Cure, kako ste s kilama? Ja danas stanem na vagu i imam manje kila nego prije par dana. Nije velika razlika, vjerojatno jer nisam vecerala obilno. I od pocetka ako gledam tu kilazu od jutros dobila sam niti pola kg. Istina je da imam 10 kg viska od prije trudnoce, pa se nisam do sad uopce oko tog zamaralaā¦
Jest da sam manje trudna al meni je identicno. Usla sam s viskom kila u trudnocu, sad sam 14+5 i nisam dobila ni kilu, tj u minusu sam jos uvijek 3.5-4kg jos od pocetka i od mucnina i svega. Idem sa 16tt na pregled, zanima me sto ce dr.reci, za sad nije komentirao bas nista. š¤·š¼āāļøš¤·š¼āāļø
Ja nisam imala muÄnine ni niÅ”ta, jednostavno nisam imala ni neki veÄi apetit ni niÅ”ta.. ali trbuh mi je svaki dan sve okrugliju. Idem i ja ovaj tjedan na pregled pa cu vidjeti sto ce reci.
12/2023 djeÄak š
Curke naÅ”la sam na nekoj stranici povoljno fetal dopler stavljam sliku ako si koja traži, ja si ga danas naruÄila š
Kako priložiti sliku?
https://ibb.co/pr0jZcf
https://ibb.co/KGwG3h3Ā Izgleda da sam uspila ugl cijena je 16,99 eur + postarina mene izade +5Ā eur
Kile, valjda smo okej š¤£Ā na +1 sam. Odnosno 64kg.
Od proÅ”lne trudnoÄe mi je ostalo 5 kila viÅ”ka. Odnosno s prvim sam poÄela sa 59kila, a s ovom bebom sam na poÄetku imala 63kg š
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Za sada sam na +1,5 kg, s tim da sam krenula sa 54š
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Sto se kila tice, ja nisam u tako visokim tjednima kao vi. Ali bila sam na pregledu sa 8 tjedana pa onda sa 12 i isto sam izgubila jednu kiluā¦ nisam imala mucnine ni nista..
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ja sam usla u trudnocu sa 63 kg na 177 cm sto je na donjoj granici za mene, ali zato sam vec u plusu 2 kg. Meni je apetit povecan.Ā
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Za sada sam na +1,5 kg, s tim da sam krenula sa 54š
Tako sam i ja. PoÄela sam sa 56 kg i dobila dosada 1,5kg. Idem u utorak pa Äemo vidjeti š
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Helou dame,
Ja sam nova clanica zimskih beba, i mislim jedna od "kasnijih" š
Termin je zasad 22.02., definiran nakon prvog pregleda u 7tt.
Malo srce kuca i nije se moglo puno viditi, osim EO da je tu, i da je plod 8mm. Laknilo mi je nakon tog prvog pregleda, tim vise jer (srecom?) nemam neke jake simptome trudnoce, jedino osjetljive grudi i blagi umor tu i tamo, pa ni ne osjecam bas neku promjenu.
Iduci pregled 26.07 dokad moram donijeti krv, urin i glukozu.
Ono sto me najvise muci je moje pusenje š smanjila sam na 4-5 na dan, i stalno mislim na taj prestanak, i isto nikako prestati ovih par tjedana otkako znam za trudnocu. Nadam se da cu u nekom trenu stvarno prelomiti.
Vidim da pricate o kg, zasad nemam promjene tezine, mada je jos i rano (trenutno kraj 8og tt)...
Eto, toliko od mene za uvod, nadam se udzbenickom primjeru moje prve trudnoce, i vasih trenutnih, i radujem se virtualnom druskanju s vama. š
Sortiraj odgovore
Najstariji