Marija draga, jako mi je žao. šš Drži se. ā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļø Svaki ružan san proÄe.Ā Ā
š©39, š±āāļø40, š¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoÄa
Stiže curica. š
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cure imam loÅ”e vijestiā¦.nema otkucaja, ostalo je u 8tjednuā¦. Sad su me ocistili, nadrogirana samā¦.
Uzas, sve si mislim ma ovo se ne dogadja, ruzan san ješšššššššššššššš
Jako mi je žao š„ imaÅ” ovde podrÅ”ku za Å”ta god ā¤ļø
š±āāļø27 PCOS š§27 normo
Ovulacije potvrdjene
š Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ā
4/23 IUI ā
A. š§øš£
8/24 āļø spontana trudnoca
Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi... Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola... Pa ak jos ima, opet Äe.... Pitam zasto...normalno ne može dat odgovor... Dogadja se.... Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje... U 12 sam tj bila... Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja... š Valjda nikada neÄu zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje... Nema otkucaja... A sad tuga plac, sta god da to nekako prodje.... Da bude lakse.... Msm da san trenutno otupljena u glavi... Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod... Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit Äe nas strah ali poslije kiÅ”e mora doci sunce.Ā
Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi⦠Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola⦠Pa ak jos ima, opet Äeā¦. Pitam zastoā¦normalno ne može dat odgovor⦠Dogadja seā¦. Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje⦠U 12 sam tj bila⦠Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja⦠š Valjda nikada neÄu zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje⦠Nema otkucaja⦠A sad tuga plac, sta god da to nekako prodjeā¦. Da bude lakseā¦. Msm da san trenutno otupljena u glavi⦠Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod⦠Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit Äe nas strah ali poslije kiÅ”e mora doci sunce.
Samo odtugovati i otplakati, ne treba se suzdržavati. ProÅ”la sam sliÄno, samo Å”to sam ja brzo prokrvarila prije prvog pregleda pa sam se pripremila odma na najgore, a tebi je tek bio Å”ok. To je joÅ” gore, zato ti kažem uzmi vrijeme za sebe koliko ti je potrebno. Å aljem veliki zagrljaj ā¤ļø
š±āāļø27 PCOS š§27 normo
Ovulacije potvrdjene
š Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ā
4/23 IUI ā
A. š§øš£
8/24 āļø spontana trudnoca
Äudno mi je jer nisam uopce imala krvarenja, ikakvog iscjetka... Ma nista... Rekla bi super trudnoca... Ono znalo bolit u trbuhu al reko to je normalno. Nikakve znakove nisam dobivala... Zato mi je ovo sad uzas.... Å ok... Ne znam...Ā
Äudno mi je jer nisam uopce imala krvarenja, ikakvog iscjetka⦠Ma nista⦠Rekla bi super trudnoca⦠Ono znalo bolit u trbuhu al reko to je normalno. Nikakve znakove nisam dobivala⦠Zato mi je ovo sad uzasā¦. Å ok⦠Ne znamā¦
Ajme Marija, mogu mislit koliko si se sokirala. Kolikogod se bojimo i skacemo na svaki simptom svi ocekujemo najbolje. Pogotovo u tvojoj situaciji kad nema nikakve naznake da nesto ide krivo. Nadam se da ces sto ranije u novu skolsku trudnocu.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Äudno mi je jer nisam uopce imala krvarenja, ikakvog iscjetka⦠Ma nista⦠Rekla bi super trudnoca⦠Ono znalo bolit u trbuhu al reko to je normalno. Nikakve znakove nisam dobivala⦠Zato mi je ovo sad uzasā¦. Å ok⦠Ne znamā¦
Ajme Marija, mogu mislit koliko si se sokirala. Kolikogod se bojimo i skacemo na svaki simptom svi ocekujemo najbolje. Pogotovo u tvojoj situaciji kad nema nikakve naznake da nesto ide krivo. Nadam se da ces sto ranije u novu skolsku trudnocu.
Bojala sam se normalno pregleda al nisam mislila na najgori moguci iahod situacije.... Ono prvo na ekranu, isuse vidis bebicu sta ti znas jel to valja il ne.. Kad bolje pogledas, stoji... Nema otkucaja... Ma joj.. Ne zelim vas bedirat... Ja vam zelin svima ali stvarno svima sreÄu sa trudnocama... A ovo sto se tice novog pokusaja kako sam bila nadrogirana nisam ni pitala jel se mora sad malo cekat ili sta... Budem u pon to vidjela...Ā
ItsMarija, bas me rasplakao tvoj rasplet. Uzasno mi je zao. Zelim ti sto brzi oporavak i znaj da imas vojsku podrske ovdje, a sigurna sam jos i vise medju svojim najblizim ljudima.
ā¤ļø
ItsMarija, bas me rasplakao tvoj rasplet. Uzasno mi je zao. Zelim ti sto brzi oporavak i znaj da imas vojsku podrske ovdje, a sigurna sam jos i vise medju svojim najblizim ljudima.
ā¤ļø
Hvala ti puno, znaci nema tih rjeci nema toga sta moze pomoci ali vjerujte da mi ovo znaci... I virtualno...i nikad se ne vidjele ali podrska znaci... Malo ublazi...š Necu vas puno daviti, morate mislit na sebe i bebice i pricat o svemu sto s tim ide... Al evo danas je ispalo ovako šššļø
Marija, proÅ”la sam dva puta to, drži se! PiÅ”i nam šš¼ Imaj vjere, Bogu niÅ”ta nije nemoguce! ā„ļøšš¼š
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š
10.08.23- stiže mamina djevojÄica šššØāš©āš§