![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Čestitke razigrana! Držim palčeve za brz oporavak i uživajte sad u upoznavanju 😘
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.
Čestitam❤️
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Bas mi je drago za obe, a eto to je kada se moze dobiti epiduralna onda ide sve ok i brzo, ne znam gdje ste rodile. U Splitu epiduralne ni cut 😢😢😢
O Split ni cut 😢?? … moze li preko veze bar? 😂😅
Priko jake veze sve moze 😂😂
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Bas mi je drago za obe, a eto to je kada se moze dobiti epiduralna onda ide sve ok i brzo, ne znam gdje ste rodile. U Splitu epiduralne ni cut 😢😢😢
O Split ni cut 😢?? … moze li preko veze bar? 😂😅
Priko jake veze sve moze 😂😂
A imam doli par njih sta su rekli samo javi kad budes isla.. nisam mislila ali ako je takva situacija, sve cu zvat 💪🏽😂
24.12.2022. 💙
Pozdrav cure :)
Nadam se da nije kasno da vam se pridružim.
Termin je 09.03.2023.
U početku je bila borba s uroinfektom , antibioticima , gljivicama i krvarenjem u 10 tt za koje se ne zna razlog.. Uslijedilo je strogo mirovanje i Duphaston 3x2, pretpostavlja se pucanje žilica tijekom naprezanja.
Sada smo 25 tt i stvarno smo uživali do prije koji dan .
Počeli su problemi s probavom , samim time i naprezanje i taj dan sam digla nesto teže nego sam pretpostavila..nakon toga navečer na gaćicama su bili crveno-smeđi tragovi i odmah smo otišli na hitnu . Nakon detaljnog pregleda ustanovljeno je da je beba super , posteljica i cerviks također, cak su i protoci mjereni .. doktorica kaže da je vjerojatno ponovno doslo do pucanja žilica prilikom naprezanja s obzirom da je to trenutno i mala količina krvi.
Svega se plašim , tako i toga . A najveća noćna mora mi je moja krvna grupa B-. Ima li opasnosti da se stvore antitijela u ovom slučaju ? IRA sam radila u 8 i 15 tt, ponovno cu kroz nekoliko tjedana.
Puno vam hvala cure i oprostite na podužem postu ! 🤗🤗
Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.
Cestitke mamasita ❤❤
Drago mi je cut da je proslo sve ko od sale i da je beba dobro 🙃
Vidis, imali isti dan OTP, a 11 dana razlike na kraju 😂
Zelim brz oporavak i puno ljubavi i maznje 🥰
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Cestitam 🎉💙
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
razigrana ❤️ čestitke 💖 sada uživanje sa svojim sinom 💙i maženje 🥰i hvala na savjetima kako da nama bude lakše rodit
Cestitke mamasita ❤❤
Drago mi je cut da je proslo sve ko od sale i da je beba dobro 🙃
Vidis, imali isti dan OTP, a 11 dana razlike na kraju 😂
Zelim brz oporavak i puno ljubavi i maznje 🥰
Kokili ❤️ hvala ti na odgovoru ☺️ evo meni se isto približava termin ❤️
Magnolija i Razigrana čestitke❣️❣️❣️na najljepšim poklonima što ti život može dati.Drago mi je da su vam porodi prošli tako lijepo i bezbolno😍...i ja molim za jedan takav🤭🤣😂
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji