Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    10. Studeni 2022. 09:17

Lavendera

Jutroo cure☺️
    Lonmi aa super, jako mi je drago da si bez brige i da je pregled prosao super! Sad predahnuti i lagano prema ulasku u termin💪🏻❤️❤️ Vjerujem ti da si i opustenija i mirna sada🥰 Nisu nista spominjali "mirovanje", smijes sada sve normalno jel?

Joj meni sinoc pred spavanje i noc koma, podocnjaci su mi danas opet veci nego cicke😂 Ne znam kako se to sinoc mala namjestila, al je dobrano s obje noge po rebrima udarala, glavom dolje gura skroz, kao da je imala zadatak kako sto vise glavom gnjuriti di je cerviks, i da joj je moj mjehur bio vreca za boks, toliko je jako udarala da sam na kraju plakala od bolova sto radi.. Primirila se ona nakon 40ak min, valjda skupiti snage za noc, a kroz noc njen standard party.. A ja od 2-6 ne bi oka sklopila, te me zivcira neki komarac koji se nasao, te se ne mogu namjestiti. Od bolova nocas na krace vrijeme krsta, pa naizmjence kratko kao menga bolovi blagi, onda utrne jedan bok pa ajmo cijeli postupak okretanja na drugu stranu i tako svako malo. Pa sam ogladnila u pol 5 i isla jest pa me zgaravica sastavila pa ajd nekako zaspala, pa eto taman zaspala eto alarma za lijek pit😂😂 Mislim da cu se izvrnut prvom prilikom kad i starija bude imala drijemez🤦🏻‍♀️
    Kako ste vi ostale cure?☺️

Sinoc je bilo nespavanje, tj. Do 4 ujutro sam ok spavala a poslije toga ni oka sklopiti a tako mi se spavalo, vidim da su i druge curw prijavljivale nesanicu 😀...
    Jucer sam bila na pregledu ctg uredno, uzv uredan, ima bebač 3 kilograma sto je ok za 36+1... Pratimo i dalje

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    10. Studeni 2022. 09:17

razigrana

Cure, ja sinoc imala kontrakcije tocno svakih 20 min i trajalo je to jedno 5,6 sati. Zaspala sam i sad opet nista. Znaci, evo, ne znam…

Lagano pocinje 😊. Hoce ti to sad uskoro, samo strpljivo, tijelo ti se priprema. Zna ti to po tj dana tako izgledati i onda krene pravo, zna ne biti niceg i onda samo krene, kako kod koga. U svakom slucaju bolje da krene samo, a kod tebe se ipak nesto i događa. Meni ti u prvoj trudnoci nije bilo ni jednog mojeg truda, termin prosao, a ja bila ko gazela, na planinu bi se popela i eto inducirani.... da su mi dali mira jos tj dana mozda bi i samo, kad je nakraju curka bila tj dana mlađa. Tako da evo bolje tako da se bar nesto događa kod tebe, samo strpljivo 😊😘

razigrana
    10. Studeni 2022. 09:19

Znaci moze trajati jos tjedan, dva, majko svetaaaaa 😥😥😥😭😭😭😭😭

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Queen_of_North
    10. Studeni 2022. 09:26

razigrana

Hahaha daa, to sam i ja govorila u prvoj trudnoci haha i meni je trajalo sigurno jedno tjedan dana, niti sam spavala po danu niti po noci zbog toga i onda kad se ponadam evo poceli su konacno ono sve stane , a ja i dalje otvorena 1 prst... 😂😂😂
    Nadam se da ce tebi ipak ici brze ❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

razigrana
    10. Studeni 2022. 09:33

Doslovno igra zivaca, a ja sam po prirodi nestrpljiva i zivcira me vise ovo cekanje 🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lonmi
    10. Studeni 2022. 09:49

razigrana

Doslovno igra zivaca, a ja sam po prirodi nestrpljiva i zivcira me vise ovo cekanje 🤣

Moze draga, ali pusti, kontroliraju te cesto sad u bolnici, a vjeruj mi bolje da ide svojim tokom. Jedi, spavaj, se taj, seks, pij caj, idi u sopping, cisti, kuhaj. Nemoj misliti o porodu 😂

razigrana
    10. Studeni 2022. 10:10

E, ti pregledi svaka 2 dana su nocna mora, al bas nocna mora.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

santina
    10. Studeni 2022. 10:25

Lonmi

razigrana

Moze draga, ali pusti, kontroliraju te cesto sad u bolnici, a vjeruj mi bolje da ide svojim tokom. Jedi, spavaj, se taj, seks, pij caj, idi u sopping, cisti, kuhaj. Nemoj misliti o porodu 😂

Sad me posteno nasmija. Citam par puta. Sta, seks? Je li to to sto mislim da jeste? 😂🤣😂🤣
    Ja imam osjecaj da su mi se svi organi pomjerili i to me tako boli. To nisam imala u 1.trudnoci, jednostavno se ne sjecam. A samo lezanje vec 5.mjesec, da ne spominjem koliko je stete ucinio. Ja jedva predjem preko sobe dok dodjem do wc. Kako cu se poroditi ne znam ni sama, gdje da skupim svu tu snagu.
    Drago mi je cuti da ste ipak vecina "dobro". Bolovi su sad nebitni, bitne su bebice u nama, da izdrze sto duze, do terminskih bebica.
    Nanaj, bitno je da je bebac ok i da ce ubrzo biti sa tobom. To je samo protokol koji se mora proci radi njegove sigurnosto. Opet su i to super tjedni i nema neke opasnosti po njega sad. Pokussj se malo opustiti i razvedriti da jos ne izgubis mlijeko.

Lavendera
    10. Studeni 2022. 10:58

ancy2010 sad cekamo vecer za lec spavat da bi opet nespavale😂 Priprema nas majka priroda na to da uskoro vise nema spavanja.. Opet..😂
    Lonmi ma bitno da je sve u redu, a sad koliko mozes pomalo. Pred kraj tako i bude da vise za nista nismo, da se uspusemo i da ne mozemo dugo ni na nogama biti. Ja sam danas uspjela do lidla nekako otici starijoj kupiti onaj stolic za sminkanje, vidjela to i zapela reko ajd to je taj kao djecji namjestaj za igru pa nek se igra.. , pa ce sutra muz sastavljati, jos danas ako uspijem do jyska po podnicu da odemo i cekamo madrac za njen krevet ko ozeblo sunce. Prije 5 tjedana narucili i platili u primi i do 16.11 je krajnji rok isporuke a rekli su "ma bit ce to kroz 2-3 tjedna ne sekirajte se".. Vec sam zivcana pun gas jer je odavno trebala njena soba biti gotova i da ju probamo naviknuti u njenu sobicu.. Da ju odviknemo od spavanja u kinderbetu jer evo mislim mogu realno ocekivat bilo koji dan da ce krenut, ne mogu ju preko noci izbaciti iz kinderbeta i e sad tu seka spava🙄🤦🏻‍♀️
    Bome ce i kod mene sve cekati s poslovima neka bolja vremena ili muza upregnut😂 Bit ce jako sretan ako mu jos i to uvalim😂
    Queen_of_North drago mi je za dobar pregled, bebac fino napreduje a to je bitno☺️
    Da, vidim da se nas dosta tijekom noci "zabavljalo" na isti nacin zbog nesanice😂😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Salvatore19
    10. Studeni 2022. 11:00

razigrana

Ne znam u kojoj bolnici se vodis, i kakva im je politika. Ja sam pitala u Petrovoj gdje idem sto ako prodem termin, rekli su da cekaju do 41tt i onda induciraju. Tako da mozda neces jos 2tt morat cekat, mozda max tjedan dana, ako ne krene samo od sebe 😊 svakako, za cas ce! 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.