MMMartina ja samo te vocne i pijem 😳 ok nisam sad u trudnoci nesto previse al nisam znala ni ha cimet ni za hibiskus.
samojed5 slike od socijalne su mi koma, jedva se nesto visi. Slika od privatnika u 7 tkednh je super, slatki smokić, i imam sad ovu iz bolnice sto sam radila sa 16tjedana isto divna.
Inače ne kobiniram soc/privat ali idem na anomaly scan 3.7. Privatno. Nadam se da ce sve biti uredu 😁 slike mi nisu nesto previse bitne
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
https://ibb.co/hHJ3kfL
Ova nam je zadnja 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bok curke,
Kakve su vama slike sa uzv? Ja imam samo jednu sliku di se beba lijepo vidi, ostalo sve nes mutno, ili se samo glava vidi?
Te je li kombinirate socijalnog i privatnog ginekologa?
Bila sam jednom kod socijalne i slika je blagi uzas, nis se ne vidi, ja tu ni ne vidim bebu 😂 doduse to je bilo na 7+0 , srce je kucalo, velicina je bila 8mm, ali na slici se vidi samo tamni kruzic, tj gestacijska 😂
S pregleda kod privatnika imam bas lijepe slike 🥰🥰 tj na 9+0 imam smoki i vide se pocetci ruku i male kao nogice 😄😄
A sad zadnje na 12+0 imam sliku nogu i vidi se polako spol (ona teorija s 2 crtice ili jednom crticom), imam sliku glave, cijelog tijela i ruka iznad glave kao da maše, pa onda kao od naprijed... uvijek dobim oko 6 slika + video na USBu
Iduci pregled imam na 16+1 pa cemo vidjeti 😄

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Jaoo, a moje slikeee kod socijalne kaos, em je mutno, em se ne trudi poslikat da se beba bas lijepo vidi. Iako kad gledam na UZV ekran to super izgleda i onda kad se isprinta, kaos
Dobit ćemo dvije curice, dvije tatine i mamine princeze 🥰🥰🥰
Jel nam ovo drugi set curica, Matea isto nosi curice ❤️
Čestitam ❤️🥰🥳

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Neyy maaaa sta sam ti ja odmah rekla 🫣 cestitam i jako mi je drago 🥰 jel to sad znaci da su cure nadjacale decke? 😂 kako je reagirao decko/muz?
.
ja moram podijelit svoj bijes, isla sam po tablete zeljeza u ljekarnu i kaze mi magistra farmacije da uz njega moram obavezno i vitamin c zbog bolje apsorpcije i kazem moze, trudnica sam pa mi dajte onaj koji smijem, zena mi proda, ja uzmem, hvala dovidenja. jutros sam evo pocela piti zeljezo i idem tek toliko okrenut kutiju vitamina c kad ono upozorenje da ne smiju trudnice 😒 dobila sam mali zivcani slom i najrade bi joj tamo u ljekarnu otisla, ali sam bacila racun… navodno jer unutra ima nekakvog bioflavonoida (ne znam ni sto je to)… ali eto, otic cu po drugi u neku drugu ljekarnu.
.
iiii danas smo napokon isli gledati kolica. nigdje skoro kolica za blizance 🙄 pa cemo to rijesavat online narudzbom, ali zaljubili smo se u cybex gazelle S, uzeli bi jaje i sportsko sjedalo, bez one ravne kosare jer mislim da posto su zimske bebe da im to nece ni trebat.
.
da cujem kako ste sve ostale? ubacila bi se rado u ovu pricu o cajevima, ali ja sam vam na vodi, fanti, coca-coli i soku od jabuke 😂 samo to kombiniram, svaki dan nesto drugo.
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Jutro cure može pitanje, jučer sam bila na pregledu nije bila moja doktorica pregled je bio na brzinu vidila je da srce kuca i zo je to, onda sam radila ponovo bris jer sam zadnji put imala escherihiu… preporučila mi je šetnju zato sto sam malo jača i tako ja jučer malo vise prošetala došla kući i imala sam smeđi iscjedak sad neznam jel to od tog uzimanja brisa ili šta… a danas me trbuh bas boli… i dalje imam smeđi iscjedak
Nema te javi nam se da znamo jel sve ok
Matea, sto se tice kolica mi smo ih kupili vec, 2 u 1. Ja bas mislim posto ce biti zimska beba da cu kosaru puno koristiti. Ne mislim u jajetu voziti dijete osim na neke kratke relacije za nuždu. Ja planiram i po zimi s bebom van tako da cu ju ususkati u kosari.
12/2023 dječak 💙
.
ja moram podijelit svoj bijes, isla sam po tablete zeljeza u ljekarnu i kaze mi magistra farmacije da uz njega moram obavezno i vitamin c zbog bolje apsorpcije i kazem moze, trudnica sam pa mi dajte onaj koji smijem, zena mi proda, ja uzmem, hvala dovidenja. jutros sam evo pocela piti zeljezo i idem tek toliko okrenut kutiju vitamina c kad ono upozorenje da ne smiju trudnice 😒 dobila sam mali zivcani slom i najrade bi joj tamo u ljekarnu otisla, ali sam bacila racun… navodno jer unutra ima nekakvog bioflavonoida (ne znam ni sto je to)… ali eto, otic cu po drugi u neku drugu ljekarnu.
Hej, vezano za željezo, ne znam koje tablete piješ ali ja sam pila Sideral forte, koji već u sebi ima vitamin C, baš po preporuci hematologa, a sada pijem Tardyferon, on ide preko uputnice s tim da njega nije potrebno uzimati sa vitaminom C. A inače pijem redovno vitamin C od Jamiesona, i nisam nikad dobila preporuku da se ne pije🤔

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Noir 2 u 1 znaci da si jaje i kosaru, bez sportskog sjedala ili?
.
Eva892 eeee upravo te i ja pijem - Tardyferon. okej, dobro da si rekla da nije potreban vitamin c uz njega. hvalaa ti 😊
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji