![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Ja skroz zatvorena, beba je super, kaže da je zreo i da se nada da neće odugovlačit puno! Dr čak kaže da bi bilo najbolje da se rodi malo prije termina jer je spreman po kilaži i svim mjerama…
Ajme kako lijepo 💙 veliki dečko 🤗🤗🤗ja ću vidjeti šta će mi reći u srijedu jedva čekam i ja bi voljela prije termina jer je postalo jako teško 🙈 vidjeti ćemo koja će prije 💪💙
Pozz da se malo i ja javim jer bebica je vise budna nego sto spava al izdrzimo..zanima.me cura/zena koja je vec rodila na carski nakon koliko ste imali spolne odnose vi meni vjerovali ili ne al unazad 2dana bas imam zelju za seksom 🤣🤣 a muz govori rano je jos sto znam i ja…
Ista stvar 😂😂 rodila na carski prije 10 dana, cim smo dosli doma, ja bi ga zaskocila najradije 😅 al reko, pricekat cu 1.pregled tamo u 12.misecu da se oporavak ne bi produzio i da si doli neko sranje sa preranim seksom ne bi napravila 🤔
Kokili ajme kako je brzo prošlo tih 10 dana 😊 htjela sam te pitati jesu dozvoljene posjetite u bolnici 😅
Sretno ti razigrana! Sad će to brzo🥰
Ja jučer bila na pregledu, malac ima 3300, dobio skoro kg i pol u 5 tjedana.
Sad je već opako odbrojavanje🤞🤞
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Satsuke 🥰 tako će biti i meni vjerojatno 🙈 čekam pregled ja i ti isto odbrojavanje je počelo još 17 dana do termina ali možemo i svaki dan jer smo u tim godinama 💪💪💪
Magnolija i Razumna Sretnoooo cureeeee
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja skroz zatvorena, beba je super, kaže da je zreo i da se nada da neće odugovlačit puno! Dr čak kaže da bi bilo najbolje da se rodi malo prije termina jer je spreman po kilaži i svim mjerama…
Ajme kako lijepo 💙 veliki dečko 🤗🤗🤗ja ću vidjeti šta će mi reći u srijedu jedva čekam i ja bi voljela prije termina jer je postalo jako teško 🙈 vidjeti ćemo koja će prije 💪💙
Je, dugačak je pa ga svrstava u veće bebe 😅 kaže pun trbuh bebe 🤣! Ali njemu je dobro izgleda, ne žuri mu se protegnut noge za promjenu 🤣!
Je, ma par dana prije bi bilo idealno ako su bebice zrele, ali tko će znat. Baš je težina, to svakako.
@satsuke u dan razlike nam je termin i beba iste težine... nadamo se da ćemo svakako rodit do 3700 🙄😂🤞🏻
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Satsuke 🥰 tako će biti i meni vjerojatno 🙈 čekam pregled ja i ti isto odbrojavanje je počelo još 17 dana do termina ali možemo i svaki dan jer smo u tim godinama 💪💪💪
Pa evo, sad kako sam počela u TA ići na pretrage, više se ne osjećam kao da ću skoro roditi jer dok dođem tamo me gledaju kao da sam došla u 7mj trudnoće🤣 U smislu, 37 tjedan, pa imate vi još možda i mj dana, kud vam se žuri. Urnebes😂😂 Ni na ctg me nijednom nisu stavili.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Je, dugačak je pa ga svrstava u veće bebe 😅 kaže pun trbuh bebe 🤣! Ali njemu je dobro izgleda, ne žuri mu se protegnut noge za promjenu 🤣!
Je, ma par dana prije bi bilo idealno ako su bebice zrele, ali tko će znat. Baš je težina, to svakako.
@satsuke u dan razlike nam je termin i beba iste težine… nadamo se da ćemo svakako rodit do 3700 🙄😂🤞🏻
Ja se isto nadam toj težini. Valjda se neće sad previše nadebelit u ovih dva, tri tjedna.Držim nam palčeve.🤞 Ja sam inače prestala s ikakvim pripremama i čitanjima. Što sam napravila, napravila sam. Sad se samo družim i izležavam.😂 Isto sam skroz zatvorena. Prvo je izgledalo ko da mu se žuri, a sad izgleda ko da želi ostati u produženom boravku. 🤦
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Sretno cure, neka bude brzo i super 🍀
Lavendera nadam se da se smirilo 😊
Ja otvorena 5, u predradaoni sam, ici cu na drip vjer. Drzite mi 🤞
Sretno 🙏
Hvala, i tebi! U kojem si stadiju?
Hvala.
Kažu ujutro u 6 da idemo na bušenje vodenjaka.
Sortiraj odgovore
Najstariji