Evo mene, sat vremena nakon kak sam napisala da cemo valjda biti u komadu… u radaoni. 36tt, otisla plodna voda.
Drzite mi fige 🙈
😳, To su primjetili na redovnoj kontroli ili?
Sretno ti, puno snage i sreće♥️
Ne, dok sam dosla do trudnicke vec mi je kapalo niz noge i na pod.
Hvala vam cure!
Ajme,ajme me sve panika hvata 😅😂, meni je ctg danas ocitao 3-4 truda. Rekla mi doktorica su utorak kontrola ako ne krene samo nesto. I onda gledam tvoj datum i moj i sad kad je jos ona to rekla. Ufuf, trema samo takva. Sretno ti i da sto bezbolnije prode 🤞🤞
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo mene, sat vremena nakon kak sam napisala da cemo valjda biti u komadu… u radaoni. 36tt, otisla plodna voda.
Drzite mi fige 🙈
Sretno dragaaaa❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ajme, sretno Salvatore!
Bome se uglavnom rađaju jesenjske, a ne zimske bebe, dobre smo!😂
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Cure, poslala sam mail da se naručim u TA, sad sam 35+4 i to sam im navela u mailu. A oni mi odgovore da im nisam napisala za kada trebam termin pregleda… ne kužim 🤷♀️
Meni u svakom nalazu piše za koliko bi trebala biti iduća kontrola i temeljem toga ti daju termin. Probaj vidjeti što ti je napisala gin u uputama pod zadnji nalaz. Meni je npr stajalo za 3tj pregled u TA, prema čemu su mi u bolnici dali termin pregleda.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Cure, ima li koja od vas nisku posteljicu?
Dakle....meni je u 12. tjednu doktor vidio da mi je posteljica u potpunosti prekrivala ušće maternice i stavio me na mirovanje (ne strogo), smanjenje sjedenja itd.... otišla sam nakon 10 dana kod drugog doktora po drugo mišljenje (ne zbog posteljice), tad se već posteljica digla na nekih centimetar od ušća, u kolovozu se posteljica digla na 2 cm od ušća, zatim se u listopadu spustila na 9 mm od ušća i evo prekjučer se dignula na 3 cm iznad ušća.... uglavnom ja sam došla do zaključka da mene moja posteljica zaj...... oprostite na izrazu....
ja se iskreno nadam da će moja dočekati zimu jer bi sve ostalo bilo puno prerano....ima nas par koji smo na redu tamo u siječnju :d
Meni termin 7.12., kako su pocele stizati bebice oko mog termina a i one kasnije, sve se ja mislim a gdje smo mi 😂 neka nas jos skupa dok ne ucvrstimo dobre tjedne, iako mi se cini da ce kao i braco, prenijet i ovaj 😀 a bilo bi super koji dan prije termina🤗
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Ana ja sam sad dobila klavocin, necu ga piti do sutra pa cu vidjeti. Nadam se da ce biti bolje. Bas su dosadni ti umnjaci.
ja se iskreno nadam da će moja dočekati zimu jer bi sve ostalo bilo puno prerano….ima nas par koji smo na redu tamo u siječnju :d
Tu smo negdje 😁
Ja čekam još par dostava ovih dana, pa da pripremim sve, ovih dana ću i torbu riješiti pa nek čeka spremna. Bolje ona mene nego ja nju 😁
Cure, za vikend u Bipi 20% popusta na sve dječje.
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
ja se iskreno nadam da će moja dočekati zimu jer bi sve ostalo bilo puno prerano….ima nas par koji smo na redu tamo u siječnju :d
Tu smo negdje 😁
Ja čekam još par dostava ovih dana, pa da pripremim sve, ovih dana ću i torbu riješiti pa nek čeka spremna. Bolje ona mene nego ja nju 😁
Cure, za vikend u Bipi 20% popusta na sve dječje.
I ja sam za siječanj,ali necu ga docekat nadam se bar do sredine dvanaestog da izdrzim,
Buhtlice tvoja stvarno ima duge nogice,u manekenke cemo je❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji