![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
RoĀ bravo za dobar pregledš„°š„³
Vezano za komodu, ja planiram uzeti Malm iz Ikee, sa 4 ladice, jer imam zaseban stol vec koji ce sluziti za prematanje, a i takoÄer planiram imati minimalno robice pa bi trebalo biti dovoljnoš
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Jutro ekipa.
Imam jedno glupavo pitanje (u moru drugih glupavih pitanja). Pitanje spolnih odnosa. Smije li partner svrŔavati unutra ili je bolje vaditi van?
Ā
Jana, meni isto pada tsh u trudnoÄi. Sa 5 tjedana je bio 0,90. Ove dane cu vaditi opet pa cemo vidjeti.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Jutro ekipa.
Imam jedno glupavo pitanje (u moru drugih glupavih pitanja). Pitanje spolnih odnosa. Smije li partner svrŔavati unutra ili je bolje vaditi van?
Iskreno mi smo prakticirali i u prve dvije i sada unutra. Navodno sperma omekÅ”ava i žena se brže otvori sad ne znam jel to istinaĀ . Naravno žene koje imaju upale i ostale probleme neka provjere sa ginekologom. Svakako možda najbolje da pitate.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Jutro ekipa.
Ukoliko ti je trudnoca uredna i ako imas dozvolu od gin smije, sad opet ovisi od ginekologa do ginekologa, neki naglasavaju koristenje kondoma, dok drugi to ni ne spomenu š
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Ens daj probaj pred kraj obroka popiti tabletu i vidjet ces da ce ti lakse sjesti i ni slucajno ju nemoj navecer piti š
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Jutro cure, nadam se dobro osjeÄate š
Je li možda neka imala bolove u pubiÄnoj kosti? Mene veÄ dva dana to muÄi, poÄelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli razliÄitim intenzitetom. Nije niÅ”ta straÅ”no, podnoÅ”ljivo je, uspjela sam proÄitati da je to normalno u poÄetku i pretkraj trudnoÄe, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviÅ”e smeta kad mijenjam položaj, iz sjedeÄeg u stojeÄi, iz ležeÄeg u sjedeÄi i sl.
Joj kad je se sjetim iz prve trudnoÄe šš baÅ” neka glupa tupa bol koja ne boli nego smeta i živcira š
PoÄela mi je oko 30+ tjedna i jedan dan bolje, drugi gore i tak se nastavilo.
Vjeruj mi da se samo nadam da ovo neÄe potrajati, da Äe se barem malo smiriti tamo do pretkraj, jer je veÄ za izluditi
Nažalost pred sam kraj je joÅ” gore, boli i mene posebno kad sjedim pa se dignem, mene joÅ” i guzna kost rastura. Malo je ranije sad poÄela nego u prve dvije.
Dakle, idemo po principu Å”uti i trpiĀ
24.04. ā
OTP 28.12.2023.
Veritas test āļø
Z & E šš
Joj i mene guzna kost rastura, baÅ” mi je teÅ”ko š¤£ malo malo pa se uhvatim da se držim za guzicu š¤£
KomodaĀ s 4 ladice. Sve Äe stat. Nema frke.
SelmaĀ smanjit Äe ti terapiju, bit Äe sve okej. Nike ti tako nizak TSH. Nemas brige.
RoĀ bravo za pregled i bebicu š„°š„³
SeksĀ Å”ta ja znam, moj uvijek u mene š nema nereda pa mi odgovara š«£š
nemamo nikakve beÅ”tije i boleÅ”tine. Jedino Å”ta mi je pred kraj prve trudnoÄe ispao sluzni Äep nakon 3 dana redovnih odnosa al veÄ je bio 38tt. Rodila nakon jednog dana. Tako da ova priÄa s omekÅ”avanjem kod mene drži vodu š
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Je li možda neka imala bolove u pubiÄnoj kosti? Mene veÄ dva dana to muÄi, poÄelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli razliÄitim intenzitetom. Nije niÅ”ta straÅ”no, podnoÅ”ljivo je, uspjela sam proÄitati da je to normalno u poÄetku i pretkraj trudnoÄe, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviÅ”e smeta kad mijenjam položaj, iz sjedeÄeg u stojeÄi, iz ležeÄeg u sjedeÄi i sl.
Prosvijetlila si me, jer veÄ u nekoliko navrata kucam na google "bol u vagini u trudnoci" i naravno niÅ”ta konkretno ne naÄem š¤£. ZnaÄi pubiÄna kost, evo sad Äitam i piÅ”e da je normalno. InaÄe mene boli od poÄetka, samo nije svakodnevno, ne traje dugo bol i nije jakog intentiteta, nego viÅ”e kao rekla bih pulsiranje.Ā
š±āāļø27 PCOS š§27 normo
Ovulacije potvrdjene
š Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ā
4/23 IUI ā
A. š§øš£
8/24 āļø spontana trudnoca
Je li možda neka imala bolove u pubiÄnoj kosti? Mene veÄ dvato muÄi, poÄelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli razliÄitim intenzitetom. Nije niÅ”ta straÅ”no, podnoÅ”ljivo je, uspjela sam proÄitati da je to normalno u poÄetku i pretkraj trudnoÄe, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviÅ”e smeta kad mijenjam položaj, iz sjedeÄeg u stojeÄi, iz ležeÄeg u sjedeÄi i sl.
Prosvijetlila si me, jer veÄ u nekoliko navrata kucam na google "bol u vagini u trudnoci" i naravno niÅ”ta konkretno ne naÄem š¤£. ZnaÄi pubiÄna kost, evo sad Äitam i piÅ”e da je normalno. InaÄe mene boli od poÄetka, samo nije svakodnevno, ne traje dugo bol i nije jakog intentiteta, nego viÅ”e kao rekla bih pulsiranje.
Ja sam ti isto tako tražila, znatiželja ne da mira, a nisam znala kako se zove. Onda naÄem sliku kostura da vidim koja bi to kost mogla biti i tako sam otkrila kako se zoveĀ
24.04. ā
OTP 28.12.2023.
Veritas test āļø
Z & E šš
Sortiraj odgovore
Najstariji