Nastavak na proÅ”li post, takoÄer izbjegavati Äajeve u trudnoÄi i tijekom dojenja: anÄelika, anis, borovica, buhaÄ, kadulja, kim, kukurijek, paprena metvica ( u velikim koliÄinama, Å”alica tu i tamo je ok), pelin, perÅ”in, stolisnik, ružmarin, srÄenica, medvjetka.
Kao zaÄini se smiju koristiti, ali kao Äajevi ne.
Ako netko ima joÅ” kakav info, slobodno podijeliteš
š© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
šØ1988. š
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ā”ļø ā /6+4 š/ Veritas š
Ja cimet redovito stavljam u shake.Ā
Moj malac od sinoc ima visoku temperaturu, muz se isto ne osjeca najbolje. Nadam se da necu ja uhvatit. Ukoliko se dogodi da dobijem, sto mogu piti? Lupocet 500? Koliko cesto?
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Ja isto nisam izbjagavala cimet. Sve bilo okej š¤·āāļø
Selma mozes lupocet 500 max 2000 mg dnevno znaci 4 tablete
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Pozdrav svima! U iÅ”Äekivanju sam prvog pregleda (10. 7.). Po kalendaru i zadnjoj mjeseÄnici sam 5+4. Za svoju T sam saznala 5 dana prije oÄekivane M pa mi sada ovo Äekanje kao vjeÄnost traaaje i trajeā¦
Umorna sam kao pas svaki dan, neispavana, grudi povremeno vrlo bolne i teÅ”ke. Ligamenti se veÄ dobro istežu pa malo i boli donji dio stomaka i toliko sam napuhana da izgledam kao netko u 20. TT š¤£. Kakvi su vaÅ”i simptomi? Kada ste osjetile muÄnine? Za sada ih nemam i nadam se da ih neÄu ni imati š
Pozdrav i od mene! Blizu smo, ja imam prvi pregled 12.7. i vec sam sad u panici, obzirom na proslo bolno iskustvo.. prema zadnjoj M trenutno sam 4+6. Od simptoma uzasno bolne i otecene grudi i lagana mucnina ali podnosljivo. I umor defš¤Ŗ
š© 33
šØ35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T š¼šš¢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023āšā¤ļøš
Panorama Low risk, itās a girlš©·š
Oprez kod voÄnih Äajeva onih obiÄnih kupovnih (tipa franck..) jer veÄina u sastavu imaju hibiskus, i to meÄu prvim sastojcima.Ā Najbolje gledati sastav na kutiji.Ā
Bok curke,
Kakve su vama slike sa uzv? Ja imam samo jednu sliku di se beba lijepo vidi, ostalo sve nes mutno, ili se samo glava vidi?Ā
Te je li kombinirate socijalnog i privatnog ginekologa?
MMMartina ja samo te vocne i pijem š³ okĀ nisam sad u trudnoci nesto previse al nisam znala ni ha cimet ni za hibiskus.
samojed5Ā slike od socijalne su mi koma, jedva se nesto visi. Slika od privatnika u 7 tkednh je super, slatki smokiÄ, i imam sad ovu iz bolnice sto sam radila sa 16tjedana isto divna.
InaÄe ne kobiniram soc/privat ali idem na anomaly scan 3.7. Privatno. Nadam se da ce sve biti uredu š slike mi nisu nesto previse bitne
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
https://ibb.co/hHJ3kfL
Ova nam je zadnja š„°
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Bok curke,
Kakve su vama slike sa uzv? Ja imam samo jednu sliku di se beba lijepo vidi, ostalo sve nes mutno, ili se samo glava vidi?
Te je li kombinirate socijalnog i privatnog ginekologa?
Bila sam jednom kod socijalne i slika je blagi uzas, nis se ne vidi, ja tu ni ne vidim bebu š doduse to je bilo na 7+0 , srce je kucalo, velicina je bila 8mm, ali na slici se vidi samo tamni kruzic, tj gestacijska š
S pregleda kod privatnika imam bas lijepe slike š„°š„° tj na 9+0 imam smoki i vide se pocetci ruku i male kao nogice šš
A sad zadnje na 12+0 imam sliku nogu i vidi se polako spol (ona teorija s 2 crtice ili jednom crticom), imam sliku glave, cijelog tijela i ruka iznad glave kao da maŔe, pa onda kao od naprijed... uvijek dobim oko 6 slika + video na USBu
Iduci pregled imam na 16+1 pa cemo vidjeti šĀ
šš»āāļø 30
āļø 23.04.'23 š„°š¤š
7+0 kuca ā¤ļøš„°
OTP 02.01.2024. Curica š A š
Jaoo, a moje slikeee kod socijalne kaos, em je mutno, em se ne trudi poslikat da se beba bas lijepo vidi. Iako kad gledam na UZV ekran to super izgleda i onda kad se isprinta, kaosĀ
Sortiraj odgovore
Najstariji