Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    22. Lipanj 2023. 16:17

Neyy

Dobit ćemo dvije curice, dvije tatine i mamine princeze 🥰🥰🥰
    Jel nam ovo drugi set curica, Matea isto nosi curice ❤️

Čestitam ❤️🥰🥳

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

mateak44
    22. Lipanj 2023. 17:18

Neyy maaaa sta sam ti ja odmah rekla 🫣 cestitam i jako mi je drago 🥰 jel to sad znaci da su cure nadjacale decke? 😂 kako je reagirao decko/muz? 
    .
    ja moram podijelit svoj bijes, isla sam po tablete zeljeza u ljekarnu i kaze mi magistra farmacije da uz njega moram obavezno i vitamin c zbog bolje apsorpcije i kazem moze, trudnica sam pa mi dajte onaj koji smijem, zena mi proda, ja uzmem, hvala dovidenja. jutros sam evo pocela piti zeljezo i idem tek toliko okrenut kutiju vitamina c kad ono upozorenje da ne smiju trudnice 😒 dobila sam mali zivcani slom i najrade bi joj tamo u ljekarnu otisla, ali sam bacila racun… navodno jer unutra ima nekakvog bioflavonoida (ne znam ni sto je to)… ali eto, otic cu po drugi u neku drugu ljekarnu.
    .
    iiii danas smo napokon isli gledati kolica. nigdje skoro kolica za blizance 🙄 pa cemo to rijesavat online narudzbom, ali zaljubili smo se u cybex gazelle S, uzeli bi jaje i sportsko sjedalo, bez one ravne kosare jer mislim da posto su zimske bebe da im to nece ni trebat.
    .
    da cujem kako ste sve ostale? ubacila bi se rado u ovu pricu o cajevima, ali ja sam vam na vodi, fanti, coca-coli i soku od jabuke 😂 samo to kombiniram, svaki dan nesto drugo.

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• Elenicaa20
    22. Lipanj 2023. 17:35

Mala_mu

Jutro cure može pitanje, jučer sam bila na pregledu nije bila moja doktorica pregled je bio na brzinu vidila je da srce kuca i zo je to, onda sam radila ponovo bris jer sam zadnji put imala escherihiu… preporučila mi je šetnju zato sto sam malo jača i tako ja jučer malo vise prošetala došla kući i imala sam smeđi iscjedak sad neznam jel to od tog uzimanja brisa ili šta… a danas me trbuh bas boli… i dalje imam smeđi iscjedak

Nema te javi nam se da znamo jel sve ok

Noir
    22. Lipanj 2023. 17:43

Matea, sto se tice kolica mi smo ih kupili vec, 2 u 1. Ja bas mislim posto ce biti zimska beba da cu kosaru puno koristiti. Ne mislim u jajetu voziti dijete osim na neke kratke relacije za nuždu. Ja planiram i po zimi s bebom van tako da cu ju ususkati u kosari.

12/2023 dječak 💙

Eva892
    22. Lipanj 2023. 17:44

mateak44

.
    ja moram podijelit svoj bijes, isla sam po tablete zeljeza u ljekarnu i kaze mi magistra farmacije da uz njega moram obavezno i vitamin c zbog bolje apsorpcije i kazem moze, trudnica sam pa mi dajte onaj koji smijem, zena mi proda, ja uzmem, hvala dovidenja. jutros sam evo pocela piti zeljezo i idem tek toliko okrenut kutiju vitamina c kad ono upozorenje da ne smiju trudnice 😒 dobila sam mali zivcani slom i najrade bi joj tamo u ljekarnu otisla, ali sam bacila racun… navodno jer unutra ima nekakvog bioflavonoida (ne znam ni sto je to)… ali eto, otic cu po drugi u neku drugu ljekarnu.

Hej, vezano za željezo, ne znam koje tablete piješ ali ja sam pila Sideral forte, koji već u sebi ima vitamin C, baš po preporuci hematologa, a sada pijem Tardyferon, on ide preko uputnice s tim da njega nije potrebno uzimati sa vitaminom C. A inače pijem redovno vitamin C od Jamiesona, i nisam nikad dobila preporuku da se ne pije🤔

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

mateak44
    22. Lipanj 2023. 17:58

Noir 2 u 1 znaci da si jaje i kosaru, bez sportskog sjedala ili?
    .
    Eva892 eeee upravo te i ja pijem - Tardyferon. okej, dobro da si rekla da nije potreban vitamin c uz njega. hvalaa ti 😊

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Noir
    22. Lipanj 2023. 18:03

mateak44

Noir 2 u 1 znaci da si jaje i kosaru, bez sportskog sjedala ili?
    .
    Eva892 eeee upravo te i ja pijem - Tardyferon. okej, dobro da si rekla da nije potreban vitamin c uz njega. hvalaa ti 😊

Ne, košaru i sportski dio, jaje smo posebno kupili. Nasa kolica ni nemajh opciju 3u 1

12/2023 dječak 💙

Selmaa34
    22. Lipanj 2023. 19:08

Cure koje pije vitamin C, koliko mg?

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

PiaBuu
    22. Lipanj 2023. 19:09

U kojem tjednu ste radile briseve ? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

MMMartinaaa
    22. Lipanj 2023. 21:17

mateak44

iiii danas smo napokon isli gledati kolica. nigdje skoro kolica za blizance 🙄 pa cemo to rijesavat online narudzbom, ali zaljubili smo se u cybex gazelle S, uzeli bi jaje i sportsko sjedalo, bez one ravne kosare jer mislim da posto su zimske bebe da im to nece ni trebat.
    .
    da cujem kako ste sve ostale? ubacila bi se rado u ovu pricu o cajevima, ali ja sam vam na vodi, fanti, coca-coli i soku od jabuke 😂 samo to kombiniram, svaki dan nesto drugo.

Samo savjet: jaje je prije svega autosjedalica, dakle namjenjeno je za prijevoz beba u autu. Kao dio kolica se moze koristiti povremeno i na vrlo kratke relacije. Naime, kada je jaje na kolicima, ne moze postici potreban kut od 45 stupnjeva kao u automobilu, stoga predstavlja opasnost za gusenje recimo ako beba povrati ili bljucne. Bebe do 6mj bi se trebale voziti (kao i ležati) na ravnim, tvrdim podlogama, kao sto je kosara. A pogotovo jer ce biti zima kosara pruza zastitu od vjetra i hladnoce, mogu se uzeti dodatno one zimske navlake/vreće da bebama bude jos toplije. 
    U rijetkim nekim slučajevima znam da fizijatri preporucuju voznju bebe u jajetu na kolicima, ali to su vanredni slučajevi kod nekih stanja. 
    Tako da svakako uzmite košare. 
    Inače i ja sam gledala cybex gazelle jer ima opciju 1 kosara + 1 sportsko (posto ce mi starije dijete imati tada 18mj). Gledala sam uz to i Joolz Geo 3, te Nuna demi grow. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.