Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • micaa
    21. Lipanj 2023. 15:55

PiaBuu

Šta se tiče toga, kako koji dr će fi reci da liječiš to a netko de ti reci da ne… ja sam tri puta liječila streptokok b u urinu i nikako fa se riješiti, pogoršala sam stvar samim time šta sam koristila svaki mjesec antibiotik, i sad ga imam u trudnoći i obadva gin mi tvrde da ne trebam liječenje, nadam se da će te ubrzo imat svoju dugu! Ne gubi nadu, ja sam prošla dva spontana, tako da ne predaj se i nemoj dopustiti da te strah ponese, teška je to borba..

Hvala puno na podrsci,također svako dobro od srca zelim svim mamicama i buducim mamicama na grupi.
    Imam puno nade i volje,a i muz je velika podrska.
    Definitivno nakon ovoga nastavljam sa pretragama i pripremam se za potpomognutu oplodnju

👩26
    -3 biohemijske trudnoće
    5/2021
    7/2022
    4/2023
    6/2023 vanmaterična trudnoća

mateak44
    21. Lipanj 2023. 16:17

Boook svima, nisam se stigla prije javiti 😊
    Ne znam otkud bi krenula jer sam unutra s doktoricom i sestrom bila sat i 15. Ugodno sam se opet iznenadila koliko je temeljita, strucna i koliko sve objasni. U jednom trenutku pregleda ajmo provjerit Panoramu za spolove i kaze - ooooo, pa evo vidi se da su cure 🥲🥲🥲
    .
    Za pocetak vratila sam se napokon na kilazu koju sam imala prije trudnoce, wohoooo dosle moje 4 kile nazad 😂 ali sam svejedno ujutro povratila opet, valjda od nervoze kak ce pregled proci.
    I dalje je cerviks uloziv za 1 vrsak prsta, mekan, dugacak je negdje oko 39mm. Propisano umjereno mirovanje i stavljena dijagnoza prijeteceg prijevremenog pobacaja, sto doktorica kaze da sigurno nece doci, ali se mora ogradit, sto u jednu ruku i razumijem.
    .
    Curke se vec super vide, pustili su i tatu da ih pogleda… jedna je 169g, a druga je 182g. Anatomija oba blizanca je uredna, jedino jedna curka ima cistu koroidnog plexusa, koju cemo pratit i trebala bi nestati u sljedecim tjednima jer vjerovat cu Panorami koju smo napravili i da je nizak rizik za sve. 
    Hemoglobin mi je nizi pa sam dobila i tablete zeljeza za piti. I dalje duphastone piti.
    Malo me to sve razveselilo kad sam ih vidjela, a opet sve zabrinulo i rastuzilo, em ta cista, em ta dijagnoza prijeteceg… ali kako kazu, vjerovat cemo i mislit pozitivno jer bebice sve osjecaju. Ono sto vam moram reci je da se pokusavaju dodirnut, ali svaka je u svom balonu pa je to malo nemoguce, jedna se tokom pregleda svako malo ceskala po glavi, a druga se ispruzila cijela 🫣 nevjerojatno koliki osjecaj zaljubljenosti osjecam prema njima!
    .
    Sljedeci pregled 20.07.
    Anomaly scan 24.07.
    .
    Iii dobrodosle nove cure 🥰

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

MMMartinaaa
    21. Lipanj 2023. 16:39

Nisam se dugo javila iako vas pročitam redovno. Curama koje su s nama podijelile tužne vijesti - neizmjerno mi je žao 😢💔 šaljem veliki zagrljaj potpore i utjehe 🫂 
    Ja imam pregled sljedeći tjedan, muku mučim s kandidom (čini mi se da ipak sad prolazi nakon 3 kutije vaginaleta 😩) i HEMEROIDIMA. Znaci ne mogu vam opisati koji su to bolovi. Nikad do sad nisam s tim imala problema. Tako da mi je doktorica rekla da prestanem uzimati željezo par dana da mi se olaksa probava. 
    Van toga svega sam okej. Malac je proslavio 1.rodendan i uzivamo u ljetu (on vise nego ja, ja se jos ni jednom radi svega nisam usudila okupat..). 
    Sretno svima na nadolazećim pregledima! 🤞

Miss88
    21. Lipanj 2023. 16:46

Aniee

Pozdrav svima! U iščekivanju sam prvog pregleda (10. 7.). Po kalendaru i zadnjoj mjesečnici sam 5+4. Za svoju T sam saznala 5 dana prije očekivane M pa mi sada ovo čekanje kao vječnost traaaje i traje…
    Umorna sam kao pas svaki dan, neispavana, grudi povremeno vrlo bolne i teške. Ligamenti se već dobro istežu pa malo i boli donji dio stomaka i toliko sam napuhana da izgledam kao netko u 20. TT 🤣. Kakvi su vaši simptomi? Kada ste osjetile mučnine? Za sada ih nemam i nadam se da ih neću ni imati 😭

Čestitam i dobrodošla 🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miraclebaby28
    21. Lipanj 2023. 17:07

Selmaa34

Miraclebaby28

Selmaa34

Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. 🥰
    Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. 🙏🏻

Vidim da ti trakica pokazuje 6+2 ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6

Zadnja M mi je 8.5 🥰

Onda smo iste,i moja isto samo meni ciklusi variraju 😄

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Selmaa34
    21. Lipanj 2023. 17:35

Miraclebaby28

Selmaa34

Miraclebaby28

Selmaa34

Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. 🥰
    Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. 🙏🏻

Vidim da ti trakica pokazuje 6+2 ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6

Zadnja M mi je 8.5 🥰

Onda smo iste,i moja isto samo meni ciklusi variraju 😄

kad ides na prvi pregled?

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• micaa
    21. Lipanj 2023. 17:49

Beta od danas 2719

👩26
    -3 biohemijske trudnoće
    5/2021
    7/2022
    4/2023
    6/2023 vanmaterična trudnoća

Neyy
    21. Lipanj 2023. 18:16

Cure koje su dobile loše vijesti, čuvajte se, želim vam puno snage ❤️
    I ja danas na pregledu bila, mjerili nuhalni nabor na obje bebe i sve je super! Jedna beba je štucala, a druga gurala palac u usta 🥰🥰 rastopila sam se gledajući ih ❤️
    Jedna nam je beba 6.35cm i odgovara tačno 12+6, druga je.7.04cm i odgovara 13+2.
    Sljedeći pregled 12.07. radi malo visočijeg tlaka, doktor želi da redovno kontrolišemo i to, da možemo reagovati pravovremeno ukoliko bude nestabilan.
    Tako sam nestrpljiva da vidim rezultate Veritasa da saznam spol, očekujemo u petak znati, ali mi je dan kao godina dug! 

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Jana25
    21. Lipanj 2023. 18:20

mateak44

Boook svima, nisam se stigla prije javiti 😊
    Ne znam otkud bi krenula jer sam unutra s doktoricom i sestrom bila sat i 15. Ugodno sam se opet iznenadila koliko je temeljita, strucna i koliko sve objasni. U jednom trenutku pregleda ajmo provjerit Panoramu za spolove i kaze - ooooo, pa evo vidi se da su cure 🥲🥲🥲
    .
    Za pocetak vratila sam se napokon na kilazu koju sam imala prije trudnoce, wohoooo dosle moje 4 kile nazad 😂 ali sam svejedno ujutro povratila opet, valjda od nervoze kak ce pregled proci.
    I dalje je cerviks uloziv za 1 vrsak prsta, mekan, dugacak je negdje oko 39mm. Propisano umjereno mirovanje i stavljena dijagnoza prijeteceg prijevremenog pobacaja, sto doktorica kaze da sigurno nece doci, ali se mora ogradit, sto u jednu ruku i razumijem.
    .
    Curke se vec super vide, pustili su i tatu da ih pogleda… jedna je 169g, a druga je 182g. Anatomija oba blizanca je uredna, jedino jedna curka ima cistu koroidnog plexusa, koju cemo pratit i trebala bi nestati u sljedecim tjednima jer vjerovat cu Panorami koju smo napravili i da je nizak rizik za sve.
    Hemoglobin mi je nizi pa sam dobila i tablete zeljeza za piti. I dalje duphastone piti.
    Malo me to sve razveselilo kad sam ih vidjela, a opet sve zabrinulo i rastuzilo, em ta cista, em ta dijagnoza prijeteceg… ali kako kazu, vjerovat cemo i mislit pozitivno jer bebice sve osjecaju. Ono sto vam moram reci je da se pokusavaju dodirnut, ali svaka je u svom balonu pa je to malo nemoguce, jedna se tokom pregleda svako malo ceskala po glavi, a druga se ispruzila cijela 🫣 nevjerojatno koliki osjecaj zaljubljenosti osjecam prema njima!
    .
    Sljedeci pregled 20.07.
    Anomaly scan 24.07.
    .
    Iii dobrodosle nove cure 🥰

Jao čestitam na dobrom pregledu 🥰🥳❤️ neboj se ove uloživosti. Miruj i polako. Bit će sve okej.
    Ja sam u prvoj trudnoći zbog smeđeg iscjetka cijelu trudnoću imala na nalazu prijeteći pobačaj. Rodila u 38 tjednu bebana od 4 kile. I tvoje cure su za blizanke baš velike! Tako da neboj se ❤️
    Činjenica je da nećeš doć do termina i da ćeš rodit ranije ali imaš blizankice 🥰🥰 
    Jaooo bravo! Super super!
    Što se tiće ciste nemam iskustva ali sam sigurna da ćeš se s Anomaly scana javit da je više nema 🥰🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Miss88
    21. Lipanj 2023. 18:32

Neyy

Cure koje su dobile loše vijesti, čuvajte se, želim vam puno snage ❤️
    I ja danas na pregledu bila, mjerili nuhalni nabor na obje bebe i sve je super! Jedna beba je štucala, a druga gurala palac u usta 🥰🥰 rastopila sam se gledajući ih ❤️
    Jedna nam je beba 6.35cm i odgovara tačno 12+6, druga je.7.04cm i odgovara 13+2.
    Sljedeći pregled 12.07. radi malo visočijeg tlaka, doktor želi da redovno kontrolišemo i to, da možemo reagovati pravovremeno ukoliko bude nestabilan.
    Tako sam nestrpljiva da vidim rezultate Veritasa da saznam spol, očekujemo u petak znati, ali mi je dan kao godina dug!

Čestitke na odličnom pregledu ❤️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.