![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Možda glupo zvuci ali nekako se tjesim da ako je vec moralo tako biti bolje i sad nego kasnije. Moja mama je imala spontani sa 6mj zamislite to. Bez obzita na mj svakako je tesko ali si moram nekak olaksat. Ili da se rodilo da srcanom manom pa nikakav zivot da ima, sve mi prolazi..al ono sjecam se prvog pregleda sa 6tj nisam se ni nadala srce lijepo kuca… Sve okej i onda sad dodjem nema… Šok… Tesko je… Al to se dogadja kaze… Al bas zato sto su ti tjedni tako rizicni cudi me da cesce nisam imala pa ipak sam skoro izasla iz prvog tromesjecja i dp tad nikakvog pregleda. Al mos se sad slikat
Jako mi je zao zbog toga sto te snaslo.😔
Znam kako ti je jer sam i sama to prosla.
Misljenja sam da vrijeme pregleda nema nista s time, ja sam jedan dan bila i sve bilo super i za 2 dana sok, prestali otkucaji. I danas me hvata jeza kad se prisjetim. Nazalost to se cesto dogada i doktorima je to svakodnevnica, ali naravno onome kome se dogodi je tragedija.
Samo se isplaci, istuguj i bit ce ti puno lakse ako to podijelis s nekim.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Možda glupo zvuci ali nekako se tjesim da ako je vec moralo tako biti bolje i sad nego kasnije. Moja mama je imala spontani sa 6mj zamislite to. Bez obzita na mj svakako je tesko ali si moram nekak olaksat. Ili da se rodilo da srcanom manom pa nikakav zivot da ima, sve mi prolazi..al ono sjecam se prvog pregleda sa 6tj nisam se ni nadala srce lijepo kuca… Sve okej i onda sad dodjem nema… Šok… Tesko je… Al to se dogadja kaze… Al bas zato sto su ti tjedni tako rizicni cudi me da cesce nisam imala pa ipak sam skoro izasla iz prvog tromesjecja i dp tad nikakvog pregleda. Al mos se sad slikat
Jako mi je zao zbog toga sto te snaslo.😔
Znam kako ti je jer sam i sama to prosla.
Misljenja sam da vrijeme pregleda nema nista s time, ja sam jedan dan bila i sve bilo super i za 2 dana sok, prestali otkucaji. I danas me hvata jeza kad se prisjetim. Nazalost to se cesto dogada i doktorima je to svakodnevnica, ali naravno onome kome se dogodi je tragedija.
Samo se isplaci, istuguj i bit ce ti puno lakse ako to podijelis s nekim.
Baš to, i to mi je proslo kroz glavu da sam mogla bit na pregledu sve super i za pol sata da je moglo prestat kucat srce. Sve kuzim... Sve znam... Ne vrijedi trazit odgovore, ispitivat, sto ako... Valjd je tak moralo bit... Ne mogu nista promjenit....tuga ogromna toliko smo se veselili svi al eto... Neko gore vuce konce.
Možda glupo zvuci ali nekako se tjesim da ako je vec moralo tako biti bolje i sad nego kasnije. Moja mama je imala spontani sa 6mj zamislite to. Bez obzita na mj svakako je tesko ali si moram nekak olaksat. Ili da se rodilo da srcanom manom pa nikakav zivot da ima, sve mi prolazi..al ono sjecam se prvog pregleda sa 6tj nisam se ni nadala srce lijepo kuca… Sve okej i onda sad dodjem nema… Šok… Tesko je… Al to se dogadja kaze… Al bas zato sto su ti tjedni tako rizicni cudi me da cesce nisam imala pa ipak sam skoro izasla iz prvog tromesjecja i dp tad nikakvog pregleda. Al mos se sad slikatŽalosno je što su ti spontani do kraja 1.tromjesečja jako česti, ali kod tebe bi 2 tjedna za čišćenje igralo jako veliku ulogu kako psihički,tako i fizički svakako. S ovime se slažem i ja sam istog mišljenja, ako bi na bilo koji način bilo bolesno cijeli život i ovisno o meni 0-24 onda je bolje da ni ne opstane koliko god to ružno i grubo zvučalo, ali to je samo mučenje kako za dijete tako i za roditelje i cijelu obitelj. Drži se i duboko vjerujem da ćeš ubrzo imati urednu i školsku trudnoću ❤️
Uzzz velikuu dozu straha.. I ja sam bila necije sunce poslije kiše kad je mama imala spontani. Jooj sad izgledam tako jako al jos se pravo nisam ni isplakala. Ne mogu, al msm da ću sutra umrijet negdje dok mi sve nadodje.
Hvala Vam cure. Valjda jos nisam skroz na skroz svijesna.. Možda me i droga drzi… Dosla sam doma, dobila jos tabletu jer nije mogao ocistili do kraja i u pon kontrola… Pa ak jos ima, opet će…. Pitam zasto…normalno ne može dat odgovor… Dogadja se…. Precesto, kaze svaki dan dodje minimalno jedna na ciscenje… U 12 sam tj bila… Plod/fetus kako se vec naziva je ostao u 8tj i nema otkucaja… 😭 nikada neću zab rijeci kad je rekao ajoj imamo sranje… Nema otkucaja… A sad tuga plac, sta god da to nekako prodje…. Da bude lakse…. Msm da san trenutno otupljena u glavi… Vama zelim najsretniju trudnocu i sretan ishod… Vjerujem da sve ima svoje razloge, bit će nas strah ali poslije kiše mora doci sunce.
Jako mi je žao sto to prolazis...Nemam rijeci.Isplaci se,odboluj uzmi vrijeme za sebe
Onaj gore nam pise sudbine i on zna sta je najbolje za nas u datom trenutku🙏🏻
Uz tebe smo❤️
Marija, ja kada sam imala svoje spontane, sama sam htjela pričekat još par tjedana… sve i jedan dr mi je rekao da se ništa neće desiti i ako plod ostane, kad tad bi ga tijelo izbacilo, i tako je bilo u drugoj trudnoći, tad 10 tj.. isla sam oba puta na medikamendozno svejedno… rečeno mi je ako bude kiretaza da ona zapravo tanji vrat maternice i zato se vise preporuča tableta. Po mom mišljenju, ok i nije bolno, ali nikada vise ne bi isla na to uz razloga jer gledaš sve to.. teško je, ali doći će tvoja duga! 🙏🏼🌈♥️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pitao me doktor jel hocu tabletu ili bas ciscenje... Ja nemam pojma, u šoku, reko, neg znam sta je bolje.... Kao tablete bi danas popila 3 i za dva dana opet.... Pa onda na pregled da se vidi jel ocisceno..a ovako rjesimo odnah u istom danu... Ja se nisam htjela zajebavat reko odmah mi to rjesite... Nakraju kaze da mi tablete nebi ni pomogle, jer je bas sraslo, nije mogao ni ocistit sve... Dali su mi droge... Gledam sve al si mutav od tog svega pa nisi bas svjestan al u trenucima sam bas se drzala za glavu i plakala da zasto... Zasto...ma joj, nedaj boze nikome vise. Al bas tog ima kazu.. Boli i fiz. I psih.. Al eto... Valjda tako moralo je bit... Najgore kad na stvari ne mozes utjecat... Sranje.. A ti ne mozes nista.
Sad sigurno neko misli joj sto je dosadna sa tim, ko da je prva, a nije ni zadnja... Oprostite mi na postovima... Al evo jos cu malo ako vam ne smeta. Lakse mi je tako... Ako vas ne bediram... Dost mi znaci tipkanje a vama trenutno.
Samo nam piši!
Šta se tiče kiretaze, možeš slobodno planirat Ostat trudna ove godine ☺️🙏🏼
Napravi iza menstruacije briseve,Papa,nalaze i provjeri si štitnjaču ( t3,t4,tsh,anti tpo i anti tg )
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ovo za preglede def budem vidjela sa ginekologom sto i kako... I kada mozemo opet planirat..a i pitat ga jel on ima praksu tako *dugo* cekat do iduceg pregleda ili sta. Ne kazem da bi se nest promijenilo al opet je bilo dugoo za cekat. Pa taman i promjenila doktora. Sto se tice liste drago mi je sto si me ostavila i slazem se može. Andjelcic mali💔
Sortiraj odgovore
Najstariji