Curke naÅ”la sam na nekoj stranici povoljno fetal dopler stavljam sliku ako si koja traži, ja si ga danas naruÄila š
Kako priložiti sliku?
https://ibb.co/pr0jZcf
https://ibb.co/KGwG3h3Ā Izgleda da sam uspila ugl cijena je 16,99 eur + postarina mene izade +5Ā eur
Kile, valjda smo okej š¤£Ā na +1 sam. Odnosno 64kg.
Od proÅ”lne trudnoÄe mi je ostalo 5 kila viÅ”ka. Odnosno s prvim sam poÄela sa 59kila, a s ovom bebom sam na poÄetku imala 63kg š
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Za sada sam na +1,5 kg, s tim da sam krenula sa 54š
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Sto se kila tice, ja nisam u tako visokim tjednima kao vi. Ali bila sam na pregledu sa 8 tjedana pa onda sa 12 i isto sam izgubila jednu kilu⦠nisam imala mucnine ni nista..
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ja sam usla u trudnocu sa 63 kg na 177 cm sto je na donjoj granici za mene, ali zato sam vec u plusu 2 kg. Meni je apetit povecan.Ā
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Za sada sam na +1,5 kg, s tim da sam krenula sa 54š
Tako sam i ja. PoÄela sam sa 56 kg i dobila dosada 1,5kg. Idem u utorak pa Äemo vidjeti š
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Helou dame,
Ja sam nova clanica zimskih beba, i mislim jedna od "kasnijih" š
Termin je zasad 22.02., definiran nakon prvog pregleda u 7tt.
Malo srce kuca i nije se moglo puno viditi, osim EO da je tu, i da je plod 8mm. Laknilo mi je nakon tog prvog pregleda, tim vise jer (srecom?) nemam neke jake simptome trudnoce, jedino osjetljive grudi i blagi umor tu i tamo, pa ni ne osjecam bas neku promjenu.
Iduci pregled 26.07 dokad moram donijeti krv, urin i glukozu.
Ono sto me najvise muci je moje pusenje š smanjila sam na 4-5 na dan, i stalno mislim na taj prestanak, i isto nikako prestati ovih par tjedana otkako znam za trudnocu. Nadam se da cu u nekom trenu stvarno prelomiti.
Vidim da pricate o kg, zasad nemam promjene tezine, mada je jos i rano (trenutno kraj 8og tt)...
Eto, toliko od mene za uvod, nadam se udzbenickom primjeru moje prve trudnoce, i vasih trenutnih, i radujem se virtualnom druskanju s vama. š
Helou dame,
Ja sam nova clanica zimskih beba, i mislim jedna od "kasnijih" š
Termin je zasad 22.02., definiran nakon prvog pregleda u 7tt.
Malo srce kuca i nije se moglo puno viditi, osim EO da je tu, i da je plod 8mm. Laknilo mi je nakon tog prvog pregleda, tim vise jer (srecom?) nemam neke jake simptome trudnoce, jedino osjetljive grudi i blagi umor tu i tamo, pa ni ne osjecam bas neku promjenu.
Iduci pregled 26.07 dokad moram donijeti krv, urin i glukozu.
Ono sto me najvise muci je moje pusenje š smanjila sam na 4-5 na dan, i stalno mislim na taj prestanak, i isto nikako prestati ovih par tjedana otkako znam za trudnocu. Nadam se da cu u nekom trenu stvarno prelomiti.
Vidim da pricate o kg, zasad nemam promjene tezine, mada je jos i rano (trenutno kraj 8og tt)ā¦
Eto, toliko od mene za uvod, nadam se udzbenickom primjeru moje prve trudnoce, i vasih trenutnih, i radujem se virtualnom druskanju s vama. š
Dobro dosla š
š©š¼ 31 š§š»āāļø 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
Panorama - low risk - stize nam curica šø
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji