Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miraclebaby28
    21. Lipanj 2023. 15:00

Selmaa34

Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. šŸ„°
    Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. šŸ™šŸ»

Vidim da ti trakica pokazuje 6+2Ā  ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6

šŸ§”34
    šŸ‘©28
    šŸ‘¶šŸ’™ N 24.12.2021
    šŸ‘¶ 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING šŸ’™ NOELšŸ’™

Miraclebaby28
    21. Lipanj 2023. 15:01

micaa

Miraclebaby28

Zao mi je gabi i mica Å”to je tako prosloā€¦ drzite se šŸ˜¢

Ja sam inace u Irskoj a tu je malo drugaciji sistem. JoŔ nisam iŔla na nikakve preglede jer oni ne uzimaju do 12 tjedna.. tak da idem privatno na pregled 11.7 tek tad bi trebala bit oko 9 tjedana pa se nadam sve vidjet i cut.. s prvim smo isli s 9 i 11 tjedana pa smo vidjeli odma otkucaje

I ja sam u Belgiji,inace ne prave preglede isto prije nego bude 8 sedmica,ja sam nasla privatnog ginekologa,bas zbog ranijih biohemijskih trudnoca,da bi mi dala neki lijek.
    Međutim opet nista,jos cekam betu,pa cemo vidjeti sta dalje.
    Mada od jutros razmisljam da idem potraziti misljenje i nekog drugog ginekologašŸ˜

Možda da probas.. mislim možda je joŔ rano pa nema otkucaja

šŸ§”34
    šŸ‘©28
    šŸ‘¶šŸ’™ N 24.12.2021
    šŸ‘¶ 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING šŸ’™ NOELšŸ’™

PiaBuu
    21. Lipanj 2023. 15:10

Mica, jesi vadila dve potrebne nalaze da saznate uzrok tih biokemijskih ? Na miss mami ima grupa spontani pobačaj i dosta zena piÅ”u o tome i koliko vidim ih je dosta to i proÅ”loĀ 

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm šŸŒˆ
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

Miraclebaby28
    21. Lipanj 2023. 15:26

Aniee

Pozdrav svima! U iŔčekivanju sam prvog pregleda (10. 7.). Po kalendaru i zadnjoj mjesečnici sam 5+4. Za svoju T sam saznala 5 dana prije očekivane M pa mi sada ovo čekanje kao vječnost traaaje i trajeā€¦
    Umorna sam kao pas svaki dan, neispavana, grudi povremeno vrlo bolne i teÅ”ke. Ligamenti se već dobro istežu pa malo i boli donji dio stomaka i toliko sam napuhana da izgledam kao netko u 20. TT šŸ¤£. Kakvi su vaÅ”i simptomi? Kada ste osjetile mučnine? Za sada ih nemam i nadam se da ih neću ni imati šŸ˜­

Kod mene svi moguci simptomi..place mi se trenutno kolko mi je zlo.. a malac ceka da se mama igra s njimĀ 

šŸ§”34
    šŸ‘©28
    šŸ‘¶šŸ’™ N 24.12.2021
    šŸ‘¶ 15.02.2024

• micaa
    21. Lipanj 2023. 15:36

PiaBuu

Mica, jesi vadila dve potrebne nalaze da saznate uzrok tih biokemijskih ? Na miss mami ima grupa spontani pobačaj i dosta zena piŔu o tome i koliko vidim ih je dosta to i proŔlo

Ma jesam,dosta,i muz i ja,nista konkretno nisu nasli osim bakterija u vaginalnom i cervikalnom brisu-eserihiju i enterokokus i za to su me kljukali antibioticima godinu dana.
    Ovdje kad sam doselila i sad kad sam krenula doktoru,samo me poprijeko pogledala i rekla da se te bakterije ne lijece,gora je steta od antibiotika.
    I hajde bude pametanšŸ¤”

šŸ‘©26
    -3 biohemijske trudnoće
    5/2021
    7/2022
    4/2023
    6/2023 vanmaterična trudnoća

Miraclebaby28
    21. Lipanj 2023. 15:41

micaa

PiaBuu

Mica, jesi vadila dve potrebne nalaze da saznate uzrok tih biokemijskih ? Na miss mami ima grupa spontani pobačaj i dosta zena piŔu o tome i koliko vidim ih je dosta to i proŔlo

Ma jesam,dosta,i muz i ja,nista konkretno nisu nasli osim bakterija u vaginalnom i cervikalnom brisu-eserihiju i enterokokus i za to su me kljukali antibioticima godinu dana.
    Ovdje kad sam doselila i sad kad sam krenula doktoru,samo me poprijeko pogledala i rekla da se te bakterije ne lijece,gora je steta od antibiotika.
    I hajde bude pametanšŸ¤”

Isto i kod nas baÅ” su onak flegma po pitanju svega

šŸ§”34
    šŸ‘©28
    šŸ‘¶šŸ’™ N 24.12.2021
    šŸ‘¶ 15.02.2024

Selmaa34
    21. Lipanj 2023. 15:46

Aniee, dobrodosla, imamo identicne simptome. Mucnina Ā tu i tamo ali ne strasno, ali umor grozan.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Selmaa34
    21. Lipanj 2023. 15:46

Miraclebaby28

Selmaa34

Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. šŸ„°
    Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. šŸ™šŸ»

Vidim da ti trakica pokazuje 6+2 ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6

Zadnja M mi je 8.5 šŸ„°

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• micaa
    21. Lipanj 2023. 15:49

Miraclebaby28

micaa

PiaBuu

I hajde bude pametanšŸ¤”

Isto i kod nas baÅ” su onak flegma po pitanju svega

Ne znam,puna mi je glava svega,bas sam se bila ponadala i sve je super krenulo sad do nedjelje.
    Ali sve u svemu na vrijeme je otkriveno,bar ce brzo da se rijesi,nadam se sutrašŸ˜

šŸ‘©26
    -3 biohemijske trudnoće
    5/2021
    7/2022
    4/2023
    6/2023 vanmaterična trudnoća

PiaBuu
    21. Lipanj 2023. 15:50

Å ta se tiče toga, kako koji dr će fi reci da liječiÅ” to a netko de ti reci da neā€¦ ja sam tri puta liječila streptokok b u urinu i nikako fa se rijeÅ”iti, pogorÅ”ala sam stvar samim time Å”ta sam koristila svaki mjesec antibiotik, i sad ga imam u trudnoći i obadva gin mi tvrde da ne trebam liječenje, nadam se da će te ubrzo imat svoju dugu! Ne gubi nadu, ja sam proÅ”la dva spontana, tako da ne predaj se i nemoj dopustiti da te strah ponese, teÅ”ka je to borba..

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm šŸŒˆ
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.