Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    slavonka92
    30. Lipanj 2023. 08:29

Ja sam prava bucka naspram vas 
    https://ibb.co/jMhp94K 

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Ens
    30. Lipanj 2023. 08:29

Jana25

Ens

Ja 5 dana do pregleda..isto vec lagana nervoza 😂 sad cu prvi put vidjeti bebicu stvarno s rukicama i nogama i da se mice i jako jako sam uzbudena. Ja jos nekako nisam svjesna uopce da sam trudna. Nit imam trbuh, nit imam ikakve tegobe..ja kad dodem na pregled i vidim uzv tek onda osvijestim da se nesto stvarno dogada

Joj sto se tice te nesvjesnosti trudnoće. Cijelu prvu trudnoću nisam bila svjesna. Oke, on lupa, mrda se, pričam s njim, prvo je pa ideš u shopping ner kupujes ko manijak sve za bebu, rodim ga. Držim ga ali nisam ničeg svjesna!!! 😳 kod mene se nije upalilo odmah ono da sam se zaljubila. Bila sam totalno ravna. Nije da ga nisam voljela, nego jednostavno, upoznajem novu osobu i eto tak sam malo, distancirana.
    Sjećam se da sam si kod kuće išla prat ranu, izađem iz kupatila i iznenadim se jer ono, vidim bebu 🤣
    Al onda kad je krenulo…plakala sam jer on place, plakala sam jer ne moze dojit, plakala sam jer smo uspjeli s dojenjem, plakala sam jer slatko spava, plakala sam zbog svega i preplavljena ljubavlju 🥹🤣
    Ove trudnoce sam jos manje svjesna jer nemam uopce vremena razmisljat o bebi. Jedino kad se smirim i kad me lupne sjetim se da je tu 🥰

Dada, totalno kužim. I meni ce biti tako sto posto 😄 ali to je sve normalno…

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Jana25
    30. Lipanj 2023. 09:32

Caliopi ☘

Vidim ja tu su sve neke mršave trudnice. Kaj je ovo? Trebam pojačanje 😂😂😂

Čekaj da počnemo pred kraj brojat dvoznamenkasti + 🙈🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tami0910
    30. Lipanj 2023. 09:32

Bas su lijepi trbuscici😍😍 budem Vam i svoj poslala. 
    Kad je u uskom vidi se, a ovako ja svakako obozavam ljetne duge haljine koje onako same padaju pa se jos uvijek provlacim ne mogu ljudi tek tako skuzitii🤣🤣

S tim da jedino mama i prijateljice s moje strane znaju. Jos nisam rekla.. znam moramm🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ nekako sam stalno u nekom strahu, ali znam da ne mogu na nista utjecat, samo vjerovat da ce sve bit uredu🙏❤️

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• lana202021
    30. Lipanj 2023. 09:49

Caliopi ☘

Tu sam ✌️
    Nema se kod mene šta vidjeti od prethodnog trbuha 🙈
    Svi mi govore vidjet ćeš kad se to lijepo zaokruži 🤣

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    30. Lipanj 2023. 09:58

lana202021

Caliopi ☘

Tu sam ✌️
    Nema se kod mene šta vidjeti od prethodnog trbuha 🙈
    Svi mi govore vidjet ćeš kad se to lijepo zaokruži 🤣

Hej Lana, gdje si ti radila ili ces tek raditi anomaly scan?

12/2023 dječak 💙

Selmaa34
    30. Lipanj 2023. 10:34

Jutro svima, danas sam puno bolje. Jucer je valjda bilo nesto u zraku. Mali mi se probudio sa upaljenim okom, grozno, valjda bude proslo brzo. Idem popodne kod doktora da mi pusti mast. Ja trbuha nemam, mada sam se udebljala 2 kila od pocetka trudnoce jer puno jedem. Kad mi je mucno, jedem, onda mi bude jos gore. 

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

ItsMarija
    30. Lipanj 2023. 10:50

Cuurkee. Nocas sam poludila. Nisam ama bas nista, nistaaa spavala i onda onak pred jutro zaspim😴 na wc sam isla sigurno jedno 6, 7x 😪 vrtila sam se po krevetu ko luda.. Trbuh me cjelo vrijeme bolio i zatezao. To je valjd normalno ⁉️ I sad isto, nije tipična bol, valjda cete se pronaci u ovome, i valjd je normalno ipak se nesto razvija, raste, širi 🥹 u biti noc za pop***** 🤨

ItsMarija
    30. Lipanj 2023. 11:12

***zaboravila sam zgaravicu spomenit od jucer me toliko zeza da je to strasno, a ponoci da ne pricam kakav mi je osjecaj. 

• karlica18
    30. Lipanj 2023. 11:24

ItsMarija

Cuurkee. Nocas sam poludila. Nisam ama bas nista, nistaaa spavala i onda onak pred jutro zaspim😴 na wc sam isla sigurno jedno 6, 7x 😪 vrtila sam se po krevetu ko luda.. Trbuh me cjelo vrijeme bolio i zatezao. To je valjd normalno ⁉️ I sad isto, nije tipična bol, valjda cete se pronaci u ovome, i valjd je normalno ipak se nesto razvija, raste, širi 🥹 u biti noc za pop***** 🤨

e tako ti je i meni bilo. znala sam se dizat po ne znam ni sama koliko puta na wc i ujutro bi bila ko da nisam nis ni spavala. al evo sad zadnjih par večeri spavam ko beba do 4-5 ujutro. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.