![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Hei Hei drage mame i sve buduće mame 😀
Nova sam ovdje pa imam pitanje,
Danas radila dva testa doduše ne prvim jutarnjim urinom i oba dva pozitivna na oba se vidi blaga crta, poslala sam muza po digitalni test i on mi kaže negativno? Dali kaže negativno zato sto sam do sad već piskila 100 puta samo da sto vise testova napravim i već mokrim doslovno vodu?
Čudno mi je da su ova dva pozitivna a digitalni negativan.
Ponoviti ću sve ujutro, voljela bih vam postaviti sliku da vidite ali neznam kako 🤷♀️
Hvala na odgovorima ako će ih biti
🙃🙃
Meni je došao nalaz urinokulture, ovaj streptokok b vučem vise Od pola godine, dr mi je rekla da nema smisla uzimat terapiju kada tri antibiotika nisu pomogla.. sad mi piše >10000 <100000 cfu ml a sve do sada je bilo 100000
, to znaci da mi se nešto smanji broj? Gledam dal mi uopće i pomaze D manoza 😅
Ja sam dugo imala bakteriju Klebsiella, antibiotici mi nisu pomagli pa cak ni intravenozna terapija. Koristila sam D-manozu raznih proizvođaca i također nije pomagalo. Kasnije sam po preporuci kupila D-manozu Zeim Pharma i čini mi se da je bila najbolja. Uglavnom bakterije sam se rijesila tek nakon 3-4 mjeseca uzimanja Beta-glucana (proizvođac Transferpoint, najskuplji na trzistu ali provjereno najbolji), ulje divljeg origana i svaki dan ujutro na taste i navecer prije spavanja pola litre domaceg kefira od kefirnih zrnaca. Ne znam da li se Beta glucan smije u trudnoći ali kefir od kefirnih zrnaca od tada konzumiram i dalje svakodnevno jer je jako zdrav opcenito a ne samo u borbi protiv bakterija.
Hei Hei drage mame i sve buduće mame 😀
Nova sam ovdje pa imam pitanje,
Danas radila dva testa doduše ne prvim jutarnjim urinom i oba dva pozitivna na oba se vidi blaga crta, poslala sam muza po digitalni test i on mi kaže negativno? Dali kaže negativno zato sto sam do sad već piskila 100 puta samo da sto vise testova napravim i već mokrim doslovno vodu?
Čudno mi je da su ova dva pozitivna a digitalni negativan.
Ponoviti ću sve ujutro, voljela bih vam postaviti sliku da vidite ali neznam kako 🤷♀️
Hvala na odgovorima ako će ih biti
🙃🙃
Hej. Ovdje probaj staviti https://imgbb.com/
https://ibb.co/3rdDDHb
Evo linka 😀
Ne znam koji si DPO,ali digitalac ti očitava betu oko stotke otprilike pa ako još nije vrijeme za M normalno je da nije očitao. Ovo super izgleda, čestitam i dobrodošla ☺️☺️
Hvala 😀
Za dva dana bi trebala biti očekivana M 😀
Nadja, betaglukan nikako u trudnoći, a šta se tiče zein, ne mogu pronac jel se preporučuje u trudnoći.. gin mi govori da ne moram ništa poduzet šta se tiče streptokoka al čisto me bode u oci kada vadim urinokulturu i vidim ga 😅
Kefir nisam probala sk svakako ću ga sljedeći put potražiti u zdravoj hrani ☺️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Nadja, betaglukan nikako u trudnoći, a šta se tiče zein, ne mogu pronac jel se preporučuje u trudnoći.. gin mi govori da ne moram ništa poduzet šta se tiče streptokoka al čisto me bode u oci kada vadim urinokulturu i vidim ga 😅
Kefir nisam probala sk svakako ću ga sljedeći put potražiti u zdravoj hrani ☺️
Na stranici internetapoteka.ba piše: "Pogodna za trudnice, djecu i dijabetičare, a uzimanje može biti dugoročno." Ja sam uzimala onu u prahu. Za kefirna zrnca proguglaj, ona ne mogu nikako nastetiti samo ne znam da li se mogu kupiti jer se ona umnazaju u kefiru, svakih nekoliko dana se kolicina udvostruci pa se onda dijele dalje. Ja sam ih dobila.
Cure ♥️💗💕.,kakva Vi imate iskustva sa otkucajem bebinog srca❤️ ??Nakon koliko se to vidilo i čulo na ultrazvuku kod VAS?
Danas sam bila na privatnoj kontroli i ne čuju se otkucaji srca ..oba ginekologa predlažu čišćenje🥲🥲😔.
Imam endometriozu i ovo mi je prva trudnoća i teško sam ostala trudna ...imam 34 godine.
Cure ♥️💗💕.,kakva Vi imate iskustva sa otkucajem bebinog srca❤️ ??Nakon koliko se to vidilo i čulo na ultrazvuku kod VAS?
Danas sam bila na privatnoj kontroli i ne čuju se otkucaji srca ..oba ginekologa predlažu čišćenje🥲🥲😔.
Imam endometriozu i ovo mi je prva trudnoća i teško sam ostala trudna …imam 34 godine.
Trudna sam 9.,-10 tjedana tako..,beta mi je zasada 89000...srce ne kuca još 🥲😔😥
Imam endometriozu i ovo mi je prva trudnoća i teško sam ostala trudna …imam 34 godine.
Trudna sam 9.,-10 tjedana tako..,beta mi je zasada 89000…srce ne kuca još 🥲😔😥
Između 6 i 8 tjedna srce treba kucat. Poslušaj doktore, nemoj se zazati. Sretno
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji