Jutro cure može pitanje, juÄer sam bila na pregledu nije bila moja doktorica pregled je bio na brzinu vidila je da srce kuca i zo je to, onda sam radila ponovo bris jer sam zadnji put imala escherihiu⦠preporuÄila mi je Å”etnju zato sto sam malo jaÄa i tako ja juÄer malo vise proÅ”etala doÅ”la kuÄi i imala sam smeÄi iscjedak sad neznam jel to od tog uzimanja brisa ili Å”ta⦠a danas me trbuh bas boli⦠i dalje imam smeÄi iscjedak
Najbolje da se javis na hitnu za svaki slucaj posto imas i bolove da ti daju terapiju.Ne bi trebalo od brisa da traje toliko iscjedak
Javi namā¤ļø
Dobila i temperaturu š za sad nije straÅ”no ali moram iÄ u nabavku Äaja. Koji smijem piti u trudnoÄi a da nije kamilica ili brusnica jer ih viÅ”e ne mogu vidjeti š imam jabuku i cimet ali taj ne smijem znog cimeta jer se on treba izbjegavati u prvom tromjeseÄju pa ako koja zna pouzdano koji Äaj smijem molim da mi javite š
Ma da? ZaÅ”to izbjegavat cimet? Ja uredno pila taj caj š¤£
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Iskreno nisam ispitivala detalje al mi je rekla kuma koja je vodila trudnoÄu kod Podobnika da su joj doktori rekli za Äaj da nipoÅ”to ne smije uvin H,zeleni,crni i neki koji imaju mjeÅ”avinu voÄa plus cimet da to nije dobro. E sad razlog zaÅ”to je tome tako mi nije htjela reÄi,mene je isto iznenadilo jer joÅ” nisam za to Äula, al možda doktori ne bi to bezveze naglaÅ”avali? Evo iskreno ne znam, zato i pitam vas ovdje š
Hej, Å”to se Äajeva tiÄe, smiju se koristiti: roibos Äajevi, menta, kamilica,kopriva, list breze,lipa, cvijet bazge,matiÄnjak, Äumbir, i veÄina voÄnih. Mogu i crni i zeleni , ali tretiraju se kao kava pa u nekim manjim koliÄinama.
Izbjegavati: majÄinu duÅ”icu,perÅ”in, komoraÄ, hibiskus, sladiÄ, uvin h, ginseng, limunska trava te list maline, koji se može koristiti nakon 35 tjedna, mislim d aje za brži i lakÅ”i porod.
Ove info su sa webinara od Biljkoljupke- trudnoÄa uz ljekovito bilje.
Naravno, preporuÄa se pijenje Äajeva u nekim normalnim koliÄinama, ja znam popiti kroz pola litre na dan, ako osjetim potrebu, inaÄe sam na vodi.
Ā Nadam se da sam pomogla sa infoš

š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Dobit Äemo dvije curice, dvije tatine i mamine princeze š„°š„°š„°
Jel nam ovo drugi set curica, Matea isto nosi curice ā¤ļø

24.04. ā
OTP 28.12.2023.
Veritas test āļø
Z & E šš
Nastavak na proÅ”li post, takoÄer izbjegavati Äajeve u trudnoÄi i tijekom dojenja: anÄelika, anis, borovica, buhaÄ, kadulja, kim, kukurijek, paprena metvica ( u velikim koliÄinama, Å”alica tu i tamo je ok), pelin, perÅ”in, stolisnik, ružmarin, srÄenica, medvjetka.
Kao zaÄini se smiju koristiti, ali kao Äajevi ne.
Ako netko ima joÅ” kakav info, slobodno podijeliteš

š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Ja cimet redovito stavljam u shake.Ā
Moj malac od sinoc ima visoku temperaturu, muz se isto ne osjeca najbolje. Nadam se da necu ja uhvatit. Ukoliko se dogodi da dobijem, sto mogu piti? Lupocet 500? Koliko cesto?

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Ja isto nisam izbjagavala cimet. Sve bilo okej š¤·āāļø
Selma mozes lupocet 500 max 2000 mg dnevno znaci 4 tablete
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Pozdrav svima! U iÅ”Äekivanju sam prvog pregleda (10. 7.). Po kalendaru i zadnjoj mjeseÄnici sam 5+4. Za svoju T sam saznala 5 dana prije oÄekivane M pa mi sada ovo Äekanje kao vjeÄnost traaaje i trajeā¦
Umorna sam kao pas svaki dan, neispavana, grudi povremeno vrlo bolne i teÅ”ke. Ligamenti se veÄ dobro istežu pa malo i boli donji dio stomaka i toliko sam napuhana da izgledam kao netko u 20. TT š¤£. Kakvi su vaÅ”i simptomi? Kada ste osjetile muÄnine? Za sada ih nemam i nadam se da ih neÄu ni imati š
Pozdrav i od mene! Blizu smo, ja imam prvi pregled 12.7. i vec sam sad u panici, obzirom na proslo bolno iskustvo.. prema zadnjoj M trenutno sam 4+6. Od simptoma uzasno bolne i otecene grudi i lagana mucnina ali podnosljivo. I umor defš¤Ŗ

š© 33
šØ35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T š¼šš¢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023āšā¤ļøš
Panorama Low risk, itās a girlš©·š
Oprez kod voÄnih Äajeva onih obiÄnih kupovnih (tipa franck..) jer veÄina u sastavu imaju hibiskus, i to meÄu prvim sastojcima.Ā Najbolje gledati sastav na kutiji.Ā

Bok curke,
Kakve su vama slike sa uzv? Ja imam samo jednu sliku di se beba lijepo vidi, ostalo sve nes mutno, ili se samo glava vidi?Ā
Te je li kombinirate socijalnog i privatnog ginekologa?
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji