Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    03. Studeni 2022. 19:02

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

Cure trebam vasu pomoc. Pisala sam neki dan da me uzasno svrbi tijelo i da me je strah da nije kolestaza i isla sam danas vaditi jetrene enzime i oni su uredi, imam uputnicu i za zucne kiseline koje danas nisam izvadila jer kod nas to nitko ne vadi znaci moram u zg u vinogradsku. Pitala sam dr posto su jetreni uredu da li trebam vaditi i zucne i rekla je da da. Moje pitanje je da li se stvarno trebam naruciti u vinogradsku za to vadenje ili mogu doci i ovako? Zvala sam breyer labos i kod njih je nalaz gotov tek za 2 dana iskreno to mi je predugo za cekat jer cu izludit od straha.

Ja se za vadenje krvi nisam kao trudnica trebala narucivat. Inace se mora. Ak vadis ono na zadnjem katu nasuprot rodilista - o tom labu pricam. Jer tam ih ima vise. Al vecinom i puste ljude kad su vec dosli. I ofkors sam prek reda udes jer imas prednost :)

Iskreno nemam pojma kam trebam ici to vadit kod njih jer znam da ima vise labosa tam. I nije mi sad da dodem tam i oni me okrenu jer eto za tu jednu epruveticu nisam narucena, a vjerujem da bi kod njih nalaz bio isti dan gotov. Opet sam sva sad luda mislila sam da smo iskljucili kolestazu s tim jetrenim posto su svi ok ali eto moja dr hoce da izvadim i te zucne 😭

Ja bi svejedno otisla sutra i sto vise izbacila trbuh i bok 😀

Tak bude i bilo, pravit cu se blesava pa ne budu me vratili nazad za zagorje i to jos trudnicu

Tak je! Obuci usko, izbaci trbuh i to je to 💪

Hahaha samo sto ja izgledam kao da sam u 6 mj trudnoce a ne u 8 😂😂😂😂😂😂😂😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

lil_me
    03. Studeni 2022. 19:08

Angeleyes

snowwhite1410

lil_me

snowwhite1410

Cure kako vi planirate ublažiti bolove tijekom porođaja ? Dali ste o tome razmišljale 😄

Je li na nešto aludiraš ili?
    Ja samo pravilnim disanjem, probat ću piti i onaj čaj od lista maline

Mislila sam na lijekove i anestezija ali i nemedicinsko ublažavanje bolova hodanje,lopta itd

Ne preporucuje se pilates lopta jer je bebina glava vec dosta dole prema zdjelici i onda kad se sjedne na pilates loptu, doslovno se skace po bebinoj glavici. Cucnjevi su jako dobra opcija između trudova (i to sto nize to bolje) tako da je tipa po 10 okej i to sam cula da pomaze.

Otkud ovo, bila sam s kumom kad su joj trudovi bili na 3-4 minute, dali su joj loptu i babica joj demonstrirala par vježbi 🤔

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    03. Studeni 2022. 19:20

Ja isto planiram ne ići dok trudovi ne budi na kojih 4-5 minuta, ali se mislim, što ako ja to prespavam 🤣
    Volila bi da krene pravilno, da prepoznam, pa da se stignem okupati, obrijati, počupati obrve, brkove, namazati kremama, psihički spremiti, popiti kavicu, fino stvari u auto i polako krenuti.. kakvi snovi 🤣😅
    Znate li smiju li na prirodnom porodu biti nalakirani nožni nokti?
    Kokili sretno sutra 🙏♥️

ZM 7.3

Queen_of_North
    03. Studeni 2022. 19:23

lil_me

Angeleyes

snowwhite1410

lil_me

snowwhite1410

Cure kako vi planirate ublažiti bolove tijekom porođaja ? Dali ste o tome razmišljale 😄

Je li na nešto aludiraš ili?
    Ja samo pravilnim disanjem, probat ću piti i onaj čaj od lista maline

Mislila sam na lijekove i anestezija ali i nemedicinsko ublažavanje bolova hodanje,lopta itd

Ne preporucuje se pilates lopta jer je bebina glava vec dosta dole prema zdjelici i onda kad se sjedne na pilates loptu, doslovno se skace po bebinoj glavici. Cucnjevi su jako dobra opcija između trudova (i to sto nize to bolje) tako da je tipa po 10 okej i to sam cula da pomaze.

Otkud ovo, bila sam s kumom kad su joj trudovi bili na 3-4 minute, dali su joj loptu i babica joj demonstrirala par vježbi 🤔

Daaa, bas si i ja to mislim, koje skakanje po djetetovoj glavici? Pa ja bila do izgona na pilates lopti kao i mnoge cure i to smo bile presretne sto smo to bar mogle dobiti da nismo na onom njihovom stolu nepomične...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    03. Studeni 2022. 19:24

lil_me

Ja isto planiram ne ići dok trudovi ne budi na kojih 4-5 minuta, ali se mislim, što ako ja to prespavam 🤣
    Volila bi da krene pravilno, da prepoznam, pa da se stignem okupati, obrijati, počupati obrve, brkove, namazati kremama, psihički spremiti, popiti kavicu, fino stvari u auto i polako krenuti.. kakvi snovi 🤣😅
    Kokili sretno sutra 🙏♥️

Na prirodnom smiju nozni nokti biti nalakirani ali ne i na rukama :)

2020- Nase prvo sunce ❤️

lil_me
    03. Studeni 2022. 19:28

Queen_of_North

lil_me

Kokili sretno sutra 🙏♥️

Hvala 😅, ne mogu bez laka na noktima 🤣
    Ja nikako dočekati pregled, baš su mi rijetko, mislim hvala Bogu, ali zadnji bio 10.10. i sad tek nekad sljedeći tjedan 🙄
    Bebu osjetim fino i sve, ali bi volila znati kako napreduje, je li se šta smekšava i to.. da znam mogu li krenuti u neka ozbiljnija čišćenja, ovako me strah

ZM 7.3

Queen_of_North
    03. Studeni 2022. 19:37

lil_me

Queen_of_North

lil_me

Kokili sretno sutra 🙏♥️

Hvala 😅, ne mogu bez laka na noktima 🤣
    Ja nikako dočekati pregled, baš su mi rijetko, mislim hvala Bogu, ali zadnji bio 10.10. i sad tek nekad sljedeći tjedan 🙄
    Bebu osjetim fino i sve, ali bi volila znati kako napreduje, je li se šta smekšava i to.. da znam mogu li krenuti u neka ozbiljnija čišćenja, ovako me strah

Ja sam pocela ici na ctg i uzv jednom tjedno u bolnicu jer imam neke male komplikacije. Najbitnije je kako kazu pratiti fetalne pokrete, a kao neki put nije dobro ni dirati dolje da se sve ne bi dodatno otvorilo 😂🤭...Ja sam bas neki dan pripremila robicu i sve pa nek stoji. Prvi sin se nikako nije dao van, a sve mi se cini i ovog da cu prenijeti iza termina, ali sam si htjela oprati, srediti i sloziti nek imam spremno pa kad bude bude. :)
    Kad ti je termin?

2020- Nase prvo sunce ❤️

Lonmi
    03. Studeni 2022. 19:54

Lavendera ma ja razmisljam i zasto su plocice zelene 😂. Kazem ja, blazeno neznanje prvi put 😂
    Cure drage mene ovo dijete dira dolje po.... evo takvi mi je osjecaj, onako me nutra ziga i pika kao da noz imam, munje. Kazem muzu daj pogle i reci joj nek se vrati jos na 4tj ako ju vidis 😂
    Pa ja nezz di je to dijete 😳

puna_pitanja
    03. Studeni 2022. 20:02

Lonmi

Lavendera ma ja razmisljam i zasto su plocice zelene 😂. Kazem ja, blazeno neznanje prvi put 😂
    Cure drage mene ovo dijete dira dolje po…. evo takvi mi je osjecaj, onako me nutra ziga i pika kao da noz imam, munje. Kazem muzu daj pogle i reci joj nek se vrati jos na 4tj ako ju vidis 😂
    Pa ja nezz di je to dijete 😳

Ajme bas si me nasmijala jer je moj mali isto u rudniku veceras, taman kopa pa se pokusavam omesti mobitelom. To je toliko meni neugodno da to nisu istine.

30g, OTP 10.11.

Martina2020
    03. Studeni 2022. 20:07

Kokili sretno ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.