![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Curke, jel vi jos sve radite ili ste vec na komplikacijama?
Komplikacije od pocetka 😀 mene je moja ginekologica samo pitala na prvom pregledu jel zelim i ja sam rekla da zelim 😂
A sta ste rekli na poslu ? Jeste uopce objasnjavali ili ste samo rekli morate na komplikacije?
Kako su ove vrucine, meni sve tezee i teze 😄
Pozdrav curke, čitam vas redovno 😊. Mene zadnja tri dana pere neka glupa depresija, ništa strašno, ali ne znam točno zašto se tako osjećam. Hormoni? Pregled je u utorak, iako sam išla kod soc. ginekologice ovaj utorak na bris za Ureaplasmu i pogledala je bebu bez mjerenja i tu smo, muvamo se po trbuhu pa mi je laknulo. 😅 Meni srećom ne raste apetit, vjerojatno radi vrućina, sve skupa sam na +2,5 kg (krenula sa 63 kg na 170 cm). Ja sam bila tik do komplikacija odmah na početku jer je poslodavac kad je saznao krenuo vršiti pritisak, ali sad se unormalilo pa radim dok ide. Ljeto ću izdržati sigurno jer sam tip koji ne zna što bi sa sobom doma. 😂 A i posao je uredski pod klimom. Srećom nemamo nikakvih problema 😊. Inače, jedan dan mi trbuh bude baš veliki pa drugi dan dosta manji, a očito je sve to još do probave 😂😂. Ljubim vas 😘
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Ja sam trenutno u minusu 2 kg, u trudnoću sam ionako ušla sa viškom kg, doktorica kaze da je to sve okej 😊
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja sam od pocetka do proslog pregleda smrsavila pol kile, preko ljeta obicno ne jedem puno makar to nisam zarezala dok mi muz nije danas rekao da ja tako svako ljeto 😂 ja planiram odraditi jos 7. i 8. mj. s time da cemo u tom periodu 2 tjedna na GO i na more i onda u 9. mj. ostatak godisnjeg i na cuvanje... vec sad mi je dosta psihicki i nemam volje, ali obzirom da sam hvala Bogu fizicki ok, izdrzat cu jos ovo malo...
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cure jeste li vi histerične?Ja imam osjecaj da samo vrištim i galamim i ne znam kako to da kontrolišem.Imam dječaka od 3 godine i toliko je aktivan haos on samo gleda kako ce se popet na stepenice il negdje gdje nema ograde pa ja samo galamim za njim
Ponekad se bojim da ne naskodim bebi u stomaku?Ali stvarno ne znam kako to da kontrolisem...Imatel vi takve ispade?
Cure jeste li vi histerične?Ja imam osjecaj da samo vrištim i galamim i ne znam kako to da kontrolišem.Imam dječaka od 3 godine i toliko je aktivan haos on samo gleda kako ce se popet na stepenice il negdje gdje nema ograde pa ja samo galamim za njim
Ponekad se bojim da ne naskodim bebi u stomaku?Ali stvarno ne znam kako to da kontrolisem…Imatel vi takve ispade?
Ja nemam, ali nemam ni djece 🙈🙈
12/2023 dječak 💙
Kako se hranite sad u trudnoci? Ja ponekad mialim da ne unosim dovoljno voca ni proteina a ni tekucine. Mozda mi je vrijeme da se trgnem🤦♀️
12/2023 dječak 💙
Kako se hranite sad u trudnoci? Ja ponekad mialim da ne unosim dovoljno voca ni proteina a ni tekucine. Mozda mi je vrijeme da se trgnem🤦♀️To isto pitanje ja već imam dugo. Bebi paše nezdravo, a sve zdravo osim lubenice i bijelog grožđa za sada baca van i odbija. Sad koliko mi je pametno živit samo na tome, ne znam 😂😂😂
Moja ne odbija nista, nego se meni ne kuha prezdrava hrana 🙈 uglavnom jedem sto imam doma jer sam na selu tako da bar je sve domace, ako vec nije zdravo. 🙈
12/2023 dječak 💙
Kako se hranite sad u trudnoci? Ja ponekad mialim da ne unosim dovoljno voca ni proteina a ni tekucine. Mozda mi je vrijeme da se trgnem🤦♀️
Ja jedem vise voca nego prije trudnoce, jedmostavno mi pase, nije da sam se tjerala, a vode sam uvijek puno pila, bocica uvijek sa mnom i to je najbolji savjet za veci unos tekucine! Ali evo i nesto sto sam zadnje jela kao dijete valjda i sad pojedem s vremena na vrijeme odjednom, kiseli gumeni bomboni 🙈 uopce nez otkud mi to!
Ne sekiraj se ugl puno, jedi sto ti pase, naravno ako vec osvjescujes nesto sto mozes poboljsati, pokusaj i to je to 😊
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Mislim da mi je popis hrane koju jedem ekstra kratak.
Doručak je u pravilu pekara(burek, kroasan) ili sendvič, mlijeko i pahuljice od malog
Ručak ako pojedem juhicu to je dan za pamčenje ali u pravilu je to nešto pečeno, pohano.
Ne večeram, ali koliko između ova dva obroka mogu pojest voća pa to ne čudo. Nektarine, lubenica, dinja, grožđe, borovnice, jabuke, banane. I naravno svaki dan čokolada.
Kad ovako to napišem plače mi se nad mojim tanjurima. Sad kad me gin pošalje na OGTT bit će svega 🤣
E da, i krastavci, svježi 🤤🤤🤤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji