Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    15. Studeni 2022. 15:07

razigrana

Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.

Bravooo, cestitam od srca ❤️❤️❤️❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Magnolija28
    15. Studeni 2022. 15:08

razigrana

Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.

Ma bravo 🙏 čestitam od srca sad sa svojim Lukom uživaj 💙

razigrana
    15. Studeni 2022. 15:11

Magnolija28

razigrana

Ma bravo 🙏 čestitam od srca sad sa svojim Lukom uživaj 💙

I ja tebi cestitam 🥰

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Queen_of_North
    15. Studeni 2022. 15:14

Bas mi je drago za obe, a eto to je kada se moze dobiti epiduralna onda ide sve ok i brzo, ne znam gdje ste rodile. U Splitu epiduralne ni cut 😢😢😢

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• ribic
    15. Studeni 2022. 15:17

razigrana

Cestitaaaam❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    15. Studeni 2022. 15:19

razigrana

Cestitkeee

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

lil_me
    15. Studeni 2022. 15:21

razigrana

To je ono što od svih čujem. Samo disati.
    Razigrana, čestitke i brz oporavak ♥️🥰

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Salvatore19
    15. Studeni 2022. 15:31

razigrana

Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo 

Cestitam! Nadam se da ste brzo doma, i da uzivate zajedno. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Ana_
    15. Studeni 2022. 15:33

Razigrana čestitam ❤️❤️❤️
    Nek je sve dobro prošlo, a sad odmor ❤️

Baćo
    15. Studeni 2022. 15:34

Queen_of_North

Bas mi je drago za obe, a eto to je kada se moze dobiti epiduralna onda ide sve ok i brzo, ne znam gdje ste rodile. U Splitu epiduralne ni cut 😢😢😢

O Split ni cut 😢?? …  moze li preko veze bar? 😂😅

24.12.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.