Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    03. Studeni 2022. 20:10

Lonmi i puna_pitanja i moja rovari dolje kao da je na rubu pronalaska rudnika zlata😂 Danas tijekom dana otisla na wc i ustajem i kako me u tom trenutku dolje opalila automatski sam od nelagode i boli sjela nazad na wc😂 Hvala Bogu nije ponavljala danas vise takve udarce dolje, al da rovari, rovari kao da sutra ne postoji. Sta joj je tako zanimljivo na tom mjestu ne znam evo😂🤦🏻‍♀️

Kokilii sretno sutraaa🤞🏻🤞🏻🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

buhtlica23
    03. Studeni 2022. 20:14

puna_pitanja

puna_pitanja

buhtlica23

puna_pitanja

buhtlica23

Zvončica_2101

Curke imate li iskustva s velikim bebama ? Beba uvijek odgovara 2 tjedna više po mjerama ,a i kilaža je uvijek veca,tipa u 25 tjednu je težio skoro 1 kg. Rekli su da je to uredu sve,jer su nalazi oggt došli super , jednostavno da će biti veliki ,pa me zanima jesu li vam nudili indukciju prije 40 tjedna?

Moja je veca isto za 2 tjedna. Danas bio pregled curka dobila pola kile za 8 dana 🫣 blizimo se brojci od skoro 3 kg 🤣🫣 ne znam ko ce to rodit 😂 ona je velicinom za 36+4… Teska 2789g..

Jel znas koliko je beba bila u 34 tt?
    Nije dr nista komentirala da je problem. Ali ono kad razmislim da imam jos 40tak dana 🤯

Bila sam na pregledu 34+5 i tad je bio 2500

Al imaj u vidu da nije ni njima rast linearan, mozda je dobivao vise na kilazi u narednim tjednima pa onda usporio, to nikad ne znas..

Da, vjerujem ja sam se bas sokirala ono 500g za 8 dana 🫣 nije mi dobro bilo kad je rekla procjenu ahhah.

Queen_of_North

Ja sam pocela ici na ctg i uzv jednom tjedno u bolnicu jer imam neke male komplikacije. Najbitnije je kako kazu pratiti fetalne pokrete, a kao neki put nije dobro ni dirati dolje da se sve ne bi dodatno otvorilo 😂🤭…Ja sam bas neki dan pripremila robicu i sve pa nek stoji. Prvi sin se nikako nije dao van, a sve mi se cini i ovog da cu prenijeti iza termina, ali sam si htjela oprati, srediti i sloziti nek imam spremno pa kad bude bude. :)
    Kad ti je termin?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    03. Studeni 2022. 20:18

Lonmi

Lavendera ma ja razmisljam i zasto su plocice zelene 😂. Kazem ja, blazeno neznanje prvi put 😂
    Cure drage mene ovo dijete dira dolje po…. evo takvi mi je osjecaj, onako me nutra ziga i pika kao da noz imam, munje. Kazem muzu daj pogle i reci joj nek se vrati jos na 4tj ako ju vidis 😂
    Pa ja nezz di je to dijete 😳

Moja jedna (vodeca, bliza uscu maternice) je na zadak i ful nisko i sutira nogama u cerviks.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    03. Studeni 2022. 20:23

Cure mislim da su te kilaže ipak samo procjena, ne uzimajte to zdravo za gotovo. Meni rodici fulali za kilogram 🤷
    Ugl. nijedna mi nije odgovorila , osjetite li menstrualne bolove? Ja onako danas lagano, prođe kada legnem ali bas mi je  nesto teško bilo hodati duže 😭😵 svejedno nisam propustila kavu na suncu u kvartu 🙈🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    03. Studeni 2022. 20:24

Lak na noktima (nijednim) u principu ne bi smio biti jer to sto to mislite da idete na vaginalni ne znaci da ce tako i zavrsiti. A ne daj Boze jos neke operacije. No svakome na izbor.

A da se razumijemo, pricam ja koja nisam u zivotu (citaj od cca 6. razred osnovne) bila ni dana bez laka na nogama pa sam sad skinula.

Nanaj Dovoljno da se vidi trbuh :) 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    03. Studeni 2022. 20:26

BlairWaldorf

Cure mislim da su te kilaže ipak samo procjena, ne uzimajte to zdravo za gotovo. Meni rodici fulali za kilogram 🤷
    Ugl. nijedna mi nije odgovorila , osjetite li menstrualne bolove? Ja onako danas lagano, prođe kada legnem ali bas mi je nesto teško bilo hodati duže 😭😵 svejedno nisam propustila kavu na suncu u kvartu 🙈🤷

Naravno. To je procjena na temelju opsega trbuscica, glave i duzine noge.

Isto kak zenska od 170 cm moze imat 50 kg, a moze 90. Procjene su cca +-20% ali nekima je znalo biti i vise. Moja jedna mala npr. ima vecu i okrugliju glavu i to joj automatski dize procjenu kilaze. A ono realno, samo je glavata 😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

snowwhite1410
    03. Studeni 2022. 20:39

Kokili

snowwhite1410

Kokili

snowwhite1410

Kokili ja sam zvala (OB Pula ) uglavnom ona medicinska sestra koja mi se javila je rekla da oni ne naručuju do 39 tjedna na ctg i pregled i da se javim svojoj ginekologici i rekla mi je odmah za rodilište da odmah uzmem stvari za sebe i bebu kada dodem rodit vjerojatno nema posjeta 🥺😔neka med sestra full odriješita baš me prestrašilo

😰 strasno kako dijele oprecne informacije. Od 36./37.tt se ide na pregled u bolnicu (gin ti da uputnicu) i onda svaka 2 tjedna ako je sve u redu. Ctg se obavezno radi od 37.tt.
    Ako mi maknu posjete-ubit cu ih. Di cemo jos i stvari za sebe i bebu teglit 😨
    Imam sutra pregled u bolnici i bas cu pitat tamo sestru za sve ovo sto si rekla

Javi mi sve molim te znaći meni je rekla kako se moja ginekologica pravi glupa jer zna da oni ne primaju prije 39 tjedna uredne trudnoće i da ja imam upitnicu za pregled dala mi je ginekologica zadnji put jednu za pregled prije poroda s drugu za rodilište 🥺

Hej, nisam stigla nista pitati sestre jer je danas na pregledu bila guzvetina, skoro 2 sata sam cekala na pregled i na kraju me doktorica iznenadila i bukirala carski za sutra ujutro tako da sam jos pod dojmom, uzbudena i uplasena istovremeno.
    Sutra ujutro cemo cure saznati jel na kraju cura ili decko 🥰

Kokili ajme meni 😍😍😍😍ti ćeš sutra upoznati svoju bebu ❤️ mogu mislit koje ti je uzbuđenje 💗 biti će sve uredu ☺️ i javi se 🤩ti nisi htjela znati spol ili 😅

Queen_of_North
    03. Studeni 2022. 20:43

Kokili, sretno ti❤️❤️❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• ribic
    03. Studeni 2022. 20:45

Kokili Sretnooo! U kojoj si bolnici?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

BlairWaldorf
    03. Studeni 2022. 20:52

Kokili sretnoooooo 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.