Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ItsMarija
    23. Lipanj 2023. 12:46

Kako vi muku mucite s vrucinama? šŸ„µ
    Ā Ja pijem vodu ko luda, a posljedica toga iako ne moram ni pit, svaaaakih 10min moram na wc, joÅ” preko dana je to sve okej, prihvatljivo, ali ponoci kad krene, uzas. Ne mozes se nist naspavat, a ujutro glava boli.Ā  šŸ˜” I pocele su mi vrtoglavice, onak zesce šŸ˜Ā 

• Gabi1304
    23. Lipanj 2023. 12:48

Ako se dijete ne razvija i to dal raste beta ili?Ā 

Ana_Maria
    23. Lipanj 2023. 13:45

ItsMarija

Ja pijem vodu ko luda, a posljedica toga iako ne moram ni pit, svaaaakih 10min moram na wc, joÅ” preko dana je to sve okej, prihvatljivo, ali ponoci kad krene, uzas. Ne mozes se nist naspavat, a ujutro glava boli. šŸ˜” I pocele su mi vrtoglavice, onak zesce šŸ˜

Jesi radila KKS da ne bi bilo da su ti vrtoglavice uzrok jer ti necega fali u krvi?Ā 
    Vrucine su grozne šŸ™„ ja sinoc jedva zaspala i sad jedva radim od iscrpljenosti...Ā 

37šŸ§”ā€ā™‚ļøšŸ©·šŸ‘©29
    29.11.2023. šŸ‘¶šŸ»šŸŽ€šŸ’•

• Joćolina
    23. Lipanj 2023. 14:10

Pozdrav ekipaĀ 
    Odradila danas kombinirani u Petrovoj.Ā 
    Ostala sam ugodno iznenađena sa mladom doktoricom, toliko divna žena i toliko divan pregled. Radila je uzv preko trbuha, sve detaljno objasnila i pokazala.Ā 
    Nalaz je odličan, bez anomalija. Bebač je za 4 dana veći, ali kaže da je to sve normalno.
    Kroz tjedan dana ce stići na mail i nalaz kombiniranog.Ā 

ItsMarija
    23. Lipanj 2023. 14:19

Ana_Maria

ItsMarija

Ja pijem vodu ko luda, a posljedica toga iako ne moram ni pit, svaaaakih 10min moram na wc, joÅ” preko dana je to sve okej, prihvatljivo, ali ponoci kad krene, uzas. Ne mozes se nist naspavat, a ujutro glava boli. šŸ˜” I pocele su mi vrtoglavice, onak zesce šŸ˜

Jesi radila KKS da ne bi bilo da su ti vrtoglavice uzrok jer ti necega fali u krvi?
    Vrucine su grozne šŸ™„ ja sinoc jedva zaspala i sad jedva radim od iscrpljenostiā€¦

Ginekolog mi je rekao kad sam vadila krv da je sve u redu, jedino malo secer 5.4. Al nista strasno. Ma vjerujem da je to sve od vrucina, i umor i sve. Samo mi se spava...Ā 

ItsMarija
    23. Lipanj 2023. 14:20

ItsMarija

Ana_Maria

ItsMarija

Jesi radila KKS da ne bi bilo da su ti vrtoglavice uzrok jer ti necega fali u krvi?
    Vrucine su grozne šŸ™„ ja sinoc jedva zaspala i sad jedva radim od iscrpljenostiā€¦

Ginekolog mi je rekao kad sam vadila krv da je sve u redu, jedino malo secer 5.4. Al nista strasno. Ma vjerujem da je to sve od vrucina, i umor i sve. Samo mi se spavaā€¦

Btw.. Ma to mi tek dns pocelo da mi se vrti, vjerojatno od iscrpljenosti i svega sto s tim dolazi šŸ„“Ā 

ItsMarija
    23. Lipanj 2023. 14:20

joćolina

Pozdrav ekipa
    Odradila danas kombinirani u Petrovoj.
    Ostala sam ugodno iznenađena sa mladom doktoricom, toliko divna žena i toliko divan pregled. Radila je uzv preko trbuha, sve detaljno objasnila i pokazala.
    Nalaz je odličan, bez anomalija. Bebač je za 4 dana veći, ali kaže da je to sve normalno.
    Kroz tjedan dana ce stići na mail i nalaz kombiniranog.

Super vijesti! šŸ„³

Selmaa34
    23. Lipanj 2023. 14:22

Pozdrav svima, ja upravo s posla. Na poslu ludnica, grozno, mislila sam jutros da cu svih ispovracati. Niko jos nezna, mozda kazem sefici ako u ponedjeljak bude sve u redu na pregledu. Sto se odnosa tice, ja se jos ne usudim dok me doktor ne pregleda. Puno sam opustenija bila u prvoj trudnoci sto se toga tice.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

ItsMarija
    23. Lipanj 2023. 14:49

Tlak mi je jako cudan.. Prvo 90/55 onda 101/47 - nikad ni vidjela tak nekome nisko naspram ovog prvog.
    Ā Ko da me netko zgazio. Cak razmisljam i o hitnoj ak mi ne bude bolje.Ā 

MMMartinaaa
    23. Lipanj 2023. 14:52

ItsMarija

Tlak mi je jako cudan.. Prvo 90/55 onda 101/47 - nikad ni vidjela tak nekome nisko naspram ovog prvog.
    Ko da me netko zgazio. Cak razmisljam i o hitnoj ak mi ne bude bolje.

Ja ti znam imati tako nizak tlak...pogotovo u početku trudnoće sam stalno bila na rubu padanja u nesvijest. Inace mi je kad dođem na pregled uvijek 100/70.Ā 
    Nažalost kod niskog tlaka nema neke pomoći. Puno vode, ujutro slano pojesti, ako osjetiÅ” da ti se vrti, lezi i digni noge uz zid ili krevet. Pazi se vrucina (meni to jako smeta).Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.