Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    15. Studeni 2022. 11:16

Evo cure da se javim, obavila pregled pise mi 2/3 čl,1pp do ovoja i glavice. Na ctgu par trudica ali dr nista to nije komentirala. Isla u hitni lab jer mi tlak bio visok, i sad cekam nalaze. Ako ne budu dobri moram ostati u bolnici. Iako ja ne bi ostajala,jer i sama je rekla da nista raditi nece jos ide produzeno vikend i nje nema u bolnici. Odma sam i za anesteziologa vadila nesto .. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lavendera
    15. Studeni 2022. 11:30

Lonmi

Lavendera onda ok, mislila sam da nije krenulo 😊
    Ma neke drugorotke provedu i zadnjih 10 tj s otvorenoscu 2-3cm i sve ok do termina, cak i preko kad ne znamo tocan termin 😂. To uopce ne mozes znati, sto nase tijelo izvodi i planira.
    .
    Ja razmisljam o epiduralnoj ako bude inducirano opet, ako prođem termin pa ce zahtijevati ili nesto slicno kao prvi put. Ako se uopce uspijem za nju dogovoriti, negdje daju bez brige, negdje borba za nju. Ili bar onda 3 doze onog Dolantina, jedna je nist 😂😂😂.
    Najbolje je doc i roditi 😂
    .
    Magnolija tvoj porod zvuci odlicno 😊. Jesi ti vec prosla termin ili bila blizu?
    Cestitke na bebici, uzivaj u njoj ❤️

Kako je krenulo stvarno cu prenjet😂
    Doslovno, tko ce ga znati vise🤦🏻‍♀️
    Ja se svakako javim kad budem isla roditi😂Osim ako me ne uhvati naglo da se ne stignem snaci😂
    Hahahah znaci droge u planu😂 Ja iskreno nemam pojma kako je biti na dripu pa zato mozda hrabro ne razmisljam o drogama i epiduralnoj kad mi je prvi porod bio bajan, pa zivim i cekam u nadi da ce i drugi biti takav😂nadam se da nece biti potrebe za tim dripom🙄

Magnolija cestitke od srca❤️ Drago mi je da je sve proslo tako dobro i da ce ti porod ostati u dobrom sjecanju☺️🎊

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

buhtlica23
    15. Studeni 2022. 11:34

Magnolija28

Hvala vam svima na lijepim željama 🙏 rodila sam u Vinogradskoj u 38.tjednu na rutinskoj kontroli vidjeli da sam 3 prsta otvorena i ctg je bio los odnosno pokazivao da će ubrzo porod. Odmah hospitalizacija, imaju praznih soba imaju potpuno punih, ima trenutaka u danu da je ludnica. Sreća pa mi je sinoć pukao vodenjak pa su mi se mogli posvetiti tijekom cijele noći(iako su i druge rađale) jer je jutros ludnica, toliko si zakažu poroda da ne znaš kad ćeš doći na red pa iščekuješ.

Čestitam 🎉🎉

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Satsuke
    15. Studeni 2022. 11:38

Magnolija čestitke na smotuljku sreće🥰🥰🥰

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Queen_of_North
    15. Studeni 2022. 11:41

Magnolija cestitam 🥰🥰🥰

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Angeleyes
    15. Studeni 2022. 12:07

lynard

Cure jel netko narucivao išta sa ove stranice?https://www.choconillas.eu/Imaju mi neke sumnjivo veće popuste na neke stvari koje gledam več duže vrijeme pa sam odmah skeptična. 😀

Oni su inače imali visoke cijene ali sad se zatvaraju pa su sve snizili do 70%. Bila sam ja u trgovini nedavno, imaju svega ali nekako mi djeluje da za te cijene isto mogu pronaći jeftiniju alternativu i ne manje kvalitetnu. Npr jako puno imaju od marke Beaba, ja sam uzela dekicu i dude. I pročitala sam jutros da imaju jako puno narudžbi pa da ne znaju hoće li biti na zalihama toliko robe... možeš probat ako ti se nešto sviđa i ako se može povoljnije proći 🤷🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• inesss
    15. Studeni 2022. 12:16

buhtlica23

Evo cure da se javim, obavila pregled pise mi 2/3 čl,1pp do ovoja i glavice. Na ctgu par trudica ali dr nista to nije komentirala. Isla u hitni lab jer mi tlak bio visok, i sad cekam nalaze. Ako ne budu dobri moram ostati u bolnici. Iako ja ne bi ostajala,jer i sama je rekla da nista raditi nece jos ide produzeno vikend i nje nema u bolnici. Odma sam i za anesteziologa vadila nesto ..

Ja cu najvjerojatnije veceras opet na hitni ginekoloski radi tlaka sigurno ce me ostavit.Koliki ti je danas tlak?
    Sretno curkama da sve bude dobro 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

buhtlica23
    15. Studeni 2022. 12:30

inesss

buhtlica23

Ja cu najvjerojatnije veceras opet na hitni ginekoloski radi tlaka sigurno ce me ostavit.Koliki ti je danas tlak?

Bio je 150/90 doktorica kaze da je to hospitalizacija. Sve sto je preko 140/90 je za hospitalizaciju. E sad cekam nalaze  pa cemo viditi. Protoci su za sada uredu jos da krv bude i mogu kuci ali moram potpisati da odlazim na svoju odgovornost. Stvarno ne zelim provest tu taj produzeni vikend. Jer i dr kaze nece nista raditi, a lezat znam i kod kuce. Uvijek se vratit mogu ako nesto ne bude ok.. koliki je tebi tlak??

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• lynard
    15. Studeni 2022. 12:46

Angeleyes

lynard

Cure jel netko narucivao išta sa ove stranice?https://www.choconillas.eu/Imaju mi neke sumnjivo veće popuste na neke stvari koje gledam več duže vrijeme pa sam odmah skeptična. 😀

Oni su inače imali visoke cijene ali sad se zatvaraju pa su sve snizili do 70%. Bila sam ja u trgovini nedavno, imaju svega ali nekako mi djeluje da za te cijene isto mogu pronaći jeftiniju alternativu i ne manje kvalitetnu. Npr jako puno imaju od marke Beaba, ja sam uzela dekicu i dude. I pročitala sam jutros da imaju jako puno narudžbi pa da ne znaju hoće li biti na zalihama toliko robe… možeš probat ako ti se nešto sviđa i ako se može povoljnije proći 🤷🏼‍♀️

Aha, a cisto me zanimalo jel uopce legit stranica da ne bi bilo narucim pa corak. Tnx :) 

• inesss
    15. Studeni 2022. 12:49

buhtlica23

inesss

buhtlica23

Bio je 150/90 doktorica kaze da je to hospitalizacija. Sve sto je preko 140/90 je za hospitalizaciju. E sad cekam nalaze pa cemo viditi. Protoci su za sada uredu jos da krv bude i mogu kuci ali moram potpisati da odlazim na svoju odgovornost. Stvarno ne zelim provest tu taj produzeni vikend. Jer i dr kaze nece nista raditi, a lezat znam i kod kuce. Uvijek se vratit mogu ako nesto ne bude ok.. koliki je tebi tlak??

Meni je zadnji put kad sam dosla bio 180/120 i tamo mi mjerili dvadeset puta automatski na taj tlakomjer i on se spustio dosta i poslali me kuci da pratim,prvih par mjerenja bude 160/110 i onda se snizi a oni me salju kuci bez terapije

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.