Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateak44
    22. Lipanj 2023. 22:10

MMMartinaaa

mateak44

iiii danas smo napokon isli gledati kolica. nigdje skoro kolica za blizance 🙄 pa cemo to rijesavat online narudzbom, ali zaljubili smo se u cybex gazelle S, uzeli bi jaje i sportsko sjedalo, bez one ravne kosare jer mislim da posto su zimske bebe da im to nece ni trebat.
    .
    da cujem kako ste sve ostale? ubacila bi se rado u ovu pricu o cajevima, ali ja sam vam na vodi, fanti, coca-coli i soku od jabuke 😂 samo to kombiniram, svaki dan nesto drugo.

Samo savjet: jaje je prije svega autosjedalica, dakle namjenjeno je za prijevoz beba u autu. Kao dio kolica se moze koristiti povremeno i na vrlo kratke relacije. Naime, kada je jaje na kolicima, ne moze postici potreban kut od 45 stupnjeva kao u automobilu, stoga predstavlja opasnost za gusenje recimo ako beba povrati ili bljucne. Bebe do 6mj bi se trebale voziti (kao i ležati) na ravnim, tvrdim podlogama, kao sto je kosara. A pogotovo jer ce biti zima kosara pruza zastitu od vjetra i hladnoce, mogu se uzeti dodatno one zimske navlake/vreće da bebama bude jos toplije.
    U rijetkim nekim slučajevima znam da fizijatri preporucuju voznju bebe u jajetu na kolicima, ali to su vanredni slučajevi kod nekih stanja.
    Tako da svakako uzmite košare.
    Inače i ja sam gledala cybex gazelle jer ima opciju 1 kosara + 1 sportsko (posto ce mi starije dijete imati tada 18mj). Gledala sam uz to i Joolz Geo 3, te Nuna demi grow.

Hvala ti puuuuuuno! Pomogla si mi i odmah dodajem u kosaricu na web shopu i dvije kosare 🤭

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Neyy
    22. Lipanj 2023. 22:28

mateak44

Neyy maaaa sta sam ti ja odmah rekla 🫣 cestitam i jako mi je drago 🥰 jel to sad znaci da su cure nadjacale decke? 😂 kako je reagirao decko/muz?
    .
    ja moram podijelit svoj bijes, isla sam po tablete zeljeza u ljekarnu i kaze mi magistra farmacije da uz njega moram obavezno i vitamin c zbog bolje apsorpcije i kazem moze, trudnica sam pa mi dajte onaj koji smijem, zena mi proda, ja uzmem, hvala dovidenja. jutros sam evo pocela piti zeljezo i idem tek toliko okrenut kutiju vitamina c kad ono upozorenje da ne smiju trudnice 😒 dobila sam mali zivcani slom i najrade bi joj tamo u ljekarnu otisla, ali sam bacila racun… navodno jer unutra ima nekakvog bioflavonoida (ne znam ni sto je to)… ali eto, otic cu po drugi u neku drugu ljekarnu.
    .
    iiii danas smo napokon isli gledati kolica. nigdje skoro kolica za blizance 🙄 pa cemo to rijesavat online narudzbom, ali zaljubili smo se u cybex gazelle S, uzeli bi jaje i sportsko sjedalo, bez one ravne kosare jer mislim da posto su zimske bebe da im to nece ni trebat.
    .
    da cujem kako ste sve ostale? ubacila bi se rado u ovu pricu o cajevima, ali ja sam vam na vodi, fanti, coca-coli i soku od jabuke 😂 samo to kombiniram, svaki dan nesto drugo.

Jao dečko je van sebe, on obožava curice i već par godina govori kako bi želio jednu, eto sad će dobiti dvije 😂😂

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

• Elenicaa20
    23. Lipanj 2023. 07:57

Jutro cure jedno intimno pitanje
    Imatel odnose i kako se osjecate?
    Ja iskreno bas neki strah imam da nesto ne krene po zlu..

Miss88
    23. Lipanj 2023. 08:03

Ja imam kolica od sina. Košara je kao nova. Kao što kažete voze se 4-5 mjeseci dok ne prerastu. Tako da je očuvano. A čim preraste uzet ću kišobran kolica. Taman u šestom mjesecu će biti 5 ili 6 mj. 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    23. Lipanj 2023. 08:09

Elenicaa20

Ja sam baš pisala. Imala neki dan odnos i raskrvarila se i završila na utrogestanima i kremi za upalu. 🤷🏼‍♀️🤣 To je samo moja situacija. Iako nije prvi odnos u trudnoći, imala smo i ranije ali eto sad se ovo desilo. Tako da mirujemo do daljnjeg

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Elenicaa20
    23. Lipanj 2023. 08:10

Miss88

Elenicaa20

Ja sam baš pisala. Imala neki dan odnos i raskrvarila se i završila na utrogestanima i kremi za upalu. 🤷🏼‍♀️🤣 To je samo moja situacija. Iako nije prvi odnos u trudnoći, imala smo i ranije ali eto sad se ovo desilo. Tako da mirujemo do daljnjeg

E toga me najvise strah vjeruj
    Jesil odmah prokrvarila ili?
    Mi sinoc prvi put 13 sam sedmica
    Za sad je sve oke al def ne mislim to prakticirat stalno
    Neki bas strah imam😂

• Joćolina
    23. Lipanj 2023. 08:12

Elenicaa20

Zadnja dva tjedna ne otkad su mi zabranili radi hematoma 🙈 
    Do tad normalno. 
    Dok ne daju zeleno svijetlo da mogu, mirujem. 

Miss88
    23. Lipanj 2023. 08:40

Elenicaa20

Miss88

Elenicaa20

E toga me najvise strah vjeruj
    Jesil odmah prokrvarila ili?
    Mi sinoc prvi put 13 sam sedmica
    Za sad je sve oke al def ne mislim to prakticirat stalno
    Neki bas strah imam😂

Odmah. Vjerojatno sam bila presuha a i prakticirali smo ležeći s boka pa vjerojatno me malo i zaderao. E sad još uvijek imam neke smeđe žilice koje izlaze. Čistim se vjerojatno od tih tbl i kreme. 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Jana25
    23. Lipanj 2023. 09:29

Imamo odnose kad nam se da. Jednom, do 2x tjedno. Ali bez lubrikanta nista. Cak sad u drugom tromjesecju imam zelju. U prvom nisam htjela ni da spava pored mene 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• lana202021
    23. Lipanj 2023. 10:02

Da li je koja od vas koristila d-manozu u trudnoći? Imam upalu mjehura i baš me jako boli dok mokrim, pijem čaj od brusnice, natačem se vodom... moj doktor radi tek u utorak 🥹

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.