![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Stigao nam je Luka.❤ Uz gel i 2 dripa i epiduralnu. Presretna sam, jako brzo sam rodila i slusala njih, prodisite svaki trud i sve ce biti dobro, ja sam samo disala i disala, svi su me pohvalili i bilo je odlicno.
Čestitam, ajme ajme 2 bebice u roku par sati 😍
Kad vidim da ste krenile radat i da je to stvarno tu blizu pomalo me panika hvata 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Magnolija, Razigrana čestitam od srca! Strašno mi je drago da je sve dobro prošlo. Brz oporavak želim i da ste za čas doma na maženju i paženju!
Nego, počelo je. Imam osjećaj da će sad jedna po jedna samo javljati da su rodile. Osjećam se ko u školi kad profesor proziva na usmenom i znaš da si svaki čas ti na redu
Hvala vam svima 🥰
Samo da vam kazem, ja nisam isla ni na kakav tecaj niti sam se trudila uciti disati, meni su sestre i muz (sportas) rekli kako da disem, duboko na nos i kroz zube onako sssss i tako nekoliko puta kroz svaki trud. Onda kad trud prode, onda na nos pa izdah na usta. To su mi bili zlata vrijedni savjeti, ja sam samo tako mogla roditi vjerujte mi.
Sretno, cure🤞🤞
30 g. oboje
OTP 9.11.
Stiglo nam klupko sreće od 4kg (procjena bila na 3🤦♀️). Nakon epiduralne prespavala pola noći nisam ništa od trudova osjetila, tek oko pola 5 pritisak dolje kao da morate na wc i babica je tako divna bila davala mi upute kada tiskati kada disati. Kada se tiska boli, ali izdrži se sve. Tješilo me da se nadzire kraj kad su pola sata prije vidjeli mu kosicu. Kad glavica i ramena izadju ostatak tijela isklizne samo, a tek olakšanje kad posteljica izađe uh. Uglavnom nije kako sam očekivala, imala sam pozitivno iskustvo 🙏 želim ga svima vama i da osjetite u rukama ovu ljubav
Cestitkeeee
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Magnolija, Razigranačestitam od srca! Strašno mi je drago da je sve dobro prošlo. Brz oporavak želim i da ste za čas doma na maženju i paženju!
Nego, počelo je. Imam osjećaj da će sad jedna po jedna samo javljati da su rodile. Osjećam se ko u školi kad profesor proziva na usmenom i znaš da si svaki čas ti na redu
Bas takoo 🤣 iako mi pocinje prezime sa slovom V i treca sam od zada u imeniku, svejedno ce doci i do mene 😅🥲
A tako sam i s terminom .. jos 39 dana 😅🥹
24.12.2022. 💙
Cure meni ispao komadic sluznog a kontrakcije na svakij 5-6 min, drze po minut i nesto vidjet cemo hoce se smirit😂
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Magnolija najiskrenije čestitke... želim vam brz oporavak i što brži odlazak kući...
Ja sam odradila svoj pregled, moja posteljica se opet digla (došla sam do zaključka da me baš zeza, prvo je bila prek ušća, pa se dizala, pa se spustila opet jako jako nisko i sad se opet digla)...poslala me vaditi krv i urin, za 4 tjedna imamo bris i uputnicu za bolnicu...malena je na 1573 i po mjerama je za tjedan dana veća-malo se požurila sad :)
Čestitke razigrana ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.