Boook svima, nisam se stigla prije javiti š
Ne znam otkud bi krenula jer sam unutra s doktoricom i sestrom bila sat i 15. Ugodno sam se opet iznenadila koliko je temeljita, strucna i koliko sve objasni. U jednom trenutku pregleda ajmo provjerit Panoramu za spolove i kaze - ooooo, pa evo vidi se da su cure š„²š„²š„²
.
Za pocetak vratila sam se napokon na kilazu koju sam imala prije trudnoce, wohoooo dosle moje 4 kile nazad š ali sam svejedno ujutro povratila opet, valjda od nervoze kak ce pregled proci.
I dalje je cerviks uloziv za 1 vrsak prsta, mekan, dugacak je negdje oko 39mm. Propisano umjereno mirovanje i stavljena dijagnoza prijeteceg prijevremenog pobacaja, sto doktorica kaze da sigurno nece doci, ali se mora ogradit, sto u jednu ruku i razumijem.
.
Curke se vec super vide, pustili su i tatu da ih pogleda⦠jedna je 169g, a druga je 182g. Anatomija oba blizanca je uredna, jedino jedna curka ima cistu koroidnog plexusa, koju cemo pratit i trebala bi nestati u sljedecim tjednima jer vjerovat cu Panorami koju smo napravili i da je nizak rizik za sve.Ā
Hemoglobin mi je nizi pa sam dobila i tablete zeljeza za piti. I dalje duphastone piti.
Malo me to sve razveselilo kad sam ih vidjela, a opet sve zabrinulo i rastuzilo, em ta cista, em ta dijagnoza prijeteceg⦠ali kako kazu, vjerovat cemo i mislit pozitivno jer bebice sve osjecaju. Ono sto vam moram reci je da se pokusavaju dodirnut, ali svaka je u svom balonu pa je to malo nemoguce, jedna se tokom pregleda svako malo ceskala po glavi, a druga se ispruzila cijela 𫣠nevjerojatno koliki osjecaj zaljubljenosti osjecam prema njima!
.
Sljedeci pregled 20.07.
Anomaly scan 24.07.
.
Iii dobrodosle nove cure š„°
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Nisam se dugo javila iako vas proÄitam redovno. Curama koje su s nama podijelile tužne vijesti - neizmjerno mi je žao š¢š Å”aljem veliki zagrljaj potpore i utjehe š«Ā
Ja imam pregled sljedeÄi tjedan, muku muÄim s kandidom (Äini mi se da ipak sad prolazi nakon 3 kutije vaginaleta š©) i HEMEROIDIMA. Znaci ne mogu vam opisati koji su to bolovi. Nikad do sad nisam s tim imala problema. Tako da mi je doktorica rekla da prestanem uzimati željezo par dana da mi se olaksa probava.Ā
Van toga svega sam okej. Malac je proslavio 1.rodendan i uzivamo u ljetu (on vise nego ja, ja se jos ni jednom radi svega nisam usudila okupat..).Ā
Sretno svima na nadolazeÄim pregledima! š¤

Pozdrav svima! U iÅ”Äekivanju sam prvog pregleda (10. 7.). Po kalendaru i zadnjoj mjeseÄnici sam 5+4. Za svoju T sam saznala 5 dana prije oÄekivane M pa mi sada ovo Äekanje kao vjeÄnost traaaje i trajeā¦
Umorna sam kao pas svaki dan, neispavana, grudi povremeno vrlo bolne i teÅ”ke. Ligamenti se veÄ dobro istežu pa malo i boli donji dio stomaka i toliko sam napuhana da izgledam kao netko u 20. TT š¤£. Kakvi su vaÅ”i simptomi? Kada ste osjetile muÄnine? Za sada ih nemam i nadam se da ih neÄu ni imati š
Äestitam i dobrodoÅ”la š„°

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. š„°
Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. šš»
Vidim da ti trakica pokazuje 6+2 ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6
Zadnja M mi je 8.5 š„°
Onda smo iste,i moja isto samo meni ciklusi variraju š

š§34
š©28
š¶š N 24.12.2021
š¶ 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING š NOELš
Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. š„°
Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. šš»
Vidim da ti trakica pokazuje 6+2 ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6
Zadnja M mi je 8.5 š„°
Onda smo iste,i moja isto samo meni ciklusi variraju š
kad ides na prvi pregled?

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Beta od danas 2719
š©26
-3 biohemijske trudnoÄe
5/2021
7/2022
4/2023
6/2023 vanmateriÄna trudnoÄa
Cure koje su dobile loÅ”e vijesti, Äuvajte se, želim vam puno snage ā¤ļø
I ja danas na pregledu bila, mjerili nuhalni nabor na obje bebe i sve je super! Jedna beba je Å”tucala, a druga gurala palac u usta š„°š„° rastopila sam se gledajuÄi ih ā¤ļø
Jedna nam je beba 6.35cm i odgovara taÄno 12+6, druga je.7.04cm i odgovara 13+2.
SljedeÄi pregled 12.07. radi malo visoÄijeg tlaka, doktor želi da redovno kontroliÅ”emo i to, da možemo reagovati pravovremeno ukoliko bude nestabilan.
Tako sam nestrpljiva da vidim rezultate Veritasa da saznam spol, oÄekujemo u petak znati, ali mi je dan kao godina dug!Ā

24.04. ā
OTP 28.12.2023.
Veritas test āļø
Z & E šš
Boook svima, nisam se stigla prije javiti š
Ne znam otkud bi krenula jer sam unutra s doktoricom i sestrom bila sat i 15. Ugodno sam se opet iznenadila koliko je temeljita, strucna i koliko sve objasni. U jednom trenutku pregleda ajmo provjerit Panoramu za spolove i kaze - ooooo, pa evo vidi se da su cure š„²š„²š„²
.
Za pocetak vratila sam se napokon na kilazu koju sam imala prije trudnoce, wohoooo dosle moje 4 kile nazad š ali sam svejedno ujutro povratila opet, valjda od nervoze kak ce pregled proci.
I dalje je cerviks uloziv za 1 vrsak prsta, mekan, dugacak je negdje oko 39mm. Propisano umjereno mirovanje i stavljena dijagnoza prijeteceg prijevremenog pobacaja, sto doktorica kaze da sigurno nece doci, ali se mora ogradit, sto u jednu ruku i razumijem.
.
Curke se vec super vide, pustili su i tatu da ih pogleda⦠jedna je 169g, a druga je 182g. Anatomija oba blizanca je uredna, jedino jedna curka ima cistu koroidnog plexusa, koju cemo pratit i trebala bi nestati u sljedecim tjednima jer vjerovat cu Panorami koju smo napravili i da je nizak rizik za sve.
Hemoglobin mi je nizi pa sam dobila i tablete zeljeza za piti. I dalje duphastone piti.
Malo me to sve razveselilo kad sam ih vidjela, a opet sve zabrinulo i rastuzilo, em ta cista, em ta dijagnoza prijeteceg⦠ali kako kazu, vjerovat cemo i mislit pozitivno jer bebice sve osjecaju. Ono sto vam moram reci je da se pokusavaju dodirnut, ali svaka je u svom balonu pa je to malo nemoguce, jedna se tokom pregleda svako malo ceskala po glavi, a druga se ispruzila cijela 𫣠nevjerojatno koliki osjecaj zaljubljenosti osjecam prema njima!
.
Sljedeci pregled 20.07.
Anomaly scan 24.07.
.
Iii dobrodosle nove cure š„°
Jao Äestitam na dobrom pregledu š„°š„³ā¤ļø neboj se ove uloživosti. Miruj i polako. Bit Äe sve okej.
Ja sam u prvoj trudnoÄi zbog smeÄeg iscjetka cijelu trudnoÄu imala na nalazu prijeteÄi pobaÄaj. Rodila u 38 tjednu bebana od 4 kile. I tvoje cure su za blizanke baÅ” velike! Tako da neboj se ā¤ļø
Äinjenica je da neÄeÅ” doÄ do termina i da ÄeÅ” rodit ranije ali imaÅ” blizankice š„°š„°Ā
Jaooo bravo! Super super!
Å to se tiÄe ciste nemam iskustva ali sam sigurna da ÄeÅ” se s Anomaly scana javit da je viÅ”e nema š„°š„°
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Cure koje su dobile loÅ”e vijesti, Äuvajte se, želim vam puno snage ā¤ļø
I ja danas na pregledu bila, mjerili nuhalni nabor na obje bebe i sve je super! Jedna beba je Å”tucala, a druga gurala palac u usta š„°š„° rastopila sam se gledajuÄi ih ā¤ļø
Jedna nam je beba 6.35cm i odgovara taÄno 12+6, druga je.7.04cm i odgovara 13+2.
SljedeÄi pregled 12.07. radi malo visoÄijeg tlaka, doktor želi da redovno kontroliÅ”emo i to, da možemo reagovati pravovremeno ukoliko bude nestabilan.
Tako sam nestrpljiva da vidim rezultate Veritasa da saznam spol, oÄekujemo u petak znati, ali mi je dan kao godina dug!
Äestitke na odliÄnom pregledu ā¤ļø

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Posto ja moram na pobacaj u ponedjeljak 26.6 dali tko zna dali trebam sta sa sobom ponijeti od odjece za taj jedan cijeli dan sto cu biti tamo ili ne idem prvi putĀ
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji