Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabi1304
    23. Lipanj 2023. 10:39

Ei da vam javim da sam izvadila betu mozda neko vec zna moju situaciju u srijedu bi trebals ic na pobacaj jer se plod ne razvija al privatno sam isla kod doktorice i rekla mi prvo nego sto idem da izvadim betu ako se dupla da je uredna trudnoća kao i ugl. Ja sam izvadila i pise mi 62565 H IU/L

• Gabi1304
    23. Lipanj 2023. 10:40

Ei da vam javim da sam izvadila betu mozda neko vec zna moju situaciju u srijedu bi trebals ic na pobacaj jer se plod ne razvija al privatno sam isla kod doktorice i rekla mi prvo nego sto idem da izvadim betu ako se dupla da je uredna trudnoća kao i ugl. Ja sam izvadila i pise mi 62565 H IU/L  dali tko zna? 
    Jos danas cekam nalaz jer sam i danas jos jednom vadila kao svaka 2 dana da se vidi dal raste drugi cekam 

Mom2One
    23. Lipanj 2023. 11:07

Gabi1304

Ei da vam javim da sam izvadila betu mozda neko vec zna moju situaciju u srijedu bi trebals ic na pobacaj jer se plod ne razvija al privatno sam isla kod doktorice i rekla mi prvo nego sto idem da izvadim betu ako se dupla da je uredna trudnoća kao i ugl. Ja sam izvadila i pise mi 62565 H IU/L dali tko zna?
    Jos danas cekam nalaz jer sam i danas jos jednom vadila kao svaka 2 dana da se vidi dal raste drugi cekam

Ova vrijesnoat bete ti je izmedu 7. i 8. tjedna trudnoce. Beta se nakon neke odredene vrijednosti vise ne dupla svakih 48 sati.
    Koja je tocna dijagnoza? Nema otkucaja srca, nema ploda, plod se prestao razvijati? Nisam popratila dobro zadnjih dana. Jel te privatnica danas pregledala?
    Ni porast bete nekad ne oznacava urednu trudnocu, ima raznih situacija. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• Gabi1304
    23. Lipanj 2023. 11:30

Caliopi ☘

Gabi1304

Ei da vam javim da sam izvadila betu mozda neko vec zna moju situaciju u srijedu bi trebals ic na pobacaj jer se plod ne razvija al privatno sam isla kod doktorice i rekla mi prvo nego sto idem da izvadim betu ako se dupla da je uredna trudnoća kao i ugl. Ja sam izvadila i pise mi 62565 H IU/L dali tko zna?

Budi spremna da ti na te vrijednosti neće biti dupla vrijednost možda jer iznad neke određene cifre krene u dupliranje nakon 72 sata, ali u svakom slučaju provjeriti treba. Po ovome mi se čini da si po vrijednostima između 7. I 8 tjedna. E sad, pošto nemaš trakicu kao mi da znamo kolika je trudnoća, reci nam sama 🙈 jel imaš kakve bolove ili nešto?

Ja sam 7+6

• Gabi1304
    23. Lipanj 2023. 11:31

Mom2One

Gabi1304

Ova vrijesnoat bete ti je izmedu 7. i 8. tjedna trudnoce. Beta se nakon neke odredene vrijednosti vise ne dupla svakih 48 sati.
    Koja je tocna dijagnoza? Nema otkucaja srca, nema ploda, plod se prestao razvijati? Nisam popratila dobro zadnjih dana. Jel te privatnica danas pregledala?
    Ni porast bete nekad ne oznacava urednu trudnocu, ima raznih situacija.

Srce se ne cuje

Ana_Maria
    23. Lipanj 2023. 11:39

Elenicaa20

Jutro cure jedno intimno pitanje
    Imatel odnose i kako se osjecate?
    Ja iskreno bas neki strah imam da nesto ne krene po zlu..

Ja sam isto imala strah iskreno i isto kao Jani mi se u orvom tromjesecju gadilo haha ali sad kad jesmo sve je bilo ok nakon, pojacan iscjedak sam imala taj dan i lagane bolove dolje, ali nista strasno tak da sam se ohrabrila sad 😁 rekla bih ako nemas nekih problema ili zabrane od strane ginekologa, opusti se i uzivaj 😊

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Gabi1304
    23. Lipanj 2023. 11:47

Caliopi ☘

Gabi1304

Caliopi ☘

Gabi1304

Budi spremna da ti na te vrijednosti neće biti dupla vrijednost možda jer iznad neke određene cifre krene u dupliranje nakon 72 sata, ali u svakom slučaju provjeriti treba. Po ovome mi se čini da si po vrijednostima između 7. I 8 tjedna. E sad, pošto nemaš trakicu kao mi da znamo kolika je trudnoća, reci nam sama 🙈 jel imaš kakve bolove ili nešto?

Ja sam 7+6

To je po zadnjoj M ako se ne varam, a plod je bio manji tjedan dana u startu? Što bi značilo da je plod 6+6 i uklapa se u betu. Samo što beta može rasti unatoč tome što srce ne kuca. Svakako po meni je za plod 6+4 prerano da se čuje, ali to sam možda samo ja 🙈

A nezzz iskreno svi mi kazu drukčije tako da iskreno doktorima bas i ne vjerujem.... Nazalost ne vjerujem al eto vidjet cu 

• Elenicaa20
    23. Lipanj 2023. 12:06

Ana_Maria

Elenicaa20

Jutro cure jedno intimno pitanje
    Imatel odnose i kako se osjecate?
    Ja iskreno bas neki strah imam da nesto ne krene po zlu..

Ja sam isto imala strah iskreno i isto kao Jani mi se u orvom tromjesecju gadilo haha ali sad kad jesmo sve je bilo ok nakon, pojacan iscjedak sam imala taj dan i lagane bolove dolje, ali nista strasno tak da sam se ohrabrila sad 😁 rekla bih ako nemas nekih problema ili zabrane od strane ginekologa, opusti se i uzivaj 😊

Pa ovo nam je prvi put i isto je oke proslo hvala Bogu nema nikakvog krvarenja do sad bi bilo nesto
    Al eto postoji uvijek strah neki haha

Ana_Maria
    23. Lipanj 2023. 12:39

Caliopi ☘

Gabiznam da ti je teško. Mislim da se nakon vrijednosti 6000 beta duplira nakon 72-96 sati pa mislim da ne bude dupla, ali ako imamo dobre matematičarke u grupi može neka izračunati koliko se uduplala 🤭Curketrebam pomoć. Temperatura malo skače pa pada, grlo manje boli ali je skroz zatvoreno. Jel znate koji sprej za grlo smijemo mi trudnice? Znam isla pastile da smijemo,ali me baš zanima sprej za grlo koji smijemo?

Ja sam koristila propolis bez alkohola, mislim da to mozes bez problema.

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

ItsMarija
    23. Lipanj 2023. 12:42

Caliopi ☘

Gabi1304

Caliopi ☘

Gabi1304

Ja sam 7+6

To je po zadnjoj M ako se ne varam, a plod je bio manji tjedan dana u startu? Što bi značilo da je plod 6+6 i uklapa se u betu. Samo što beta može rasti unatoč tome što srce ne kuca. Svakako po meni je za plod 6+4 prerano da se čuje, ali to sam možda samo ja 🙈

A evo ja kad sam išla na prvi pregled nisam ni znala sta me ocekuje, kako to sve ide... 6+2 je rekao da je i srce je šibalo ko ludo. 🥰 Tomu se nisam ni nadala. Iako, kod svake zene je drugačije, nekom se srce ne cuje do 8tj npr pa bude sve u redu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.