Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neyy
    07. Srpanj 2023. 11:04

A vidim cure da je kod većine normalan seks, da uživate. Dajte mi onda neki prijedlog kako da dečka opustim, jer se on toliko boji da dotakne stomak, a o seksu da ne pričamo, doslovno ga je strah. Jel se još nekoj dešavalo to s partnerom, ja pokušavam da ga opustim, ali on je uporan u svojoj teoriji da će izudarat bebe i boji se da im ne naudi 

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

• Joćolina
    07. Srpanj 2023. 11:09

Išla sam sad malo guglati o svršavanju u trudnoći. Budem slj tj pitala svoju gin, al mislim da je to od ginekologa do ginekologa što će reći na tu temu. U svakom slučaju, sad mi je puno lakše nakon vaših info

Jana25
    07. Srpanj 2023. 11:11

Neyy

A vidim cure da je kod većine normalan seks, da uživate. Dajte mi onda neki prijedlog kako da dečka opustim, jer se on toliko boji da dotakne stomak, a o seksu da ne pričamo, doslovno ga je strah. Jel se još nekoj dešavalo to s partnerom, ja pokušavam da ga opustim, ali on je uporan u svojoj teoriji da će izudarat bebe i boji se da im ne naudi

Ja sam svom rekla "nije ti toliki baz brige 🤣 i nema šanse da ikad dotakneš bebu"  Pokazala sam mu u pozi do kid može ići i da ću mu reći kad me bude boljelo, ali ni tad  nike blizu. 
    Bio je samnom i na jednom pregledu gdje mi je dr vaginalno pred njim mjerio cervix 🤣 mislim da ga je veličina sonde opustila hahah

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

mateak44
    07. Srpanj 2023. 11:20

Ja ne nosim lijepe vijesti, cula sam se sa gin jer jos uvijek imam prisutne grceve, magnezij bas i ne pomaze pretjerano… preporucio mi je uzeti briseve i napraviti serklazu. Rekao je nazvat me da se sve dogovorimo jer sljedeci pregled imam tek zakazan za 20.07., pa cu vidjet sta ce reci. 
    Kuzim da bi serklaza sigurno pomogla da se ne otvaram vise, ali svejedno nije mi bas bilo ugodno to za cuti…

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

slavonka92
    07. Srpanj 2023. 11:24

Neyy

Samo ti njemu reci da on nije ni blizu bebama i da im neće biti ništa

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

slavonka92
    07. Srpanj 2023. 11:25

mateak44

Ja ne nosim lijepe vijesti, cula sam se sa gin jer jos uvijek imam prisutne grceve, magnezij bas i ne pomaze pretjerano… preporucio mi je uzeti briseve i napraviti serklazu. Rekao je nazvat me da se sve dogovorimo jer sljedeci pregled imam tek zakazan za 20.07., pa cu vidjet sta ce reci.
    Kuzim da bi serklaza sigurno pomogla da se ne otvaram vise, ali svejedno nije mi bas bilo ugodno to za cuti…

Nadam se da će sve proći ok. ali znaš kako kažu ako se mora onda se mora. Ali kako je on zaključio da se još otvaraš ako te nije pregledao?

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

mateak44
    07. Srpanj 2023. 11:29

slavonka92

mateak44

Nadam se da će sve proći ok. ali znaš kako kažu ako se mora onda se mora. Ali kako je on zaključio da se još otvaraš ako te nije pregledao?

od 16 tt sam otvorena za članak prsta, jedna posteljica nisko i cerviks skraćen

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Jana25
    07. Srpanj 2023. 11:39

mateak44

slavonka92

mateak44

od 16 tt sam otvorena za članak prsta, jedna posteljica nisko i cerviks skraćen

Uf Matea... lezi, ne mrdaj s kauča, kreveta i idi to zašit. Treba s blizancima dočekat barem 36tt.
    Mislim na tebe, šaljem zagrljaj ❤️ javljaj se 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Noir
    07. Srpanj 2023. 11:55

Čuvaj se Matea. Neka ti izmjere cerviks čim prije da znas na cemu si. Ako ti je zadnji put mjerio prije 3 tj vrijeme je da opet izmjeri. Sve ce biti ok, samo da znas na cemu si i prilagodis se tome

12/2023 dječak 💙

Noir
    07. Srpanj 2023. 11:59

Što se tiče seksa, meni uopće nije do toga 😂 na početku nikako, sad ajde povremeno ali to je više zbog dragog. Ja se ne mogu opustiti, iako znam da bebi ništa ne moze biti, sad je to neki penzionerski seks. Što se tiče sperme, ne svršava u meni, to će tek pred kraj trudnoće jer sperma omekšava cerviks, tako da brišemo nered. 😅

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.