Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy09
    01. Srpanj 2023. 21:34

ItsMarija

Ja sam bila prije rekla da kad ostanem trudna da ću prestat pusit. Mos mislit, mislim pricala sam s ginekologom i on je rekao da je veci šok da sad odjednom prestanem pušit i za organizam i za bebu, samo da smanjujem. I stvarno, evo kutiju imam dugo, nekad zapalim, al trazi me bas🤣🤣 nemojte sad samo rec da jos nisam ni rodila, a vec nemajka😅

Ne shameam, nije moj stil, ali priznat cu da i meni fali vape jako... ipak ima nikotina i bas se nekad ulovim u razmisljanju, pa samo par udaha, sta ce bit...😭 a evo proslo je 2mj. Tak da, kuzim.😅 nisu ovisnosti bezveze i bez razloga ovisnosti.

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

PiaBuu
    01. Srpanj 2023. 21:39

ItsMarija

PiaBuu

Cure, kakve ste vi s padovima ? Maloprije sam pala al sam se dočekala na jedno koljeno dok sam drugo raširila prema unatrag, prestrašilo me pa ne znam dal imam razloga za brigu… ništa me ne boli, vise strah..

Ti se zavrtilo ili?

Nosila sam tenisice koje se jaaako kližu, malo vode i odletjela sam… bas sam se prestrasila

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Jana25
    01. Srpanj 2023. 21:54

PiaBuu

ItsMarija

PiaBuu

Cure, kakve ste vi s padovima ? Maloprije sam pala al sam se dočekala na jedno koljeno dok sam drugo raširila prema unatrag, prestrašilo me pa ne znam dal imam razloga za brigu… ništa me ne boli, vise strah..

Ti se zavrtilo ili?

Nosila sam tenisice koje se jaaako kližu, malo vode i odletjela sam… bas sam se prestrasila

Nemas frke. Meni malac od 12 kila zna sjest na trbuh ili ic poljubit bracu pa gura rukama. Nije rijetko ni da me lupi nogom. Beba je zasticena masnocom, misicem, micicem maternice i vodenjakom. Samo ono, bitno je da svom svojom tezinom ne padnes direkt na trbuh

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Selmaa34
    01. Srpanj 2023. 22:00

Ja sam popila dvije - tri case radlera otkad znam da sam trudna. Znam i da ima ginekologa koji otvoreno kazu da se malo smije, iako mi je osobno to uzas.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

PiaBuu
    01. Srpanj 2023. 22:10

Jana, bas me zabrinulo.. E sad kako sam pala, dočekala sam se sa težinom na jedno koljeno dok sam drugo raširila prema iza.. jedino šta mi je koljeno nateklo..znam da je zaštićeno, al me bas prestrašilo 😞

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

ItsMarija
    01. Srpanj 2023. 22:14

PiaBuu

Jana, bas me zabrinulo.. E sad kako sam pala, dočekala sam se sa težinom na jedno koljeno dok sam drugo raširila prema iza.. jedino šta mi je koljeno nateklo..znam da je zaštićeno, al me bas prestrašilo 😞

Svakoga bi, vjerujem da ti je vise sad šok i strah.. 

ItsMarija
    01. Srpanj 2023. 22:20

Tak je bas to... nije isto ispusit cjelu kutiju na dan i popit par piva ili par casa vina ili nekad si uzet za gust pa lijepo popit neceg sta te trazi.
    ...... 
    Ovo kad nemas izbora za lijekove  i jednostavno moras za svoje dobro inace su posljedice takve kakve jesu, nema daljnjeg govora. Nije isto kad te malo glava zaboli ili kad posjedujes odredjenu bolest ili prehladu, upalu.
    .... I mogu reci da me evo par dana, danas pogotovo tako jakoo probada u trbuhu. 
    I sad sam se najela, uhvatila me bas neka glad🤣 i vec vidim da sklopit oci necu moci do jedno ponoci, a na wc cu jedno 10x još do jutra. 😂😪😪😪

mateak44
    01. Srpanj 2023. 22:29

Ja sam pusila iqos 2 godine, ugledala +, odmah to sve bacila, cak nisam ni onu zadnju oprostajnu kao zapalila 😂 da ih nisam ostavila svakako ne bi mogla pusit zbog mucnina i povracanja. Ne mogu reci da mi ne fali i sigurna sam u to da kad moja bolja polovica bude dolazila po mene u rodiliste da ce mi morat donijet iqos i heets 😆 sto se tice alkohola, popila sam evo zasad 2-3 radlera i jako je pasalo, kao sto je netko vec spomenuo znaju reci ginekolozi da casa vina ili 0,3 pivo jednom tjedno ne moze skoditi, ili sto Caliopi kaze - sretna mama, sretna beba 🥰

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Rina 39
    01. Srpanj 2023. 22:46

mateak44

Ja sam pusila iqos 2 godine, ugledala +, odmah to sve bacila, cak nisam ni onu zadnju oprostajnu kao zapalila 😂 da ih nisam ostavila svakako ne bi mogla pusit zbog mucnina i povracanja. Ne mogu reci da mi ne fali i sigurna sam u to da kad moja bolja polovica bude dolazila po mene u rodiliste da ce mi morat donijet iqos i heets 😆 sto se tice alkohola, popila sam evo zasad 2-3 radlera i jako je pasalo, kao sto je netko vec spomenuo znaju reci ginekolozi da casa vina ili 0,3 pivo jednom tjedno ne moze skoditi, ili sto Caliopi kaze - sretna mama, sretna beba 🥰

Eto tako sam ja u 1 trudnoci ,ugledala plus i odma Iqous u ladicu i nikad zapalila !!!
    Al eto ocito druga trudnoca je pa sam skroz opustenija al skroz nema tog straha nekog..
    I ne smatram se nemajkom i nisam od onih,,nemoj pit,nemoj pusit,jedi ovo,ono..
    I mrzim kad one sto ne doje pa se za njih govori svasta i da su nemajke!(dojila sam 14mj btw)
    Di pise da se mora dojit,di je potvrdeno da nedojena djeca su bolesna itd itd.
    Glupost!!!!
    A kavu pila isto u prvoj trudnoci ujutro i pijem i sad i cure uzivajte!
    A ja 40god u guzici i obje trudnoce eto savrsene..

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Jana25
    02. Srpanj 2023. 07:38

Ja sam isto ovu trudnocu opustenija. Pod tim mislim jedem mocarelu, pršut i kulen 🤣 🤣🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.