Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    08. Srpanj 2023. 08:52

samojed5

Elenicaa20

Kakve ste s bolovima?
    Mene danas leda nesto bole i to pri dnu i to neka bol ide u noge samo s desne strane bukvalno
    Popila sam magnezij

Ajme ja mislim da se i meni isto dogada. Samo lijeva noga, kao da me od straznjice skroz na dole noge zaboli.. pri dnu leda pa na dolje u nogeā€¦ i to me uhvati par sekundi i pusti i tako ponekad.

Takode mene je drzalo jucer skoro cijeli dan znaci bas sam se bila prepala iskreno
    I to kao sto kazes popusti pa uhvati.Koji si ti tjedan?
    I ja kako sinoc popi duphaston popusti etoĀ 
    Vidjet cemo danas.Znaci nije neizdrziva bol ali je skroz neprijatna nekako.

Selmaa34
    08. Srpanj 2023. 10:48

Jutro svima, ens mislim da lagano smedjarenje nije problem pogotovo u tim tjednima, ali ako se brines odi na pregled i provjeri. Sto se tice mojih simptoma, osjecam se poprilicno dobro, imam manje mucnina sto me ponekad brine. Izrazenije su mi mucnine bile u 6-7 tjednu nego sada. Nadam se da je sve ok. Odbrojavamo do slijedeceg pregleda.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

PiaBuu
    08. Srpanj 2023. 11:17

U kojem ste vi tjednu krenule spavat na bok? šŸ˜‚

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm šŸŒˆ
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

Mala_mu
    08. Srpanj 2023. 11:35

Cure čitam ja vas svaki dan i sve pratim šŸ‘€ no sikiriki
    Ne piÅ”em niÅ”ta jer se niÅ”ta pametno ni ne desava, počeli smo polako gledati kolica i glava me boli za poludit! 3 u 1, 2 u 1 majko mojaā€¦Ā 
    Na pregled tj anomaly idem 13.07 kod svoje dokt u bolnicu jer imaju bolji ultrazvuk, a onda 20.7 u ambulantu zbog doznska i neznamā€¦ al meni odg ja ni svaki tjedan iÅ”la na pregledešŸ˜‚
    E sad zanima me jel koja od cura koristi heparin? Meni zadnja dva mj nisu mogli izmjeriti d dimere, i ja poludila i neki dan otiŔla privatno vadit 0,79 neznam jel to ok.
    Zao mi je vise doktoricu maltretirat sa porukamašŸ˜‚ blokirat će me žena.
    Ja se osjećam kako koji dan, evo danas sam ok čak sam i usisala i dva prozora opralašŸ˜‚ inače me boli trbuh i toga me najviÅ”e strah kad idem na pregled.. Ā joj ko će izdržat sad joÅ” 5 dana?
    Cure koje danas idu na pregled sretno i tu sam ja, čitam sveā€¦

šŸ€ 34 godine
    šŸ€ 5 spontana

malamumu6gmail.com

Bela23
    08. Srpanj 2023. 11:37

Pozdrav cure, bila sam kod vas u grupi ali je nazalost ruzno zavrsilo. Uglavnom test mi pokazuje pozitivno. Jutros sam vadila betu i ona je 31.6. Po izracunu bi trebala biti neka 4 tjedna i koji dan. Razumije li se itko u tu betu je li to prenisko? Meni djeluje da je. Evo ne znam. šŸ¤·šŸ½ā€ā™€ļø

6/21 šŸ‘§šŸ¼
    6/23 šŸ‘¼šŸ¼ 7tt
    03/24 ā³

Eva892
    08. Srpanj 2023. 12:11

Mala_mu

E sad zanima me jel koja od cura koristi heparin? Meni zadnja dva mj nisu mogli izmjeriti d dimere, i ja poludila i neki dan otiŔla privatno vadit 0,79 neznam jel to ok.
    Zao mi je vise doktoricu maltretirat sa porukamašŸ˜‚ blokirat će me žena.

Hej, vezano za heparin, ja ga koristim. BaŔ sam radila nalaze neki dan i meni je vrijednost 0,51. Vrijednosti, tj granice d dimera se mijenjaju po trimestrima, potraži na netu, ima sigurno tablica. Jesi vadila samo D-dimer ili? Ja inače vadim cijeli koagulogram i onda Ŕaljem hematologu na mail, ne znam jel se tada d-dimr gleda kao dio Ŕireg panela nalaza a ne sam.

šŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    šŸ‘Ø1988. šŸ‘
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 āž”ļø āž• /6+4 šŸ’•/ Veritas šŸ’™

• Joćolina
    08. Srpanj 2023. 12:13

Caliopi ā˜˜

Bok curke trebam pomoć! Dajte mi recite jel se prilikom vaginalnog uzv-a stvara obrnuta strana na monitoru ili transabdominalnog. Negdje mi zvoni da prilikom jednog od tih uzv-a na slici Å”to bude desno, u stvarnosti je nama na lijevoj strani i obratno. Pitam čisto jer do nekog dana na pregledu nisam znala s koje je strane posteljica jer se nije vidjela a zanima me po Ramzijevoj teoriji Å”to kaže za spol šŸ¤£šŸ™ˆ

Meni Ramzijeva metoda i dr u Petrovoj isto rekli šŸ¤£
    Al mislim da se gleda kak je uslikano, da ide taj princip. šŸ¤£Ā 
    Sad si mi dala razmisljati šŸ¤£

• Joćolina
    08. Srpanj 2023. 12:15

Caliopi ā˜˜

Okej joÅ” jedno važno pitanje. Kakopobogu jesti neÅ”to i Å”to jesti? Osjećam glad, javlja se kruljenje i napravim neÅ”to za jesti. Sad kontam ja gotovo pojela sve, popit ću novalac i odmarati dalje. Znači ukupno oko minutu i pol otkada sam pojela zadnji zalogaj sve izaÅ”lo van. I ja sam sada luda jer pokuÅ”avam jesti zdravo a ustvari žudim za ćevapima, shake iz megića, big mac, stripsi iz KFC-a uglavnom žudnju imam za nezdravom hranom, a zbog Å”ećera i svega jedem zdravije. Kako sada da jedem iÅ”ta i Å”to da jedem kada jednostavno odmah izlazi van? BaÅ” sam polako frustrirana šŸ˜­ i jel moram popit ponovno novalac obzirom da sam ga popila i nakon toga odmah morala povraćati i nemam pojma jel i on izletio van sa sadržajem ili ne šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

Aj se fino najedi čevapa i Å”to ti srce želi. Nemoj samo pretjerati radi Å”ećera.Ā 
    Meni jedan period pizza pasala, i jela sam svako malo.Ā 

Bela23
    08. Srpanj 2023. 12:56

Caliopi ā˜˜

Bela23

Pozdrav cure, bila sam kod vas u grupi ali je nazalost ruzno zavrsilo. Uglavnom test mi pokazuje pozitivno. Jutros sam vadila betu i ona je 31.6. Po izracunu bi trebala biti neka 4 tjedna i koji dan. Razumije li se itko u tu betu je li to prenisko? Meni djeluje da je. Evo ne znam. šŸ¤·šŸ½ā€ā™€ļø
    Žao mi je zbog onoga Å”to si proÅ”la. Obzirom da ne znaÅ” zbog svega kada su bili plodni dani i odmah ostala trudna (ako se ne varam nisi ni dočekala M? ) najbolje ponoviti betu joÅ” u ponedjeljak i ako otprilike bude dupla onda se sve ok razvija u tom trenutku. Beta je jako teÅ”ki pokazatelj u startu jer se ne zna dan oplodnje kao ni sami dan implantacije, pa je automatski uspoređivanje ikakvih brojeva besmisleno. Želim ti od srca da ovaj put bude sve super i čestitam! šŸ™ˆ

Hvala ti na odgovoru. Nisam imala M ali sam osjetila da sam imala ovulaciju po boli i po trakicama sam vidjela. Sve mi je sok i ne znam sta da mislim.Ā 

6/21 šŸ‘§šŸ¼
    6/23 šŸ‘¼šŸ¼ 7tt
    03/24 ā³

• Elenicaa20
    08. Srpanj 2023. 13:19

Mene opet prehlada uhvatila samo kiŔem hah
    I nos mi curi
    Da li pustit prirodno da prode?

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.