Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    16. Studeni 2022. 10:31

Lavendera

U 3:55 stigla curka 3050g i 48 duga🥰🥰

čestitke od srca💓💜✨

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

💜Medenko
    16. Studeni 2022. 10:35

Sve same lijepe vijesti✨...ali cure kako ste krenule hoće li koja ostati tu trudna do kraja godine🤪😂😀

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

snowwhite1410
    16. Studeni 2022. 10:45

Jutro cure kako ste vidim da smo sve pred porod 🙈i ja evo sutra ulazim u 39 tjedan 🙈 uzbuđenje i strah sve sada idemo u bolnicu na pregled 😅 da vidimo šta će reći meni se od jučer beba manje vrti 🥺čak me bilo i strah ali nisam otišla na pregled pošto danas imam u bolnici 😅 jel istina da se bebe smire prije poroda 😅 možda i mene čeka brzo 

razigrana
    16. Studeni 2022. 10:52

Lavandera, cestitke 🥰
    Puna pitanja, ja sam prezadovoljna osobljem i svime u Petrovoj😍 vidjet ces! Sretnooo

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lonmi
    16. Studeni 2022. 11:04

Moja doktorica nikad to nije komentirala, te glave i noge vece za toliko ili onoliko, samo kaze tezini i jel sve ok 😂. Cak ni u bolnici, samo je bila u prvoj pred kraj komentirala da je po njoj trudnoca tj dana manja zbog kolicinu plodne vode i bila je u pravu. 
    Ja nezz sta imaju od tih noga i glavi, ako je sve dobro, ionako ce dijete krenuti van kad ce mu biti vrijeme u urednoj trudnoci. Dr je nedaj Boze zastoj neki. 
    Nakraju se ovi dugonogi i glavati nedaju van i imaju 2,5kg 😂

Angeleyes
    16. Studeni 2022. 11:07

snowwhite1410

Jutro cure kako ste vidim da smo sve pred porod 🙈i ja evo sutra ulazim u 39 tjedan 🙈 uzbuđenje i strah sve sada idemo u bolnicu na pregled 😅 da vidimo šta će reći meni se od jučer beba manje vrti 🥺čak me bilo i strah ali nisam otišla na pregled pošto danas imam u bolnici 😅 jel istina da se bebe smire prije poroda 😅 možda i mene čeka brzo

Ma spavaju dosta, moja bebica je jučer cijelo popodne i večer mirovala... osjetim manje trzaje samo, imam i onaj doppler za slušanje otkucaja pa zbog mira provjerim, ali vidim da spava. Čim trzne otkucaji se povećaju. Možeš pratiti i po trbuhu, ako primjetiš da je spušten onda moguće da su pripreme.
    Cure ne znam kako vi ovako pred kraj, ja cijela zadihana, taman kad treba rodit 🙈

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    16. Studeni 2022. 11:16

Lavandera čestitke ❤️
    Snowwhite da, bebice se smire pred kraj i moj malo duže spava nego prije. Evo mene danas punih 35 tjedana, imam jos malo vremena 🤷🤞💖😄 ali vrijeme leti, bome.... Meni se žgaravica malo smirila ali bome i jako pazim sto jedem navečer 🤷😐 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Martina2020
    16. Studeni 2022. 11:37

Cure gdje kupiti strampice jednobojne u vel.50? Pogledala sam sve kaj sam znala i jednostavno ne mogu naci... Kupila sam neke dvoje jucer u babycentru vel. 0-3 , ali to bude preveliko za novorođenče, em mi se ne sviđaju... C&A nema, H&M isto tak.. Lonmi znas mozda ti negdje u gradu di mi ne bi palo na pamet, a mozda ima? Da skompletiram za izlazak iz rodilišta da sam bez brige bar kaj se toga tiče 

Lonmi
    16. Studeni 2022. 11:41

Martina2020

Cure gdje kupiti strampice jednobojne u vel.50? Pogledala sam sve kaj sam znala i jednostavno ne mogu naci… Kupila sam neke dvoje jucer u babycentru vel. 0-3 , ali to bude preveliko za novorođenče, em mi se ne sviđaju… C&A nema, H&M isto tak.. Lonmi znas mozda ti negdje u gradu di mi ne bi palo na pamet, a mozda ima? Da skompletiram za izlazak iz rodilišta da sam bez brige bar kaj se toga tiče

Kik je znao imati te skroz malene, ali rijetko kad jednobojne, s time da ovaj Kik u Optujskoj nekako i nema bas robe. 
    Ja ti isto imam te od 0-3, ali ne znam kako izgledaju kod novorođenčadi jer sam svojoj curki prvi put obukla strampice s nekih 3-4mj, prije je bilo ljeto pa je bila samo u bodicu 😂.
    Mozda Magro ima? On je u Sracincu. 

buhtlica23
    16. Studeni 2022. 11:43

Cure koju su otvorile porodiljni,imam pitanje vezano uz isplatu jer meni su komplikacije bile do 28.10 i onda porodiljni i danas mi je sjalo nekih 230kn sa HZZo pretpostavljam da je to porodiljni? Cure koje su na komplikacijama jesu vama sjele ? Sve me strah da su nest zeznili jer nisam dobila nista o tom da je porodiljni otvoren a rekli su da cu dobiti riješenje. Cak sam 3 x slala mail i stalno odgovor da je u obradi.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.