Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    09. Studeni 2022. 14:43

Martina2020

NanaJ čestitam ti na sinu ❤️❤️❤️
    Lonmi s toliko kg mi je mlađi rođen u terminu 😅 ako sad doguramo do termina koliki bude 😅 sretno tebi danas na pregledu 🍀🍀🍀🍀
    razigrana sretno i strpljivo 😊 ja sam prvog prenijela tjedan dana tak da znam i kak je to iscekivati dok termin prođe, ali tu nema pomoći nego dan po dan ❤️

Ma ta njihova mjerenja, nismo svi isti, ima nas sitnijih i vecih, debljih i mrsavijih. Nek su samo zivi i zdravi koliko god imali 😊❤️

Lonmi
    09. Studeni 2022. 14:45

ribic

razigrana

Hvala vam ❤❤❤
    Otvorena sam 1 prst od proslog tjedna i dalje se ne otvaram i uredan ctg.

E tak isto i meni od tad od kad otvorena me bolilo. A prije tog ne (a ista doktorica).

Ja danas pregled imala i dog hospitalizaciju u pon (to normalno ranije za blizice).

Hoce biti carski ili jos ne znas? Oprosti ako si mozda pisala pa mi je promaklo. 

• ribic
    09. Studeni 2022. 14:54

Lonmi

ribic

razigrana

Hvala vam ❤❤❤

E tak isto i meni od tad od kad otvorena me bolilo. A prije tog ne (a ista doktorica).

Ja danas pregled imala i dog hospitalizaciju u pon (to normalno ranije za blizice).

Hoce biti carski ili jos ne znas? Oprosti ako si mozda pisala pa mi je promaklo.

Za sada da jer je vodeca blizanka na zadak. Nadam se da ce tak i ostati

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Salvatore19
    09. Studeni 2022. 15:38

ribic

Lonmi

ribic

razigrana

Hvala vam ❤❤❤

Za sada da jer je vodeca blizanka na zadak. Nadam se da ce tak i ostati

Kada bi ti trebao biti carski? Jesu vec odlucili ili nisu jos? 
    Polako stize sve vise bebica 😊 
    Nanaj cestitke, i bit ce sve dobro! Andrej je prekrasno ime, ja sam ga htjela za svog sina, ali nismo se mogli dogovoriti. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

razigrana
    09. Studeni 2022. 16:47

Necu vise biti tuzna, dosta za danas. Idem u kino lagano na 40+0 🤣 https://ibb.co/4fM5QFm

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lavendera
    09. Studeni 2022. 16:52

Lonmi

Lavendera javim svakako, drzi fige 😊❤️, cak nisam previse pod stresom, cudno 😂 ali crijeva rade 😂. Valjda nece vise trebati mirovati ili nesto, pa sutra punih 36 tt.
    Takve ti i mene sibaju, svaki dan me primi panika 😂
    ti krenu onako kao bol u preponi? Ja uopce ne smijem stajati, prvo pocne prepona, onda leđa i u trbuh. Vrtim se ko kit po noci, muza budim s tim akrobacijama. Probala sam sve moguce i poze i svasta dok krenu sibati i nist ne pomaze, jednostavno se moraju smiriti same.
    Pitam se pitam kako cu podnijeti one prave kad krenu, to ce biti cijeli sou 😂

Barem nam crijeva prorade od te nervoze ako nista drugo, inace me zbog zeljeza i tog mirovanja do sad ubijala probava😂
    Pa da, nema vise smisla sa 36tj mirovanje i slicno, pogotovo druge i daljnje trudnoce.. Drzim 🤞🏻🙏🏻🥰 i cekam novostii, bit ce sve okej❤️❤️
    Da da, prepone pa trbuh al leda me ne bole kad krene stezat nego me sad redovno bole krsta cim ustanem😂 
    Sinoc kad mi se to smirilo e onda druge boljke, onda mi je bol isla od krsta, kuka pa skroz u lijevu nogu🤐Danas sam se hrabro prosetala do trgovine 200-300m, mogu samo reci da se raspadam od onda😂 Opustena setnjica, znas ono odes po cokoladu i sokic s malom u triciklu i vratis se doma kao da si na njivi kopala s gajbom piva medu nogama🤦🏻‍♀️
    Iako sam vec sad daleko dogurala naspram prognoza, drzim se nadam se bar do nedjelje, onda kad bude nek bude😬😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Satsuke
    09. Studeni 2022. 16:53

razigrana

Necu vise biti tuzna, dosta za danas. Idem u kino lagano na 40+0 🤣https://ibb.co/4fM5QFm

Wow😍😍😍 Izgledaš super, zabavi se. 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

snowwhite1410
    09. Studeni 2022. 17:11

razigrana

Necu vise biti tuzna, dosta za danas. Idem u kino lagano na 40+0 🤣https://ibb.co/4fM5QFm

Super izgledaš 🥰 haljina je super 🥰 i stomačić 😍 uživaj 🤗

Angeleyes
    09. Studeni 2022. 17:22

NanaJ čestitke, brz oporavak želim! 
    --
    Mislim da sam ja danas osjetila prve kontrakcije, trbuh kao kamen i lagano stezanje... A da spremim i ovo zadnje što imam u torbu? 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    09. Studeni 2022. 17:34

Angeleyes

NanaJčestitke, brz oporavak želim!

Mislim da sam ja danas osjetila prve kontrakcije, trbuh kao kamen i lagano stezanje… A da spremim i ovo zadnje što imam u torbu?

Kada je tebi termin mislim da smo mi blizu jel osjetiš spuštanje bebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.