Jutro ekipa.
Imam jedno glupavo pitanje (u moru drugih glupavih pitanja). Pitanje spolnih odnosa. Smije li partner svršavati unutra ili je bolje vaditi van?

Jana, meni isto pada tsh u trudnoći. Sa 5 tjedana je bio 0,90. Ove dane cu vaditi opet pa cemo vidjeti.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Jutro ekipa.
Imam jedno glupavo pitanje (u moru drugih glupavih pitanja). Pitanje spolnih odnosa. Smije li partner svršavati unutra ili je bolje vaditi van?
Iskreno mi smo prakticirali i u prve dvije i sada unutra. Navodno sperma omekšava i žena se brže otvori sad ne znam jel to istina . Naravno žene koje imaju upale i ostale probleme neka provjere sa ginekologom. Svakako možda najbolje da pitate.

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Jutro ekipa.
Ukoliko ti je trudnoca uredna i ako imas dozvolu od gin smije, sad opet ovisi od ginekologa do ginekologa, neki naglasavaju koristenje kondoma, dok drugi to ni ne spomenu 😆
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Ens daj probaj pred kraj obroka popiti tabletu i vidjet ces da ce ti lakse sjesti i ni slucajno ju nemoj navecer piti 🙈
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Jutro cure, nadam se dobro osjećate 😊
Je li možda neka imala bolove u pubičnoj kosti? Mene već dva dana to muči, počelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli različitim intenzitetom. Nije ništa strašno, podnošljivo je, uspjela sam pročitati da je to normalno u početku i pretkraj trudnoće, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviše smeta kad mijenjam položaj, iz sjedećeg u stojeći, iz ležećeg u sjedeći i sl.
Joj kad je se sjetim iz prve trudnoće 😒🙄 baš neka glupa tupa bol koja ne boli nego smeta i živcira 🙄
Počela mi je oko 30+ tjedna i jedan dan bolje, drugi gore i tak se nastavilo.
Vjeruj mi da se samo nadam da ovo neće potrajati, da će se barem malo smiriti tamo do pretkraj, jer je već za izluditi
Nažalost pred sam kraj je još gore, boli i mene posebno kad sjedim pa se dignem, mene još i guzna kost rastura. Malo je ranije sad počela nego u prve dvije.
Dakle, idemo po principu šuti i trpi

24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Joj i mene guzna kost rastura, baš mi je teško 🤣 malo malo pa se uhvatim da se držim za guzicu 🤣
Komoda s 4 ladice. Sve će stat. Nema frke.
Selma smanjit će ti terapiju, bit će sve okej. Nike ti tako nizak TSH. Nemas brige.
Ro bravo za pregled i bebicu 🥰🥳
Seks šta ja znam, moj uvijek u mene 🙈 nema nereda pa mi odgovara 🫣😅 nemamo nikakve beštije i boleštine. Jedino šta mi je pred kraj prve trudnoće ispao sluzni čep nakon 3 dana redovnih odnosa al već je bio 38tt. Rodila nakon jednog dana. Tako da ova priča s omekšavanjem kod mene drži vodu 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Je li možda neka imala bolove u pubičnoj kosti? Mene već dva dana to muči, počelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli različitim intenzitetom. Nije ništa strašno, podnošljivo je, uspjela sam pročitati da je to normalno u početku i pretkraj trudnoće, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviše smeta kad mijenjam položaj, iz sjedećeg u stojeći, iz ležećeg u sjedeći i sl.
Prosvijetlila si me, jer već u nekoliko navrata kucam na google "bol u vagini u trudnoci" i naravno ništa konkretno ne nađem 🤣. Znači pubična kost, evo sad čitam i piše da je normalno. Inače mene boli od početka, samo nije svakodnevno, ne traje dugo bol i nije jakog intentiteta, nego više kao rekla bih pulsiranje.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Je li možda neka imala bolove u pubičnoj kosti? Mene već dvato muči, počelo je malo boljeti dok sam bila na poslu, niotkuda se pojavila bol i evo ne prestaje, samo boli različitim intenzitetom. Nije ništa strašno, podnošljivo je, uspjela sam pročitati da je to normalno u početku i pretkraj trudnoće, ali me zanima je li se neka susretala s tim? Meni najviše smeta kad mijenjam položaj, iz sjedećeg u stojeći, iz ležećeg u sjedeći i sl.
Prosvijetlila si me, jer već u nekoliko navrata kucam na google "bol u vagini u trudnoci" i naravno ništa konkretno ne nađem 🤣. Znači pubična kost, evo sad čitam i piše da je normalno. Inače mene boli od početka, samo nije svakodnevno, ne traje dugo bol i nije jakog intentiteta, nego više kao rekla bih pulsiranje.
Ja sam ti isto tako tražila, znatiželja ne da mira, a nisam znala kako se zove. Onda nađem sliku kostura da vidim koja bi to kost mogla biti i tako sam otkrila kako se zove

24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
A vidim cure da je kod većine normalan seks, da uživate. Dajte mi onda neki prijedlog kako da dečka opustim, jer se on toliko boji da dotakne stomak, a o seksu da ne pričamo, doslovno ga je strah. Jel se još nekoj dešavalo to s partnerom, ja pokušavam da ga opustim, ali on je uporan u svojoj teoriji da će izudarat bebe i boji se da im ne naudi

24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji