Pozdrav curke, Äitam vas redovno š. Mene zadnja tri dana pere neka glupa depresija, niÅ”ta straÅ”no, ali ne znam toÄno zaÅ”to se tako osjeÄam. Hormoni? Pregled je u utorak, iako sam iÅ”la kod soc. ginekologice ovaj utorak na bris za Ureaplasmu i pogledala je bebu bez mjerenja i tu smo, muvamo se po trbuhu pa mi je laknulo. š Meni sreÄom ne raste apetit, vjerojatno radi vruÄina, sve skupa sam na +2,5 kg (krenula sa 63 kg na 170 cm). Ja sam bila tik do komplikacija odmah na poÄetku jer je poslodavac kad je saznao krenuo vrÅ”iti pritisak, ali sad se unormalilo pa radim dok ide. Ljeto Äu izdržati sigurno jer sam tip koji ne zna Å”to bi sa sobom doma. š A i posao je uredski pod klimom. SreÄom nemamo nikakvih problema š. InaÄe, jedan dan mi trbuh bude baÅ” veliki pa drugi dan dosta manji, a oÄito je sve to joÅ” do probave šš. Ljubim vas š
š©30, šØ35
PCOS, poviŔen prolaktin
3/23 AIH = š
Baby H š©·
Ja sam trenutno u minusu 2 kg, u trudnoÄu sam ionako uÅ”la sa viÅ”kom kg, doktorica kaze da je to sve okej š
PokuŔavamo od 11/22
āļø19.3 š
Ja sam od pocetka do proslog pregleda smrsavila pol kile, preko ljeta obicno ne jedem puno makar to nisam zarezala dok mi muz nije danas rekao da ja tako svako ljeto š ja planiram odraditi jos 7. i 8. mj. s time da cemo u tom periodu 2 tjedna na GO i na more i onda u 9. mj. ostatak godisnjeg i na cuvanje... vec sad mi je dosta psihicki i nemam volje, ali obzirom da sam hvala Bogu fizicki ok, izdrzat cu jos ovo malo...
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Cure jeste li vi histeriÄne?Ja imam osjecaj da samo vriÅ”tim i galamim i ne znam kako to da kontroliÅ”em.Imam djeÄaka od 3 godine i toliko je aktivan haos on samo gleda kako ce se popet na stepenice il negdje gdje nema ograde pa ja samo galamim za njim
Ponekad se bojim da ne naskodim bebi u stomaku?Ali stvarno ne znam kako to da kontrolisem...Imatel vi takve ispade?
Cure jeste li vi histeriÄne?Ja imam osjecaj da samo vriÅ”tim i galamim i ne znam kako to da kontroliÅ”em.Imam djeÄaka od 3 godine i toliko je aktivan haos on samo gleda kako ce se popet na stepenice il negdje gdje nema ograde pa ja samo galamim za njim
Ponekad se bojim da ne naskodim bebi u stomaku?Ali stvarno ne znam kako to da kontrolisemā¦Imatel vi takve ispade?
Ja nemam, ali nemam ni djece šš
12/2023 djeÄak š
Kako se hranite sad u trudnoci? Ja ponekad mialim da ne unosim dovoljno voca ni proteina a ni tekucine. Mozda mi je vrijeme da se trgnemš¤¦āāļø
12/2023 djeÄak š
Kako se hranite sad u trudnoci? Ja ponekad mialim da ne unosim dovoljno voca ni proteina a ni tekucine. Mozda mi je vrijeme da se trgnemš¤¦āāļøTo isto pitanje ja veÄ imam dugo. Bebi paÅ”e nezdravo, a sve zdravo osim lubenice i bijelog grožÄa za sada baca van i odbija. Sad koliko mi je pametno živit samo na tome, ne znam ššš
Moja ne odbija nista, nego se meni ne kuha prezdrava hrana š uglavnom jedem sto imam doma jer sam na selu tako da bar je sve domace, ako vec nije zdravo. š
12/2023 djeÄak š
Kako se hranite sad u trudnoci? Ja ponekad mialim da ne unosim dovoljno voca ni proteina a ni tekucine. Mozda mi je vrijeme da se trgnemš¤¦āāļø
Ja jedem vise voca nego prije trudnoce, jedmostavno mi pase, nije da sam se tjerala, a vode sam uvijek puno pila, bocica uvijek sa mnom i to je najbolji savjet za veci unos tekucine! Ali evo i nesto sto sam zadnje jela kao dijete valjda i sad pojedem s vremena na vrijeme odjednom, kiseli gumeni bomboni š uopce nez otkud mi to!
Ne sekiraj se ugl puno, jedi sto ti pase, naravno ako vec osvjescujes nesto sto mozes poboljsati, pokusaj i to je to šĀ
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Mislim da mi je popis hrane koju jedem ekstra kratak.
DoruÄak je u pravilu pekara(burek, kroasan) ili sendviÄ, mlijeko i pahuljice od malogĀ
RuÄak ako pojedem juhicu to je dan za pamÄenje ali u pravilu je to neÅ”to peÄeno, pohano.
Ne veÄeram, ali koliko izmeÄu ova dva obroka mogu pojest voÄa pa to ne Äudo. Nektarine, lubenica, dinja, grožÄe, borovnice, jabuke, banane. I naravno svaki dan Äokolada.
Kad ovako to napiÅ”em plaÄe mi se nad mojim tanjurima. Sad kad me gin poÅ”alje na OGTT bit Äe svega š¤£
E da, i krastavci, svježi š¤¤š¤¤š¤¤
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Ponekad se bojim da ne naskodim bebi u stomaku?Ali stvarno ne znam kako to da kontrolisemā¦Imatel vi takve ispade?
Da da, tocno tako. Maleni ima 2 g 8 mjeseci i ful je aktivan, a ja ko krepana lutka, em umor, em muka. I odma mi zivci puknu! Nemam strpljenja.Ā
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Sortiraj odgovore
Najstariji