Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    10. Studeni 2022. 11:21

Salvatore19

razigrana

Znaci moze trajati jos tjedan, dva, majko svetaaaaa 😥😥😥😭😭😭😭😭

Ne znam u kojoj bolnici se vodis, i kakva im je politika. Ja sam pitala u Petrovoj gdje idem sto ako prodem termin, rekli su da cekaju do 41tt i onda induciraju. Tako da mozda neces jos 2tt morat cekat, mozda max tjedan dana, ako ne krene samo od sebe 😊 svakako, za cas ce!

U Petrovoj sam. Ovo mi je jos gore sada, sad cu samo setati cijeli dan.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

BlairWaldorf
    10. Studeni 2022. 11:21

Cure, budem vas pročitala čim mi bude malo bolje. Ali evo da javim da sam sinoć povraćala dosta intenzivno plus jaka žgaravica. Sad se malo smirilo ali sam izmučena. Poslala sam doc mail, tek je popodne da vidim što će javiti 😭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Bbebach
    10. Studeni 2022. 11:26

Bok draga Blair! Došla sam te pozdraviti, uskoro će tvoje klupko sreće biti u tvojim rukama! Nisam se dugo javljala i skoro lozinku zaboravila...Škicnem Vas sve skupa i navijam za sve. Tebe se jedino sjećam od prije! Drž se , proć se i tegobe koje su prisutne...Svima big hug! Kod mene ništa, valjda će tako i ostati..pozz

BlairWaldorf
    10. Studeni 2022. 11:32

Bbebach

Bok draga Blair! Došla sam te pozdraviti, uskoro će tvoje klupko sreće biti u tvojim rukama! Nisam se dugo javljala i skoro lozinku zaboravila…Škicnem Vas sve skupa i navijam za sve. Tebe se jedino sjećam od prije! Drž se , proć se i tegobe koje su prisutne…Svima big hug! Kod mene ništa, valjda će tako i ostati..pozz

Hej hej 🥰 hvala ti ❤️ bude i kod tebe, samo gore glavu❤️ u kojoj si fazi ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    10. Studeni 2022. 11:50

razigrana

Salvatore19

razigrana

Znaci moze trajati jos tjedan, dva, majko svetaaaaa 😥😥😥😭😭😭😭😭

Ne znam u kojoj bolnici se vodis, i kakva im je politika. Ja sam pitala u Petrovoj gdje idem sto ako prodem termin, rekli su da cekaju do 41tt i onda induciraju. Tako da mozda neces jos 2tt morat cekat, mozda max tjedan dana, ako ne krene samo od sebe 😊 svakako, za cas ce!

U Petrovoj sam. Ovo mi je jos gore sada, sad cu samo setati cijeli dan.

Heheh, ma proci ce to zacas! 
    Steta kaj je danas vrijeme sugavo, ali kisobran u ruke i krugove oko kvarta hahah. I onda na neki ultra ljuti kebab 🤣 mozda ceka vikend hehe

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

razigrana
    10. Studeni 2022. 11:53

Moze li mi netko opisati kako izgleda inducirani porod? Od pocetka kad se dode u bolnicu.
    Blair, drzi se 😘

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ikica_90
    10. Studeni 2022. 11:53

NanaJ čestitke tebi i mužu na malenom princu 🥳🥰 vjerujem da će biti sve ok i da je Andrej uskoro s vama kući na maženju ❤️
    _________
    Curke ja sam vam se jučer onesvijestila, bila sam sama doma, al vjerujem da nije dugo trajalo. Bila sam do ginekologice i sa malim je hvala bogu sve ok, a ja sam malo natukla koljena, ali lako za mene izdržati ću nekak. Dobila sam željezo i c vitamin za uzimati jer sam anemična. Tako da sam vidjela da ste pisale o učestalosti krvnih pretraga, u mom slučaju od kad sam ostala trudna sam samo jednom radila krvnu sliku, tamo nakon prvog uvz. Dok do sada nitko nije os doktora tražio da ponovim nalaze, već samo da vadim neke nalaze za ogtt, tsh i pretrage vezane za krvnu grupu, tako da svima savijet tražite da vas šalju na kontrole krvne slike, posebno željeza ili privatno obavite da ne završite ko ja sa nesvjesticom. 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Ana_
    10. Studeni 2022. 12:01

ikica_90

NanaJčestitke tebi i mužu na malenom princu 🥳🥰 vjerujem da će biti sve ok i da je Andrej uskoro s vama kući na maženju ❤️
    _________
    Curke ja sam vam se jučer onesvijestila, bila sam sama doma, al vjerujem da nije dugo trajalo. Bila sam do ginekologice i sa malim je hvala bogu sve ok, a ja sam malo natukla koljena, ali lako za mene izdržati ću nekak. Dobila sam željezo i c vitamin za uzimati jer sam anemična. Tako da sam vidjela da ste pisale o učestalosti krvnih pretraga, u mom slučaju od kad sam ostala trudna sam samo jednom radila krvnu sliku, tamo nakon prvog uvz. Dok do sada nitko nije os doktora tražio da ponovim nalaze, već samo da vadim neke nalaze za ogtt, tsh i pretrage vezane za krvnu grupu, tako da svima savijet tražite da vas šalju na kontrole krvne slike, posebno željeza ili privatno obavite da ne završite ko ja sa nesvjesticom.

O joj, sva sreća pa je sve ok prošlo ❤️
    Ja sam anemicna, paaa oduvijek nekako. I nisam to tretirala. Kad sam ostala trudna željezo mi je bilo na 2,tako da od početka trudnoće pijem željezo. Sad sam malo stala jer mi je rekla gin da će mi sljedeći put dati da vadim krvnu sliku pa si mislim nek se pokažu pravi rezultati. Zadnji put kad sam vadila je već bilo skoro u normali 😁😁

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• ribic
    10. Studeni 2022. 12:01

ikica_90

NanaJčestitke tebi i mužu na malenom princu 🥳🥰 vjerujem da će biti sve ok i da je Andrej uskoro s vama kući na maženju ❤️
    _________

A joj, bitno da sve ok. Meni vise puta urin, krv i urinokulturu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

💜Medenko
    10. Studeni 2022. 12:07

NanaJ

Sinoc u 21:55 na svijet je dodo mali Andrej ❤️ trudovi su krenuli u 4 ujutro i nisu ih mogli zaustavit, premjesteni na sv duh. Mali proplakao sam tezak 2000 g. Za pocetak prvo topli krevetic.

čestitam od 💙💙tebi i malenom..želim vam da brzo izađete van i uživate u svojoj sreći..🤱🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.