Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Salvatore19
    10. Studeni 2022. 13:30

Martina2020

razigrana

Moze li mi netko opisati kako izgleda inducirani porod? Od pocetka kad se dode u bolnicu.
    Blair, drzi se 😘

Ja sam oba puta isla na inducirani. Prvo obave klistir, dobis cepic, pa tuširanje. Kod prvorotka krecu s aplikacijom gela i onda cekaju da vide kak tijelo reagira. Nakon toga prokidaju vodenjak i ide drip. Drugi put nisam dobila gel, nije bilo potrebe. Jedino kaj bi sad promijenila, trazila bih epiduralnu

Prijateljica je nedavni rodila isto na inducirani, ponudili su joj epiduralnu uz drip, i veli da dobro kaj je prihvatila. Tako da mozda dobar savjet, ako ide vec inducirano, uzet epiduralnu 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    10. Studeni 2022. 13:34

Bbebach

BlairWaldorf

Bbebach

Bok draga Blair! Došla sam te pozdraviti, uskoro će tvoje klupko sreće biti u tvojim rukama! Nisam se dugo javljala i skoro lozinku zaboravila…Škicnem Vas sve skupa i navijam za sve. Tebe se jedino sjećam od prije! Drž se , proć se i tegobe koje su prisutne…Svima big hug! Kod mene ništa, valjda će tako i ostati..pozz

Hej hej 🥰 hvala ti ❤️ bude i kod tebe, samo gore glavu❤️ u kojoj si fazi ?

Rekli smo do kraja godine pokušavati ali puno je svega bilo, neću ovu temu time zatrpavati…pa vrlo vjerovatno da osutajemo.
    Brzo je vrijeme proteklo od početka onih dopisivanja do sada (barem meni). Jel tebi sve brzo prošlo, tj uskoro će finale?!!

Evo 34 tjedan već ! Brzo prolazi 😄ima jos vremena do kraja godine plus onda možda bude bas tad kad se najmanje nadas. Znam da je meni bilo ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lavendera
    10. Studeni 2022. 13:40

Lonmi

Santina ni ja nezz sta je seks ne brini 😂
    Nezamisliv mi je uz ove bolove i neugodnosti. Mozda tamo pred kraj isprobamo 😂

Seks? Sta je to? Jel to neka cokolada? I ja bi malo🤔👀😂 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• ribic
    10. Studeni 2022. 13:44

Martina2020

razigrana

Moze li mi netko opisati kako izgleda inducirani porod? Od pocetka kad se dode u bolnicu.
    Blair, drzi se 😘

Ja sam oba puta isla na inducirani. Prvo obave klistir, dobis cepic, pa tuširanje. Kod prvorotka krecu s aplikacijom gela i onda cekaju da vide kak tijelo reagira. Nakon toga prokidaju vodenjak i ide drip. Drugi put nisam dobila gel, nije bilo potrebe. Jedino kaj bi sad promijenila, trazila bih epiduralnu

Kaj ce im i klistir i cepic? 🤔

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

buhtlica23
    10. Studeni 2022. 13:55

Pozdrav cure evo da javim,pregled obavljen. Curka je veca za 2 tjedna. Noge su vece za 4 sve ostalo je za 2 tjedna vise. Procjena 3200g 🫣😅. Rekla doktorica velika beba. Iduci pregled u utorak. I onda se dogovaramo za anesteziologa zbog epiduralne i mogucnosti carskog da imam sve za svaki slucaj. Moram ponoviti urin i tako. Za sad je sve okej nije me gledala vaginalno samo uzv i ctg. Ctg prikazao jedan trud tamo do 40 to nije ni komentirala. Dosao mi nalaz brisa nemam streptokok tako da sam super sretna 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    10. Studeni 2022. 14:45

Lavendera

Lonmi

Santina ni ja nezz sta je seks ne brini 😂
    Nezamisliv mi je uz ove bolove i neugodnosti. Mozda tamo pred kraj isprobamo 😂

Seks? Sta je to? Jel to neka cokolada? I ja bi malo🤔👀😂

Cokolada iz zemlje jednoroga 😂

BlairWaldorf
    10. Studeni 2022. 14:57

buhtlica23

Pozdrav cure evo da javim,pregled obavljen. Curka je veca za 2 tjedna. Noge su vece za 4 sve ostalo je za 2 tjedna vise. Procjena 3200g 🫣😅. Rekla doktorica velika beba. Iduci pregled u utorak. I onda se dogovaramo za anesteziologa zbog epiduralne i mogucnosti carskog da imam sve za svaki slucaj. Moram ponoviti urin i tako. Za sad je sve okej nije me gledala vaginalno samo uzv i ctg. Ctg prikazao jedan trud tamo do 40 to nije ni komentirala. Dosao mi nalaz brisa nemam streptokok tako da sam super sretna 😁

Odlično ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ancy2010
    10. Studeni 2022. 15:11

Martina2020

razigrana

Blair, drzi se 😘

Meni su prvo stavili gel, i tako sam lezala 5-6 sati ni pomaka, ja skoro zaspala, dolazi babica pita jel vas boli, kazem ja ma nista ne osjetim, gleda ona nisam se otvorila ni milimetar i onda me odma na carski, rekli su da nema smisla drip jer bi trajalo 100god i izmucili bi me

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

NanaJ
    10. Studeni 2022. 15:32

BlairWaldorf

NanaJ

BlairWaldorf

Cure, budem vas pročitala čim mi bude malo bolje. Ali evo da javim da sam sinoć povraćala dosta intenzivno plus jaka žgaravica. Sad se malo smirilo ali sam izmučena. Poslala sam doc mail, tek je popodne da vidim što će javiti 😭

Prosla sam intenzivna povracanja prije nego sam se porodila i mali se rodio sa puuuuno kosice. Mozes trazit da ti daju tipa reglan tablete pa prije svakog obroka. A i bapske price jesu zagaravica i povracanje = puno kosice 🫣

A hvala ti što si se javila, ovo je bas malo nasmijalo i razveselilo. ❤️ Ali nas dvoje smo bili ćelavi 😂🤷 Muž je danas došao prije s posla pa mi sad kuha juhu, cure koma sam, ovako mi nije bilo muka ni u prvom tromjesečju. 🤢 Čekam da se doktorica javi. Te tablete dobijem na recept ili kupim ? Jel pomažu ? Mineralna i bademi sinoć nula bodova, jedino mlijeko jutros malo pomoglo i ajde barem vise ne povraćam ali bas se loše osjećam. Nemam apetita 😵

Nemamo ni mi bajnu kosu ali eto mali pun kosice stavim sliku poslje. Tablete ti idu na recept a cuj ja sam sad venozno dobivala jer ja sam sve izbacila van bilo me strah da mali ne bude nis dobivo i kako se rodio ja mucnina vise nemam. Vidi s dr za te tablete. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    10. Studeni 2022. 15:35

https://ibb.co/JKqFyv7 Evo mog nestrpljivog gospodina ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.