![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Kakve ste s bolovima?
Mene danas leda nesto bole i to pri dnu i to neka bol ide u noge samo s desne strane bukvalno
Popila sam magnezij
Ajme ja mislim da se i meni isto dogada. Samo lijeva noga, kao da me od straznjice skroz na dole noge zaboli.. pri dnu leda pa na dolje u nogeā¦ i to me uhvati par sekundi i pusti i tako ponekad.
Takode mene je drzalo jucer skoro cijeli dan znaci bas sam se bila prepala iskreno
I to kao sto kazes popusti pa uhvati.Koji si ti tjedan?
I ja kako sinoc popi duphaston popusti etoĀ
Vidjet cemo danas.Znaci nije neizdrziva bol ali je skroz neprijatna nekako.
Jutro svima, ens mislim da lagano smedjarenje nije problem pogotovo u tim tjednima, ali ako se brines odi na pregled i provjeri. Sto se tice mojih simptoma, osjecam se poprilicno dobro, imam manje mucnina sto me ponekad brine. Izrazenije su mi mucnine bile u 6-7 tjednu nego sada. Nadam se da je sve ok. Odbrojavamo do slijedeceg pregleda.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
U kojem ste vi tjednu krenule spavat na bok? š
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š
10.08.23- stiže mamina djevojÄica šššØāš©āš§
Cure Äitam ja vas svaki dan i sve pratim š no sikiriki
Ne piÅ”em niÅ”ta jer se niÅ”ta pametno ni ne desava, poÄeli smo polako gledati kolica i glava me boli za poludit! 3 u 1, 2 u 1 majko mojaā¦Ā
Na pregled tj anomaly idem 13.07 kod svoje dokt u bolnicu jer imaju bolji ultrazvuk, a onda 20.7 u ambulantu zbog doznska i neznamā¦ al meni odg ja ni svaki tjedan iÅ”la na pregledeš
E sad zanima me jel koja od cura koristi heparin? Meni zadnja dva mj nisu mogli izmjeriti d dimere, i ja poludila i neki dan otiŔla privatno vadit 0,79 neznam jel to ok.
Zao mi je vise doktoricu maltretirat sa porukamaš blokirat Äe me žena.
Ja se osjeÄam kako koji dan, evo danas sam ok Äak sam i usisala i dva prozora opralaš inaÄe me boli trbuh i toga me najviÅ”e strah kad idem na pregled.. Ā joj ko Äe izdržat sad joÅ” 5 dana?
Cure koje danas idu na pregled sretno i tu sam ja, Äitam sveā¦
š 34 godine
š 5 spontana
malamumu6gmail.com
Pozdrav cure, bila sam kod vas u grupi ali je nazalost ruzno zavrsilo. Uglavnom test mi pokazuje pozitivno. Jutros sam vadila betu i ona je 31.6. Po izracunu bi trebala biti neka 4 tjedna i koji dan. Razumije li se itko u tu betu je li to prenisko? Meni djeluje da je. Evo ne znam. š¤·š½āāļø
6/21 š§š¼
6/23 š¼š¼ 7tt
03/24 ā³
E sad zanima me jel koja od cura koristi heparin? Meni zadnja dva mj nisu mogli izmjeriti d dimere, i ja poludila i neki dan otiŔla privatno vadit 0,79 neznam jel to ok.
Zao mi je vise doktoricu maltretirat sa porukamaš blokirat Äe me žena.
Hej, vezano za heparin, ja ga koristim. BaÅ” sam radila nalaze neki dan i meni je vrijednost 0,51. Vrijednosti, tj granice d dimera se mijenjaju po trimestrima, potraži na netu, ima sigurno tablica. Jesi vadila samo D-dimer ili? Ja inaÄe vadim cijeli koagulogram i onda Å”aljem hematologu na mail, ne znam jel se tada d-dimr gleda kao dio Å”ireg panela nalaza a ne sam.
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Bok curke trebam pomoÄ! Dajte mi recite jel se prilikom vaginalnog uzv-a stvara obrnuta strana na monitoru ili transabdominalnog. Negdje mi zvoni da prilikom jednog od tih uzv-a na slici Å”to bude desno, u stvarnosti je nama na lijevoj strani i obratno. Pitam Äisto jer do nekog dana na pregledu nisam znala s koje je strane posteljica jer se nije vidjela a zanima me po Ramzijevoj teoriji Å”to kaže za spol š¤£š
Meni Ramzijeva metoda i dr u Petrovoj isto rekli š¤£
Al mislim da se gleda kak je uslikano, da ide taj princip. š¤£Ā
Sad si mi dala razmisljati š¤£
Okej joÅ” jedno važno pitanje. Kakopobogu jesti neÅ”to i Å”to jesti? OsjeÄam glad, javlja se kruljenje i napravim neÅ”to za jesti. Sad kontam ja gotovo pojela sve, popit Äu novalac i odmarati dalje. ZnaÄi ukupno oko minutu i pol otkada sam pojela zadnji zalogaj sve izaÅ”lo van. I ja sam sada luda jer pokuÅ”avam jesti zdravo a ustvari žudim za Äevapima, shake iz megiÄa, big mac, stripsi iz KFC-a uglavnom žudnju imam za nezdravom hranom, a zbog Å”eÄera i svega jedem zdravije. Kako sada da jedem iÅ”ta i Å”to da jedem kada jednostavno odmah izlazi van? BaÅ” sam polako frustrirana š i jel moram popit ponovno novalac obzirom da sam ga popila i nakon toga odmah morala povraÄati i nemam pojma jel i on izletio van sa sadržajem ili ne ššš
Aj se fino najedi Äevapa i Å”to ti srce želi. Nemoj samo pretjerati radi Å”eÄera.Ā
Meni jedan period pizza pasala, i jela sam svako malo.Ā
Pozdrav cure, bila sam kod vas u grupi ali je nazalost ruzno zavrsilo. Uglavnom test mi pokazuje pozitivno. Jutros sam vadila betu i ona je 31.6. Po izracunu bi trebala biti neka 4 tjedna i koji dan. Razumije li se itko u tu betu je li to prenisko? Meni djeluje da je. Evo ne znam. š¤·š½āāļøŽao mi je zbog onoga Å”to si proÅ”la. Obzirom da ne znaÅ” zbog svega kada su bili plodni dani i odmah ostala trudna (ako se ne varam nisi ni doÄekala M? ) najbolje ponoviti betu joÅ” u ponedjeljak i ako otprilike bude dupla onda se sve ok razvija u tom trenutku. Beta je jako teÅ”ki pokazatelj u startu jer se ne zna dan oplodnje kao ni sami dan implantacije, pa je automatski usporeÄivanje ikakvih brojeva besmisleno. Želim ti od srca da ovaj put bude sve super i Äestitam! š
Hvala ti na odgovoru. Nisam imala M ali sam osjetila da sam imala ovulaciju po boli i po trakicama sam vidjela. Sve mi je sok i ne znam sta da mislim.Ā
6/21 š§š¼
6/23 š¼š¼ 7tt
03/24 ā³
Mene opet prehlada uhvatila samo kiŔem hah
I nos mi curi
Da li pustit prirodno da prode?
Sortiraj odgovore
Najstariji