Caliopi, ma ovo je sigurno za koristiti. Ako ne želiÅ” s time vreÄicama njihovim, možeÅ” nadodat i sol ili neÅ”to svoje.. al ugl, ovo je stvarno odliÄna stvar za sinuse, barem meni :)Ā
29š©š»
35š¦š»
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojÄica šššØāš©āš§
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm š
Ja sam se naruÄila na anomaly scan kod dr. UjeviÄ u Gineko. Äula sam i proÄitala puno preporuka pa sam se odluÄila za nju.
12/2023 djeÄak š
I meni je prva trudnoÄa, koliko je dobro da se informiraÅ” o svemu i ÄitaÅ” toliko s druge strane nije. NabijaÅ” si paniku i stres oko svega. Ja sam isto o tome svemu priÄala s doktorom i rekla mu da Äitam svaÅ”ta i nažalost puno negativnih iskustava koje ljudi dijele koja su im se desila. Njegove su rijeÄi bile da bi trebalo zabraniti da trudnice Äitaju internet. I to mi je rekao mladi ginekolog, ne neka stara Å”kola. Rekao je da svaki dan dolaze trudnice sa svakakvih informacijama i samopostavljenim dijagnozama i samo si time Å”tete. Ne znam, ja u njega imam potpuno povjerenje i od zadnjeg pregleda i razgovora s njima osjeÄam mir i poÄinjem uživati u trudnoÄi. Äitam i sudjelujem na forumu jer mi je zanimljivo dijeliti i prolaziti kroz trudnocu s nekim tko isto prolazi, ali doktor i njegovi savjeti su broj 1.
12/2023 djeÄak š
Noir i CaliopiĀ slažem se s obje. I potpisujem vas. EteriÄna ulja ne koristim i neÄu. A da ima svega za posluÅ”at i proÄitat ima. Evo dr mi je dao kortikosteroidni sprej, s obrazloženjem da od 3,4 potiska u 2 dana neÄe biti niÅ”ta. Magistra u ljekarni dobro da nije pala u nesvjest kad je vidjela. Pitam ju za etericna ulja, kaze ne, stavi si kamilicu. Pitam ju za baby kapi, kaze ne, imate vec ovo.Ā
Na kraju sam se odlucila koristit samo sumamed jer pise da je u trudnoci siguran i da se koristi ako bas mora. A jebiga. Izdrzat vise ne mogu. Nisam neki tabletoman al doslo je do grla.
Iako su mi svi rekli da sam u 18tjednu, sve je s bebom poprilicno zavrsilo i sad nastavlja rasti i debljati se, al nitko mi nece rec, da uzmi okej je.
Ali evo, zasto se etericna ulja i beta glukan u trudnoci ne koriste, nije mi jasno š¤·āāļø
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Ja sad mozda bezveze upadam s postom, al sjecam se kad sam pitala ginekologa na prvom pregledu jel smijem sta popit od tableta kad me glava boli, reko je bolje ne. Osim ako bas ne mogu izdrzat. U ljekarnoj su rekli smijem lupocet i lekadol, sto smo i tu na forumu pisali da se smije. Kad sam ga pitala a tipa brufen, kaze uf ne, to se ne smije do jedno 12tj.Ā Ja isto mozda sad idem na sigurno, necu nista, trpim jer mi je prva trudnoÄa pa se valjda svega bojimšš¤§
Ja sad mozda bezveze upadam s postom, al sjecam se kad sam pitala ginekologa na prvom pregledu jel smijem sta popit od tableta kad me glava boli, reko je bolje ne. Osim ako bas ne mogu izdrzat. U ljekarnoj su rekli smijem lupocet i lekadol, sto smo i tu na forumu pisali da se smije. Kad sam ga pitala a tipa brufen, kaze uf ne, to se ne smije do jedno 12tj. Ja isto mozda sad idem na sigurno, necu nista, trpim jer mi je prva trudnoÄa pa se valjda svega bojimšš¤§
Naravno da je bolje da se ne pije nista. Ibuprofen (brufen) nikako, ni pod razno. A kako bi skinula temperatutu da ju dobijes u trudnoci? Moras popit lupocet.Ā Kod mene govorimo o gadnoj upali sinusa i trenutno mi lupocet protiv bolova vise ne pomaze. Mene kad ovako boli glava, ne vezano za bolest, popijem puno vode, izmasiram se i bude bolje. Naravno da ni jedna od nas nece ic pit lijekove za svaki klinac.
Koliko samo zena zbog razno raznih upala mora piti razlicite vrste antibiotika da bi bebi bilo dobro.
Treba imat na umu da na hrpetini tih lijekova pise da nije preporuka za trudnice jer je nedovoljno ispitano, a ne da ce se nesto desit
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Ja sad mozda bezveze upadam s postom, al sjecam se kad sam pitala ginekologa na prvom pregledu jel smijem sta popit od tableta kad me glava boli, reko je bolje ne. Osim ako bas ne mogu izdrzat. U ljekarnoj su rekli smijem lupocet i lekadol, sto smo i tu na forumu pisali da se smije. Kad sam ga pitala a tipa brufen, kaze uf ne, to se ne smije do jedno 12tj. Ja isto mozda sad idem na sigurno, necu nista, trpim jer mi je prva trudnoÄa pa se valjda svega bojimšš¤§
I ja inaÄe ne pijem tablete, radije istrpim. Ali kad me boljela glava 3 dana cijele dane u trudnoci dva dana sam trpila, a treci popila lupocet. Na kraju mi je doktor rekao da ubuduce popijem prije jer mi vise steti glavobolja nego jedan dva lupoceta. Meni je lupocet odmah pomogao, ili je bio placebo, ne znam š
12/2023 djeÄak š
Ma znam, razumijem ja vas. Ne mislim nista loŔe s tim postom ni da netko radi krivo. Sano kazem svoju situaciju.
I puÅ”i se u trudnoci i ne znam sta, pa ne znaci onda da je jedna tableta stetna ili stetnija.Ā
Ljudi moji, ja osobno isto nista ne pijem nego trpim, ali znam osobno dvije trudnice koje cijelo prvo tromjesecje nisu znale da su trudne i pile su alkohol (nisu alkoholicarke ali ti i tamo bas zestoko). I sigurno su pile i brufene i svakojake zabranjene ljekove. I djeca su skroz ok. Opet kazem, radije nebi, ali nije bas sve toliko opasno.

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Moze se lupocet, normabel i Jana25 samo popij sumamed i super. To su sigurni lijekovi u trudnoci, pogotovo je losije trpit glavobolju ili bilo kakvu vrstu boli⦠a i normabel se ionako preporuca zenama koje imaju lazne trudove šĀ
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji