer nisam uopce imala krvarenja, ikakvog iscjetka… Ma nista… Rekla bi super trudnoca… Ono znalo bolit u trbuhu al reko to je normalno. Nikakve znakove nisam dobivala… Zato mi je ovo sad uzas…. Å ok… Ne znam…

Ajme Marija, mogu mislit koliko si se sokirala. Kolikogod se bojimo i skacemo na svaki simptom svi ocekujemo najbolje. Pogotovo u tvojoj situaciji kad nema nikakve naznake da nesto ide krivo. Nadam se da ces sto ranije u novu skolsku trudnocu.

Bojala sam se normalno pregleda al nisam mislila na najgori moguci iahod situacije.... Ono prvo na ekranu, isuse vidis bebicu sta ti znas jel to valja il ne.. Kad bolje pogledas, stoji... Nema otkucaja... Ma joj.. Ne zelim vas bedirat... Ja vam zelin svima ali stvarno svima sreću sa trudnocama... A ovo sto se tice novog pokusaja kako sam bila nadrogirana nisam ni pitala jel se mora sad malo cekat ili sta... Budem u pon to vidjela...Ā 

• gospodjica
    25. Srpanj 2023. 13:44

ItsMarija, bas me rasplakao tvoj rasplet. Uzasno mi je zao. Zelim ti sto brzi oporavak i znaj da imas vojsku podrske ovdje, a sigurna sam jos i vise medju svojim najblizim ljudima.
    ā¤ļø

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 13:57

gospodjica

ItsMarija, bas me rasplakao tvoj rasplet. Uzasno mi je zao. Zelim ti sto brzi oporavak i znaj da imas vojsku podrske ovdje, a sigurna sam jos i vise medju svojim najblizim ljudima.
    ā¤ļø

Hvala ti puno, znaci nema tih rjeci nema toga sta moze pomoci ali vjerujte da mi ovo znaci... I virtualno...i nikad se ne vidjele ali podrska znaci... Malo ublazi...šŸ’” Necu vas puno daviti, morate mislit na sebe i bebice i pricat o svemu sto s tim ide... Al evo danas je ispalo ovako šŸ’—šŸ’™šŸ•Šļø

PiaBuu
    25. Srpanj 2023. 14:04

Marija, proÅ”la sam dva puta to, drži se! PiÅ”i nam šŸ™šŸ¼ Imaj vjere, Bogu niÅ”ta nije nemoguce! ā™„ļøšŸ™šŸ¼šŸŒˆ

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.