Pozdrav cure,
Evo da vam se i ja javim 🙂
Po zadnjoj m 6+0, imala danas pregled i ne vidi se plod samo gestacijska vrecica...nekako sam te toga i pribojavala s obzirom na tjedne 😕 Dobila sam utrogestan,preporuka mirovanje i sljedeća kontrola 3.7.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png
Caliopi Ako te tjesi gle mene koji sam tjedan, a jos uvijek povratim svaki drugi ili treci dan 😅 u pocetku dok sam znala po 10-15 puta dnevno povracat, imala sam osjecaj da mi se grlo spalilo od svega toga… a sto se tice tablete koju si popila pa povratila, mislim da ti nece stetit i ako ju ne popijes 😊
.
Ja mislim da sam opet osjetila svoje curke 🫣 kao nekakvi leptirici ili ribice, ne znam objasnit osjecaj… 🥹🥹🥹🥹
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Cure koje imate mucnine, kada su vam pocele i kako radite? Meni je cijeli dan uzasno mucno i muci me ako se pogorsa, valjda necu povracati na poslu? Tjesi me da inace nisam sklona povracanju i nisam povracala proslu trudnocu, valjda cu izdrzati. Danas mi je grozno.

34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Pozdrav cure,
Po zadnjoj m 6+0, imala danas pregled i ne vidi se plod samo gestacijska vrecica…nekako sam te toga i pribojavala s obzirom na tjedne 😕 Dobila sam utrogestan,preporuka mirovanje i sljedeća kontrola 3.7.
Samnom je sve u bilo u redu dok nisam pocela te tablete koristiti i moja prijateljica je nazalost isto imala spontani zbog tih tableta i i vise ih ne smije i nr zeli nikad koristit ja iskreno nisam vjerovala al eto i meni se desilo
Pozdrav cure moram s Vama podijelit svoju brigu..
Prosli tjedan i tjedan prije sam osjetila kao neke leptirice/peckanje i trbuhu. Pretpostavila sam da je beba..
Ovaj tjedan nista.. u ponedjeljak bila na pregledu, doktorica sve pogledala sve super. Rekla da je posteljica naprijed i da bi zbog toga kasnije mogla osjetit bebine pokrete i da me to ne brine.
Iskreno malo sam zabrinuta, sta mislite?

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav cure,
Po zadnjoj m 6+0, imala danas pregled i ne vidi se plod samo gestacijska vrecica…nekako sam te toga i pribojavala s obzirom na tjedne 😕 Dobila sam utrogestan,preporuka mirovanje i sljedeća kontrola 3.7.
Samnom je sve u bilo u redu dok nisam pocela te tablete koristiti i moja prijateljica je nazalost isto imala spontani zbog tih tableta i i vise ih ne smije i nr zeli nikad koristit ja iskreno nisam vjerovala al eto i meni se desilo
Nije moguce da imas spontani od utrogestana jer je on zapravo cuvar trudnoce, isto kao i duphaston… slobodno neka me netko ispravi ako grijesim 🙃
Molila bi te da ne plasis nepotrebno sve ove predivne cure na forumu za dezinformacijama. Zao mi je sto ti se to dogada i zelim ti svu snagu da to prebolis jednog dana i ponovno ostanes trudna.
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
Pozdrav cure,
Nije moguce da imas spontani od utrogestana jer je on zapravo cuvar trudnoce, isto kao i duphaston… slobodno neka me netko ispravi ako grijesim 🙃
Molila bi te da ne plasis nepotrebno sve ove predivne cure na forumu za dezinformacijama. Zao mi je sto ti se to dogada i zelim ti svu snagu da to prebolis jednog dana i ponovno ostanes trudna.
totalno si upravu.Nema to veze nikakve s tabletama
One su čuvar trudnoce isto kao i duphaston
Ja sam 13 punih sedmica od pocetka sam na duphastonu radi sigurnosti
A kad sam imala spotani koristila sam i duphaston i ultrogestan ali uzalud nista nije pomoglo jednostavno nije bilo sudeno
I ovu trudnocu sam se pomirila da ce biti onako kako dragi Bog odredi
A svakako koristit te tablete nije štetno
Pa etoo, ja idem prema 18. tjednu pa sam jos uvijek na duphastonu 3 puta dnevno…
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
Ja planiram utrogestane koristiti do 26 tjedna, ginekolog tako preporučio baš zbog prijašnjih spontanih. Utrogestan i duphastone su zapravo potpora progesteronu ukoliko ga tijelo dovoljno ne proizvodi, tako da su informacije da se zbog njih dešavaju spontani apsolutno krive 😏

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji