Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Binchi0108
    30. Lipanj 2023. 17:35

mateak44

Binchi0108

Pozdrav curke, evo i ja obavila pregled. Nije mi radio uzv jer sam prije 10ak dana bila na kombiniranom pa kao nema potrebe (a ja se ponadala 😅). Uglavnom kaže da je sve ok, ponovio mi samo briseve jer sam nedavno pila antibiotik i to je to. Ugl da skratim 😅 imam dilemu jednu.
    Doktor mi je na go u 7.mj te mi je rekao da se naručim na sv.duh na pregled krajem 7.mj zatim me kod sebe naručio 7.8. opet na redovnu kontrolu a taman ću u tom periodu biti i za anomaly 🤔 eh sad ne znam da li je pametno da ja krajem 7. početkom 8. odem privatno na anomaly i da obavim sve odjednom privatno jer sumnjam da će mi raditi 3 uzv u 3 tjedna. Da li je 19.tj prerano za anomaly ili je to ok? Ne sjećam se 😅 a toliko sam ujutro bila u žurbi da sam doktora zaboravila pitati za savjet 🙈
    Sorryyy na dugačkom postu 😅

Meni su rekli da se anomaly scan radi izmedu 18. i 22. tjedna 😊

Super onda znaci nije prerano 😊 tako ću onda napraviti 💁🏻‍♀️ hvala ☺️

👩🏻 mama 33 🧔‍♂️tata 29
    Termin 26.12.2023. 🐣

ItsMarija
    30. Lipanj 2023. 17:39

Hej, jeste mozda išle u DM, bippu za one paketice sto trudnice dobivaju besplatno? Znam i za Hipp. Jel ima mozda jos? 🙈

Jana25
    30. Lipanj 2023. 17:47

ItsMarija

Hej, jeste mozda išle u DM, bippu za one paketice sto trudnice dobivaju besplatno? Znam i za Hipp. Jel ima mozda jos? 🙈

Bipa? Sta bipa daje?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ItsMarija
    30. Lipanj 2023. 18:03

Jana25

ItsMarija

Bipa? Sta bipa daje?

Ne znam. Ja nisam otisla ni po sta jos, ali sam cula da daju.

Miss88
    30. Lipanj 2023. 19:07

U dmu sam uzela. Ništa posebna. Ona torba lagana, krema biomama, bepanthen uzorak kremice i hrpa brošura i jedna s bonovima. Bzvz

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

ItsMarija
    30. Lipanj 2023. 19:13

Evo kaže mi frendica da daje i Miler i jgl i ljekarna fett. 
    Al gle, sve sta je za dzabe, nije nesta posebno. 🤔

Jana25
    30. Lipanj 2023. 19:16

Miss znam da je dm bezveze, ali kad se bebe rodi daju mali paket pampers pelena pa cu ro svakako uzet.
    Od mullera je bio onaj etui, torba za maramice i pelene. Ne znam kak da to nazovem...i onjizica s popustima, to dode na adresu. Za ostalo ne znam

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

PiaBuu
    30. Lipanj 2023. 19:25

Napomenula bi za Dm da je super kada jednom provučete na svoju karticu trudnički paket da Vam dolaze dječji kuponi na kućnoj adresi  i kad rodite, dobijete male pantera pelene 1, pantera vlažne maramice i knjižicu sa kuponima. Svakako se vise isplati Dm kasnije jer ako aktivirate sve kupone dobro prođete. 
    A šta se tiče bipe, oni ne daju ništa nešto 10% na ukupan dječji asortiman. Muller, etui i brošure, tako da u principu najviše će te dobit od hipp-a i Dm-a.

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• ivona1995
    30. Lipanj 2023. 19:42

Hei Hei drage mame i sve buduće mame 😀
    Nova sam ovdje pa imam pitanje,
    Danas radila dva testa doduše ne prvim jutarnjim urinom i oba dva pozitivna na oba se vidi blaga crta, poslala sam muza po digitalni test i on mi kaže negativno? Dali kaže negativno zato sto sam do sad već piskila 100 puta samo da sto vise testova napravim i već mokrim doslovno vodu? 
    Čudno mi je da su ova dva pozitivna a digitalni negativan.
    Ponoviti ću sve ujutro, voljela bih vam postaviti sliku da vidite ali neznam kako 🤷‍♀️
    Hvala na odgovorima ako će ih biti 
    🙃🙃

• ivona1995
    30. Lipanj 2023. 19:42

ivona1995

Hei Hei drage mame i sve buduće mame 😀
    Nova sam ovdje pa imam pitanje,
    Danas radila dva testa doduše ne prvim jutarnjim urinom i oba dva pozitivna na oba se vidi blaga crta, poslala sam muza po digitalni test i on mi kaže negativno? Dali kaže negativno zato sto sam do sad već piskila 100 puta samo da sto vise testova napravim i već mokrim doslovno vodu?
    Čudno mi je da su ova dva pozitivna a digitalni negativan.
    Ponoviti ću sve ujutro, voljela bih vam postaviti sliku da vidite ali neznam kako 🤷‍♀️
    Hvala na odgovorima ako će ih biti
    🙃🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.