Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    25. Srpanj 2023. 22:01

Samo nam piši! 
    Šta se tiče kiretaze, možeš slobodno planirat Ostat trudna ove godine ☺️🙏🏼
    Napravi iza menstruacije briseve,Papa,nalaze i provjeri si štitnjaču ( t3,t4,tsh,anti tpo i anti tg ) 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 22:11

Ovo za preglede def budem vidjela sa ginekologom sto i kako... I kada mozemo opet planirat..a i pitat ga jel on ima praksu tako *dugo* cekat do iduceg pregleda ili sta. Ne kazem da bi se nest promijenilo al opet je bilo dugoo za cekat. Pa taman i promjenila doktora. Sto se tice liste drago mi je sto si me ostavila i slazem se može. Andjelcic mali💔

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 22:12

Btw papa test sam radila prije mj dana uredan je. 

• Anchiii97
    25. Srpanj 2023. 22:24

Draga Marija ja sam prošle godine u 11 nedelji saznala da je beba prestala da se razvija u 9 nedelji, drugi put sam isto tako otišla na pregled oko 12 nedelje i doktor mi rekao da je beba prestala da se razvija oko 10 nedelje… Sad sam treći put trudna, zadnji put sam imala pregled 7+6 i čuli su se otkucaji bez obzira na prethodna iskustva doktor mi je samo rekao sve je super sad dodji za mjesec dana i zakazao mi za 7 avgust kad budem 12 nedelja… I mene je previše strah tog pregleda iako se trenutno super osjecam, bas nemam ni jedan razlog da bih pomislila da nije nešto ok… nemam bolove ni grčeve ni iscjedak… neki siptomi su prošli, sad su neki novi tu… Al bez obzira na sve 7 avg mi je kao vjecnost s obzirom da je prošli pregled oko 10tog jula bila…

ItsMarija
    25. Srpanj 2023. 22:27

Anchiii97

Draga Marija ja sam prošle godine u 11 nedelji saznala da je beba prestala da se razvija u 9 nedelji, drugi put sam isto tako otišla na pregled oko 12 nedelje i doktor mi rekao da je beba prestala da se razvija oko 10 nedelje… Sad sam treći put trudna, zadnji put sam imala pregled 7+6 i čuli su se otkucaji bez obzira na prethodna iskustva doktor mi je samo rekao sve je super sad dodji za mjesec dana i zakazao mi za 7 avgust kad budem 12 nedelja… I mene je previše strah tog pregleda iako se trenutno super osjecam, bas nemam ni jedan razlog da bih pomislila da nije nešto ok… nemam bolove ni grčeve ni iscjedak… neki siptomi su prošli, sad su neki novi tu… Al bez obzira na sve 7 avg mi je kao vjecnost s obzirom da je prošli pregled oko 10tog jula bila…

Ma znam, mogu mislit koji strah imas. I nece ti nista pomoci ali nadam se da će sve biti u redu. Treća sreca mislim da sam to tebi rekla jednom ovdje. 

• Anchiii97
    25. Srpanj 2023. 23:53

Caliopi ☘

ItsMarija

Znate sta si sad razmisljam… Znam da ne vrijedi razbijat glavu sa sto pitanja i sto ako. Nit ikoga krivit. I ne zelim vam bit dosasna. Ali…. Vjerujem ako je bilo do srca da tu nema neke pomoci, (nit se sad ispitivat zasto je srce stalo) ali meni je odmah bilo cudno sto sam prvi pregled imala 14.6 i ovaj tek danas 25.7. Jel nije to dugo za cekat…od 6tj do 12tj… Znam da su tu neke curke vec dvaput isle dok sam ja jos cekala.. Znam isto da ne valja cackat dolje cesto al ono po ovom ispada da sam ja mrtvo nosila mj dana a nisam znala.
    Ja ću ti samo reć da su mi se oči izbečile ko u krave kad si napisala da je sve bilo ok u 8tt i danas u 13tt eto..ja sam imala pregled u 8tt, pa u 9tt i onda u 12tt imala dva kod doktora i kada sam radila NIPT i ova 3 tjedna mi je sad bilo ultra dugo čekati,ali mene je doslovno spašavao baby watcher kojeg imam i sreća da sam maloj nalazila otkucaje već s krajem 11TT…Nije nikakva utjeha, ali u idućoj trudnoći bi svakako morala ići na svaka 2 tjedna na pregled u početku zbog ovoga što se dogodilo. U početku i to čačkanje ne može stvoriti neki problem s cerviksom ili ne znam ni ja šta jer je beba ultra malena,niti joj češći UZV može ikako štetiti kao prije 15-ak godina kakva je bila situacija. Po meni do završetka 1.tromjesečja bi definitivno trebali pregledi biti na svaka 2 tjedna upravo zbog ovoga što se tebi dogodilo jer ti zadržani pobačaji..ajme prestrašno evo ne znam više što reći :(

Možeš li da mi kažeš koji je to baby watcher da i ja nabavim

• Anchiii97
    26. Srpanj 2023. 00:19

ItsMarija

Anchiii97

Ma znam, mogu mislit koji strah imas. I nece ti nista pomoci ali nadam se da će sve biti u redu. Treća sreca mislim da sam to tebi rekla jednom ovdje.

Jesi Jesi meni si ti rekla… Sta Bog da vidjecemo… Jesi primala
    Ti neku terapiju ?

ItsMarija
    26. Srpanj 2023. 00:29

Anchiii97

ItsMarija

Anchiii97

Jesi Jesi meni si ti rekla… Sta Bog da vidjecemo… Jesi primala
    Ti neku terapiju ?

Ma nista sve je bilo u redu. 

ItsMarija
    26. Srpanj 2023. 00:29

Caliopi javiii. Mislim na tebe. 

ItsMarija
    26. Srpanj 2023. 02:41

Neću vam vise smetati.. Hvala na svim porukama i sretno najsretnije dalje! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI