Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina2020
    09. Studeni 2022. 23:20

Lonmi baš mi je drago da je pregled bil dobar, sad opušteno do termina 😊💪
    NanaJ iskoristi sad to vrijeme dok malac nije s tobom da se odmoris i oporavis, da budes na 100posto kad dođe k tebi. Ja sam k svojem mogla svakih 3 sata, i tako dan po dan proslo je i to, samo cekas da ga vidis i vrijeme prođe

• maki657
    09. Studeni 2022. 23:27

Pozdrav curke, ja sam na temi proljetne bebe, al evo da i vas pitam. Jel mozda koja nedavno bila radila ogtt u domu zdravlja crnomerec? Ili bi prije preporucile privatno da se radi (breyer)? 

Termin: 06.03.2023.
    29.06. blaga sjena ➕
    01.07. (Beta 53,93)
    04.07. (Beta 296,2)

• ribic
    09. Studeni 2022. 23:44

maki657

Pozdrav curke, ja sam na temi proljetne bebe, al evo da i vas pitam. Jel mozda koja nedavno bila radila ogtt u domu zdravlja crnomerec? Ili bi prije preporucile privatno da se radi (breyer)?

Privatno al agram (subotom). Nema zivog pesa, daju ti nesto ko limun pa je ok za popit i imas mjesta ko u prici zaleci se u koznu fotelju i cekati 2h.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    10. Studeni 2022. 06:31

Lonmi

Pregled prosao super. Nalaz isti kao i zadnji put, otvorena za sad nisam, sve ok. Malena ima 2650g, i dolje je u preponama 😂.
    I dalje samo laganini sto se tice aktivnosti i da smo sto duze u komadu, jer se sve moze lako preokrenuti.
    Meni je najveći strah roditi prije 38, 39 tt. Ne znam zasto ali eto strah me tih inkubatora itd.
    NanaJ smijes ici k njemu gore na odjel? Kako ga hrane? 10 dana ce brzo proci ne brini.

Smijem 4x dnevno k njemu i muza puste kad dode u posjete. Trenutno ga hrane na spricu, ja sam se pocela izadajat pa se nadam da ce mlijeka svakim danom biti sve vise i vise. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lonmi
    10. Studeni 2022. 08:05

NanaJ

Lonmi

Pregled prosao super. Nalaz isti kao i zadnji put, otvorena za sad nisam, sve ok. Malena ima 2650g, i dolje je u preponama 😂.
    I dalje samo laganini sto se tice aktivnosti i da smo sto duze u komadu, jer se sve moze lako preokrenuti.
    Meni je najveći strah roditi prije 38, 39 tt. Ne znam zasto ali eto strah me tih inkubatora itd.
    NanaJ smijes ici k njemu gore na odjel? Kako ga hrane? 10 dana ce brzo proci ne brini.

Smijem 4x dnevno k njemu i muza puste kad dode u posjete. Trenutno ga hrane na spricu, ja sam se pocela izadajat pa se nadam da ce mlijeka svakim danom biti sve vise i vise.

Ma super draga, brzo ce i on kod tebe. Velik je, snazan. Vjerujem da nije lako gledati druge bebice kod mama na odjelu, ali kako ti je i Martina napisala, iskoristi vrijeme za odmor i oporavak 😊. Super da izdajas, to puno znaci. Bit ce sve dobro ❤️

Martina nekako mi se tesko opustiti uz sve bolove, al drago mi je da su tjedni vec visoki jer se ipak osjecam sigurnije, zadnjih 3 tj su mi bili bas veliki stres.
    .
    Lavendera kako si ti danas? Jel jucer navecer bilo mirnije po pitanju bolova? 

Lavendera
    10. Studeni 2022. 08:22

Jutroo cure☺️
    Lonmi aa super, jako mi je drago da si bez brige i da je pregled prosao super! Sad predahnuti i lagano prema ulasku u termin💪🏻❤️❤️ Vjerujem ti da si i opustenija i mirna sada🥰 Nisu nista spominjali "mirovanje", smijes sada sve normalno jel?

Joj meni sinoc pred spavanje i noc koma, podocnjaci su mi danas opet veci nego cicke😂 Ne znam kako se to sinoc mala namjestila, al je dobrano s obje noge po rebrima udarala, glavom dolje gura skroz, kao da je imala zadatak kako sto vise glavom gnjuriti di je cerviks, i da joj je moj mjehur bio vreca za boks, toliko je jako udarala da sam na kraju plakala od bolova sto radi.. Primirila se ona nakon 40ak min, valjda skupiti snage za noc, a kroz noc njen standard party.. A ja od 2-6 ne bi oka sklopila, te me zivcira neki komarac koji se nasao, te se ne mogu namjestiti. Od bolova nocas na krace vrijeme krsta, pa naizmjence kratko kao menga bolovi blagi, onda utrne jedan bok pa ajmo cijeli postupak okretanja na drugu stranu i tako svako malo. Pa sam ogladnila u pol 5 i isla jest pa me zgaravica sastavila pa ajd nekako zaspala, pa eto taman zaspala eto alarma za lijek pit😂😂 Mislim da cu se izvrnut prvom prilikom kad i starija bude imala drijemez🤦🏻‍♀️ 
    Kako ste vi ostale cure?☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

ancy2010
    10. Studeni 2022. 09:01

Lavendera

Jutroo cure☺️
    Lonmi aa super, jako mi je drago da si bez brige i da je pregled prosao super! Sad predahnuti i lagano prema ulasku u termin💪🏻❤️❤️ Vjerujem ti da si i opustenija i mirna sada🥰 Nisu nista spominjali "mirovanje", smijes sada sve normalno jel?

Joj meni sinoc pred spavanje i noc koma, podocnjaci su mi danas opet veci nego cicke😂 Ne znam kako se to sinoc mala namjestila, al je dobrano s obje noge po rebrima udarala, glavom dolje gura skroz, kao da je imala zadatak kako sto vise glavom gnjuriti di je cerviks, i da joj je moj mjehur bio vreca za boks, toliko je jako udarala da sam na kraju plakala od bolova sto radi.. Primirila se ona nakon 40ak min, valjda skupiti snage za noc, a kroz noc njen standard party.. A ja od 2-6 ne bi oka sklopila, te me zivcira neki komarac koji se nasao, te se ne mogu namjestiti. Od bolova nocas na krace vrijeme krsta, pa naizmjence kratko kao menga bolovi blagi, onda utrne jedan bok pa ajmo cijeli postupak okretanja na drugu stranu i tako svako malo. Pa sam ogladnila u pol 5 i isla jest pa me zgaravica sastavila pa ajd nekako zaspala, pa eto taman zaspala eto alarma za lijek pit😂😂 Mislim da cu se izvrnut prvom prilikom kad i starija bude imala drijemez🤦🏻‍♀️
    Kako ste vi ostale cure?☺️

I kod mene je noćas bilo slicno, digla se za WC oko 3 i onda se bebac razbudija pa party jedno sat vrimena i poslin nema šanse zaspat, trgnija me alarm u 7 za tabletu i onda sam se digla jer sam morala ic vadit krv, sad ko zombi sidim i pijem kavu i jedva cekam veceras ic lec😅

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

razigrana
    10. Studeni 2022. 09:12

Cure, ja sinoc imala kontrakcije tocno svakih 20 min i trajalo je to jedno 5,6 sati. Zaspala sam i sad opet nista. Znaci, evo, ne znam...

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lonmi
    10. Studeni 2022. 09:12

Lavendera nije spominjala mirovanje, ali pise na nalazu koji samo kopira i doradi, ali rekla je da samo lagano kao i do sad da izdrzim. Ma ne mora ona nista reci, ja ionako ne mogu nista sto traje duze od 10 min 😂. 
    Isto tako i kod mene s bolovima, samo se vrtim i vrtim. Moja ce tek oko 14h zaspati, ja jedva cekam da se bacim u krevet, noci su mi uzas. Navecer ne mogu hodati jer mi je dijete u preponama, leđa sibaju, mala 100/h prije spavanja, a kad se namjestim onda muz krene hrkati i tako 😂😂.
    Izgleda da ce pecnica i frizider ostati prljavi 😂

Queen_of_North
    10. Studeni 2022. 09:15

razigrana

Cure, ja sinoc imala kontrakcije tocno svakih 20 min i trajalo je to jedno 5,6 sati. Zaspala sam i sad opet nista. Znaci, evo, ne znam…

To su onda vjerojatno pripremni trudovi ako su stali, meni su tako bili danima prije poroda..

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.