Aniee, dobrodosla, imamo identicne simptome. Mucnina Ā tu i tamo ali ne strasno, ali umor grozan.

34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. š„°
Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. šš»
Vidim da ti trakica pokazuje 6+2 ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6
Zadnja M mi je 8.5 š„°

Mica, jesi vadila dve potrebne nalaze da saznate uzrok tih biokemijskih ? Na miss mami ima grupa spontani pobaÄaj i dosta zena piÅ”u o tome i koliko vidim ih je dosta to i proÅ”lo
Ma jesam,dosta,i muz i ja,nista konkretno nisu nasli osim bakterija u vaginalnom i cervikalnom brisu-eserihiju i enterokokus i za to su me kljukali antibioticima godinu dana.
Ovdje kad sam doselila i sad kad sam krenula doktoru,samo me poprijeko pogledala i rekla da se te bakterije ne lijece,gora je steta od antibiotika.
I hajde bude pametanš¤
Isto i kod nas baÅ” su onak flegma po pitanju svega
Ne znam,puna mi je glava svega,bas sam se bila ponadala i sve je super krenulo sad do nedjelje.
Ali sve u svemu na vrijeme je otkriveno,bar ce brzo da se rijesi,nadam se sutraš
š©26
-3 biohemijske trudnoÄe
5/2021
7/2022
4/2023
6/2023 vanmateriÄna trudnoÄa
Å ta se tiÄe toga, kako koji dr Äe fi reci da lijeÄiÅ” to a netko de ti reci da ne⦠ja sam tri puta lijeÄila streptokok b u urinu i nikako fa se rijeÅ”iti, pogorÅ”ala sam stvar samim time Å”ta sam koristila svaki mjesec antibiotik, i sad ga imam u trudnoÄi i obadva gin mi tvrde da ne trebam lijeÄenje, nadam se da Äe te ubrzo imat svoju dugu! Ne gubi nadu, ja sam proÅ”la dva spontana, tako da ne predaj se i nemoj dopustiti da te strah ponese, teÅ”ka je to borba..
29š©š»
35š¦š»
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojÄica šššØāš©āš§
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm š
Å ta se tiÄe toga, kako koji dr Äe fi reci da lijeÄiÅ” to a netko de ti reci da ne⦠ja sam tri puta lijeÄila streptokok b u urinu i nikako fa se rijeÅ”iti, pogorÅ”ala sam stvar samim time Å”ta sam koristila svaki mjesec antibiotik, i sad ga imam u trudnoÄi i obadva gin mi tvrde da ne trebam lijeÄenje, nadam se da Äe te ubrzo imat svoju dugu! Ne gubi nadu, ja sam proÅ”la dva spontana, tako da ne predaj se i nemoj dopustiti da te strah ponese, teÅ”ka je to borba..
Hvala puno na podrsci,takoÄer svako dobro od srca zelim svim mamicama i buducim mamicama na grupi.
Imam puno nade i volje,a i muz je velika podrska.
Definitivno nakon ovoga nastavljam sa pretragama i pripremam se za potpomognutu oplodnju
š©26
-3 biohemijske trudnoÄe
5/2021
7/2022
4/2023
6/2023 vanmateriÄna trudnoÄa
Boook svima, nisam se stigla prije javiti š
Ne znam otkud bi krenula jer sam unutra s doktoricom i sestrom bila sat i 15. Ugodno sam se opet iznenadila koliko je temeljita, strucna i koliko sve objasni. U jednom trenutku pregleda ajmo provjerit Panoramu za spolove i kaze - ooooo, pa evo vidi se da su cure š„²š„²š„²
.
Za pocetak vratila sam se napokon na kilazu koju sam imala prije trudnoce, wohoooo dosle moje 4 kile nazad š ali sam svejedno ujutro povratila opet, valjda od nervoze kak ce pregled proci.
I dalje je cerviks uloziv za 1 vrsak prsta, mekan, dugacak je negdje oko 39mm. Propisano umjereno mirovanje i stavljena dijagnoza prijeteceg prijevremenog pobacaja, sto doktorica kaze da sigurno nece doci, ali se mora ogradit, sto u jednu ruku i razumijem.
.
Curke se vec super vide, pustili su i tatu da ih pogleda⦠jedna je 169g, a druga je 182g. Anatomija oba blizanca je uredna, jedino jedna curka ima cistu koroidnog plexusa, koju cemo pratit i trebala bi nestati u sljedecim tjednima jer vjerovat cu Panorami koju smo napravili i da je nizak rizik za sve.Ā
Hemoglobin mi je nizi pa sam dobila i tablete zeljeza za piti. I dalje duphastone piti.
Malo me to sve razveselilo kad sam ih vidjela, a opet sve zabrinulo i rastuzilo, em ta cista, em ta dijagnoza prijeteceg⦠ali kako kazu, vjerovat cemo i mislit pozitivno jer bebice sve osjecaju. Ono sto vam moram reci je da se pokusavaju dodirnut, ali svaka je u svom balonu pa je to malo nemoguce, jedna se tokom pregleda svako malo ceskala po glavi, a druga se ispruzila cijela 𫣠nevjerojatno koliki osjecaj zaljubljenosti osjecam prema njima!
.
Sljedeci pregled 20.07.
Anomaly scan 24.07.
.
Iii dobrodosle nove cure š„°
š© 26 šāāļø 37
ā 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema šøš«¶š½š©°š§š§
22.06.2024. š¼š¼ U raj poveli te anÄeli, D š¤
Nisam se dugo javila iako vas proÄitam redovno. Curama koje su s nama podijelile tužne vijesti - neizmjerno mi je žao š¢š Å”aljem veliki zagrljaj potpore i utjehe š«Ā
Ja imam pregled sljedeÄi tjedan, muku muÄim s kandidom (Äini mi se da ipak sad prolazi nakon 3 kutije vaginaleta š©) i HEMEROIDIMA. Znaci ne mogu vam opisati koji su to bolovi. Nikad do sad nisam s tim imala problema. Tako da mi je doktorica rekla da prestanem uzimati željezo par dana da mi se olaksa probava.Ā
Van toga svega sam okej. Malac je proslavio 1.rodendan i uzivamo u ljetu (on vise nego ja, ja se jos ni jednom radi svega nisam usudila okupat..).Ā
Sretno svima na nadolazeÄim pregledima! š¤

Pozdrav svima! U iÅ”Äekivanju sam prvog pregleda (10. 7.). Po kalendaru i zadnjoj mjeseÄnici sam 5+4. Za svoju T sam saznala 5 dana prije oÄekivane M pa mi sada ovo Äekanje kao vjeÄnost traaaje i trajeā¦
Umorna sam kao pas svaki dan, neispavana, grudi povremeno vrlo bolne i teÅ”ke. Ligamenti se veÄ dobro istežu pa malo i boli donji dio stomaka i toliko sam napuhana da izgledam kao netko u 20. TT š¤£. Kakvi su vaÅ”i simptomi? Kada ste osjetile muÄnine? Za sada ih nemam i nadam se da ih neÄu ni imati š
Äestitam i dobrodoÅ”la š„°

šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Zadnja M mi je 8.5 š„°
Onda smo iste,i moja isto samo meni ciklusi variraju š

š§34
š©28
š¶š N 24.12.2021
š¶ 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING š NOELš
Zadnja M mi je 8.5 š„°
Onda smo iste,i moja isto samo meni ciklusi variraju š
kad ides na prvi pregled?

ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji