Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Satsuke
    15. Studeni 2022. 15:36

Čestitke razigrana! Držim palčeve za brz oporavak i uživajte sad u upoznavanju 😘

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

ancy2010
    15. Studeni 2022. 16:03

razigrana

Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.

Čestitam❤️

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Queen_of_North
    15. Studeni 2022. 16:19

Baćo

Queen_of_North

Bas mi je drago za obe, a eto to je kada se moze dobiti epiduralna onda ide sve ok i brzo, ne znam gdje ste rodile. U Splitu epiduralne ni cut 😢😢😢

O Split ni cut 😢?? … moze li preko veze bar? 😂😅

Priko jake veze sve moze 😂😂

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Baćo
    15. Studeni 2022. 16:21

Queen_of_North

Baćo

Queen_of_North

Bas mi je drago za obe, a eto to je kada se moze dobiti epiduralna onda ide sve ok i brzo, ne znam gdje ste rodile. U Splitu epiduralne ni cut 😢😢😢

O Split ni cut 😢?? … moze li preko veze bar? 😂😅

Priko jake veze sve moze 😂😂

A imam doli par njih sta su rekli samo javi kad budes isla.. nisam mislila ali ako je takva situacija, sve cu zvat 💪🏽😂 

24.12.2022. 💙

• SiA
    15. Studeni 2022. 16:47

Pozdrav cure :)
    Nadam se da nije kasno da vam se pridružim.
    Termin je 09.03.2023.
    U početku je bila borba s uroinfektom , antibioticima , gljivicama i krvarenjem u 10 tt za koje se ne zna razlog.. Uslijedilo je strogo mirovanje i Duphaston 3x2, pretpostavlja se pucanje žilica tijekom naprezanja.
    Sada smo 25 tt i stvarno smo uživali do prije koji dan . 
    Počeli su problemi s probavom , samim time i naprezanje i taj dan sam digla nesto teže nego sam pretpostavila..nakon toga navečer na gaćicama su bili crveno-smeđi tragovi i odmah smo otišli na hitnu . Nakon detaljnog pregleda ustanovljeno je da je beba super , posteljica i cerviks također, cak su i protoci mjereni .. doktorica kaže da je vjerojatno ponovno doslo do pucanja žilica prilikom naprezanja s obzirom da je to trenutno i mala količina krvi. 
    Svega se plašim , tako i toga . A najveća noćna mora mi je moja krvna grupa B-. Ima li opasnosti da se stvore antitijela u ovom slučaju ? IRA sam radila u 8 i 15 tt, ponovno cu kroz nekoliko tjedana. 

Puno vam hvala cure i oprostite na podužem postu ! 🤗🤗

• Kokili
    15. Studeni 2022. 16:59

razigrana

Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.

Cestitke mamasita ❤❤
    Drago mi je cut da je proslo sve ko od sale i da je beba dobro 🙃
    Vidis, imali isti dan OTP,  a 11 dana razlike na kraju 😂
    Zelim brz oporavak i puno ljubavi i maznje 🥰

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Tina0409
    15. Studeni 2022. 17:07

razigrana

Cestitam 🎉💙

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

snowwhite1410
    15. Studeni 2022. 17:07

razigrana

razigrana ❤️ čestitke 💖 sada uživanje sa svojim sinom 💙i maženje 🥰i hvala na savjetima kako da nama bude lakše rodit 

snowwhite1410
    15. Studeni 2022. 17:09

Kokili

razigrana

Cestitke mamasita ❤❤
    Drago mi je cut da je proslo sve ko od sale i da je beba dobro 🙃
    Vidis, imali isti dan OTP, a 11 dana razlike na kraju 😂
    Zelim brz oporavak i puno ljubavi i maznje 🥰

Kokili ❤️ hvala ti na odgovoru ☺️ evo meni se isto približava termin ❤️

💜Medenko
    15. Studeni 2022. 17:35

Magnolija i Razigrana čestitke❣️❣️❣️na najljepšim poklonima što ti život može dati.Drago mi je da su vam porodi prošli tako lijepo i bezbolno😍...i ja molim za jedan takav🤭🤣😂

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.