U 3:55 stigla curka 3050g i 48 duga🥰🥰
Cestitam ❤️❤️❤️❤️
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Lavendera cestitke! ❤️ Ovo je bilo prirodno, brzo.
Takav porod hocu i sebi.
Nadam se da je bebica s tobom i zelim ti brz oporavak 😘❤️

Cestitam ❤️❤️❤️❤️
Pocele su polako pristizati bebice...🤗🤗 Ja i ti smo razlike tri dana u terminima, javi kako je proslo... Vidim dosta brzo, nadam se da je sve ok ❤️
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Čestitke i puno sreće! 💖💖💖 Uživajte! 🤗🤱🏻
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Lavendera čestitam!!! ❤️❤️❤️❤️
Ajme krenulo jeeeee. Svaki dan skoro imamo bebicu na temi 😍
___
Jučer sam išla na 4d uzv. Kaže dr da mali ima 2050g, da je dosta velik, da će se to pratiti i da postoji mogućnost carskog reza ako nastavi ovako napredovati 😁
Maleni nije htio pokazati lice, ali je zato spolovilo pokazao u svom sjaju, i dr je rekao da dugo već nije vidio tako lijepo 😂😂😂😂
Meni samo dolaze pošiljke, stalno nešto naručujem, kupujem 😂😂😂
I da, prakticira li se još uvijek široko povijanje? Patronazna je rekla da bi bilo dobro do prvog uzv kukova, pa sad više ne znam 🤷🏼♀️

___
Jučer sam išla na 4d uzv. Kaže dr da mali ima 2050g, da je dosta velik, da će se to pratiti i da postoji mogućnost carskog reza ako nastavi ovako napredovati 😁
Maleni nije htio pokazati lice, ali je zato spolovilo pokazao u svom sjaju, i dr je rekao da dugo već nije vidio tako lijepo 😂😂😂😂
I da, prakticira li se još uvijek široko povijanje? Patronazna je rekla da bi bilo dobro do prvog uzv kukova, pa sad više ne znam 🤷🏼♀️
Mislim da ti oni napisu na otpusno pismo trebas li koristiti ili ne. Pa nije tako strasna kilaza, moja je bila 2400 u tvojim tjednim, a sad prije tjedan dana je imala 3200 🤣

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
___
Mislim da ti oni napisu na otpusno pismo trebas li koristiti ili ne. Pa nije tako strasna kilaza, moja je bila 2400 u tvojim tjednim, a sad prije tjedan dana je imala 3200 🤣
Hahah, čak kilaza nije toliko velika, ali glava i noge su za 3-4 tjedna veće 🙈
Ma vidjet ćemo sve kad dođe vrijeme 😂😂

Lavendera cestitam 🎉💖
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji