![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Stiglo nam klupko sreće od 4kg (procjena bila na 3🤦♀️). Nakon epiduralne prespavala pola noći nisam ništa od trudova osjetila, tek oko pola 5 pritisak dolje kao da morate na wc i babica je tako divna bila davala mi upute kada tiskati kada disati. Kada se tiska boli, ali izdrži se sve. Tješilo me da se nadzire kraj kad su pola sata prije vidjeli mu kosicu. Kad glavica i ramena izadju ostatak tijela isklizne samo, a tek olakšanje kad posteljica izađe uh. Uglavnom nije kako sam očekivala, imala sam pozitivno iskustvo 🙏 želim ga svima vama i da osjetite u rukama ovu ljubav
Čestitam!!! ❤️❤️❤️❤️
E sad se vidi koliko su im procjene nepouzdane 😁
Bitno da je sve prošlo dobro i da ste oboje dobro ❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Čestitke Magnolija na novom članu obitelji....baš mi je drago da je sve prošlo kako je trebalo i da je sve ok....sad što prije doma i navikavanje na novu rutinu i uživanje u klupku ljubavi....
Ja sam od jučer sva zbedirana....pričala sam s medicinskom sestrom koja radi na pedijatriji u Vinogradskoj....pa za sve koje planiraju u Zgu rađat, rekla mi je da se pripremim, da je gore kaos (znala sam to i prije) i da se ne čudim previše ako završim i na hodniku koliko je trudnica i da se može dogoditi da neće imati kud sa mnom ili nekom drugom....
Sada sam već u ozbiljnim razmišljanjima da odem roditi i van Zagreba tipa Slavonski Brod (s obzirom da je tamo muž doma i svekrva mi je tamo i imam di bit)...
Stiglo nam klupko sreće od 4kg (procjena bila na 3🤦♀️). Nakon epiduralne prespavala pola noći nisam ništa od trudova osjetila, tek oko pola 5 pritisak dolje kao da morate na wc i babica je tako divna bila davala mi upute kada tiskati kada disati. Kada se tiska boli, ali izdrži se sve. Tješilo me da se nadzire kraj kad su pola sata prije vidjeli mu kosicu. Kad glavica i ramena izadju ostatak tijela isklizne samo, a tek olakšanje kad posteljica izađe uh. Uglavnom nije kako sam očekivala, imala sam pozitivno iskustvo 🙏 želim ga svima vama i da osjetite u rukama ovu ljubav
Čestitke 🥰🥰🩵🩵!! I tako mi je drago da je sve prošlo bez problema i s minimalno bolova, sada čuvaj sebe i bebu i guštajre 🤗🤗🤗!!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pozz da se malo i ja javim jer bebica je vise budna nego sto spava al izdrzimo..zanima.me cura/zena koja je vec rodila na carski nakon koliko ste imali spolne odnose vi meni vjerovali ili ne al unazad 2dana bas imam zelju za seksom 🤣🤣 a muz govori rano je jos sto znam i ja…
Ista stvar 😂😂 rodila na carski prije 10 dana, cim smo dosli doma, ja bi ga zaskocila najradije 😅 al reko, pricekat cu 1.pregled tamo u 12.misecu da se oporavak ne bi produzio i da si doli neko sranje sa preranim seksom ne bi napravila 🤔
Kokili ajme kako je brzo prošlo tih 10 dana 😊 htjela sam te pitati jesu dozvoljene posjetite u bolnici 😅
Posjete su ti dozvoljene na dan kad radas-ako ti je netko u pratnji i ponediljkom i cetvrtkom tipa 10-20 min.. ostalo ne. Al ti mogu neke stvari ostavit doli na porti ako ti bude hitno pa sestre odu po to 😄 meni je muz bia sa mnom skoro 4 sata nakon carskog, od kad su doveli malu uru vrimena pa par sati dok nisan u sobu odvedena
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Cestitke! Tvoj porod zvuci super, i drago mi je da imas super iskustvo, nadam se da ce i ostali imati tako 😊 bas lijepo. Uzivajte!
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Čestitke Magnolija na novom članu obitelji….baš mi je drago da je sve prošlo kako je trebalo i da je sve ok….sad što prije doma i navikavanje na novu rutinu i uživanje u klupku ljubavi….
Ja sam od jučer sva zbedirana….pričala sam s medicinskom sestrom koja radi na pedijatriji u Vinogradskoj….pa za sve koje planiraju u Zgu rađat, rekla mi je da se pripremim, da je gore kaos (znala sam to i prije) i da se ne čudim previše ako završim i na hodniku koliko je trudnica i da se može dogoditi da neće imati kud sa mnom ili nekom drugom….
Sada sam već u ozbiljnim razmišljanjima da odem roditi i van Zagreba tipa Slavonski Brod (s obzirom da je tamo muž doma i svekrva mi je tamo i imam di bit)…
To sve vise ljudi govori, jer istovremeno renoviraju sad 2 rodilista (merkur i petrova), i naravno da ce biti guzva i smanjeni kapaciteti. Nimalo pametan potez, i doktorima to nije dragi, ni nama rodiljama. Opet, ovisi ti sve o danu i vremenu kada budes radala, mozda bas tad ne bude guzve, a mozda i bude puno zena istovremeno. Ista stvar je s petrovom. Ali sumnjam bas da ce na hodniku poradati, ili da ces biti s dijetetom na hodniku.
Vjerujem da komfora nekog nece biti, ali smjestiti ce nekako sve. Sto se tice drugih gradova/bolnica, meni ne dolazi u obzir, jer imam najvise povjerenja u doktore kod kojih cu ici. Ako je nekome draze i mirniji ce biti u drugom gradu, zasto ne?
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Cure jel netko narucivao išta sa ove stranice? https://www.choconillas.eu/ Imaju mi neke sumnjivo veće popuste na neke stvari koje gledam več duže vrijeme pa sam odmah skeptična. 😀
Magnolija i Razigrana svu sreću vam želim💪🏽✨💜..neka sve prođe u redu i kako ste zamislile🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Hvala vam svima na lijepim željama 🙏 rodila sam u Vinogradskoj u 38.tjednu na rutinskoj kontroli vidjeli da sam 3 prsta otvorena i ctg je bio los odnosno pokazivao da će ubrzo porod. Odmah hospitalizacija, imaju praznih soba imaju potpuno punih, ima trenutaka u danu da je ludnica. Sreća pa mi je sinoć pukao vodenjak pa su mi se mogli posvetiti tijekom cijele noći(iako su i druge rađale) jer je jutros ludnica, toliko si zakažu poroda da ne znaš kad ćeš doći na red pa iščekuješ.
Cure jel netko narucivao išta sa ove stranice?https://www.choconillas.eu/Imaju mi neke sumnjivo veće popuste na neke stvari koje gledam več duže vrijeme pa sam odmah skeptična. 😀
Meni izgleda kao da su dosta napumpali cijene i onda kao popusti🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.