Tlak mi je jako cudan.. Prvo 90/55 onda 101/47 - nikad ni vidjela tak nekome nisko naspram ovog prvog.
Ko da me netko zgazio. Cak razmisljam i o hitnoj ak mi ne bude bolje.
Ja ti znam imati tako nizak tlakâŠpogotovo u poÄetku trudnoÄe sam stalno bila na rubu padanja u nesvijest. Inace mi je kad doÄem na pregled uvijek 100/70.
NaĆŸalost kod niskog tlaka nema neke pomoÄi. Puno vode, ujutro slano pojesti, ako osjetiĆĄ da ti se vrti, lezi i digni noge uz zid ili krevet. Pazi se vrucina (meni to jako smeta).
Ma ocito je to meni od vrucina sad, a i prije sam bila sklona niskom tlaku, a di necu sad. I dosta me boli trbuh vec par dana, jel tak i tebi znalo bit? Ne sad neka bol, al kao probadanje, nz ni opisat na trenutke pa prestane pa opet kao da se nesto mice a jos normalno ne mogu nista osjetiti. Znm da su tak nekk bolovi normalni al opet se malo uplasim.Â
joÄolina super za odliÄan pregled!ItisMarijau trudnoÄi tlak u pravilu treba biti niĆŸi nego inaÄe, i bolji je niĆŸi nego visoki,izgleda da te zato vrtoglavica muÄi. Jesi dovoljno jela? Jesi dovoljno hidratizirana?Hvala na savjetima za sprej za grlo, kasnije Äu odjuriti do ljekarne. Danas sam shvatila odgovor na jedno vaĆŸno pitanje: ĆĄto je gore od toga da te boli grlo? To da ispovraÄaĆĄ duĆĄu dok te boli grlo đ inaÄe sam raÄunala na to sutra jer je prosjek izmeÄu povraÄanja 13 dana i sutra je trebalo biti po rasporedu, meÄutim beba odluÄila da Äe biti 12 dana i dok grlo boli pa da boli malo jaÄe. I tako do 10+1 smo povraÄali 4 puta⊠sad razmiĆĄljam ĆĄto napraviti jer sam taman prije tog nemilog dogaÄaja popila folnu kiselinu. I sad poĆĄto sam povratila jer trebam ponovno popiti ili? MoĆŸda su proĆĄle 2-3min kako sam popila pa povraÄala
Mogu ti reÄi da i nisam danas kao inaÄe odnosno kasnije doruckovala i onda se sve poremetilo.
I sad mi je bas slabo, a jela sam poslije. Evo opet, vegeta odradjuje svojeđ€Ł al bas sam njonjavađ€€đȘ
joÄolina super za odliÄan pregled!ItisMarijau trudnoÄi tlak u pravilu treba biti niĆŸi nego inaÄe, i bolji je niĆŸi nego visoki,izgleda da te zato vrtoglavica muÄi. Jesi dovoljno jela? Jesi dovoljno hidratizirana?Hvala na savjetima za sprej za grlo, kasnije Äu odjuriti do ljekarne. Danas sam shvatila odgovor na jedno vaĆŸno pitanje: ĆĄto je gore od toga da te boli grlo? To da ispovraÄaĆĄ duĆĄu dok te boli grlo đ inaÄe sam raÄunala na to sutra jer je prosjek izmeÄu povraÄanja 13 dana i sutra je trebalo biti po rasporedu, meÄutim beba odluÄila da Äe biti 12 dana i dok grlo boli pa da boli malo jaÄe. I tako do 10+1 smo povraÄali 4 puta⊠sad razmiĆĄljam ĆĄto napraviti jer sam taman prije tog nemilog dogaÄaja popila folnu kiselinu. I sad poĆĄto sam povratila jer trebam ponovno popiti ili? MoĆŸda su proĆĄle 2-3min kako sam popila pa povraÄala
Mogu ti reÄi da i nisam danas kao inaÄe odnosno kasnije doruckovala i onda se sve poremetilo.
I sad mi je bas slabo, a jela sam poslije. Evo opet, vegeta odradjuje svojeđ€Ł al bas sam njonjavađ€€đȘDa bitno je da imaĆĄ neki raspored jer se beba navikne na to i ako ne ubaciĆĄ u kljun na vrijeme moĆŸe ti pozliti, povraÄanje itd. Ja sam sad nakon povraÄanja gladna ko vuk a ne usudim se odmah jesti,Äekam da se malo ĆŸeludac smiri đ«
Jooj, ti jos i povracas. đ€§ Dobro ti si za par tj ispred mene, al nadam se da necu ni imati đ€Ł
Jel ti to sad nekako krenulo ili od pocetka imas mucnine i povracanje?Â
Ma ocito je to meni od vrucina sad, a i prije sam bila sklona niskom tlaku, a di necu sad. I dosta me boli trbuh vec par dana, jel tak i tebi znalo bit? Ne sad neka bol, al kao probadanje, nz ni opisat na trenutke pa prestane pa opet kao da se nesto mice a jos normalno ne mogu nista osjetiti. Znm da su tak nekk bolovi normalni al opet se malo uplasim.
Ma stalno me neĆĄto probada đ dok nema krvarenja ili bas bolova koji izgledaju kao kontrakcije, ne treba se brinuti. Sve se to rasteze i i miÄe, mislim da je to normalno i da nas veÄina to osjeÄa.Â
Ma ocito je to meni od vrucina sad, a i prije sam bila sklona niskom tlaku, a di necu sad. I dosta me boli trbuh vec par dana, jel tak i tebi znalo bit? Ne sad neka bol, al kao probadanje, nz ni opisat na trenutke pa prestane pa opet kao da se nesto mice a jos normalno ne mogu nista osjetiti. Znm da su tak nekk bolovi normalni al opet se malo uplasim.
Ma stalno me neĆĄto probada đ dok nema krvarenja ili bas bolova koji izgledaju kao kontrakcije, ne treba se brinuti. Sve se to rasteze i i miÄe, mislim da je to normalno i da nas veÄina to osjeÄa.
Pa da tako i ja mislim. Ipak se nesto dogadja unutra..đ€Ł A i ne zelim bit ona koja na svaku bas skace..
ItsMarijaja ti imam muÄnine od samog poÄetka kako sam i saznala za trudnoÄu,koje su se intenzivirale nekim mirisom tamo oko 6 i 7TT a nedavno je poÄelo da ne mogu biti u prostoru gdje nema klime i cirkulacije zraka ako je vruÄe. Tako da sutra ne idem na vjenÄanje i krstitke u crkvu i sestra mi je rekla da ne idem jer neÄu izdrĆŸati i sve mi se Äini da je u pravu đ Prvo povraÄanje smo imali na 6+0, drugo i treÄe je bilo na 8+3 prije nego smo iĆĄli na hitnu i to je bilo u razmaku dok sam doĆĄla do vrata kupaonice kad sam mislila da je gotovo,samo sam se vratila na novu rundu i evo sada 4. Put na 10+1 danas. Svakako koliko god mi je to mrsko mi je drago jer povraÄam, moj doktor voli reÄi ako imaĆĄ muÄnine znaÄi da je dobro,neĆĄto se dogaÄa, hormoni su u rastu kako i treba, a ako povraÄaĆĄ to je joĆĄ bolje đ mislim si lako tebi reÄ koji nemaĆĄ te borbe i moraĆĄ paziti da ne pogledaĆĄ u neku namirnicu il ne osjetiĆĄ miris a da te tjera povraÄati đđ
Laako njima reÄi đ€Ł to je da utjeĆĄe a normalno da je bolje bez takvih "tegoba" đ
A dobro, kako mi bude, ne mogu pobjeÄi od toga. Kak su druge tak cmo i mi.. Ma meni se sad ovo cini dugo od prvog pregleda pa cekat do iduceg... Okej, i bolje da te ne cackaju previse al ono zelim znat sta se dogadja.. đ Kak je lijepo kad ti kaze sve je u redu.
Sto se tice svatova i bolje, ne treba forsirat, joĆĄ da u crkvi krenes, pa na nekog dedekađ€Łđ€Ł
Pozdrav cure,
Evo da vam se i ja javim đ
Po zadnjoj m 6+0, imala danas pregled i ne vidi se plod samo gestacijska vrecica...nekako sam te toga i pribojavala s obzirom na tjedne đ Dobila sam utrogestan,preporuka mirovanje i sljedeÄa kontrola 3.7.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png
Caliopi Ako te tjesi gle mene koji sam tjedan, a jos uvijek povratim svaki drugi ili treci dan đ
u pocetku dok sam znala po 10-15 puta dnevno povracat, imala sam osjecaj da mi se grlo spalilo od svega toga⊠a sto se tice tablete koju si popila pa povratila, mislim da ti nece stetit i ako ju ne popijes đ
.
Ja mislim da sam opet osjetila svoje curke đ«Ł kao nekakvi leptirici ili ribice, ne znam objasnit osjecaj⊠đ„čđ„čđ„čđ„č
đ© 26 đââïž 37
â 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema đžđ«¶đœđ©°đ§đ§
22.06.2024. đŒđŒ U raj poveli te anÄeli, D đ€
Cure koje imate mucnine, kada su vam pocele i kako radite? Meni je cijeli dan uzasno mucno i muci me ako se pogorsa, valjda necu povracati na poslu? Tjesi me da inace nisam sklona povracanju i nisam povracala proslu trudnocu, valjda cu izdrzati. Danas mi je grozno.Â
34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Pozdrav cure,
Evo da vam se i ja javim đ
Po zadnjoj m 6+0, imala danas pregled i ne vidi se plod samo gestacijska vrecicaâŠnekako sam te toga i pribojavala s obzirom na tjedne đ Dobila sam utrogestan,preporuka mirovanje i sljedeÄa kontrola 3.7.
Samnom je sve u bilo u redu dok nisam pocela te tablete koristiti i moja prijateljica je nazalost isto imala spontani zbog tih tableta i i vise ih ne smije i nr zeli nikad koristit ja iskreno nisam vjerovala al eto i meni se desiloÂ
Sortiraj odgovore
Najstariji