Curke pitanje. Kako pijete vodu? Meni je negdje u kutku mozga ostalo da nije pametno piti iz plastične boce vodu kada se jednom isprazni i da baš nije najzdravije pogotovo u trudnoći pa sam prešla na staklenu bocu. Koliko ima istine u tome i odakle vi pijete vodu kada niste doma i niste u mogućnosti natočiti u čašu?
Pijem iz plasticne case ko i u prvoj trudnoci.
Nisam se nikad zamarala .
Evo danas sam i pramenove stavila i preljev 😂
Mene muci iscjedak a ne zelim stalno panicarit.
Nekad mi bijeli kremasti a nekad ko voda prozirno i panika da mi plodna voda curi.
Imam u cetvrtak ultrazvuk i nestrpljivo cekam🙈
Ej meni ti je vodeni od početka,nekad bude bijeli. Doktor uglavnom svaki pregled vidi da je sluzav sekret i nije do sada rekao da je to problem. Možda ti je to i znojenje i vodeni iscjedak pa misliš da je plodna voda i razumijem paniku, ali eto,meni je vodeni od početka trudnoće 🙈
Aha super bude ti vodeni koda si se popiskila znaci?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Curke pitanje. Kako pijete vodu? Meni je negdje u kutku mozga ostalo da nije pametno piti iz plastične boce vodu kada se jednom isprazni i da baš nije najzdravije pogotovo u trudnoći pa sam prešla na staklenu bocu. Koliko ima istine u tome i odakle vi pijete vodu kada niste doma i niste u mogućnosti natočiti u čašu?
Pijem iz plasticne case ko i u prvoj trudnoci.
Nisam se nikad zamarala .
Evo danas sam i pramenove stavila i preljev 😂
Mene muci iscjedak a ne zelim stalno panicarit.
Nekad mi bijeli kremasti a nekad ko voda prozirno i panika da mi plodna voda curi.
Imam u cetvrtak ultrazvuk i nestrpljivo cekam🙈
Ej meni ti je vodeni od početka,nekad bude bijeli. Doktor uglavnom svaki pregled vidi da je sluzav sekret i nije do sada rekao da je to problem. Možda ti je to i znojenje i vodeni iscjedak pa misliš da je plodna voda i razumijem paniku, ali eto,meni je vodeni od početka trudnoće 🙈
Aha super bude ti vodeni koda si se popiskila znaci?Pa da,konstantno su mi mokre gaćice i imam metodu provjeravanja kada se presvučem ostavim da se osuše pred pranje i provjerim. Ako je malo kruće kada ih preklapam na tom dijelu znam da nije plodna voda u pitanju nego iscjedak jer se kod vodenog iscjeta prilikom sušenja dosta jako “ukruti” taj dio tkanine. Pa ako će ti to biti od pomoći možeš provjeriti 🙈
Hvala bas cu probat sutra tako napravit.🙈🙈🙈
Jer bas me panika prije 3tj smeckasti iscjedak i doktor reko sve ok pa rekoh necu opet letit doktoru ko neki panicar🙈
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Evo me. Nakon 100muka.
Otisla sam na hitni ORL na sv. Duh. Nisu me htjeli primit, poslali su me u dom zdravlja na baruna filipovica. Dosla sam tamo, tamo su me poslali u dz centar. Popizdila sam. Rasplakala se. Glava mi puca, ne mogu mislit ne mogu koncentrirat se. Dezurna dr mi daje sumamed jer nista drugo ne smijem, a na penicilin sam alergicna. Protiv bolova i dalje nista osim lupoceta ali 4000 ako bas bas moram. Nek popijem jos 1000 pred spavanje i to je to.
Iscjedak
Caliopi ovo ti je dobra fora s provjerom gaća. Ja sam konstantno mokra. Sto od znoja, sto od iscjetka koji je isto nekad bijel, nekad zuckast, nekad sluzav, nekad vodenast. Svaki pregled mi dr gleda iscjedak i kaze da je sve okej, da tako treba biti.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kakav onda iscjedak treba bit ? 😅 koristim utrogestan pa nije da ga bas primjetim 😂
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Kakav onda iscjedak treba bit ? 😅 koristim utrogestan pa nije da ga bas primjetim 😂
Pa normalan. Samo je u trudnoci malo pojacan. Bitno da nije grudast, mrvičast, zelen, smrdljiv, ne znam ni ja kakav sve moze bit 🤷♀️🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Curke jel neka od vas ima problem s intenzivnijim mirisom urina? Il je to samo do nosa?😅

Jana, ok, takav nije 😂 nego, jesi ti probala koristiti ovo , https://lavandamia.hr/aqua-maris-sustav-za-ispiranje-nosa-proizvod-713/ Meni ovo dosta pomogne šta se tiče sinusa :)
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Joj ja isto i dalja na Utrogestanima. Nadam se da ce mi gin u srijedu reci da dosta s tim. Vec sam polako luda. Tri puta dnevno moram stavljati po dva i tako vec mjesecima 😂 (zbog IVF, jel). Tako da ni ja ne znam kakav mi je iscjedak, aliiiii prvi put jucer u jednom trenu mi je izaslo nesto tamno zuto da sam se bas jako prepala i nakon toga sve najnormalnije….ne znam uopce sto da mislim. 🤷🏼♀️

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Jana baš su te našetali…mogu mislit da si luda! Nadam se da će sumamed pomoći 🤞🏽

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Jana, ok, takav nije 😂 nego, jesi ti probala koristiti ovo ,https://lavandamia.hr/aqua-maris-sustav-za-ispiranje-nosa-proizvod-713/ Meni ovo dosta pomogne šta se tiče sinusa :)Možda se varam ali mislim da se ikakva uporaba eteričnih ulja u trudnoći ne preporučuje pa me ispravite ako griješim. Mislim da ovaj aquamaris ima i hypertonic bez eteričnih ulja pa eventualno s tim probati, jer kažem, preporuča se izbjegavanje eteričnih ulja u trudnoći koliko je meni poznato 🤷♀️
Nije, etericna ulja, ali ona kvalitetna su cak i pozeljna. Nece nastetiti sigurno ako se koriste umjereno. Ja svaki dan imam upaljen difuzor s eteričnim uljima po sat, dva.
Eterična ulja nije preporučljivo koristiti kad je u kući novorođenče. Tada se samo vlaži zrak vodom bez ikakvih ulja.
12/2023 dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji