Cure koje su dobile loše vijesti, čuvajte se, želim vam puno snage ❤️
I ja danas na pregledu bila, mjerili nuhalni nabor na obje bebe i sve je super! Jedna beba je štucala, a druga gurala palac u usta 🥰🥰 rastopila sam se gledajući ih ❤️
Jedna nam je beba 6.35cm i odgovara tačno 12+6, druga je.7.04cm i odgovara 13+2.
Sljedeći pregled 12.07. radi malo visočijeg tlaka, doktor želi da redovno kontrolišemo i to, da možemo reagovati pravovremeno ukoliko bude nestabilan.
Tako sam nestrpljiva da vidim rezultate Veritasa da saznam spol, očekujemo u petak znati, ali mi je dan kao godina dug!
Wooohoooo 🥳🥳🥳 bravo za dobar pregled!!!🥰❤️
Blizanci danas razvaljuju s dobrim pregledima
Samo neka se tako nastavi 🤞❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Posto ja moram na pobacaj u ponedjeljak 26.6 dali tko zna dali trebam sta sa sobom ponijeti od odjece za taj jedan cijeli dan sto cu biti tamo ili ne idem prvi put
Ako ces bit tamo taj jedan dan i neces prenocit po meni je bitno ds imas nesto sto ce ti bit udobno, neka spavacica ili pidzama.
S tim da bolje uzet ruksak sa stvarima cisto ako zatreba prenocit 1 noc (rezervne gacice, carape, 1 papuce, japanke zs tusiranje, rucnici, vode, nesto za grickat i neku knjigicu ili nesto za citati).
I naravno ulosci razne velicine, obavezno.
Ja sam to nazalost upravo prosla prije nekoliko dana, citam vec neko vrijeme i mislila sam vam se pridruzit u ovoj temi kad budu bolje vijesti, ali eto ispao blighted ovum nazalost. I preporucila mi sestra kad mi je govorila kad da dodjem u bolnicu da za svaki slucaj uzmem stvari za jedan dan, tj jednu noc.
Da utjesim, citala sam svasta i da je jako bolno, ali meni nije bilo ipak, nisam ni jednu tabletu za bol morala popit.
It's a boy 💙
Zaboravila sam dodat, slobodno mi pošalji poruku ili pitaj ako te sto jos zsnima, Gabi.
It's a boy 💙
Zaboravila sam dodat, slobodno mi pošalji poruku ili pitaj ako te sto jos zsnima, Gabi.
Puno ti hvalaa daj mi reci sa tabletama si se ocistila ili kako?
Posto ja idem sa tableticama da se ocistim
Da, s tabletama.
Joj iskreno bas se bojim dali se sve ocisti sa tabletama ili
Ja sam popila sve tablete, nisu dali vaginalno.
Prvu sam popila i bila doma, a druge nakon 2 dana u bolnici. Tada zadrze u bolnici i prate. Dosla sam ujutro i imala prvu kontrolu uzv ujutro (jer sam pocela krvarit dosta i dan prije). Nakon toga sam popila 2 tablete oko 9 ujutro i imala sam kontrolu u 3 popodne uzv. Ako se sve ne ocisti onda ti daju jos 1 tabletu i oko 6-7 popodne opet pogledaju uzv. Mene su tada pustili doma i dali mi jos 1 zadnju tabletu za popit
Dobila sam dorucak, rucak i veceru i doktori i sestre i svi su bili jako njezni i pazljivi, sestre su svako toliko pitale ako sam ok.
It's a boy 💙
Ja sam popila sve tablete, nisu dali vaginalno.
Prvu sam popila i bila doma, a druge nakon 2 dana u bolnici. Tada zadrze u bolnici i prate. Dosla sam ujutro i imala prvu kontrolu uzv ujutro (jer sam pocela krvarit dosta i dan prije). Nakon toga sam popila 2 tablete oko 9 ujutro i imala sam kontrolu u 3 popodne uzv. Ako se sve ne ocisti onda ti daju jos 1 tabletu i oko 6-7 popodne opet pogledaju uzv. Mene su tada pustili doma i dali mi jos 1 zadnju tabletu za popit
Dobila sam dorucak, rucak i veceru i doktori i sestre i svi su bili jako njezni i pazljivi, sestre su svako toliko pitale ako sam ok.
Puno ti hvala prvi mi je put pa neznam
Sortiraj odgovore
Najstariji