Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.
Bravooo, cestitam od srca ❤️❤️❤️❤️
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.
Ma bravo 🙏 čestitam od srca sad sa svojim Lukom uživaj 💙
Ma bravo 🙏 čestitam od srca sad sa svojim Lukom uživaj 💙
I ja tebi cestitam 🥰
30 g. oboje
OTP 9.11.
Bas mi je drago za obe, a eto to je kada se moze dobiti epiduralna onda ide sve ok i brzo, ne znam gdje ste rodile. U Splitu epiduralne ni cut 😢😢😢
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Cestitaaaam❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cestitkeee
12.5.+
Dvojajcani blizanci
To je ono što od svih čujem. Samo disati.
Razigrana, čestitke i brz oporavak ♥️🥰
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo
Cestitam! Nadam se da ste brzo doma, i da uzivate zajedno.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Bas mi je drago za obe, a eto to je kada se moze dobiti epiduralna onda ide sve ok i brzo, ne znam gdje ste rodile. U Splitu epiduralne ni cut 😢😢😢
O Split ni cut 😢?? … moze li preko veze bar? 😂😅
24.12.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji