Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eva892
    07. Srpanj 2023. 09:43

RoĀ bravo za dobar pregledšŸ„°šŸ„³

Vezano za komodu, ja planiram uzeti Malm iz Ikee, sa 4 ladice, jer imam zaseban stol vec koji ce sluziti za prematanje, a i također planiram imati minimalno robice pa bi trebalo biti dovoljnošŸ‘Œ

šŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    šŸ‘Ø1988. šŸ‘
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 āž”ļø āž• /6+4 šŸ’•/ Veritas šŸ’™

• Joćolina
    07. Srpanj 2023. 10:03

Jutro ekipa.
    Imam jedno glupavo pitanje (u moru drugih glupavih pitanja). Pitanje spolnih odnosa. Smije li partner svrÅ”avati unutra ili je bolje vaditi van?Ā 

Selmaa34
    07. Srpanj 2023. 10:10

Jana, meni isto pada tsh u trudnoći. Sa 5 tjedana je bio 0,90. Ove dane cu vaditi opet pa cemo vidjeti.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

slavonka92
    07. Srpanj 2023. 10:29

Joćolina

Jutro ekipa.
    Imam jedno glupavo pitanje (u moru drugih glupavih pitanja). Pitanje spolnih odnosa. Smije li partner svrŔavati unutra ili je bolje vaditi van?

Iskreno mi smo prakticirali i u prve dvije i sada unutra. Navodno sperma omekÅ”ava i žena se brže otvori sad ne znam jel to istinaĀ . Naravno žene koje imaju upale i ostale probleme neka provjere sa ginekologom. Svakako možda najbolje da pitate.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

mateak44
    07. Srpanj 2023. 10:36

Joćolina

Jutro ekipa.
    Imam jedno glupavo pitanje (u moru drugih glupavih pitanja). Pitanje spolnih odnosa. Smije li partner svrŔavati unutra ili je bolje vaditi van?

Ukoliko ti je trudnoca uredna i ako imas dozvolu od gin smije, sad opet ovisi od ginekologa do ginekologa, neki naglasavaju koristenje kondoma, dok drugi to ni ne spomenu šŸ˜†

šŸ‘© 26 šŸ™‹ā€ā™‚ļø 37
    āž• 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema šŸŒøšŸ«¶šŸ½šŸ©°šŸ‘§šŸ‘§
    22.06.2024. šŸ‘¼šŸ¼ U raj poveli te anđeli, D šŸ¤

mateak44
    07. Srpanj 2023. 10:37

Ens daj probaj pred kraj obroka popiti tabletu i vidjet ces da ce ti lakse sjesti i ni slucajno ju nemoj navecer piti šŸ™ˆ

šŸ‘© 26 šŸ™‹ā€ā™‚ļø 37
    āž• 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema šŸŒøšŸ«¶šŸ½šŸ©°šŸ‘§šŸ‘§
    22.06.2024. šŸ‘¼šŸ¼ U raj poveli te anđeli, D šŸ¤

Neyy
    07. Srpanj 2023. 10:37

slavonka92

Neyy

Jana25

Neyy

Jutro cure, nadam se dobro osjećate šŸ˜Š
    Je li možda neka imala bolove u pubičnoj kosti? Mene već dva dana to muči, počelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli različitim intenzitetom. Nije niÅ”ta straÅ”no, podnoÅ”ljivo je, uspjela sam pročitati da je to normalno u početku i pretkraj trudnoće, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviÅ”e smeta kad mijenjam položaj, iz sjedećeg u stojeći, iz ležećeg u sjedeći i sl.

Joj kad je se sjetim iz prve trudnoće šŸ˜’šŸ™„ baÅ” neka glupa tupa bol koja ne boli nego smeta i živcira šŸ™„
    Počela mi je oko 30+ tjedna i jedan dan bolje, drugi gore i tak se nastavilo.

Vjeruj mi da se samo nadam da ovo neće potrajati, da će se barem malo smiriti tamo do pretkraj, jer je već za izluditi

Nažalost pred sam kraj je joŔ gore, boli i mene posebno kad sjedim pa se dignem, mene joŔ i guzna kost rastura. Malo je ranije sad počela nego u prve dvije.

Dakle, idemo po principu Å”uti i trpiĀ 

24.04. āž•
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test āœ”ļø
    Z & E šŸ’—šŸ’—

Jana25
    07. Srpanj 2023. 10:47

Joj i mene guzna kost rastura, baÅ” mi je teÅ”ko šŸ¤£ malo malo pa se uhvatim da se držim za guzicu šŸ¤£
    KomodaĀ s 4 ladice. Sve će stat. Nema frke.
    SelmaĀ smanjit će ti terapiju, bit će sve okej. Nike ti tako nizak TSH. Nemas brige.
    RoĀ bravo za pregled i bebicu šŸ„°šŸ„³
    SeksĀ Å”ta ja znam, moj uvijek u mene šŸ™ˆ nema nereda pa mi odgovara šŸ«£šŸ˜… nemamo nikakve beÅ”tije i boleÅ”tine. Jedino Å”ta mi je pred kraj prve trudnoće ispao sluzni čep nakon 3 dana redovnih odnosa al već je bio 38tt. Rodila nakon jednog dana. Tako da ova priča s omekÅ”avanjem kod mene drži vodu šŸ˜

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

• MaÅ”nica_22
    07. Srpanj 2023. 10:55

Neyy

Je li možda neka imala bolove u pubičnoj kosti? Mene već dva dana to muči, počelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli različitim intenzitetom. Nije niÅ”ta straÅ”no, podnoÅ”ljivo je, uspjela sam pročitati da je to normalno u početku i pretkraj trudnoće, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviÅ”e smeta kad mijenjam položaj, iz sjedećeg u stojeći, iz ležećeg u sjedeći i sl.

Prosvijetlila si me, jer već u nekoliko navrata kucam na google "bol u vagini u trudnoci" i naravno niÅ”ta konkretno ne nađem šŸ¤£. Znači pubična kost, evo sad čitam i piÅ”e da je normalno. Inače mene boli od početka, samo nije svakodnevno, ne traje dugo bol i nije jakog intentiteta, nego viÅ”e kao rekla bih pulsiranje.Ā 

šŸ‘±ā€ā™€ļø27 PCOS šŸ§”27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    šŸ’Š Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI āŒ
    4/23 IUI āž•
    A. šŸ§øšŸ‘£
    8/24 āž•ļø spontana trudnoca

Neyy
    07. Srpanj 2023. 11:01

MaŔnica_22

Neyy

Je li možda neka imala bolove u pubičnoj kosti? Mene već dva to muči, počelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli različitim intenzitetom. Nije niÅ”ta straÅ”no, podnoÅ”ljivo je, uspjela sam pročitati da je to normalno u početku i pretkraj trudnoće, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviÅ”e smeta kad mijenjam položaj, iz sjedećeg u stojeći, iz ležećeg u sjedeći i sl.

Prosvijetlila si me, jer već u nekoliko navrata kucam na google "bol u vagini u trudnoci" i naravno niÅ”ta konkretno ne nađem šŸ¤£. Znači pubična kost, evo sad čitam i piÅ”e da je normalno. Inače mene boli od početka, samo nije svakodnevno, ne traje dugo bol i nije jakog intentiteta, nego viÅ”e kao rekla bih pulsiranje.

Ja sam ti isto tako tražila, znatiželja ne da mira, a nisam znala kako se zove. Onda nađem sliku kostura da vidim koja bi to kost mogla biti i tako sam otkrila kako se zoveĀ 

24.04. āž•
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test āœ”ļø
    Z & E šŸ’—šŸ’—

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.