![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Kako vi muku mucite s vrucinama? š„µ
Ā Ja pijem vodu ko luda, a posljedica toga iako ne moram ni pit, svaaaakih 10min moram na wc, joÅ” preko dana je to sve okej, prihvatljivo, ali ponoci kad krene, uzas. Ne mozes se nist naspavat, a ujutro glava boli.Ā š I pocele su mi vrtoglavice, onak zesce šĀ
Ja pijem vodu ko luda, a posljedica toga iako ne moram ni pit, svaaaakih 10min moram na wc, joÅ” preko dana je to sve okej, prihvatljivo, ali ponoci kad krene, uzas. Ne mozes se nist naspavat, a ujutro glava boli. š I pocele su mi vrtoglavice, onak zesce š
Jesi radila KKS da ne bi bilo da su ti vrtoglavice uzrok jer ti necega fali u krvi?Ā
Vrucine su grozne š ja sinoc jedva zaspala i sad jedva radim od iscrpljenosti...Ā
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
Pozdrav ekipaĀ
Odradila danas kombinirani u Petrovoj.Ā
Ostala sam ugodno iznenaÄena sa mladom doktoricom, toliko divna žena i toliko divan pregled. Radila je uzv preko trbuha, sve detaljno objasnila i pokazala.Ā
Nalaz je odliÄan, bez anomalija. BebaÄ je za 4 dana veÄi, ali kaže da je to sve normalno.
Kroz tjedan dana ce stiÄi na mail i nalaz kombiniranog.Ā
Ja pijem vodu ko luda, a posljedica toga iako ne moram ni pit, svaaaakih 10min moram na wc, joÅ” preko dana je to sve okej, prihvatljivo, ali ponoci kad krene, uzas. Ne mozes se nist naspavat, a ujutro glava boli. š I pocele su mi vrtoglavice, onak zesce š
Jesi radila KKS da ne bi bilo da su ti vrtoglavice uzrok jer ti necega fali u krvi?
Vrucine su grozne š ja sinoc jedva zaspala i sad jedva radim od iscrpljenostiā¦
Ginekolog mi je rekao kad sam vadila krv da je sve u redu, jedino malo secer 5.4. Al nista strasno. Ma vjerujem da je to sve od vrucina, i umor i sve. Samo mi se spava...Ā
Jesi radila KKS da ne bi bilo da su ti vrtoglavice uzrok jer ti necega fali u krvi?
Vrucine su grozne š ja sinoc jedva zaspala i sad jedva radim od iscrpljenostiā¦
Ginekolog mi je rekao kad sam vadila krv da je sve u redu, jedino malo secer 5.4. Al nista strasno. Ma vjerujem da je to sve od vrucina, i umor i sve. Samo mi se spavaā¦
Btw.. Ma to mi tek dns pocelo da mi se vrti, vjerojatno od iscrpljenosti i svega sto s tim dolazi š„“Ā
Pozdrav ekipa
Odradila danas kombinirani u Petrovoj.
Ostala sam ugodno iznenaÄena sa mladom doktoricom, toliko divna žena i toliko divan pregled. Radila je uzv preko trbuha, sve detaljno objasnila i pokazala.
Nalaz je odliÄan, bez anomalija. BebaÄ je za 4 dana veÄi, ali kaže da je to sve normalno.
Kroz tjedan dana ce stiÄi na mail i nalaz kombiniranog.
Super vijesti! š„³
Pozdrav svima, ja upravo s posla. Na poslu ludnica, grozno, mislila sam jutros da cu svih ispovracati. Niko jos nezna, mozda kazem sefici ako u ponedjeljak bude sve u redu na pregledu. Sto se odnosa tice, ja se jos ne usudim dok me doktor ne pregleda. Puno sam opustenija bila u prvoj trudnoci sto se toga tice.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Tlak mi je jako cudan.. Prvo 90/55 onda 101/47 - nikad ni vidjela tak nekome nisko naspram ovog prvog.
Ā Ko da me netko zgazio. Cak razmisljam i o hitnoj ak mi ne bude bolje.Ā
Tlak mi je jako cudan.. Prvo 90/55 onda 101/47 - nikad ni vidjela tak nekome nisko naspram ovog prvog.
Ko da me netko zgazio. Cak razmisljam i o hitnoj ak mi ne bude bolje.
Ja ti znam imati tako nizak tlak...pogotovo u poÄetku trudnoÄe sam stalno bila na rubu padanja u nesvijest. Inace mi je kad doÄem na pregled uvijek 100/70.Ā
Nažalost kod niskog tlaka nema neke pomoÄi. Puno vode, ujutro slano pojesti, ako osjetiÅ” da ti se vrti, lezi i digni noge uz zid ili krevet. Pazi se vrucina (meni to jako smeta).Ā
Sortiraj odgovore
Najstariji