![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Ja 5 dana do pregleda..isto vec lagana nervoza 😂 sad cu prvi put vidjeti bebicu stvarno s rukicama i nogama i da se mice i jako jako sam uzbudena. Ja jos nekako nisam svjesna uopce da sam trudna. Nit imam trbuh, nit imam ikakve tegobe..ja kad dodem na pregled i vidim uzv tek onda osvijestim da se nesto stvarno dogada
E tako sam ja na pregledu, nakon one mrvice sa 6tt vidila bas lijepo ovaj tj, čak i muž išao samnom i vidio. Osjećam se da nisam trudna dok ne dođem na pregled.
..
Vidim da spominjete briseve, ja sam na početku trudnoće napravila sve briseve da budemo na miru i sve je ok.
..
Vidim puno slatkih bušica, meni se vidi jer sam se zdebljala malo prije trudnoće pa sad ne mogu više uvući trbuh haha al malo se vidi već :D ne znam kako se dodaju slike hh..
..
Bome ste se raspisale. Ja prespavala jučerašnji dan pa mi danas lakše s glavoboljom, odnosno nema je. Ali meni to očito od vrata i krivog spavanja. tlak mi bio ok. inače je bio malo niži u zadnje vrijeme.
Ja sam prava bucka naspram vas
https://ibb.co/jMhp94K
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Ja 5 dana do pregleda..isto vec lagana nervoza 😂 sad cu prvi put vidjeti bebicu stvarno s rukicama i nogama i da se mice i jako jako sam uzbudena. Ja jos nekako nisam svjesna uopce da sam trudna. Nit imam trbuh, nit imam ikakve tegobe..ja kad dodem na pregled i vidim uzv tek onda osvijestim da se nesto stvarno dogada
Joj sto se tice te nesvjesnosti trudnoće. Cijelu prvu trudnoću nisam bila svjesna. Oke, on lupa, mrda se, pričam s njim, prvo je pa ideš u shopping ner kupujes ko manijak sve za bebu, rodim ga. Držim ga ali nisam ničeg svjesna!!! 😳 kod mene se nije upalilo odmah ono da sam se zaljubila. Bila sam totalno ravna. Nije da ga nisam voljela, nego jednostavno, upoznajem novu osobu i eto tak sam malo, distancirana.
Sjećam se da sam si kod kuće išla prat ranu, izađem iz kupatila i iznenadim se jer ono, vidim bebu 🤣
Al onda kad je krenulo…plakala sam jer on place, plakala sam jer ne moze dojit, plakala sam jer smo uspjeli s dojenjem, plakala sam jer slatko spava, plakala sam zbog svega i preplavljena ljubavlju 🥹🤣
Ove trudnoce sam jos manje svjesna jer nemam uopce vremena razmisljat o bebi. Jedino kad se smirim i kad me lupne sjetim se da je tu 🥰
Dada, totalno kužim. I meni ce biti tako sto posto 😄 ali to je sve normalno…
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Vidim ja tu su sve neke mršave trudnice. Kaj je ovo? Trebam pojačanje 😂😂😂
Čekaj da počnemo pred kraj brojat dvoznamenkasti + 🙈🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bas su lijepi trbuscici😍😍 budem Vam i svoj poslala.
Kad je u uskom vidi se, a ovako ja svakako obozavam ljetne duge haljine koje onako same padaju pa se jos uvijek provlacim ne mogu ljudi tek tako skuzitii🤣🤣
S tim da jedino mama i prijateljice s moje strane znaju. Jos nisam rekla.. znam moramm🤷♀️🤷♀️🤷♀️ nekako sam stalno u nekom strahu, ali znam da ne mogu na nista utjecat, samo vjerovat da ce sve bit uredu🙏❤️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Tu sam ✌️
Nema se kod mene šta vidjeti od prethodnog trbuha 🙈
Svi mi govore vidjet ćeš kad se to lijepo zaokruži 🤣
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Tu sam ✌️
Nema se kod mene šta vidjeti od prethodnog trbuha 🙈
Svi mi govore vidjet ćeš kad se to lijepo zaokruži 🤣
Hej Lana, gdje si ti radila ili ces tek raditi anomaly scan?
12/2023 dječak 💙
Jutro svima, danas sam puno bolje. Jucer je valjda bilo nesto u zraku. Mali mi se probudio sa upaljenim okom, grozno, valjda bude proslo brzo. Idem popodne kod doktora da mi pusti mast. Ja trbuha nemam, mada sam se udebljala 2 kila od pocetka trudnoce jer puno jedem. Kad mi je mucno, jedem, onda mi bude jos gore.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Cuurkee. Nocas sam poludila. Nisam ama bas nista, nistaaa spavala i onda onak pred jutro zaspim😴 na wc sam isla sigurno jedno 6, 7x 😪 vrtila sam se po krevetu ko luda.. Trbuh me cjelo vrijeme bolio i zatezao. To je valjd normalno ⁉️ I sad isto, nije tipična bol, valjda cete se pronaci u ovome, i valjd je normalno ipak se nesto razvija, raste, širi 🥹 u biti noc za pop***** 🤨
***zaboravila sam zgaravicu spomenit od jucer me toliko zeza da je to strasno, a ponoci da ne pricam kakav mi je osjecaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji