Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    03. Studeni 2022. 17:17

Temp u stanu na 22 (rekla patronazna). Van se moze odmah (uz pravilno obucenu bebu) ak nije ispod 0 i da sad ne puse i sl.

Goste moje frendice primale nakon 10-15 dana. A netko nece 2 mj. Vidjet cemo sve kad rodimo kak stojimo s time.

Ja svakak planiram sto prije s njima u setnju (ak ce bit ok temp i meni nakon carskog) i ne zatvarat se doma.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    03. Studeni 2022. 17:18

razigrana

Ja jedva cekam setati kolica 🥰 pa makar bila i ne znam kakva hladoca, dijete mora na zrak. Sto se tice posjeta, mi necemo primati nikoga jer imamo odmah ubrzo prvu operaciju. Roditelji,naravno 😊

Nakon koliko ide na operaciju?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    03. Studeni 2022. 17:19

ribic

NanaJ

Cure trebam vasu pomoc. Pisala sam neki dan da me uzasno svrbi tijelo i da me je strah da nije kolestaza i isla sam danas vaditi jetrene enzime i oni su uredi, imam uputnicu i za zucne kiseline koje danas nisam izvadila jer kod nas to nitko ne vadi znaci moram u zg u vinogradsku. Pitala sam dr posto su jetreni uredu da li trebam vaditi i zucne i rekla je da da. Moje pitanje je da li se stvarno trebam naruciti u vinogradsku za to vadenje ili mogu doci i ovako? Zvala sam breyer labos i kod njih je nalaz gotov tek za 2 dana iskreno to mi je predugo za cekat jer cu izludit od straha.

Ja se za vadenje krvi nisam kao trudnica trebala narucivat. Inace se mora. Ak vadis ono na zadnjem katu nasuprot rodilista - o tom labu pricam. Jer tam ih ima vise. Al vecinom i puste ljude kad su vec dosli. I ofkors sam prek reda udes jer imas prednost :)

Iskreno nemam pojma kam trebam ici to vadit kod njih jer znam da ima vise labosa tam. I nije mi sad da dodem tam i oni me okrenu jer eto za tu jednu epruveticu nisam narucena, a vjerujem da bi kod njih nalaz bio isti dan gotov. Opet sam sva sad luda mislila sam da smo iskljucili kolestazu s tim jetrenim posto su svi ok ali eto moja dr hoce da izvadim i te zucne 😭

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

razigrana
    03. Studeni 2022. 17:24

ribic

razigrana

Ja jedva cekam setati kolica 🥰 pa makar bila i ne znam kakva hladoca, dijete mora na zrak. Sto se tice posjeta, mi necemo primati nikoga jer imamo odmah ubrzo prvu operaciju. Roditelji,naravno 😊

Trebao mi nakon 3 mjeseca da mu zatvore usnicu 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    03. Studeni 2022. 17:37

NanaJ

ribic

NanaJ

Cure trebam vasu pomoc. Pisala sam neki dan da me uzasno svrbi tijelo i da me je strah da nije kolestaza i isla sam danas vaditi jetrene enzime i oni su uredi, imam uputnicu i za zucne kiseline koje danas nisam izvadila jer kod nas to nitko ne vadi znaci moram u zg u vinogradsku. Pitala sam dr posto su jetreni uredu da li trebam vaditi i zucne i rekla je da da. Moje pitanje je da li se stvarno trebam naruciti u vinogradsku za to vadenje ili mogu doci i ovako? Zvala sam breyer labos i kod njih je nalaz gotov tek za 2 dana iskreno to mi je predugo za cekat jer cu izludit od straha.

Ja se za vadenje krvi nisam kao trudnica trebala narucivat. Inace se mora. Ak vadis ono na zadnjem katu nasuprot rodilista - o tom labu pricam. Jer tam ih ima vise. Al vecinom i puste ljude kad su vec dosli. I ofkors sam prek reda udes jer imas prednost :)

Iskreno nemam pojma kam trebam ici to vadit kod njih jer znam da ima vise labosa tam. I nije mi sad da dodem tam i oni me okrenu jer eto za tu jednu epruveticu nisam narucena, a vjerujem da bi kod njih nalaz bio isti dan gotov. Opet sam sva sad luda mislila sam da smo iskljucili kolestazu s tim jetrenim posto su svi ok ali eto moja dr hoce da izvadim i te zucne 😭

Ja bi svejedno otisla sutra i sto vise izbacila trbuh i bok 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• ribic
    03. Studeni 2022. 17:37

razigrana

ribic

razigrana

I koliko je oporavak tj. koliko ste u bolnici?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

buhtlica23
    03. Studeni 2022. 17:38

Zvončica_2101

Curke imate li iskustva s velikim bebama ? Beba uvijek odgovara 2 tjedna više po mjerama ,a i kilaža je uvijek veca,tipa u 25 tjednu je težio skoro 1 kg. Rekli su da je to uredu sve,jer su nalazi oggt došli super , jednostavno da će biti veliki ,pa me zanima jesu li vam nudili indukciju prije 40 tjedna?

Moja je veca isto za 2 tjedna. Danas bio pregled curka dobila pola kile za 8 dana 🫣 blizimo se brojci od skoro 3 kg 🤣🫣 ne znam ko ce to rodit 😂 ona je velicinom za 36+4... Teska 2789g.. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

NanaJ
    03. Studeni 2022. 17:43

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

Ja bi svejedno otisla sutra i sto vise izbacila trbuh i bok 😀

Tak bude i bilo, pravit cu se blesava pa ne budu me vratili nazad za zagorje i to jos trudnicu 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

razigrana
    03. Studeni 2022. 17:48

ribic

razigrana

ribic

razigrana

I koliko je oporavak tj. koliko ste u bolnici?

Pa ne znam iskreno, vidjet cemo sve, u kontaktu smo s kirurgom, odlican je i bit ce to polako kako bude. Samo da mi prihvati bocicu sad kad se rodi i vec smo na konju. Moram razmisljati dan po dan

30 g. oboje
    OTP 9.11.

puna_pitanja
    03. Studeni 2022. 18:02

buhtlica23

Zvončica_2101

Curke imate li iskustva s velikim bebama ? Beba uvijek odgovara 2 tjedna više po mjerama ,a i kilaža je uvijek veca,tipa u 25 tjednu je težio skoro 1 kg. Rekli su da je to uredu sve,jer su nalazi oggt došli super , jednostavno da će biti veliki ,pa me zanima jesu li vam nudili indukciju prije 40 tjedna?

Moja je veca isto za 2 tjedna. Danas bio pregled curka dobila pola kile za 8 dana 🫣 blizimo se brojci od skoro 3 kg 🤣🫣 ne znam ko ce to rodit 😂 ona je velicinom za 36+4… Teska 2789g..

U 37.tjednu bebač mjeri 3700g, danas sam bas bila na pregledu i pitala u Petrovoj doktoricu i kaze da to nije indikacija za carski niti indukciju, pokusava se prirodno, pa ako nedajboze vide da ne ide, onda se ide na carski, oni su spremni na sve opcije. Ali isto tako kaze da velicina bebe ne mora biti problem, da je, kao i sve, vrlo individualno, da nekad bebe od 3 kile 'zapnu', a neke velike od 4,5 kile prodju lagano. Tako da nema druge, nego cekati porod 😂

30g, OTP 10.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.