![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Hvala vam cure na cestitkama. Mali je ipak u inkubatoru malo se sunca dise samostalno ali ima podrsku kisika tek toliko. Znam da su oni jaki i sve ali srce mi se slama jer su sve bebice sa mama a moja je odvojena od mene. Bas sam tuzna iako znam da nebi trebala i da je u globalu sve dobro s njim.
Dopusti sebi i tugu i suze. Sve je to normalno, još te peru hormoni. Plus nisi spreman toliko rano na kraj trudnoće. Ne moraš racionalizirati ništa ni sebi ni drugima.
Ja sam prošla to lani, najgore je izić iz bolnice bez bebe, al gle mi ticker u potpisu 😁 uskoro će i beba i srce bit na mjestu, a po kući ćeš skrivat kablove da ne glođe kad joj treba masaža desni 😂
Ako smijem pitat u kojem tjednu si se porodila i koliko je bebica bila na neonatologiji ?
35+5, bebolina je bila 20 dana na neonatologiji, od toga 7 dana inkubator. Doktorice su rekle da u pravilu djecu zadrze do termina (37 tjedana) plus da je sve ok. Al ona nije imala refleks sisanja pa bi zaboravila disat i poljubicastila u roku keks. Nije disala jer je bila pregladna 😂 Inače je bila div-palčić 2960g i 48cm.
-
Bit ćete vi ok, inkubator izgleda strasno i beba malesna i gola, al zbilja im je tamo toplo i udobno pa samo spavaju, prave se da se još nisu rodili 😊 al sreća ide ovako: inkubator-topli krevetić-dom 😊
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hvala vam cure na cestitkama. Mali je ipak u inkubatoru malo se sunca dise samostalno ali ima podrsku kisika tek toliko. Znam da su oni jaki i sve ali srce mi se slama jer su sve bebice sa mama a moja je odvojena od mene. Bas sam tuzna iako znam da nebi trebala i da je u globalu sve dobro s njim.
I to je normalno. Plus sav nalet hormona koji imas…
Bit ce on brzo sa svojom mamom ❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
NanaJčestitke, brz oporavak želim!
–
Mislim da sam ja danas osjetila prve kontrakcije, trbuh kao kamen i lagano stezanje… A da spremim i ovo zadnje što imam u torbu?
Kada je tebi termin mislim da smo mi blizu jel osjetiš spuštanje bebe?
Termin 02.12., bila na IVF pa su mi tamo dali 2 dana ranije, a dr. taj. Ali svejedno je, ionako je svaki dan termin po otvaranju 37. tjedna. Nisam osjetila spuštanje, beba je aktivna cijeli dan, ali baš sad predvečer osjetila to zatezanje što mi nikada nije bilo. Sad je popustilo, moguće lažni trudovi. Kakva je situacija kod tebe?
Ti inače onda imaš dan poslije mene ,ja danas dok sam kuhala beba kao da je htjela izložiti peklo me možda zbog antibiotika😵 koji pijem hvala bogu danas zadnji ,meni je isto bilo stezanja u trbuhu🤰 ali nije bilo bolno ja tek sljedeći tjedan imam pregled prvi put u bolnici to je pred 39 tjedan ,ja sam danas skužila da me noge počinju jako bolit kao da su mi teške jako i onda moram leći iako se natjeram da svaki dan malo prošetam iako su dani sada jako kratki 😐isčekujemo baš to što kažeš svaki dan je termin ☺️
A koji antibiotik piješ? Ja isto već na drugome + vaginalete, sve napalo sad pred kraj. Ma i meni su ti noge teške, išijas pred kraj dana ako sam malo akrivnija bila, žgaravica, teško spavam. Ali doći će to na svoje :) Ovo stezanje mi nije bilo ugodno ali dobra priprema svakako, idemo hrabro!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Hej, lako za to, bebica će doći kada vide da je spremna. Zato ćete doma imat lijepe trenutke i guštati, sada se opusti i odmaraj. Mali borac će biti dobro 🩵🩵🩵
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sve bi se mi u takvoj situaciji tako osjećale..
Kako si ti poslije poroda?
Brz vam oboma brz oporavak i da što prije budete zajedno 💛
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Dopusti sebi i tugu i suze. Sve je to normalno, još te peru hormoni. Plus nisi spreman toliko rano na kraj trudnoće. Ne moraš racionalizirati ništa ni sebi ni drugima.
Ja sam prošla to lani, najgore je izić iz bolnice bez bebe, al gle mi ticker u potpisu 😁 uskoro će i beba i srce bit na mjestu, a po kući ćeš skrivat kablove da ne glođe kad joj treba masaža desni 😂
Ako smijem pitat u kojem tjednu si se porodila i koliko je bebica bila na neonatologiji ?
35+5, bebolina je bila 20 dana na neonatologiji, od toga 7 dana inkubator. Doktorice su rekle da u pravilu djecu zadrze do termina (37 tjedana) plus da je sve ok. Al ona nije imala refleks sisanja pa bi zaboravila disat i poljubicastila u roku keks. Nije disala jer je bila pregladna 😂 Inače je bila div-palčić 2960g i 48cm.
-
Bit ćete vi ok, inkubator izgleda strasno i beba malesna i gola, al zbilja im je tamo toplo i udobno pa samo spavaju, prave se da se još nisu rodili 😊 al sreća ide ovako: inkubator-topli krevetić-dom 😊
Joj voljela bi da smo i mi uspjeli dogurat do 35 tt i bar do 2200 2300 ali dobro neka njega zivog i zdravog. Da meni je sad dr objasnio sa zapravo nema pravila u vezi inkubatora da je najbitnije da razviju taj akt gutanja tj da sam pojede odredeni kolicinu onda ide topli krevet pa doma. On se nada za 10-15 dana da bi moglo bit.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sve bi se mi u takvoj situaciji tako osjećale..
Kako si ti poslije poroda?
Brz vam oboma brz oporavak i da što prije budete zajedno 💛
Fizicki sam ok, nisam popucala pa je za sad sve ok. Ali me psiha muci i sto ne mogu biti a njim i zapravo ne znam dan kojem bi se veselila kao odlasku doma s njim .
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Nanaj, drzi se, proci ce i to i doma cete se puno maziti, ojacat ce on 😊
Cure, hvala vam, bas sam se zabavila, bili na veceri, setali puno i na kraju isli u kino, prezabavan neki francuski film. Veceras cesto osjecam stezanja (kontrakcije), nadam se da se nesto dogada.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pregled prosao super. Nalaz isti kao i zadnji put, otvorena za sad nisam, sve ok. Malena ima 2650g, i dolje je u preponama 😂.
I dalje samo laganini sto se tice aktivnosti i da smo sto duze u komadu, jer se sve moze lako preokrenuti.
Meni je najveći strah roditi prije 38, 39 tt. Ne znam zasto ali eto strah me tih inkubatora itd.
NanaJ smijes ici k njemu gore na odjel? Kako ga hrane? 10 dana ce brzo proci ne brini.
I da ja cu kod svoje doktorice jos za 2 tj, onda tek uzima bris, nezz sto toliko razvlaci ali s jedne str mi i pase jer mi se neda u bolnicu u one guzve 😂. Tad cu biti 38 tt, nadam se da cu docekati bar 1 ctg 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji