Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ro2345
    01. Srpanj 2023. 15:17

Curke jel neka od vas ima problem s intenzivnijim mirisom urina? Il je to samo do nosa?😅

PiaBuu
    01. Srpanj 2023. 15:47

Jana, ok, takav nije 😂 nego, jesi ti probala koristiti ovo , https://lavandamia.hr/aqua-maris-sustav-za-ispiranje-nosa-proizvod-713/     Meni ovo dosta pomogne šta se tiče sinusa :) 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Ens
    01. Srpanj 2023. 16:27

Joj ja isto i dalja na Utrogestanima. Nadam se da ce mi gin u srijedu reci da dosta s tim. Vec sam polako luda. Tri puta dnevno moram stavljati po dva i tako vec mjesecima 😂 (zbog IVF, jel). Tako da ni ja ne znam kakav mi je iscjedak, aliiiii prvi put jucer u jednom trenu mi je izaslo nesto tamno zuto da sam se bas jako prepala i nakon toga sve najnormalnije….ne znam uopce sto da mislim. 🤷🏼‍♀️

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Ens
    01. Srpanj 2023. 16:28

Jana baš su te našetali…mogu mislit da si luda! Nadam se da će sumamed pomoći 🤞🏽

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Noir
    01. Srpanj 2023. 16:32

Caliopi ☘

PiaBuu

Jana, ok, takav nije 😂 nego, jesi ti probala koristiti ovo ,https://lavandamia.hr/aqua-maris-sustav-za-ispiranje-nosa-proizvod-713/ Meni ovo dosta pomogne šta se tiče sinusa :)
    Možda se varam ali mislim da se ikakva uporaba eteričnih ulja u trudnoći ne preporučuje pa me ispravite ako griješim. Mislim da ovaj aquamaris ima i hypertonic bez eteričnih ulja pa eventualno s tim probati, jer kažem, preporuča se izbjegavanje eteričnih ulja u trudnoći koliko je meni poznato 🤷‍♀️

Nije, etericna ulja, ali ona kvalitetna su cak i pozeljna. Nece nastetiti sigurno ako se koriste umjereno. Ja svaki dan imam upaljen difuzor s eteričnim uljima po sat, dva.
    Eterična ulja nije preporučljivo koristiti kad je u kući novorođenče. Tada se samo vlaži zrak vodom bez ikakvih ulja.

12/2023 dječak 💙

PiaBuu
    01. Srpanj 2023. 16:36

Caliopi, ma ovo je sigurno za koristiti. Ako ne želiš s time vrećicama njihovim, možeš nadodat i sol ili nešto svoje.. al ugl, ovo je stvarno odlična stvar za sinuse, barem meni :) 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Noir
    01. Srpanj 2023. 16:55

Ja sam se naručila na anomaly scan kod dr. Ujević u Gineko. Čula sam i pročitala puno preporuka pa sam se odlučila za nju.

12/2023 dječak 💙

Noir
    01. Srpanj 2023. 17:09

I meni je prva trudnoća, koliko je dobro da se informiraš o svemu i čitaš toliko s druge strane nije. Nabijaš si paniku i stres oko svega. Ja sam isto o tome svemu pričala s doktorom i rekla mu da čitam svašta i nažalost puno negativnih iskustava koje ljudi dijele koja su im se desila. Njegove su riječi bile da bi trebalo zabraniti da trudnice čitaju internet. I to mi je rekao mladi ginekolog, ne neka stara škola. Rekao je da svaki dan dolaze trudnice sa svakakvih informacijama i samopostavljenim dijagnozama i samo si time štete. Ne znam, ja u njega imam potpuno povjerenje i od zadnjeg pregleda i razgovora s njima osjećam mir i počinjem uživati u trudnoći. Čitam i sudjelujem na forumu jer mi je zanimljivo dijeliti i prolaziti kroz trudnocu s nekim tko isto prolazi, ali doktor i njegovi savjeti su broj 1.

12/2023 dječak 💙

Jana25
    01. Srpanj 2023. 17:31

Noir i Caliopi slažem se s obje. I potpisujem vas. Eterična ulja ne koristim i neću. A da ima svega za poslušat i pročitat ima. Evo dr mi je dao kortikosteroidni sprej, s obrazloženjem da od 3,4 potiska u 2 dana neće biti ništa. Magistra u ljekarni dobro da nije pala u nesvjest kad je vidjela. Pitam ju za etericna ulja, kaze ne, stavi si kamilicu. Pitam ju za baby kapi, kaze ne, imate vec ovo. 
    Na kraju sam se odlucila koristit samo sumamed jer pise da je u trudnoci siguran i da se koristi ako bas mora. A jebiga. Izdrzat vise ne mogu. Nisam neki tabletoman al doslo je do grla.
    Iako su mi svi rekli da sam u 18tjednu, sve je s bebom poprilicno zavrsilo i sad nastavlja rasti i debljati se, al nitko mi nece rec, da uzmi okej je.
    Ali evo, zasto se etericna ulja i beta glukan u trudnoci ne koriste, nije mi jasno 🤷‍♀️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ItsMarija
    01. Srpanj 2023. 19:04

Ja sad mozda bezveze upadam s postom, al sjecam se kad sam pitala ginekologa na prvom pregledu jel smijem sta popit od tableta kad me glava boli, reko je bolje ne. Osim ako bas ne mogu izdrzat. U ljekarnoj su rekli smijem lupocet i lekadol, sto smo i tu na forumu pisali da se smije. Kad sam ga pitala a tipa brufen, kaze uf ne, to se ne smije do jedno 12tj.  Ja isto mozda sad idem na sigurno, necu nista, trpim jer mi je prva trudnoća pa se valjda svega bojim😄🤧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.