Ja sam prava bucka naspram vas
https://ibb.co/jMhp94K
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Ja 5 dana do pregleda..isto vec lagana nervoza 😂 sad cu prvi put vidjeti bebicu stvarno s rukicama i nogama i da se mice i jako jako sam uzbudena. Ja jos nekako nisam svjesna uopce da sam trudna. Nit imam trbuh, nit imam ikakve tegobe..ja kad dodem na pregled i vidim uzv tek onda osvijestim da se nesto stvarno dogada
Joj sto se tice te nesvjesnosti trudnoće. Cijelu prvu trudnoću nisam bila svjesna. Oke, on lupa, mrda se, pričam s njim, prvo je pa ideš u shopping ner kupujes ko manijak sve za bebu, rodim ga. Držim ga ali nisam ničeg svjesna!!! 😳 kod mene se nije upalilo odmah ono da sam se zaljubila. Bila sam totalno ravna. Nije da ga nisam voljela, nego jednostavno, upoznajem novu osobu i eto tak sam malo, distancirana.
Sjećam se da sam si kod kuće išla prat ranu, izađem iz kupatila i iznenadim se jer ono, vidim bebu 🤣
Al onda kad je krenulo…plakala sam jer on place, plakala sam jer ne moze dojit, plakala sam jer smo uspjeli s dojenjem, plakala sam jer slatko spava, plakala sam zbog svega i preplavljena ljubavlju 🥹🤣
Ove trudnoce sam jos manje svjesna jer nemam uopce vremena razmisljat o bebi. Jedino kad se smirim i kad me lupne sjetim se da je tu 🥰
Dada, totalno kužim. I meni ce biti tako sto posto 😄 ali to je sve normalno…
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Vidim ja tu su sve neke mršave trudnice. Kaj je ovo? Trebam pojačanje 😂😂😂
Čekaj da počnemo pred kraj brojat dvoznamenkasti + 🙈🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bas su lijepi trbuscici😍😍 budem Vam i svoj poslala.
Kad je u uskom vidi se, a ovako ja svakako obozavam ljetne duge haljine koje onako same padaju pa se jos uvijek provlacim ne mogu ljudi tek tako skuzitii🤣🤣
S tim da jedino mama i prijateljice s moje strane znaju. Jos nisam rekla.. znam moramm🤷♀️🤷♀️🤷♀️ nekako sam stalno u nekom strahu, ali znam da ne mogu na nista utjecat, samo vjerovat da ce sve bit uredu🙏❤️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Tu sam ✌️
Nema se kod mene šta vidjeti od prethodnog trbuha 🙈
Svi mi govore vidjet ćeš kad se to lijepo zaokruži 🤣
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Tu sam ✌️
Nema se kod mene šta vidjeti od prethodnog trbuha 🙈
Svi mi govore vidjet ćeš kad se to lijepo zaokruži 🤣
Hej Lana, gdje si ti radila ili ces tek raditi anomaly scan?
12/2023 dječak 💙
Jutro svima, danas sam puno bolje. Jucer je valjda bilo nesto u zraku. Mali mi se probudio sa upaljenim okom, grozno, valjda bude proslo brzo. Idem popodne kod doktora da mi pusti mast. Ja trbuha nemam, mada sam se udebljala 2 kila od pocetka trudnoce jer puno jedem. Kad mi je mucno, jedem, onda mi bude jos gore.
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Cuurkee. Nocas sam poludila. Nisam ama bas nista, nistaaa spavala i onda onak pred jutro zaspim😴 na wc sam isla sigurno jedno 6, 7x 😪 vrtila sam se po krevetu ko luda.. Trbuh me cjelo vrijeme bolio i zatezao. To je valjd normalno ⁉️ I sad isto, nije tipična bol, valjda cete se pronaci u ovome, i valjd je normalno ipak se nesto razvija, raste, širi 🥹 u biti noc za pop***** 🤨
***zaboravila sam zgaravicu spomenit od jucer me toliko zeza da je to strasno, a ponoci da ne pricam kakav mi je osjecaj.
Cuurkee. Nocas sam poludila. Nisam ama bas nista, nistaaa spavala i onda onak pred jutro zaspim😴 na wc sam isla sigurno jedno 6, 7x 😪 vrtila sam se po krevetu ko luda.. Trbuh me cjelo vrijeme bolio i zatezao. To je valjd normalno ⁉️ I sad isto, nije tipična bol, valjda cete se pronaci u ovome, i valjd je normalno ipak se nesto razvija, raste, širi 🥹 u biti noc za pop***** 🤨
e tako ti je i meni bilo. znala sam se dizat po ne znam ni sama koliko puta na wc i ujutro bi bila ko da nisam nis ni spavala. al evo sad zadnjih par večeri spavam ko beba do 4-5 ujutro. :D
Sortiraj odgovore
Najstariji