Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ens
    09. Srpanj 2023. 16:03

gospodjica

Helou dame,

Ja sam nova clanica zimskih beba, i mislim jedna od "kasnijih" 😁
    Termin je zasad 22.02., definiran nakon prvog pregleda u 7tt.
    Malo srce kuca i nije se moglo puno viditi, osim EO da je tu, i da je plod 8mm. Laknilo mi je nakon tog prvog pregleda, tim vise jer (srecom?) nemam neke jake simptome trudnoce, jedino osjetljive grudi i blagi umor tu i tamo, pa ni ne osjecam bas neku promjenu.
    Iduci pregled 26.07 dokad moram donijeti krv, urin i glukozu.
    Ono sto me najvise muci je moje pusenje 😭 smanjila sam na 4-5 na dan, i stalno mislim na taj prestanak, i isto nikako prestati ovih par tjedana otkako znam za trudnocu. Nadam se da cu u nekom trenu stvarno prelomiti.
    Vidim da pricate o kg, zasad nemam promjene tezine, mada je jos i rano (trenutno kraj 8og tt)…

Eto, toliko od mene za uvod, nadam se udzbenickom primjeru moje prve trudnoce, i vasih trenutnih, i radujem se virtualnom druskanju s vama. 😊

Dobro dosla 😊

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

ItsMarija
    09. Srpanj 2023. 16:44

gospodjica

Helou dame,

Ja sam nova clanica zimskih beba, i mislim jedna od "kasnijih" 😁
    Termin je zasad 22.02., definiran nakon prvog pregleda u 7tt.
    Malo srce kuca i nije se moglo puno viditi, osim EO da je tu, i da je plod 8mm. Laknilo mi je nakon tog prvog pregleda, tim vise jer (srecom?) nemam neke jake simptome trudnoce, jedino osjetljive grudi i blagi umor tu i tamo, pa ni ne osjecam bas neku promjenu.
    Iduci pregled 26.07 dokad moram donijeti krv, urin i glukozu.
    Ono sto me najvise muci je moje pusenje 😭 smanjila sam na 4-5 na dan, i stalno mislim na taj prestanak, i isto nikako prestati ovih par tjedana otkako znam za trudnocu. Nadam se da cu u nekom trenu stvarno prelomiti.
    Vidim da pricate o kg, zasad nemam promjene tezine, mada je jos i rano (trenutno kraj 8og tt)…

Eto, toliko od mene za uvod, nadam se udzbenickom primjeru moje prve trudnoce, i vasih trenutnih, i radujem se virtualnom druskanju s vama. 😊

Cestitam, dobrodosla 🥳

• samojed5
    09. Srpanj 2023. 17:34

Noir

Cure, kako ste s kilama? Ja danas stanem na vagu i imam manje kila nego prije par dana. Nije velika razlika, vjerojatno jer nisam vecerala obilno. I od pocetka ako gledam tu kilazu od jutros dobila sam niti pola kg. Istina je da imam 10 kg viska od prije trudnoce, pa se nisam do sad uopce oko tog zamarala…

Ja sam od pocetka trudnoce sada ukupno u minusu 3 kg. Ali mi je doktorica rekla da tamo od 22 tj cu sigurno poceti dobivati 😅

• samojed5
    09. Srpanj 2023. 17:34

Curke, jel vi jos sve radite ili ste vec na komplikacijama? 

Jana25
    09. Srpanj 2023. 17:35

samojed5

Idem ovaj tjedan. Dosta je 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Eva892
    09. Srpanj 2023. 17:48

samojed5

Na komplikacijama od 7.tjedna zbog mucnina, i sada po ovim vrućinama mi je baš drago da sam doma, ove temp. me ubijaju😏

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

• samojed5
    09. Srpanj 2023. 17:50

Jana25

samojed5

Idem ovaj tjedan. Dosta je 🤣

Dobrovoljno ili si morala? Sto si rekla na poslu? Ja bi isla. Evo18tj, dosta mi je 😅

• samojed5
    09. Srpanj 2023. 17:51

Eva892

samojed5

Na komplikacijama od 7.tjedna zbog mucnina, i sada po ovim vrućinama mi je baš drago da sam doma, ove temp. me ubijaju😏

Vjerujeeem, i bolje da si doma! :) 

Ens
    09. Srpanj 2023. 18:04

samojed5

Komplikacije od pocetka 😀 mene je moja ginekologica samo pitala na prvom pregledu jel zelim i ja sam rekla da zelim 😂

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

MMMartinaaa
    09. Srpanj 2023. 18:07

Dobrodošle nove cure 🤗
    Što se tiče kila, ja sam u minusu kilo i po, radi dijete zbog gestacijskog 🥴 
    A planiram raditi do 1.9 pa cu najvjerojatnije na komplikacije. Sada sam trenutno na godisnjem, porodiljni mi je bio zavrsio 5.6. radit cu 2, 3 mjeseca i onda komplikacije jer mislim da neću moći duže...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.