![](/media/img/98/ee/5d38af46c9d9cdff1f17.jpeg)
Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. š„°
Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. šš»
Vidim da ti trakica pokazuje 6+2Ā ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6
š§34
š©28
š¶š N 24.12.2021
š¶ 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING š NOELš
Zao mi je gabi i mica Å”to je tako prosloā¦ drzite se š¢
Ja sam inace u Irskoj a tu je malo drugaciji sistem. JoŔ nisam iŔla na nikakve preglede jer oni ne uzimaju do 12 tjedna.. tak da idem privatno na pregled 11.7 tek tad bi trebala bit oko 9 tjedana pa se nadam sve vidjet i cut.. s prvim smo isli s 9 i 11 tjedana pa smo vidjeli odma otkucaje
I ja sam u Belgiji,inace ne prave preglede isto prije nego bude 8 sedmica,ja sam nasla privatnog ginekologa,bas zbog ranijih biohemijskih trudnoca,da bi mi dala neki lijek.
MeÄutim opet nista,jos cekam betu,pa cemo vidjeti sta dalje.
Mada od jutros razmisljam da idem potraziti misljenje i nekog drugog ginekologaš
Možda da probas.. mislim možda je joŔ rano pa nema otkucaja
š§34
š©28
š¶š N 24.12.2021
š¶ 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING š NOELš
Mica, jesi vadila dve potrebne nalaze da saznate uzrok tih biokemijskih ? Na miss mami ima grupa spontani pobaÄaj i dosta zena piÅ”u o tome i koliko vidim ih je dosta to i proÅ”loĀ
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š
10.08.23- stiže mamina djevojÄica šššØāš©āš§
Pozdrav svima! U iÅ”Äekivanju sam prvog pregleda (10. 7.). Po kalendaru i zadnjoj mjeseÄnici sam 5+4. Za svoju T sam saznala 5 dana prije oÄekivane M pa mi sada ovo Äekanje kao vjeÄnost traaaje i trajeā¦
Umorna sam kao pas svaki dan, neispavana, grudi povremeno vrlo bolne i teÅ”ke. Ligamenti se veÄ dobro istežu pa malo i boli donji dio stomaka i toliko sam napuhana da izgledam kao netko u 20. TT š¤£. Kakvi su vaÅ”i simptomi? Kada ste osjetile muÄnine? Za sada ih nemam i nadam se da ih neÄu ni imati š
Kod mene svi moguci simptomi..place mi se trenutno kolko mi je zlo.. a malac ceka da se mama igra s njimĀ
š§34
š©28
š¶š N 24.12.2021
š¶ 15.02.2024
Mica, jesi vadila dve potrebne nalaze da saznate uzrok tih biokemijskih ? Na miss mami ima grupa spontani pobaÄaj i dosta zena piÅ”u o tome i koliko vidim ih je dosta to i proÅ”lo
Ma jesam,dosta,i muz i ja,nista konkretno nisu nasli osim bakterija u vaginalnom i cervikalnom brisu-eserihiju i enterokokus i za to su me kljukali antibioticima godinu dana.
Ovdje kad sam doselila i sad kad sam krenula doktoru,samo me poprijeko pogledala i rekla da se te bakterije ne lijece,gora je steta od antibiotika.
I hajde bude pametanš¤
š©26
-3 biohemijske trudnoÄe
5/2021
7/2022
4/2023
6/2023 vanmateriÄna trudnoÄa
Mica, jesi vadila dve potrebne nalaze da saznate uzrok tih biokemijskih ? Na miss mami ima grupa spontani pobaÄaj i dosta zena piÅ”u o tome i koliko vidim ih je dosta to i proÅ”lo
Ma jesam,dosta,i muz i ja,nista konkretno nisu nasli osim bakterija u vaginalnom i cervikalnom brisu-eserihiju i enterokokus i za to su me kljukali antibioticima godinu dana.
Ovdje kad sam doselila i sad kad sam krenula doktoru,samo me poprijeko pogledala i rekla da se te bakterije ne lijece,gora je steta od antibiotika.
I hajde bude pametanš¤
Isto i kod nas baÅ” su onak flegma po pitanju svega
š§34
š©28
š¶š N 24.12.2021
š¶ 15.02.2024
Aniee, dobrodosla, imamo identicne simptome. Mucnina Ā tu i tamo ali ne strasno, ali umor grozan.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Nadja i Miracle, dobrodosle. Blizu smo. š„°
Moj pregled je u ponedjeljak 26.06. šš»
Vidim da ti trakica pokazuje 6+2 ja sam 6+1 al mi trakica pokazuje 5+6
Zadnja M mi je 8.5 š„°
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
I hajde bude pametanš¤
Isto i kod nas baÅ” su onak flegma po pitanju svega
Ne znam,puna mi je glava svega,bas sam se bila ponadala i sve je super krenulo sad do nedjelje.
Ali sve u svemu na vrijeme je otkriveno,bar ce brzo da se rijesi,nadam se sutraš
š©26
-3 biohemijske trudnoÄe
5/2021
7/2022
4/2023
6/2023 vanmateriÄna trudnoÄa
Å ta se tiÄe toga, kako koji dr Äe fi reci da lijeÄiÅ” to a netko de ti reci da neā¦ ja sam tri puta lijeÄila streptokok b u urinu i nikako fa se rijeÅ”iti, pogorÅ”ala sam stvar samim time Å”ta sam koristila svaki mjesec antibiotik, i sad ga imam u trudnoÄi i obadva gin mi tvrde da ne trebam lijeÄenje, nadam se da Äe te ubrzo imat svoju dugu! Ne gubi nadu, ja sam proÅ”la dva spontana, tako da ne predaj se i nemoj dopustiti da te strah ponese, teÅ”ka je to borba..
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š
10.08.23- stiže mamina djevojÄica šššØāš©āš§