Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    01. Srpanj 2023. 10:15

Flowerson 🌸

Jana25

Flowerson 🌸

Jana25

Ja bila jučer kod doktora. Dao mi je neki kortikosteroidni sprej za nos. Kasnije čitam da može uzrokovat zastoj u rastu i rascjep nepca. Nisam ga koristila, danas cu na hitnu ORL jel cu pobudalit od ove boli. Ne znam vise kako da si pomognem. Ispiranjem foziološkom…nista ne ulazi jer je nos toliko zacepljen da uooce ne mogu ušpricat. Stvarno sam ocajna. Dode mi da placem 😫

Ej, samo da ti kažem da se cijelu trudnoću borim sa zacepljenim nosom i živim s meralys sprejem za nos. Kortikosteroidni sprej ne smijem uzimat, a odčepiti nos ne mogu nikako osim s tim

Užas. Meni je baš upala. Nadam se nekom jačem lijeku protiv bolova ili antibiotiku

Antibiotik bi ti mogli dati ako je nešto bakterijsko. Kod upale meni pomažu tople inhalacije samo iz razloga jer mi umire glavobolju, ne odcepi to meni nos, al svakako mi malo smiri upalu. Meni ti isto ništa od tih preparata ne pomaže, sve živo sam probala, al ako ti je baš jaka bol koja se ne smiruje, vjerujem da ćeš dobit antibiotik.

Stvarno sam ocajna. Mali place skupa samnom. Valjda jer vidi da i mame placu. Cekam muza da dode s posla i da me vozi.
    Nista, napravit cu si jednu prokuhanu kamilicu i pokusat se parit. Hvala ti sto si se javila s druge teme ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

mateak44
    01. Srpanj 2023. 10:19

Jana25 ajdeee ti lijepo na orl na hitnu, javljaj nam se kak si 😏

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Flowerson 🌸
    01. Srpanj 2023. 10:21

Jana25

Flowerson 🌸

Jana25

Flowerson 🌸

Jana25

Ja bila jučer kod doktora. Dao mi je neki kortikosteroidni sprej za nos. Kasnije čitam da može uzrokovat zastoj u rastu i rascjep nepca. Nisam ga koristila, danas cu na hitnu ORL jel cu pobudalit od ove boli. Ne znam vise kako da si pomognem. Ispiranjem foziološkom…nista ne ulazi jer je nos toliko zacepljen da uooce ne mogu ušpricat. Stvarno sam ocajna. Dode mi da placem 😫

Ej, samo da ti kažem da se cijelu trudnoću borim sa zacepljenim nosom i živim s meralys sprejem za nos. Kortikosteroidni sprej ne smijem uzimat, a odčepiti nos ne mogu nikako osim s tim

Užas. Meni je baš upala. Nadam se nekom jačem lijeku protiv bolova ili antibiotiku

Antibiotik bi ti mogli dati ako je nešto bakterijsko. Kod upale meni pomažu tople inhalacije samo iz razloga jer mi umire glavobolju, ne odcepi to meni nos, al svakako mi malo smiri upalu. Meni ti isto ništa od tih preparata ne pomaže, sve živo sam probala, al ako ti je baš jaka bol koja se ne smiruje, vjerujem da ćeš dobit antibiotik.

Stvarno sam ocajna. Mali place skupa samnom. Valjda jer vidi da i mame placu. Cekam muza da dode s posla i da me vozi.
    Nista, napravit cu si jednu prokuhanu kamilicu i pokusat se parit. Hvala ti sto si se javila s druge teme ❤️

Nema na čemu, suosjećam s tim problemom, znam kako je... držim fige da se smiri 🤞

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Ens
    01. Srpanj 2023. 10:36

Jana ma ako je tako jaka upala onda antibiotik mora. I za tri dana si ko nova, nemoj se vise muciti… javi sto su ti rekli 😘

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Miss88
    01. Srpanj 2023. 13:14

Jana25

Od par kapi dječjih kapi za nos ne bi ti ništa trebalo biti. Nakapaj i diši ženo!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Rina 39
    01. Srpanj 2023. 13:40

Caliopi ☘

Curke pitanje. Kako pijete vodu? Meni je negdje u kutku mozga ostalo da nije pametno piti iz plastične boce vodu kada se jednom isprazni i da baš nije najzdravije pogotovo u trudnoći pa sam prešla na staklenu bocu. Koliko ima istine u tome i odakle vi pijete vodu kada niste doma i niste u mogućnosti natočiti u čašu?

Pijem iz plasticne case ko i u prvoj trudnoci.
    Nisam se nikad zamarala .
    Evo danas sam i pramenove stavila i preljev 😂
    Mene muci iscjedak a ne zelim stalno panicarit.
    Nekad mi bijeli kremasti a nekad ko voda prozirno i panika da mi plodna voda curi.
    Imam u cetvrtak ultrazvuk i nestrpljivo cekam🙈

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Rina 39
    01. Srpanj 2023. 13:49

Caliopi ☘

Rina 39

Caliopi ☘

Curke pitanje. Kako pijete vodu? Meni je negdje u kutku mozga ostalo da nije pametno piti iz plastične boce vodu kada se jednom isprazni i da baš nije najzdravije pogotovo u trudnoći pa sam prešla na staklenu bocu. Koliko ima istine u tome i odakle vi pijete vodu kada niste doma i niste u mogućnosti natočiti u čašu?

Nekad mi bijeli kremasti a nekad ko voda prozirno i panika da mi plodna voda curi.

Ej meni ti je vodeni od početka,nekad bude bijeli. Doktor uglavnom svaki pregled vidi da je sluzav sekret i nije do sada rekao da je to problem. Možda ti je to i znojenje i vodeni iscjedak pa misliš da je plodna voda i razumijem paniku, ali eto,meni je vodeni od početka trudnoće 🙈

Aha super bude ti vodeni koda si se popiskila znaci?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

Rina 39
    01. Srpanj 2023. 13:59

Caliopi ☘

Rina 39

Caliopi ☘

Rina 39

Caliopi ☘

Ej meni ti je vodeni od početka,nekad bude bijeli. Doktor uglavnom svaki pregled vidi da je sluzav sekret i nije do sada rekao da je to problem. Možda ti je to i znojenje i vodeni iscjedak pa misliš da je plodna voda i razumijem paniku, ali eto,meni je vodeni od početka trudnoće 🙈

Aha super bude ti vodeni koda si se popiskila znaci?
    Pa da,konstantno su mi mokre gaćice i imam metodu provjeravanja kada se presvučem ostavim da se osuše pred pranje i provjerim. Ako je malo kruće kada ih preklapam na tom dijelu znam da nije plodna voda u pitanju nego iscjedak jer se kod vodenog iscjeta prilikom sušenja dosta jako “ukruti” taj dio tkanine. Pa ako će ti to biti od pomoći možeš provjeriti 🙈

Hvala bas cu probat sutra tako napravit.🙈🙈🙈
    Jer bas me panika prije 3tj smeckasti iscjedak i doktor reko sve ok pa rekoh necu opet letit doktoru ko neki panicar🙈

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

Jana25
    01. Srpanj 2023. 14:32

Evo me. Nakon 100muka.
    Otisla sam na hitni ORL na sv. Duh. Nisu me htjeli primit, poslali su me u dom zdravlja na baruna filipovica. Dosla sam tamo, tamo su me poslali u dz centar. Popizdila sam. Rasplakala se. Glava mi puca, ne mogu mislit ne mogu koncentrirat se. Dezurna dr mi daje sumamed jer nista drugo ne smijem, a na penicilin sam alergicna.  Protiv bolova i dalje nista osim lupoceta ali 4000 ako bas bas moram. Nek popijem jos 1000 pred spavanje i to je to. 
    Iscjedak 
    Caliopi  ovo ti je dobra fora s provjerom gaća. Ja sam konstantno mokra. Sto od znoja, sto od iscjetka koji je isto nekad bijel, nekad zuckast, nekad sluzav, nekad vodenast. Svaki pregled mi dr gleda iscjedak i kaze da je sve okej, da tako treba biti.

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

PiaBuu
    01. Srpanj 2023. 14:53

Kakav onda iscjedak treba bit ? 😅 koristim utrogestan pa nije da ga bas primjetim 😂

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.