Neyy maaaa sta sam ti ja odmah rekla š«£ cestitam i jako mi je drago š„° jel to sad znaci da su cure nadjacale decke? š kako je reagirao decko/muz?Ā
.
ja moram podijelit svoj bijes, isla sam po tablete zeljeza u ljekarnu i kaze mi magistra farmacije da uz njega moram obavezno i vitamin c zbog bolje apsorpcije i kazem moze, trudnica sam pa mi dajte onaj koji smijem, zena mi proda, ja uzmem, hvala dovidenja. jutros sam evo pocela piti zeljezo i idem tek toliko okrenut kutiju vitamina c kad ono upozorenje da ne smiju trudnice š dobila sam mali zivcani slom i najrade bi joj tamo u ljekarnu otisla, ali sam bacila racun⦠navodno jer unutra ima nekakvog bioflavonoida (ne znam ni sto je to)⦠ali eto, otic cu po drugi u neku drugu ljekarnu.
.
iiii danas smo napokon isli gledati kolica. nigdje skoro kolica za blizance š pa cemo to rijesavat online narudzbom, ali zaljubili smo se u cybex gazelle S, uzeli bi jaje i sportsko sjedalo, bez one ravne kosare jer mislim da posto su zimske bebe da im to nece ni trebat.
.
da cujem kako ste sve ostale? ubacila bi se rado u ovu pricu o cajevima, ali ja sam vam na vodi, fanti, coca-coli i soku od jabuke š samo to kombiniram, svaki dan nesto drugo.
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Jutro cure može pitanje, juÄer sam bila na pregledu nije bila moja doktorica pregled je bio na brzinu vidila je da srce kuca i zo je to, onda sam radila ponovo bris jer sam zadnji put imala escherihiu⦠preporuÄila mi je Å”etnju zato sto sam malo jaÄa i tako ja juÄer malo vise proÅ”etala doÅ”la kuÄi i imala sam smeÄi iscjedak sad neznam jel to od tog uzimanja brisa ili Å”ta⦠a danas me trbuh bas boli⦠i dalje imam smeÄi iscjedak
Nema te javi nam se da znamo jel sve ok
Matea, sto se tice kolica mi smo ih kupili vec, 2 u 1. Ja bas mislim posto ce biti zimska beba da cu kosaru puno koristiti. Ne mislim u jajetu voziti dijete osim na neke kratke relacije za nuždu. Ja planiram i po zimi s bebom van tako da cu ju ususkati u kosari.
12/2023 djeÄak š
.
ja moram podijelit svoj bijes, isla sam po tablete zeljeza u ljekarnu i kaze mi magistra farmacije da uz njega moram obavezno i vitamin c zbog bolje apsorpcije i kazem moze, trudnica sam pa mi dajte onaj koji smijem, zena mi proda, ja uzmem, hvala dovidenja. jutros sam evo pocela piti zeljezo i idem tek toliko okrenut kutiju vitamina c kad ono upozorenje da ne smiju trudnice š dobila sam mali zivcani slom i najrade bi joj tamo u ljekarnu otisla, ali sam bacila racun⦠navodno jer unutra ima nekakvog bioflavonoida (ne znam ni sto je to)⦠ali eto, otic cu po drugi u neku drugu ljekarnu.
Hej, vezano za željezo, ne znam koje tablete pijeÅ” ali ja sam pila Sideral forte, koji veÄ u sebi ima vitamin C, baÅ” po preporuci hematologa, a sada pijem Tardyferon, on ide preko uputnice s tim da njega nije potrebno uzimati sa vitaminom C. A inaÄe pijem redovno vitamin C od Jamiesona, i nisam nikad dobila preporuku da se ne piješ¤
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Noir 2 u 1 znaci da si jaje i kosaru, bez sportskog sjedala ili?
.
Eva892 eeee upravo te i ja pijem - Tardyferon. okej, dobro da si rekla da nije potreban vitamin c uz njega. hvalaa ti š
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
Noir 2 u 1 znaci da si jaje i kosaru, bez sportskog sjedala ili?
.
Eva892 eeee upravo te i ja pijem - Tardyferon. okej, dobro da si rekla da nije potreban vitamin c uz njega. hvalaa ti š
Ne, koŔaru i sportski dio, jaje smo posebno kupili. Nasa kolica ni nemajh opciju 3u 1
12/2023 djeÄak š
Cure koje pije vitamin C, koliko mg?
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
U kojem tjednu ste radile briseve ?Ā
29š©š»
35š¦š»
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojÄica šššØāš©āš§
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm š
iiii danas smo napokon isli gledati kolica. nigdje skoro kolica za blizance š pa cemo to rijesavat online narudzbom, ali zaljubili smo se u cybex gazelle S, uzeli bi jaje i sportsko sjedalo, bez one ravne kosare jer mislim da posto su zimske bebe da im to nece ni trebat.
.
da cujem kako ste sve ostale? ubacila bi se rado u ovu pricu o cajevima, ali ja sam vam na vodi, fanti, coca-coli i soku od jabuke š samo to kombiniram, svaki dan nesto drugo.
Samo savjet: jaje je prije svega autosjedalica, dakle namjenjeno je za prijevoz beba u autu. Kao dio kolica se moze koristiti povremeno i na vrlo kratke relacije. Naime, kada je jaje na kolicima, ne moze postici potreban kut od 45 stupnjeva kao u automobilu, stoga predstavlja opasnost za gusenje recimo ako beba povrati ili bljucne. Bebe do 6mj bi se trebale voziti (kao i ležati) na ravnim, tvrdim podlogama, kao sto je kosara. A pogotovo jer ce biti zima kosara pruza zastitu od vjetra i hladnoce, mogu se uzeti dodatno one zimske navlake/vreÄe da bebama bude jos toplije.Ā
U rijetkim nekim sluÄajevima znam da fizijatri preporucuju voznju bebe u jajetu na kolicima, ali to su vanredni sluÄajevi kod nekih stanja.Ā
Tako da svakako uzmite koÅ”are.Ā
InaÄe i ja sam gledala cybex gazelle jer ima opciju 1 kosara + 1 sportsko (posto ce mi starije dijete imati tada 18mj). Gledala sam uz to i Joolz Geo 3, te Nuna demi grow.Ā
.
Samo savjet: jaje je prije svega autosjedalica, dakle namjenjeno je za prijevoz beba u autu. Kao dio kolica se moze koristiti povremeno i na vrlo kratke relacije. Naime, kada je jaje na kolicima, ne moze postici potreban kut od 45 stupnjeva kao u automobilu, stoga predstavlja opasnost za gusenje recimo ako beba povrati ili bljucne. Bebe do 6mj bi se trebale voziti (kao i ležati) na ravnim, tvrdim podlogama, kao sto je kosara. A pogotovo jer ce biti zima kosara pruza zastitu od vjetra i hladnoce, mogu se uzeti dodatno one zimske navlake/vreÄe da bebama bude jos toplije.
U rijetkim nekim sluÄajevima znam da fizijatri preporucuju voznju bebe u jajetu na kolicima, ali to su vanredni sluÄajevi kod nekih stanja.
Tako da svakako uzmite koŔare.
InaÄe i ja sam gledala cybex gazelle jer ima opciju 1 kosara + 1 sportsko (posto ce mi starije dijete imati tada 18mj). Gledala sam uz to i Joolz Geo 3, te Nuna demi grow.
Hvala ti puuuuuuno! Pomogla si mi i odmah dodajem u kosaricu na web shopu i dvije kosare š¤
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji